A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk.

Babcsi :)
Ne keseredj el, sztem is jól jöhet még az a hsg. Látod, Gyugyinak bejött.

Márti :)
Jó, hogy benéztél. Azért írhatsz máskor is. Velünk sem mindig történik esemény.

Tüncsi :)
Holnapi tali?

Magamról annyit, hogy még mindig nem történt semmi. Babcsi megfertőzött és tegnap csináltam egy tesztet, ami big fat "-" :cry: , de mivel a 28. napon délután volt nem sokat jelent. A hasam minden nap fájdogál mensisen, de pecsételés sehol. Hőm változatlan, de semmi terhes tünetem nincs és egyszerűen érzem, hogy nincs ott senki. Gondolom csak az utro húzza ennyire. Ma vagyok 15. dpo-n .
Tegnap osztály talin voltam, ami nagyon jól sikerült. Kiderült, hogy az osztályban rajtam kívül még 3 lány küszködik hasonló problémával. Az egyikük most 18 hetes terhes és ikreket vár, lombikból. Már van egy gyerkőc, az is lombikos. Nála olyan immunológiai összeférhetetlenség volt, hogy csak ICSI-vel tudták megtermékenyíteni a petesejtet, de érdekes módon az egyik végül mégis spontán összeeresztéssel termékenyült meg. Szóval fura az élet, mert eszerint simán is terhes lehetett volna.
tiza

Tiza :)
Nekem jó holnap. 4kor az Árkádban??
Remélem, nemcsak az utro tolja ki a menzidet. De majd kiderül. Gondolom, azért valamelyest vigasztalt, hogy másnak sem jön olyan könnyen össze a baba.

Márcsibe :)
Másról is írhatsz ám! Minket minden érdekel. Hát igen, én is elcsodálkozom, hogy már nincs sok vissza. Nyaralás hol lesz? Mi az Őrségbe megyünk egy hétre.
gtünde

tüncsibe :)
az Őrség nagyon jó és nagyon szép és nagyon szeretem! Mikor mentek? Érezzétek nagyon jól magatokat és pihizzetek sokat a jó levegőn! Mi - abban bízva, hogy ezt már nem sokáig tehetjük meg, mert hátha egyszercsak csoda történik... - az idén még nagyokat utazunk, most egy 11 napos Dél-Olaszország-Szicília-Málta körutazásra megyünk. További kellemes vasárnap-délutánt! Ficánka mikor alszik? És mikor ficánkol?
gmarta

Sziasztok

Tüncsi
Javits légyszives 1 cn-re!

Mindig olvaslak benneteket,csak az irás ált. elmarad,de nagyon szoritok mindenkinek és várom a jó hireket!!!!

puszi
Vendég

Sziasztok Csajok! :)

Tüncsi & Ficánka :) Márcsibe :) Gugyi :) Tiza :)

Köszi a bíztatást!! Szoktam én olyan nagyon elkeseredni? Hát, azért sem fogok :) Megcsinálják a hsg-t aztán hátha :) Remélem be tud rakni a doki 10.-re, bár lehet, hogy pont aznap van pé-m, mert 10-12 cn. között szokott lenni, de ez van...

Nagyon drukkolok, hogy legyen ott valaki!!! ha meg nem ez a hónap az a hónap, akkor most már hamarosan eljön a mi időn, igaz? :)

puszi mindenkinek :)
babcsi

Ok. 4-kor Árkád. Most legalább majd kiülhetünk.
Nálam a helyzet változatlan még mindig.
tiza

A baj az a randival, hogy tök göthös vagyok, és nem szeretném rád ragasztani. De rád bízom, ha gondolod, akkor talizhatunk. Végülis nem köhögök, csak az orrom van eldugulva meg folyik egyfolytában.
Az viszont jól hangzik, hogy "a helyzet változatlan" :!: :!: Drukkolok nagyon :!: :!:
gtünde

Jó reggelt Mindenkinek!

Ma 2-re megyünk UH-ra!

Izgulunk!
mot

Majd nem puszizkodunk, nem hiszem, hogy elkapnám. A férjemtől sem szoktam elkapni semmit, pedig egész éjjel rám szokott köhögni. Meg talán nem árulok el olyan nagy intim titkot azzal, hogy puszizkodni is szoktunk.
Egy kicsit fájdogál a hasam. Már rettegek elmenni WC-re, mindig azt hiszem, hogy most kezdek el pecsételni. Tesztelni nem akarok. Utálom az egy csíkos teszteket.
tiza

Jó reggelt! :)

30.cn, ha jól számolom...Hogy bírod teszt nélkül?? Nagyon szorítok :!: :D

Mot :)
Irigyellek!!!!!! Kérjél képet!

Gyógyulj meg! Nyáron nem szokás megfázni... :lol:

puszi :D
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Várjuk a híreket és drukkolunk!! :)

Annyira izgulok érted! Olyan jó lenne ha kapnál egy zebricskut! Hajrá-hajrá! Lesz az még kétcsíkos! :)

Tüncsike :)
Gyógyulj meg hamar! Ficinek is folyik az orra? :lol:
babcsi

Sziasztok!

Tiza :D nagyon drukollok neked,még bármi lehet főleg hogy nem barnázol!Kezem-lábam keresztbe!

Babcsi :( sajnálom , de HSG után rögtön terhes leszel!

Mot délután feltétlenül írd meg hogy mi volt!

Én holnap megyek BMC-be tüsző nézőbe és vesznek vért amiből a hormon szintett nézik, izgulok nagyon, néha szúrkál mindkét oldalam, bízom hogy nőnek a tüszőcskéim!

Barbi
zbarbi

Gyugyi:)
Hát még soha nem volt ilyen hosszú a ciklusom, de semmilyen terhes tünetem nincs, ezért azt gondolom, hogy nem is vagyok az. Ráadásul Utrogestant nyomok, ami kitolja a ciklust. Igaz az előző alkalommal úgyis elkezdtem pecsételni a 14. dpo-n, most meg a 16-on vagyok, de ez nem jelent semmit. Egyszerűen nem akarok csalódni, így egyáltalán nem élem magam bele. Ha még egy pár napig nem lesz semmi, akkor tesztelek. Mondjuk szerdán v. csütörtökön.

Babcsi:)
Köszi a drukkot és remélem hsg után bebabásodsz.

Barbi:)
Neked is köszönöm, hogy izgulsz értem. Tényleg olyan aranyosak vagytok. Ha szúr az oldalad az jó, biztos jó kis tüszőcskéid lesznek.
tiza

Gyugyi :)
Hát még soha nem volt ilyen hosszú a ciklusom, de semmilyen terhes tünetem nincs, ezért azt gondolom, hogy nem is vagyok az. Ráadásul Utrogestant nyomok, ami kitolja a ciklust. Igaz az előző alkalommal úgyis elkezdtem pecsételni a 14. dpo-n, most meg a 16-on vagyok, de ez nem jelent semmit. Egyszerűen nem akarok csalódni, így egyáltalán nem élem magam bele. Ha még egy pár napig nem lesz semmi, akkor tesztelek. Mondjuk szerdán v. csütörtökön.

Barbi :)
Neked is köszönöm, hogy izgulsz értem. Tényleg olyan aranyosak vagytok. Ha szúr az oldalad az jó, biztos jó kis tüszőcskéid lesznek.
tiza

tiza

tiza

Bocsi, de valami nem stimmel. Nekem azt mutatta, hogy egyszer sem ment el, most meg látom, hogy háromszor is. :oops:
tiza

Ez nagyon bíztató!!! 16 dpo az már valami :D
Tünetem nekem sincs, a cicim nyomásérzékeny egy kicsit. Ennyi.

Érted is szorítok!

Holnap fél 9-kor UH!!!!

Mutatok a "pocak képet"! :lol: Ez behúzott hassal készült!

Kép
Vendég

Ez nagyon bíztató!!! 16 dpo az már valami :D
Tünetem nekem sincs, a cicim nyomásérzékeny egy kicsit. Ennyi.

Érted is szorítok!

Holnap fél 9-kor UH!!!!

Mutatok a "pocak képet"! :lol: Ez behúzott hassal készült!

Kép
Vendég

Sziasztok :D

Drukkolok nagyon, hogy ne a bogyó tolja ki a ciklusodat.
Tünetem nekem is csak a 6-7. hét körül lettek, és még most is tartanak, 15+3 hetesen, csak enyhébbek.

Pocakosok :D
Mikor kéne látszani a pocinak? Nekem még semmi :(
Vendég

Drukkolok nagyon, hogy ne a bogyó tolja ki a ciklusodat.
Tünetem nekem is csak a 6-7. hét körül lettek, és még most is tartanak, 15+3 hetesen, csak enyhébbek.

Pocakosok :D
Mikor kéne látszani a pocinak? Nekem még semmi :(
Vendég

Lányok ma kaptam először orgalutran szurit a combomba elég rendesen bedagadt és kő kemény ,ez normális vagy allergiás vagyok rá? Ne röhögjettek ki!

Barbi
zbarbi

Lányok ma kaptam először orgalutran szurit a combomba elég rendesen bedagadt és kő kemény ,ez normális vagy allergiás vagyok rá? Ne röhögjettek ki!

Barbi
zbarbi

Na Gyugyi, Te is úgy jártál mint én. :lol: Elég sz@rul műkszik ez az új Babanet.
tiza

Sztem senki nem röhög ki, de sajnos én ebben nem vagyok jártas (vagy inkább nem sajnos.)
Nálatok is ilyen hülyén működik a Babanet v. csak én szenvedek vele?
tiza

Na, most mintha megjavult vóna.
tiza

Sziasztok!

Látom, mindenkinek nagyon "tetszik" ez az új babanet. :lol:

OK, akkor 4kor a szokott helyen. Nagyon szorítok, hogy baba legyen a dologban!!

Sajnos (vagy hál' Istennek) én nem böktem magam, úgyhogy nem tudom. De küldök tüszőnövelőket és megy a drukk!!

Várjuk a híreket!! És a képet, ha kaptok.

Haga :)
A pociméret teljesen egyénfüggő. Meg más külső tünet is. Pl. ma találkoztam egy volt kolléganőmmel, aki 6 héttel mögöttem van, de már az arca eléggé fel van puffadva. Rajta egyből látszik, hogy terhes.
Én egész jól "tartom" magam, ahhoz képest, hogy már terhesség előtt is nagy volt a hasam :D De majd Tiza beszámol a pociméretemről.

Gyógyulgatok, gyógyulgatok. Nem is magamtól fáztam meg, Apa ragasztotta rám :D

Babcsibe :)
Szép napot Neked is. HSG mikor lesz? Nem tudom, Fici orra folyik-e, de nem hinném :)
gtünde

Hát nekem is fél órámba telt, míg eljutottam ide. De most mintha jobb lenne a helyzet.
gtünde

Én is úgy érzem, hogy most sokkal gyorsabb. Már nagyon felidegesített. Amúgy is annyi dolgom van, nem érek rá félórákat várni. Így volt olyan, hogy a megírt üzim csak 1,5 órával később lett elküldve, mert nem értem rá vele küszködni.
Ok. Akkor 4-kor Árkád, a szokott helyen.
tiza

Barbi,
nem allergia. Lehet, hogy megsértettek egy eret és kicsit bevérzett.

Ági
potter_76

Sziasztok!
Most épp beengedett!
Brrrrrrrrrrrrrrr :evil: :roll: :oops:
Már százszor jártam itt, de hiába, lassú...
Puszi mindenkinek!
Hatalmas pocakokat! Ti se tudjatok hajolni! :lol: :lol: :lol:

Tiza++++++++++++++
Babcsi :( :wink:
Tüncsi, gyógyulást!
amica

Amica :)
Köszi :lol:
Már jól vagy?
tiza

Sziasztok! :)

Szeretnék segítséget kérni inszeminációval kapcsolatban.
Pl. hányadik cn-n kell először megjelenni kivizsgáláson, vagy ilyesmi.

Köszi előre is!
lara26

Csajok :)

én is csak próbálgattam bejutni, :evil: közben tanulok meg miegymás ezer dolog, talán most....

jó lenne, Gyugyinak is hsg után jött a babuci :)

Szupi pocak! :)

ha nem kért zsepit akkor biztos nem folyik az orra :lol:

Amica :lol:
néha most sem tudok hajolni mert fáj a derekam :P :) :P
Látom szerencsére meggyógyultál már! :)

Mi a helyzet az elmúlt pár órában? :) annyira drukkolok!
babcsi

javitanátok a táblicskuban 5.cn re köszike :(
ildikoo5

Tiza, Babcsi
már jól vagyok :wink:

Gyugyi, veled mizujs? :D
amica

Babcsi! :)

Sajnálom, hogy nem sikerült.
Viszont jó, hogy haladtok előre!! Szorítok, hogy minden klaffoljon!! :)
lara26

Lara :)
Köszönöm szépen a drukkot! Most inszemre készültök? Mikorra várható?
babcsi

Babcsi!
Még csak itthoni téma az inszem. Azt mondta az orvosom, ha nem jön létre terhesség (2 hónapon belül) lapar után, akkor menjek vissza és ír még clostyt. Gondoltam megemlítem neki az inszemet.
lara26

Éppen fél éve, hogy szedem a clostyt. :shock:
Kész időfecsérlés az egész.
lara26

Basszus visszamentünk az időben. előző üzim dátuma április 04 kedd 4:45! :lol:
lara26

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés.Kipróbálom működik-e a babanet.
Mindenkit puszilok! :)

KépKép
rönci

Á már felülírta május 22-re
lara26

Csajok!
Majd csak szerdán tudok táblát rakni, addig kibírjátok, ugye? :)

Rönci :)
Édi a baba neve, Orosz Maszat :lol: Hú, már 14 hetesek vagytok. Rohan az idő!

Lara :)
Veled most mizujs? Menzizel? Bocsi, de nem látom a táblát és nem tudom, ki pontosan hol tart.

Babcsibe :)
Én már terhesség előtt sem tudtam nagyon hajolni, mert már akkor nagy volt a hasam :lol: Amúgy Fici nem kért még zsepit; vagy lehet, hogy azért dörömböl annyit a pocakomon?! :lol:
gtünde

Szia Tündi!:)

Nincsen semmi baj!
Éppen ma vagyok a 9.cn-n.
lara26

sziasztok lányok!

Csak ritkán tudok jönni, mert huncutkodik otthon az internetem. Nem dolgozom itthon vagyok, pihenek, tanulok stb.
Most töltöm be a 13. hetet. Kicsit meg is nyugodtam, már nem parázom végig a napot. :oops:

Gratulálok az új zebrásoknak!!!

Zbarbi!
Nekem azt mondták, hogy aki már volt terhes inszemmel, nagyon nagy esélye van a lombik sikerességének. hajrááá :P Nagyon drukkkolok neked!!

Tiza!
Miért olyan hosszú a ciklusod? Neked normálisan szokott megjönni, ha jól emlékszem.

Tünci!
Rohan az idő, ficánka már nagyon nagy lehet. Az én picim még csak 6 cm hosszú :P

Fruzsina
fruzsina32

Sziasztok! :wink:

Szép reggelt mindenkinek!

Tiza, remélem semmi :oops:
amica

Amica :)
Még semmi :lol: :lol: , a helyzet változatlan, de nem merek tesztelni.

Fruzsi :)
Örülök, hogy minden rendben nálatok. A ciklusom nem tudni egyelőre miért ilyen hosszú. Lehet, hogy az Utrogestan tolja csak ki, de még terhes is lehetek. Még várok.

Jó volt tegnap a tali. Ficánka is élvezte (biztos ő is szereti a nutellás kelyhet.)
tiza

Drukk!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Köszi. Most már kezdek izgulni. Éjjel alig aludtam valamit.
Veled mi a helyzet?
tiza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?