Noci
Milyen lett a gulyas?Nekem minden alkalommal mas ze van

En nem azt hallottam,hogy nem barnulnak a kismamik hanem azt,hogy nem lehet napozni merthat felelegiti a magzatvizet

persze nem a 10-20perces napozasrol van itt szo hanem ha mndjuk valaki egesz nap a strandon sutteti a pocijat vgy ilyesmi

Olyat meg te ugysem csinalsz nem igaz
Zsu
Akkor jo mert en meg azt hallottam,hogy a meleg gyogyvizekben jobban lehet fertozest elkapni....persze sok mindent hall az ember nehez eldonteni mi meg hogy is van

Jo pihenest nektek remelem hozol foto nekunk
Kitty
Igen hat remelem mar nem kell felkeresnem mert van meg 2ciklusom ami itt lesz valoszinu es en azalatt azert remenykedem lejebb megy valami csoda hatasara es meglesz talan a beulti

A bugyesz jol hangzik

en apamnak teljesem mind1 mi van rajtam

neki az az elso leszed romal mindent ugyhogy nem ngyon nezni mi is van rajtam

mar az elejetol fogva mesztelen altatott mindig mikor egyutt aludtunk en meg szeretem ha van rajtam valami

erdekesek ezek a pasik
Sulibol ez az uccso eved igaz?Hogy allsz milyen jegyekre szamitassz?Nagy vizsgak mikor lesznek

szoliba en is szeretek jarni foleg otthon mert bemegyek 9-12percre 2szer es mar barna vgyok de itt aaaaah 20-30 vgy annal tobb perc van csak es nem olyan jok

mondjuk itt nem is ngyon hasznaljak mert ok feltik a boruket es van egy olyan szokas is amiszeruint a feher bor a szep igy ok nemcsak,hogy nem szoliznak de nem is napoznak napernyovel jarnak nyaron

es a kremjeikben is feherito anyag van
Enis
Na sikrult visszaolvasni

hanyingeres fejfajas monnyon le

A film nem ismeros pedig en aztan eleg sok filmet lattam mar

vettetek ki dvd-t vgy teveben csak siman?2napos menzi is mondjon le

nekem is annyi volt elotte meg utana barnaval

nem jo ha csak 2napig van meg ugyhogy remenykedjunk,hogy legkozelebb azert 3-4nap lesz minimum
Pendi
Koszi igen ma buli lesz itt mar 4ora minnya csinalok a kormom meg a hajam,hogy kesz legyek aztan 7:30kor van a vacsi utana meg lesz "erezd el a hajam buli"

Latom ti is haladtok es peti kukucs lesz 4-en

huuuuhaaa

A vegigaludt ejszakaert meg ngyon irigyellek
Jelentes
Elmentunk csicsizni apaval mar 12korul...birkoztunk egyet

es kepzeljetek el sirva fakadtam mert eszembe jutott,hogy ha belegondolok,hogy minden egyes birkozasunk eselytelen mert ugye a petim van nincs vagy nem jo minosegu...es hogy nekunk nem lesz soka olyan,hogy egyszer csak veletlen zebrasat pisilek

es talan mar iden vgy jovore minden fele "felelem " nelkul sexelhetunk mert en ugysem leszek terhes

ez valahogy olyan gaz es olyan rosszul erintett,hogy sirtam

persze apa nem vette eszre meg nem is mondtam neki

Aztan aludtunk szobatars hajnal fel 5kor hazajott es a lufit az ajtok ele tette es ahanyszor elment az ajto elott rautott igy minden alkalommal 2szer eljatszotta a happy B-day szamot

na kimentem rotyira ha mar felkeltett

bevittem a lufit a szobankba

es csereltem a haloingem es az alattam levo torolkozot is mivel ugy eizzadtam megint mint a marha

aztan megint es megint ha jol emlexem 3szor csereltem ma is 4.szer mar kikaszalodtam az agybol es nem aludtam tovabb

marha rossz ez az ejszakai izzadas kurvara idegesit

es ez van olyan 2hetig aztan masfel het szunet mindig menzi elott jon es akkor marad pe-ig

mar alig varom hogy pem legyen es mar egy kicsit aludhassak nyugodtan en is

Na majd a dokitol lehet erre is kerek gyogyot merthat mostmar tudjuk,hogy konkretan a korai menopauza okozza eszt azaz van az enyhitesere gyogyo csak nem tom jot tesz-e az a babat akaro noknek
Hat roviden enyi megyek es en mar csak max holnap jovok

Itt szakad az eso tegnap ota

nana pedig ma a csini uj rucimban akartam menni de igy nem fog menni
Mindenkinek kellemes hetveget!!!