Nika, jobbulást kívánok!
Torokgyuszira nekem a házidoki kakukkfüves köptetőt írt fel, de már a gondolatára is rosszul voltam, nem váltottam ki a receptet. Amúgy ilyenekkel nem szoktam orvoshoz rohangálni, de ugye ez most más állapot
Andi, vigyázz magadra, sok vitamin, a „buli” utáni felgyógyuláshoz is jól jöhet a vitaminok segítsége!
Málna, milyen az új autód? Főzsiványnak hogy tetszik?
Bea, látom, csak nem bírtad ki, és nem tudtál ellenállni a munka hívó szavának… Olyan furcsa, én általában meg sem hallom…
Dóri, boltokban is nézelődtetek, vagy inkább a piacokra koncentráltatok? Mi is tervezünk egy hosszú hétvégét, soproni vagy győri szállással, és ha érdemes, átugornánk a sógorokhoz is babacuccot nézni
Bár apa talált kiságyat az IKEÁban (ez itt a reklám helye) matraccal együtt 30,000 Ft, fehér színű, és én pont ilyet szeretnék
Kata, milyen volt a kerti parti? Elfogyott minden?
Vvviki, jobban vagy már? Fogtatok halacskát a hétvégén?
Gabi, nekem is elég gyakran fáj mostanában a fejem, noha alapból egyáltalán nem vagyok fejfájós! Utánaolvastam, ez is a hormonok számlájára írható…
Én változatlan állapotban, de már nem húzom fel magamat azon, hogy állandóan rosszul vagyok…
Nagy nehezen rávettem magamat a vérvételre, holnap reggel megyünk, és utána az eredményekkel csütörtökön a dokihoz, és UH-ra. Ez lesz az első alkalom, hogy megleshetjük a krampuszt.
A hétvégén szert tettem újabb kismamaruhákra, felfedeztem egy nagyon klassz boltot a Kisrókus utcában, a Millenáris park mögött, vagy másfél órát próbálgattam, meglepő módon apa is jól bírta, és persze nem jöttünk ki üres kézzel. Nem bálnaruhákat árulnak, hanem csini rucikat, aránylag normális áron. És az eladólány gyakorló mama, így teljesen képben van