Sziasztok!
Elnézést, hogy így eltűntem, de a legutóbbi kudarc nagyon rosszul esett, úgy éreztem tennem kell valamit (valami mást), hogy megváltozhasson a helyzet. Erre ki is használtam ezt a ciklust, otthon voltunk 2 hétig, együtt voltunk a férjemmel, családot, barátokat látogattunk, és elhatároztam, hogy nem számolom a napokat, a perceket, nem tervezzük be az együttléteket, csak úgy tesszük a dolgunkat a legnagyobb jóérzésekkel. Azért elmentem a nőgyógyászomhoz egy kontrollra, és szedtem a vitaminokat is.
A nőgyógyász Utrogestan hüvelykapszulát ajánlott, most azt használom napi 2X2. Ez a ciklus szinte totál tünet mentes, most vagyok a 13. Dpo-n, az esélytelenek nyugalmával lőttem néhány tesztet...
A HCG negatív (25-ös)...de:
Lenne néhány kérdésem, kérlek segítsetek!
1) 4 napja LH jóstesztelek, ahogy látjátok - szinte pozitív, és egyre erősödik!? Okozhatja ezt az Utrogestan? Ha nem, akkor mi okozhat ilyen szintű LH emelkedést?
2) David ovu tesztet használok. Lehet, hogy annyira érzékeny a teszt, hogy a kevés LH-t is ilyen erősen mutassa?
3) Hőm 37-ről ma reggel felment 37,2-re. Okozhatja ezt az Utrogestan?
4) Úgy tudom, hogy az Utro késleltetheti a menstruációt. Én már tegnap óta enyhén érzem a mensis érzéseket. Arra gondoltam, hogy ma este már nem használnám, hogy meg tudjon jönni a 14 dpo-n, ha meg akar. Szerintetek hogy csináljam?
Sajnos most nem igazán követtem az eseményeket, igyekszem visszaolvasni ahogy van időm.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!