drága kicsi lány!nagyon jól tudom milyen érzés az amikor ennek meg annak sikerül,pedig imádjuk szeretjük őket de legszívesebben nagyívben elkerülnénk...nem irígység nem gonoszság csak magunkat sajnáljuk,azaz azt a helyzetet amibe kerültünk.Nagyon nehéz ezen az érzésen uralkodni.Én maximálisan melletted állok... Hamarosan te is pocaklakókkal együtt jelentkezel be hozánk!!!
Pandácska!:)
nagyon kis csinos kismami vagy,szépen látszik már a pocaklakó álltal kibérelt lakosztály! szép kis pocid van!!!! Szép kis babakocsi, még árban is jó.Mi is újpártiak vagyunk
Reni!:)
én úgy tudom,hogy a gyedhez munkaviszonyban kell lenned,akkor vagy jogosult rá.Barátnőm hiába dolgozott előtte 3 évet,megszünt a szerződése és a gyed igényléskor munkaviszonban kellett lennie.
de itt olvashatsz erről : http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL
Ki jogosult a gyed-re?
Gyermekgondozási díjra jogosult:
· a biztosított, gyermeket szülő anya, ha a szülést megelőzően két éven belül 180 napon át biztosított volt,
· a biztosított szülő ha a gyermekgondozási díj igénylését megelőzően két éven belül 180 napon át biztosított volt,
· a terhességi-gyermekágyi segélyben részesült anya, akinek a biztosítási jogviszonya a terhességi-gyermekágyi segély igénybevételének időtartama alatt szűnt meg feltéve, hogy a terhességi-gyermekágyi segélyre való jogosultsága a biztosítási jogviszony fennállta alatt keletkezett és a szülést megelőzően két éven belül 180 napon át biztosított volt.....
Apacs!:)
mi sem tervezünk használt babakocsit,úgy vagyunk első baba a legobbat a legújjabbat érdemli...majd lehet változik az álláspontunk,de jelenleg így gondoljuk.Sokat vártunk rá....
ELUTAZOTT A PÁROM...

Így alszom
Így alszom - közelebbről