Monácska: Még mindig gyönyörű a leányzód
Kincs: Nagyon megható a szüléstörid. Jó látni, hogy így is lehet szülni...
A szuri ára elképesztő...
Rejo: Szalámiba? Nem tudom elképzelni (még
Monee: Új apuka? Hmmm, anyud sem semmi
Gina: úgy tűnik, hogy ezek már a jóslók
Kezdjem el inni a málnalevélteát? Csak jövőhéten akartam...
Ja és a fotók: Amint végre sikerül rendet tenni aszobában, ígérem lesz fotó. Egyenlőre mindenhol vasalni való cuccok, meg szárító, meg a pelenkázó rész sincs összeszerelve. Jó esetben hétvégére meglesz a nagyja, akkor kaptok fotót
Alice: Nem lehet egyszerű akkor most neked... Tényleg nem irigyellek...
Egy "picit" magunkról:
Voltam ma védőnőnél... 76kg-t mért
Csodálkozott, hogy már jóslófájásaim vannak. Elmondtam neki, hogy miket érzek és azt mondta, hogy ezek pedig tényleg azok...
Ja és még egy kérdés: Jóval olcsóbb a felírt kencék receptre, mint anélkül? Felírta nekem a védőnő, hogy miket fog majd a doki kiírni, de nem tudta a gyógyszertári nevüket, így nem tudom megnézni őket a neten...
Tegnap voltunk apával szülésfelkészítőn a Magitban... Tényleg szépen felújították az egész osztály emeletét. Tetszett, hogy van 4 szülőszoba, amik egymástól teljesen függetlenek (asszem a mosdó van úgy megoldva, hogy 2 szobához tartozik 1). Vajúdni ott lehet és a folyosón, sajnos túl sok féle vajúdási lehetőség nincsen
Apa most szembesült sztem igazán először a dolog komolyságával, már a kórházi csomagot össze kell szerinte készítenem... Valahogy babonából akartam várni vele a 37. hétig, de lehet hogy akkor majd jövő héten már belendülök, csak hogy megnyugodjon a drágám
Mára ennyi lettem volna. Még főznöm kell a párocskámnak holnapra ebédet... Valammi leves lesz meg szilvásgombóc pl...
Puszi és jó alvókát kicsiknek, nagyoknak egyaránt!!!

[/url