A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok :)
Még nem tudtam visszaolvasni, de azon leszek!!

Tegnap voltam UH-on, van 2 szép tüszőm eg 17+22 mm-ek +11mm a mny-án :P
Szerintem ezek egészen jók ugye?
Holnap 1 kor lesz az insze, de már nem is tudok jönni a héten, mert szabira megyek!!!
pbj12

Judit :)
Ezek nagyon jó paraméterek. Hajrá-hajrá.
tiza

Lányok :)
Képzeljétek mi történt. Az imént észrevettem, hogy nincs az ujjamon az egyik gyűrűm (brillköves kísérő). Tisztára pánikba estem, próbáltam keresni az irodában (máshol még nem jártam ma), de nem találtam. Aztán gondoltam, hogy talán nem is tettem fel. Haza kellett mennem, hogy megnyugodjak. 70-80-nal száguldoztam a városban, de megérte, mert otthon volt.
Még mindig fel vagyok zaklatva. :roll:
tiza

Lányok!

Megjöttem dokitól semmi jóval nem bíztatott, :( bal oldalon semmi 6-8 db 6mm-es ami szerinte már későn fog megnőni, jobb oldalon 2 db 13,5mm és 1 db 13 mm ezekből talán lehet valami, dea nyálkahártya 6,5mm az nagyon gyatra . Megemelete a puregon 125-ről 200 egységre holnap újra megyek UH.-ra

Tiza nagyon szurkolok neked, nyugi :lol:
zbarbi

Tiza :)
Egyre izgibb a dolog :!: :!: Igen, Fici is élvezte a tegnapi talit. Otthon mocorgott is rendesen. Ma voltunk UH-n, kaptam is képet, majd valamikor felteszem. Ahogy elnéztem, Apa "tojásfejét" örökölte :lol:

Amica :)
Szia! Remélem, már meggyógyultál. Én még szenvedek az orrfolyástól, de már kifelé jövök belőle. Este már nem is volt eldugulva. Ha Neked is jó, és addig meggyógyulok, akkor jövő hét elején talizhatnánk.

Barbi :)
Remélem, a három nagyobb tovább fog nőni, a mnyh. meg vastagodni. Mennek a drukkok :!: :!: És küldök tüszőnövelő és mnyh vastagító energiákat: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyugyi :)
Na mizu kismami :D :D Mikor is lesz UH :?: :?: :!:

Szuper eredmények :!: :!: Holnap ügyesek legyetek és jó pihit a többi napra :!:
gtünde

És nyugi :!: :!: A gyűrű már megvan, a baba meg nem szereti, ha a mami zaklatott :D
gtünde

Jól megijedhettél! a lényeg, hogy otthon volt!
Annyira izgulok érted!!!!

Tüncsi :)
Apa tojásfejét! :lol: ez jó! :)
Várjuk a képet!

Szerintem is alakulni fog ez még! Nyugi és küldök én is tüszőnövelőt és mnyh vastagítót:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szuper jók az eredmények!! hajrá-hajrá!!!!

Gugyi :) Amica :) Fruzsi :)
Szép napot!
babcsi

Halihó Drágáim!

Tegnap megvolt az első UH. !
1 db 6 mm-es petezsák van a pocimban. Szóval van egy pocaklakónk!!!!!!!!!!!!!!! Bent volt a drága férjecském is és képet is kaptunk róla. Ez is olyan megható, mint amikor az embriókat mutatják meg. Igazából még semmi baba formája nincs, de mégis a tudat, hogy megtörtént a csoda!
Következő UH június 6-án lesz.

Mindenkinek akinek kell mennek a drukkok és babatapik :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mot

Mot :)
Óriási gratula a pocaklakóhoz :) és csodás kilenc hónapot kívánok!!!!
babcsi

Babcsi :D
Köszönöm a jó kívánságaidat!
mot

Gratula a kis 6 mm-es zsákocskához és a benne lakó pöttömhöz :!: :!:

Babcsibe :)
Akkor, íme Ficike sztárfotója:

Kép

Elvileg szemből látni a kobakját, a bal válla fel van húzva és a keze a pocija előtt. A jobb felkarja látszik még. A lábai már nem fértek a képre. :D Remélem, jól értelmeztem a képet :lol:

Június 9-én megyünk 4D UH-ra, már nagyon várom. Ott, gondolom, már jobban lehet majd látni.
gtünde

Húúúúú!!!! Mekkora baba lett Ficiből!!!! :) :) :) Gratulálok!!!! Szerintem rád is hasonlít egy kicsit, ahogy a kezecskéjét tartja :P
babcsi

Babcsibe :)
Látod, ebben igazad van. Mostanában én is sokat simizem a pocim :D
gtünde

Nem is dicsekedtem, hogy a védő néni megdicsért. Azt mondta, nem is híztam, csak a pocim nőtt. Örültem neki :)
gtünde

Ügyi vagy! :)
babcsi

Hát, sziasztok!

El vagyok kenődve... :(
Nem találták a babát UH-n.
Pénteken megyek kontrollra.
Ijedtemben megcsináltam a maradék tesztemet. Azonnal két csík látszott. Nem értem.. :cry:

Te pontosan hányadik cn-en vagy? Én csak a 37.-en.

Kép
Vendég

Gyugyi ne legyél elkenődve,ott van a babád ,csak még olyan pinyuri h nem látszik...teszted is mutatja....legközelebb ha mész biztos ott lesz már!!
Nyugodj meg!!!
Mennek a drukkok!!
puszi
Vendég

Sziasztok!

Tündi:

Mekkora lett Ficánka!És nincs is "tojásfeje".
Köszöni Maszat is a névgratulációt.Bizony hogy telik az idő,már ő is növöget.

Gyugyi:

Ne szomorkodj,lehet még be sem ágyazódott a baba,azért nem látszik.Lehet még kicsit korán mentél.Biztos ott van,a teszt is mutatja!!

Mot:

Gratula Pöttömkéhez!

Tiza:

Szorítok nagyon,hogy babó legyen a pocakban!

Pbj:

Nagyon jónak tűnnek a paraméterek,holnap szorítok!

Tynus:

Merre vagy?

Babcsi:

Téged is puszillak!

KépKép
rönci

Gyugyi,
nekem sem látszott semmi a 35. napon, még a petezsák sem, csak annyi, hogy vastagabb a méhnyálkahártya. 2 hét múlva már a baba is. Tudom nehéz...de még legyél egy kicsit türelemmel, biztos ott lesz a babó.
potter_76

Köszi a bíztatást, kicsit nyugodtabb vagyok. Csak az idő vánszorog. Álmos sem vagyok. Tudjátok, mint gyerekkorunkban karácsony előtt....... :) :)
Vendég

Gyugyi :D
Ott van az a kölyök!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy hónapja még mennyire elkeseredett voltál, hogy nem is lehet, hát lám mégis! :wink: :wink: :wink:

Tüncsi, megdumáljuk majd a talit :lol: !

Babcsi, üdv, remélem a hsg után annyi pozitív teszted lesz mint Gyugyinak! :) :) :)

Mot, gratulálok! :D
amica

Húúú, ez a két csík de szuper!! Olyan erős babád van, hogy még! Türelem és nemsokára látni is fogod a drágaszágod!!! :lol:

Rönci :)
Neked is puszi!

Hát, Gyugyinak van egy szép gyűjteménye az biztos! :) Oszthatna egy párat belőle! :)
babcsi

Babcsi :)
Küldök mail-be :lol: :lol:
Vendég

Gratulálok a babóhoz, szép nagy.

Ficánkának sztem sincs tojásfeje és minden nagyon jó kivehető a képen.

Biztosan ott van a baba. Ilyen kétcsíkos teszt nincsen anélkül (pláne ennyi).

Velem a helyzet még mindig változatlan. Holnap v. holnapután tesztelek. Nagyon félek. Már aludni sem tudok, de érdekes módon az arcom meg úgy megszépült, teljesen kisimult.
tiza

Szia Gyugyi!
Én csak olvasni szoktalak titeket, de nem birtam megállni hogy ne irjak neked.
A barátnőm is igy járt hogy elment UH-ra nem láttak semmit,két hét múlva hivták kontrollra és látszik a baba, úgyhogy nyugi!!!!
Semmi nincs veszve, ja és 3 éve próbálkoztak!!!
Vendég

Fruzsi :)
Múltkor kimaradtál az üzimből, bocsika. :oops:
Úgy örülök, hogy már túl vagytok a 13. héten. Most már minden rendben lesz. Ha lesz képed, azért rakhatnál fel :!: :!:

Gyugyi drága :!: :)
Semmi izgalom, ok :?: :!: Ez tök pozitív teszt. Lehet, hogy később ágyazódott be, és azért nem látszott még. Csak nyugi és minden rendben lesz :!:

Húúúú Tiza :D
Nekem annyira babának tűnik ez :!: :!: Mindenünk keresztben :!: :!: Holnap már szeretném azt a kétcsíkos tesztet látni :!: Éjszakai törpevízmű még működik :?: :!: :lol:
gtünde

Sziasztok!

Már vissza is jöttem a BMC-ből, nyálkahártya 8mm lett, tüszők is szépen nőnek 15-16mm-eskb 3 db 2 db 13 mm , doki szerint jobb, vérvétel eredményéért du. kell telefonnálni és attól teszik függővé a puregon mennyiséget, sokkal jobb lett a kedvem, bízakodók nagyon!
Gyugyi :) nyugi egy hét múlva már biztosan látszani fog, kicsit korai volt az UH.

Barbi
zbarbi

Mintha javult volna a helyzet a pisiléssel, de azért elég sokat megyek még mindig. A hasam viszont eléggé fájdogál már megint és tökre mensire emlékeztet, úgyhogy minden percben várom, hogy meginduljon a pecsételés. Persze reménykedek, hogy nem úgy lesz. Néha elkap a tesztelhetnék, de mindig elhessegetem. Valahogy valami babona félét érzek, hogy ha nem várom meg a holnapot, akkor nem is lesz ott semmi.
A menzesznaptáramban már meg kellett hosszabítani a táblázatot, mert csak 31 nap van benne eredetileg. Még 1-2 nap elfér.

Látod, nem kell annyira izgulni. Ezek már sokkal jobb eredmények és még javulnak is.
tiza

Tüncsi :) Fici :)
Szép napo nektek!

Jajj de izgi!!! annyira drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na látod!? Még küldök tüszőnövelőt és mnyh vastagítót:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Mennek a drukkok!!!!!

Du. megyek a dokihoz, megvizsgál és megbeszéljük a hsg-t is....szerintem jövő hét hétfőn lesz mert most pénteken még vizsgázok....
babcsi

Csajok!
Nem tudtok valamit Szilcsiről?
babcsi

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, hogy az AFP-t éhgyomorra veszik le, vagy lehet előtte kajálni? :roll:
Vendég

Kezdem a reményt elveszíteni, nagyon mensisen fáj a hasam. :(
A ferty szerint már tesztelnem kéne, de megjegyzi, hogy a progeszteron gyógyi is kitolhatta a ciklusomat. Hát ezt magamtól is tudom. Kép
tiza

Haga, az afp-t nekem délután vették le mindig, nyugodtan ehetsz, ennek semmi köze a dologhoz :D

Tiza+++++++++++++
Tüncsi, Babcsi, Gyugyi :lol:
amica

Amica,
köszönöm a gyors választ, megnyugodtam :lol:
Vendég

Köszi a bíztatást. Én nem nyugodtam meg.
tiza

Azért még szépen fennt van a hőd!!!! és az is látszik, hogy a 9. dpo-n szépen feljebb ugrott a hőd!!! ez nagyon jónak tűnik!!! Most csak szorítani tudok és átérzem az igzalmad!!! Tudom milyen érzés! Hajrá-hajrá!!!

Szép napot! Hogy vagytok?

Kép

KépKép
babcsi

A hőmmel nincs semmi baj, de a hasam az eléggé görcsöl.
tiza

Tiza,
nekem a doki azt mondta, hogy a görcsök nagyon gyakoriak babásodás esetén is.
Én is görcsölgettem, meg pecsételtem is.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Na végre megjavult a topic. Jól felidegesített.

Haga :)
Hát lehet, hogy attól görcsölök, de egyre szarabbul érzem magam. Szinte egész nap fáj a hasam és borzasztóan levert vagyok. Sz@r a kedvem is. Lehet, hogy már holnap nem kell tesztelnem, mert addigra beindul valami.
tiza

NA VÉGRE!!!!!
Vendég

Tiza :) nyugi , ott lesz az a baba érzem, holnap vagy holnapután egy két csíkos teszted lesz!

Lányok 7 napon 390ösztradion szint nagyon kevés?

Barbi
zbarbi

Sajnos én nem értek hozzá. A dokid nem mondott semmit v. még nem tudja?
tiza

Tiza :) doki felhívott és közölte hogy pénteken menjek Uh-ra és a 200puregon felemelte 250-re és a vérvétel eredménye 390 ösztradiol és utána elköszönt, kérdezni se volt időm, pedig utána annyi mindent kérdeztem volna, na majd pénteken bepótolom :lol:
zbarbi

Gratulálok :)

Gugyi :)
Nyugi ott lesz az a baba. Türelem babát jelent, nem véletlenül van ott az a két csík.

Barbi:)
Szerintem jó lehet az érték Ha rossz lenne, biztos mondta volna.
Rákerestem és ezt találtam:
Estradiol (E2): Az ösztradiol a nôi nemi hormonok (un. tüszôhormonok) egyik aktív fajtája. Termelôdése az agyfüggelék serkentô hormonjainak hatására következik be és ciklikus. Az alsó értékek jobb stimulálhatóságot jeleznek. Abnormálisan magas szintek a 3. napon funkcionális cystára, vagy kimerülô petefészekre utalnak. Indokolt a stimuláció is alatt vizsgálni. Értéke attól függ, hány tüszô van, illetve azok mekkorák. Ez betegenként változó. A legtöbb orvos bármilyen E2 növekedést jó jelnek tart, mások szerint a 4. napon 100 pg/ml feletti érték, vagy a 3. napi érték kétszerese lenne ideális. A hCG injekció beadásának napján érett (18 mm) tüszônkként >200 pg/ml. Túlsúlyos nôkben néha kisebb értékek mérhetôek.

Normálértékek:
a ciklus elsô felében 27-166 (egyes forrasok szerint 75) pg/ml (vagy ng/l)
az ovuláció idején 155-440 pg/ml
a ciklus második felében 54-198 pg/ml
menopauzában 0-43 pg/ml
a peteérésre adott gyógyszerelés 4.- 5. napján >100 pg/ml vagy 2x a 3. napi
a hCG beadás napján >200 pg/ml

Szóval szerintem teljesen jó, a tüszőid száma alapján.
Én azt tudom még, hogy nekem a tüszőrepesztő szuri beadásakor (~12. cn.) szokott lenni 2000-2500 között 8-10 tüszőre.

wish

Wish :) köszönöm szépen , de jó hogy újra jeletkeztél, nekem egy kicsit bonyolult ez a lombik inszemnél egyszerűbb volt minden annyi mindent meg kell jegyezni, Képzeld reggel voltam dokinál megvizsgált, örültem neki hogy egy nap alatt milyen sokat nőt minden és kimentem, felöltöztem , mentem volna ki az öltözőből de nem tudtam, papucsomat bent felejtettem és meg kellett várni míg a vizsgálóból kijönnek, vissza megyek doki kérdezi hogy mi van én lenézek a lábamra és mondom neki hogy lányos zavaromba bent hagytama cipőmet és nem tudok mezítláb haza menni, erre elkezd röhögni hogy nem is én lennék :lol:
zbarbi

Tiza,
tudom nem megnyugtató, de nekem olyan görcseim voltak, hogy visszatettem a tesztet a boltban a polcra, mert hát így lehetetlen, gondoltam, de két nap múlva csak megvettem :oops:
Sokáig volt még derékfájás, hasfájás az elején de most már megint van!!!!!!!!!!! :D :D :D
Nagyon drukkolok!

Szia Babcsi!
Jól vagyunk, csak szemerkél az eső és nem tudtam kimenni a gyerekekkel. Pedig Janka már szépen biciklizik, kicsit könnyebb is velük sétálnom ha tekernek én meg gurulok utánuk. :D :wink:
Janka pár napja már éjjelre sem kap pelenkát aminek nagyon örülök. Nem szeretném ha kistesóstul kéne pelenkázni őt is hiszen egyszer már visszaszokott amikor terhes lettem.
Márton kezdi elfogadni a dolgot, hogy hárman lesznek, már az oviban is megoldódott minden, igaz te akkor nem tudtál jönni a télen amikor nálunk állt a bál. Volt három kegyetlen nehéz hónapunk. De szerencsére helyrejött a lelke :D
Janka tűnik most nehezebb esetnek, ő még okoz majd meglepetéseket!!!!!!!!!!!! :) :twisted: :) :twisted: :)
amica

Tiza!
Jaj, nagggyon izgulokk, a fertid nagyon bíztató sztem is, reméljük ott van a drága a helyén! :D

Gyugyi!
Nyugi, még nagyon fiatal terhesség ez. Én voltam 4+6, és 5+6-osan, az elsőt kb.félóráig nézte, mire látott valamit, amiben nem volt biztos, és 5+6-osan mondta egyértelműen, hogy ott a petezsák. :D

Babcsi!
Remélem, a hsg használni fog, bár fogalmam nincs, mi az! :) De nagyon szorítok neked is.

Rönci!
Mindennap itt vagyok, de csak akkor szólok, mikor van valami, sok mindenhez nem értek, hülyeséget meg nem akarok írni. :D
Ma vagyok 13!!hetes. Vettem 2 kismamanacit, nagyon szépek. Már látszik szerintem. A mérleg +1, +2kg-ot szokott mutatni, az eddig jó sztem. Már 2xtornáztam R.R-val, jól esett a mozgás. Majd te is rakj fel képet, jövő héten uh, és megpróbálok rakni énis.

Tündi!
Olyan jó nagy már Fici!El tudod mondani milyen érzés, amikor először rúg? Te hol veszed a ruhákat?
tynus12

Na sziasztok :!:

Nem engedett a család a géphez :D :evil:

Ugye még mindig semmi?
Nagyon jó a görbe és a dpo is bíztató. Valahol olvastam, hogy 16 dpo-nál tovább nem "szokták" húzni. Drukkolok nagyon :!:

Akkor közeleg a hsg. Ez jó, hogy már van biztos időpont. Ez olyan, dejómártörténikvalami érzés, ugye? :wink:

Wish :)
Jó hallani Rólad! Látom, közeleg az esküvő. Milyen ruhád lesz?

Az ország melyik felében vagy most? Győrben szakad az eső...Nyáron még itt lesz a párod? Fagyizhatnánk majd egyet a Belvárosban. :)

Örülök, hogy megoldódott az ovi. Az meg tényleg jó lenne, ha nem kéne kettőt pelenkázni. Amikor a fiam született, 2 éves 1 hónapos volt a lányom. Mire hazajöttem a korházból, nem volt pelenka!!! Ez volt a meglepi. Anyukám volt ilyen ügyes. :)

Szépen növögetnek azok a tüszök, csak így tovább! És vigyázz, nehogy egyszer a bugyidat felejtsd ott :D Otthon meg magyarázkodhatsz majd :lol:

Haga :)
Látom, Te is küzdöttél a bénettel :) Tudod mi a legújabb rögeszmém? (csapjatok le!! :D ) A kémiai terhesség :oops: :oops:
(oké, oké, nem szóltam semmit :lol: :oops: )

Kedves "Olvasó"
Bocs, de nem jegyeztem meg a nevedet :oops: , és nem tudok visszagörgetni, mert az előző oldalon írtál. Köszönöm a bíztatás! Sokat segít. :)

Remélem nem hagytam ki senkit :)
Ha igen, pótolni fogom...
Vendég

Tynus :)
Kismamanaci, de jó. És még csak + 1-2 kg. Én meg már most egy dagadt tehén vagyok.
Vendég

Az alapján amit Wish írt szerintem jónak tűnik!! Mennek a drukkok!

Gurulsz a babócák után? és mi lenne ha te lennél a bicikli :) :) :) még egyszerűbb lenne a dolog, már csak kereket kéne felszerelned :P hihihi...
Amikor azok a bibik voltak az oviban még voltam az elején és nagyon örülök, hoyg mególdódott a dolog!!! Emlékszem mennyit szenvedtél miatta! Azért nem lehet könnyű két babával hát még hárommal! de biztos nincs ennél szebbe dolog a világon!

Tynus :)
Köszi a drukkot! a hsg az petevezeték átjárhatósági vizsgálat..befújnak egy folyadékot és ha átmegy a pv.ken akkor o.k. Gyugyinak is volt mielőtt babucis lett :)

Gyugyimami:)
Szióka:) Megnyugodott már a lelked?

Mi a helyzet?

Tüncsi :) Fici :)
Puszi nektek!

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X