Hello!
Monácska!
Helyben medence?

Az nagyon királyságos! Te figyu, csak mert dolgoztam medencés cégnél... Van egy olyan fajta tabletta ami úgy néz ki mint egy hoki korong, csak fehér, kombi tablettának hívják asszem. Úszó adagolóba kell a medencébe rakni és önmagától elintézi a vegyszerezést és az alga mentesítést. Lényegesen olcsóbb mintha minden löttyből veszel egy kannával és még méricskélni is kell, meg nézegetni hogy mikor öntöztél, stb. Ha ezt használjátok, se sok vegyszert, se keveset nem tudtok rakni a vízbe, így teljesen biztonságos. Csak egy tipp...
Rokonság kérdés... Kavicska leírt mindent amit gondolok, és teljesen egyet értek Veled. Lépj!
Rambóka!
A következőkre emlékszem:
Először az van, hogy a kiskönyvvel együtt el kell menni a Klinika Családtervezőjébe. Ez az első épület balról a sarkon, hogyha elindulsz felfelé a kórházhoz az úton. Mellesleg a tini nőgyógyászat vagy mi a szösz is itt van. Ez nem tartott sokáig, kb. 10 percig, mert sokat nem kell várni. Kitölti a nőci (tök béna csaj, csak türelem!

) a labor kérő papírt, adja a plusz kémcsöveket és mehetsz fel az UHra. A 12 hetes eredményét fogják kérni, az alapján papíroznak. Ha nem mész ide, a vérvételen fog a nő idegeskedni, hogy ezt miért nem mondták Neked, miért nincs kémcső, stb. UH után (itt elég sokat kellett várni eddig mindig) vérvétel (szintén elég sokan vannak, de dobálják ki a népeket), aztán ennyi. Még úgy is, hogy nem volt időpontom az UHra és asszem pont ebédidő volt a vérvételen, sikerült 1 óra alatt elintéznem mindent. Szerintem ennyibe Te is beleférsz...
A genetika részt nem nagyon értem, mert a genetikai tanácsadó abban az épületben van ahol az UH is, de oda szerintem csak azoknak kell menni, akiknél valamilyen gond van. Illetve az első eredményemet amit nem postáztak ki, szintén itt nyomtatta ki a nőci, de más dolgunk nem volt egymással. Ők értékelik az eredményt, meg dokumentálnak, de szerintem így első körben oda nem kell menni.
A vérvétel egyébként összehasonlíthatatlanul jobb a Klinikán, mint a Megyeiben, kétszer voltam eddig a Klinikán és 15 perc alatt eddig mindig végeztem. Akármennyit kell is majd várnod, örülj előre, mert így is keveset kell ahhoz képest ami a másik kórházban van. Jövő héten kell mennem cukorterhelésre... már előre rettegek hogy mi lesz. Nem engedik előre a kismamákat, nem betegek vagyunk, vannak ott nálunk sokkal betegebbek is, várjunk. Ez a hozzáállás.
Az UH után raksz vonalzót a pöttömkének is?
Ez a kérdés Csakegyre is vonatkozik!
Csakegy!
Írj majd hogy mi volt a homeos dokinál!
Bettica, Gina?!
Csajok!
Komolyan, olyan jó hogy ennyi kisbaba született előttünk, legalább tudtok majd jó kis tanácsokat adni.
Tegnap voltunk szülőszoba látogatáson és ilyenkor a kórházazás után mindig jobban ráterelődik a figyelmem a szülés körüli és utáni dolgokra. Mostanában nagyon sokszor álmodok kiskutyákkal, vagy már a megszületett babánkkal és tökre "izgulok", kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz azután hogy kibújt.
Írjátok itt a napirendeket, elveket, stb. lassan nekem is el kéne gondolkozni, hogy nagyjából mit hogy szeretnék, hogy valami irányvonal legyen a nagy kuszaságban.

Eddig mindig terhes akartam lenni, teherbe akartam esni, aztán a szülés lett fontos, de most hogy mindkettő képben van, kezdem megint tudatlannak érezni magam a következő lépéssel kapcsolatban. Jóvan, megterhültem, valahogy kibújik majd a gyerök, de utána mit csinálok majd vele...
Van valami könyv, honlap, stb. amit ajánlanátok?! Kéne olvasgatnom.
Ha minden jól megy, ma hazahozza a Férjem a kiságyat!
Már majdnem minden fontos dolga megvan a babácskánknak! Úgy örülök neki!
Csóközön!
Megyek, felidegesítem magam azon, hogy megint nem veszik fel a kartonozóban a telefont és nem tudok időpontot kérni az orvosomhoz.
Monee