A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babagyártásban 2006 a mi évünk volt, 2007 is ilyen sikeres lesz.

Bea, végre megtaláltam a befordítós cikket.
Megpróbálom beapplikálni a linket:
http://szuleteshete.hu/cikk.php?id=95&cid=48886

Találtam okosságot a hányingerre is - mostmár legalább tudom, mitől van, ez is valami...
http://szuleteshete.hu/cikk.php?id=95&cid=48949

Andi, a Hamé pástétom ezért is jó - nem kell hozzá nyitó...
(ez itt a reklám helye... 8) )
Már akartam írni, hogy nagyon tetszik a tickered.
Szép és aktuális, klasszak a levelek és a tököcske is :D

Musz

KépKép
muszkuru

helló !

már itthon vagyok és kicsit dühöngök.
egy fontos levelet egy héttel később kaptam még és felbontva volt a postaládánkban !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Muszkuru!Nagyon ari vagy!!Igazán köszönöm! :lol: :wink:

Kép
bea27

a tesztről is elfeledkeztem, holnap kell megvennem

vvviki

reggel óta fáj a fejem és nagyon nyűgös vagyok
ma még nem jött meg, de majd holnap...

vvviki

Bea

Minek akarod már most megfordítani?!
A babák általában az utolsó hetekben fordulnak meg.Ráérsz akkor trükközni.
Az utolsó orvosi vizsgálaton Máté még nem volt befodulva,és három nap múlva megszületett fejjel előre...Ők tudják mikor kell megfordulniuk.
Most még van elég helye úszkálni,szerintem ne trükköz, már csak azért sem, nehogy a köldökzsinórral valami gond legyen!

málna2162

málna!!Azthiszem teljesen igazad van!!
Még mindig nemértem,hogy a Doki miért mondta,hogy nem jól fexik!Megkéne fordulnia!Azért kértem a tanácsotokat!
Na mindegy!A saját felelőségemre úgy határoztam,hogy nem próbálkozom!!De azért még nagyon köszönöm a segitséget,meg a cimet!!Felirtam,hátha még lesz rá szükség!
SZÓVAL!!KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
bea27

Sziasztok!!!!Jó reggelt!!!!

Ma reggeli jelentés:37fok,no pattanás(azt hiszem a begyulladt íny-bölcsességfog okozta)kicsi görcsök és állandó hátfájás....és sokkal jobb kedv...tegnap este szeretkeztünk egy naon jót és eszembe jutott,amit mindig másoknak mondok,de magamnak nem,hogy mi van akkor,ha most sem jött össze???Szeretjük egymást,egészségesek vagyunk....majd legközelebb!!!De a helyzetem egyébként mondhatni biztató,de azért ott bújkál a félelem,hogy egyik reggelre lemegy a hő......a többit mindenki tudja!!!!
Azért jövök ilyen korán,mert ma tuti nem lesz időm később jönni!!!!!Kívánok mindenkinek szép napos és vidám napot,holnap,ha fennmarad a hőm,akkor tesztelek és mindenképpen jövök!!!!!!!Puszika barátnőim!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!
VVViki és Meli: remélem mind a ketten jó hírekkel fogtok szombaton megörvendeztetni minket, várjuk a híreket! :wink:
Még nem vagyok teljesen ébren, keveset aludtam, úgyhogy most ennyi, de jel kezem. Most kapcs ford.
Pá!

Andi
candi

jó reggelt !!!!!!!!!!!!!
hogy vagytok ?
még nem jött meg, de biztos meg fog !

vvviki

Na sziasztok, megjöttem. Kivirultan, túl vagyok rajta.
Hát, szerdán kb 1 óra felé tették fel a pálcikát, ami tágít. Hát mit mondjak, nem volt kellems, sőt, elég fájdalmas volt az a pár perc. Aztán csak tágultam, tágultam.... És fájt a hasam, de úgy hogy szúrt a fenekem. Lehet, hogy hülyén hangzik, de amint meg akartam fordulni, beleszúrt a fenekembe. Majd betojtam a fájdalomtól. Na mindegy.

Aztán mondta a dokim, hogy másnap, csütörtökön 12 felé lesz a műtét. Hál Istennek tegnap reggel 9.26-kor hozták a nyugtató bogyót, amit be kellett vennem. Ilyenkr 1 óra múlva van a műtét. Jött is értem a "hóhér"-műtősfiú 10.52-kor. Ja, előtte jött egy kö...g kur... aki bekötötte a kanült a kezünkbe, de mint az állat, úgy. Direkt mondtam neki, hogy húúú, én nagyon félek a tűtől, erre ez a sunkó paraszt szó szerint rámförmedt: mi a franctól kell ettől félni??? Hát ennyit a kedvességéről. Szívem szerint pofán vágtam volna, de hát akkor méginkább visszaélne a "hatalmával", és még szemetebben csinálta volna... Szóval besétáltam a műtőbe, felfeküdtem a ágyra, az altatóorvos rámkötötte a cuccost, de azt nem is éreztem, olyan finoman csinálta. A dokim mondta, hogy minden oké lesz..... na innentől valszeg már el is aludtam. Aztán amikor legközelebb felébredtem, arra emlékszem, hogy a férjem mondja, hogy beszélt a dokival, és minden rendben lezajlott. aztán ismét aludtam, és kb két óra múlva ébredtem. Apa kivett erre a két napra szabit, és ott lett volna velem végig, de néha sajna elküldték, mivel ugyebár női műtétes kórteremben voltam. De ott volt velem, mármint a műtő elött, amikor a pálcikát feltették, meg utána is, meg a műtét után is, anyukámmal. De arra nem emlékeztem, hogy anya is ott volt, pedig beszélgettünk is. Aztán délután négykor kirúgtak. Jött értem apa, hazajöttünk. Jöttek anyáék, hoztak kaját, de anya hozott a kórházba szerdán ebédet, vacsorát. Visznt csütörtökön nem ehettem semmit műtét után két óráig, úgyhogy már csak itthon ettem. Na ennyi, majd írok még.

Meli, Málna, s aki még esélyes, ezerrel drukkolok.

Na, egyenlőre ennyi.

Puszi, örülök, hogy megint veletek lehetek. Ja, és végigolvastam mindent, köszönöm, hogy gondoltatok rám, jól esett!!!

Puszi

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Szia Kata: örülök, hogy itt vagy és hogy jobban vagy.
Most pihenjél sokat, aludjál.
Nővérkének meg kívánom, hogy ilyenkedvesen szadizzák meg egyszer őt is.
Puszi
VVViki: mi ez a pesszimizmus? Biztos vagy Te abban, hogy jön piri? Én már lefoglaltam őt.

Andi
candi

Jó reggelt!

Kata, nagyon örülök, hogy hallok felőled.
Most csak annyi a dolgod, hogy pihenj és kényeztesd magad.
A nővérke nem volt túl kedves, hát szúrja meg majd őt valaki, hogy megtudja, mitől kell félni :evil:

Andi, akkor mindenképpen pihend ki magadat a munkahelyeden! Hétvégére szép idő ígérkezik, gyűjts energiát kiélvezni az utolsó napsugarakat :D

Én csak ismételném magamat, szóval nem kezdem el elemezgetni, milyen szarul vagyok...

Viszont a bőröm és a hajam mintha valami tündérlányé lenne.
Még így 32 felé sem jött rendbe az arcbőröm, pedig hol van már a pubertáskorom... :(
Most viszont annyira tiszta és sima, és rózsás és... :D
Tegnap még az öcsém is udvarolt, hogy milyen jól nézek ki - pedig én úgy érzem álló nap zöld fejjel rohangálok... :shock:

Bár az is igaz, hogy csokit már vagy öt hete nem láttam - egyszerűen nem kívánom. És a sütiket se. A szülinapi tortámat is apa vágta be egyedül...

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!
Megkezdődött a suli-időszak :D ami jó is, rossz is. Most valószínűleg kevesebbet leszek :( Na meg a kicsi itt csüng rajtam. Nehéz neki is visszaszokni a korai felkelésre.Most tiszta álom-kóros, ráadásul háromnegyed 1-re kell menni a suliba, és addig le sem tehetem aludni, majd a kocsiban alszik.

Kata
nagyon örülök, hogy jól vagy. Sajnos vannak ilyen nővérek is :( Gondold el, ha gyerekosztályon dolgozna....még belegondolni is rossz.

_Vvviki,
tényleg miért írtad le ezt a hónapot? Már van előjele a mensinek?

ja, tesóm puszil mindenkit, talán 1 hét múlva lesz újra netük, ezúttal máshonnan, és akkor jön :D

Meli
imádom ezt a hozzáállást, így kell ezt csinálni. Képzeld a Cba.-ban nem volt barnarizs :( Valahol pedig láttam már itt Pásztón is, de hol? :roll: :roll:

Na megyek játszani, mert így csak a derekem fájdul meg a rosszcsonttól.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Muszkuru
először nekem sem kellett az édesség. Gondolom ez a rosszullétektől van. na, de a fagyi és a jégkrém :oops:
viszont a múlt héten leteszteltem ennek a pocaklakónak is tetszik-e a gesztenyepüré, mert a tesói imádták pocakos-korban. Na, őneki is tetszett ám :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kata!
örülök, hogy túl vagy rajta.
Pihenj sokat s élvezd a kényeztetést.
Nálunk a nővédelmin is ilyen állatok s lassan újra kell mennem szept. 19-én cukorterhelésesre.

Muszkuru!
Édesség nekem is édesség vágyam van a héten. Szörnyű. Ráadásul tegnap volt otthon nutella a hütőbe s én nekiestem. Pedig elött megettem 1 májkonzervet 3 zsemlével.

Kis_plutó!
Olyan hülyeség, hogy erre az egy napra kellett nekik menni suliba. Sajnálom szegényeket.
Kitartást neked. S üdv a tesókádnak. A gesztenyepürét én még nem próbáltam pedig van a hütőbe dögivel.

Candi!
Mindjárt vége a napnak. S szombaton jó sokáig lehet aludni. Engem is ez vigasztal, mert ma megint megértem magunkat kiimádni az ágyból. Szörnyű

Kép
nika04

Pihenjek sokat? Nemrég telefonált a főnököm, hogy majd eljön, amikor csinájuk az órarendet a gyeses (!) kolleganőmmel. Király nem? Szerintetek tudk pihenni??? Húúúú, de tele van a ....... Szédülök, fájdogá a pocóm, de azért a legfontosabb, hogy én csinálm a k... órarendet!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Musz: örülj neki, hogy kis időre megszabadultál a függőségtől!
Lehet, hogy ez is segít a babpopsi állapot létrejöttében? Nekünk bezzeg kitakartad a fejecskédet, nehogy meglássuk milyen csilli-villi vagy :wink: Már pihegek, de én holnap is dógozóba vagyok ÁÁÁÁ
Plútó: Együttérzek Krisztivel, nem is jó korán kelni,de neki jobb mert valaki pátyolgatja...na jó játékot nektek.
Azért szerintem sima hántolt rizzsel sem lehet rossz Meli töke, :lol:
Sziszi: kiváncsiság képp kérdezném, nem mérted mostanában a hődet? Tudod mi kihülősök tudjuk mihez viszonyítani a dolgokat. Neked felment rendesen?
Köszi

Andi
candi

Kata, akkor próbálj meg annyira előkészülgetni rá, amennyire csak tudsz! Hogy minél előbb végezzetek, és újra tudj pihenni!
Aki nem élt még át ilyet, fogalma sincs, min mész keresztül, ezért nincs tekintettel rád. :(

A szédülés a kábítás/altatás miatt van, adj még néhány napot magadnak, el fog múlni.
A te szervezetet is olyan tiszta, mint az enyém, ránk sokkal tovább hatnak ezek a szerek.
Ne nagyon tegyél hirtelen mozdulatokat, és mindig úgy közlekedj - ha muszáj - hogy legyen kapaszkodó a kezed ügyében.

Gabi, nem hangzik rosszul a gesztenyepüré, az én mostani favoritom a banán. Bármikor, bármennyit. A végén átmegyek majomba...

Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Andi, ezen a képen már van fejem is :D
Kép
(a helyszín Balcsik, a román királynő nyári rezindenciájának kaktuszkertje, bár azt hiszem, neked nem kell bemutatni :wink: )

Már kint is észrevettem, hogy tűnnek a ragyák, de a napsütésnek és a csodás levegőnek köszöngettem 8)

Musz

KépKép
muszkuru

Musz: ismerős valahonnan a táj, majd eszembe jut honnan :wink:
Favoritod a banán :lol: ezt hogy értsük :shock:
Csini vagy a képen, ebben a blúzban elrejthetsz egy Bébit, tudat alatt már készültél? :wink: Látom szép időtök volt
Hoppá: együttérzésre sajnos nem mindig képesek az emberek,gondolják ha jó a hangod Te is jól vagy. Azért remélem míg jönnek egy kicsit ki tudod aludni magadat,egyél fini Anyu főzte ebédkét és aludj egyet ha tudsz.
Nika:majd Vasárnap ki sem lehet robbantani legalább 9.-ig az ágyból az tuti, csak tudnám akkor ki takarít otthon, nem baj majd hívom Marit.
Jó étvágyat mindenkinek!

Andi
candi

Kép Kép Kép

Kép
bea27

na szóval!!Itt vagyok Én!Béna a kép,mert vizes volt a hajam!!Dehát ez vanEz a legfrissebb képem!!Sok szeretettel nektek!!
Áditól,és Beától!
Remélem tetszem!!Főleg a buflák dagadt fejem! :oops:

Kép
bea27

helló !

nem akarom pirit ! pedig lesz ! dagadnak az ujjaim !
az én bőröm is olyan 32 évesen mint egy tinilányé

vvviki

Bea, én is ilyen pocakot szeretnék !

vvviki

az ilyen nővérektől én is tartok egy kicsit, mert lehet, hogy rájuk leszek utalva ha egyszer szülni megyek

bocsi, de kicsit depis vagyok ma
piri már itt kopogtat

vvviki

Nyugi!Majd lesz neked is ilyen! :wink:

Kép
bea27

kellemes délutánt !

vvviki

Bea, cukik vagytok Ádival!
De hát nem is dagadt a fejed :shock:

Vvviki: a piri monnyon le!!! Kép

Musz

KépKép
muszkuru

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!Dehogynem!Ez a hajmosás után volt!És még vizes is!
Egyébként köszi!
Nagyon idegeit,hogy ilyen dagi a fejem!! :cry: :cry: :cry:

Kép
bea27

éljenek a pocaklakók !

vvviki

JUHÉJ!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
bea27

Na mentem!!Sziasztok!További szép napot! :lol:

Kép
bea27

Ez ám a magasröptű fórum :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Bea: nagyon szép Kismami vagy! Milyen kis gömbölyű pocid van, mit rejtegetsz benne :wink:
Buflák fej,ez tetszik, ezek szerint te még nem láttál olyat. :shock:
Ne legyen már ilyen kisebbségi mániád! Édi-bédi vagy!
További ilyen szép pocikás képeket akarok!!! Na csak szeretnék, javítsunk VVViki hangulatán is.

Andi
candi

Vvviki, te még itt vagy?

Musz

KépKép
muszkuru

Musz: piri nálam tiltakozik, remélem VVVikiig nem jut el.
Ja és éljenek a Kismamik! :lol:

Andi
candi

Bea, szép nagy a pocid, csak nem vagy te terhes? :wink: :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

még egy percig

vvviki

Ja és gömbölyödjenek.
Legalább ilyen " buflák" fejet mindenkinek.
Na ez voltam én! :mrgreen:

Andi
candi

hagyjon engem piri békén !

vvviki

Valaki vegye el tőlem ezt a zacskó zseléscukrot, mert baj lesz!

Csokit nem kívánok, de ez a piszok cukor itt kelleti magát!

Andi, akkor szavazzuk le! :D

Musz

KépKép
muszkuru

Vvviki, nem lehet, hogy a tickered miatt gondolja, hogy nálad a helye? :shock:
Beszélj a méhecskéiddel, hogy repüljenek vissza az előző ciklus végére :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Éljenek a kismamák és a leendő kismamák !

le a pirivel !

vvviki

20-án leszek 32 éves, de jó lenne egy pozitív teszt ajándéknak

vvviki

megyek, mert jön a főnököm !

jók legyetek !

vesszen a piri !

vvviki

Vesszen és is azt mondom!
Musz: nálam szarvacska cukor van, ezt is elvihetné valaki előlem.
Undok ez a piri, próbálja leutánozni a gólyát ezzel a fránya étvággyal!
20.-a még messze van, addig bőven belefér még 1-2 pozitív teszt

Andi
candi

nekem 1 pozítiv teszt kellene ! De az nagyon !

vvviki

négykor lelépek ! itt a hétvége !
este még jövök !

mindenkinek a LEGJOBBAT kívánom !

üdv a pocaklakóknak !

vvviki

Vvikike!!
zavarjuk a pirit várjuk a gólyákat nagyon nagyon.

Bea!
Nagyon aranyosak vagytok.
Hétvégén én is rakok fel képet magunkról. Nincs is nagy pocid ahhoz képest, hogy 1 hónap van köztünk nekem is közel hasonlók a méreteim.

Jó hétvégét mindenkinek.
Most végre Zegen maradunk. Egy hátránya van,h ogy ilyenkor is főznöm kell :) de a héten egészen aktív voltam spagetti, hal, krumpli prósza.
Vasárnap ünnepeljük a házassági évfordulónkat. (az elsőt)

Puszi mindenkinek jó pihenést. Használjátok ki a jó időt.

Kép
nika04

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?