A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babagyártásban 2006 a mi évünk volt, 2007 is ilyen sikeres lesz.

Tök jó a Balázs show az RTL-en!Nézzétek!!

Kép
bea27

Bea, na látod, semmi baj a pocaklakóval ! csak szeret rendezkedni !! :lol:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Bea!
Nagyon örülök,hogy minden ok Ádival :)És hogy a szúrkálás természetes ilyenkor :D Én majd 2 hét múlva megyek szülőszoba látogatásra :D Várom majd,hogy neked milyen benyomásaid lesznek.

KépKép
takido

terhesség alatt szabad napozni ?
azért kérdezem, mert a bőröm még mindig problémás, zsíros és még a pattanásoktól sem szabadultam meg tinédzser korom óta és a nap nagyon jót tesz neki

vvviki

Sziasztok,már itthonról írok,most végeztem a hajmosással,azt hiszem,kicsit visszavonulunk apával :wink: Ha lesz időm,holnap jövök!!!!!!Puszilok mindenkit és jó éjszakát!!!!!

Kép Kép
meli1118

megyek én is hajat mosni, meg kezelgetni a takonykóromat
mézes tea stb.

Meli, hajrá ! :wink:

most mondja a meteorológus, hogy keddig ilyen szép napos idő lesz ! vasárnap kifejezetten meleg lesz !!!

jó éjt mindenkinek !

vvviki

Sziasztok!

Látom, miből maradtam ki ma:)
Jók voltak a viccek, alig győztem visszaolvasni őket :D

bea, örülök, hogy minden rendben van veletek! Szerintem is természetes a köldöktáji és egyáltalán bárhol a hasban levő szúrkálás. Nekem is sokszor csinálta ezt Marci:)

Meli, ügyeskedjetek apával, drukkolunk!

Vvviki, terhesség alatt nyugodtan lehet napozni, persze csak módjával, nem árt a babának, de most már nincs olyan ereje a napnak mint nyáron. Gyógyulást neked!

Jó éjszakát nektek!

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Jó reggelt mindenkinek!
Na jól telt az este? Jók voltak a tegnapi viccek!
Puszi, majd jövök még.

Andi
candi

Sziasztok!
Bea!
Örülök, hogy minden oké Ádikával azért pihenj s vigyázz magadra már ő diktál :)

Mi is voltunk dokinál.
Minden oké majd 5 hét múlva kell mennem. Hallottam a Csöpp szívhangját. Már 1 hónapja dobos tortát ennék reggel délben este. Megkérdeztem a dokit ez normális. Azt mondta napi 1 dobostorta semmi gond. s a kilóim is adottság. Szóval orvosi engedélyem van a a dobostorta evésre. Megnyomkodta a combom s ott maradt a nyoma tehát vízes vagyok.

Utána jöttem vissza dolgozni 20:00ig voltam megint. Most fáradt vagyok egy ici picit. Ma már tényleg 16:00 kor lépek. Hosszú volt ez a hét.

Hétvégén itt leszünk édes hármasban Zegen.
Egy hátránya van főznöm kell. :( Bár tegnap is csináltam lecsót.
Szombaton sokáig alszom délután kirándulunk, vasárnap is. Kihazsnáljuk a jó időt. (Balcsi s környéke )

Mi csináltok a hétvégén?

Meli, VVViki a vicek nagyon jók.

Puszi mindenkinek

Kép
nika04

Sziasztok! 8)

ez az utolsó napom a suliban, nemsokára jövök gyakran. Elég sokat émelygek, de remélem job lesz itthon. A pocim is szúrkál, ami a doki szerint normális, mert tágul a méhem. Jövő héten uh, már nagyon várom.
Málna, nagyon jó lehetett a nyaralás, szuper jók a képek.
Bea örülök, hogy minden rendben veletek.
Takidó, jók a képek!
Többiek, vigyázzatok magatokra és puszi mindenkinek!
üdv Mamen
mamen

helló !!!

taknyos vagyok !!!

péntek van !!!!

süt a nap !!!!

vvviki

Csajozós dumák

Szeretem benned tested minden izmát. De legjobban az enyémet!
Szép cipõk. Dugunk?
A nevem Béla! Csak azért mondom, hogy tudd, mit kell majd sikítanod!
Ez a ruha gyönyörû. Jól mutatna a hálószobám szõnyegén.
A mai nap kulcsszava a láb. Menjünk fel hozzám és próbáljuk meg elválasztani!
Lehetnél szerelmi svédasztal. Elterülnél, és azt szednék rólad, amit akarnék!
Van egy telefonkártyád? Felhívom anyádat és gratulálok neki!
A szádban akarok olvadni, nem a kezedben!
Ha a szüleid nem találkoztak volna, én most nem lennek ilyen boldog.
Van nálad térkép? Elvesztem a szemeidben.
Többet keresek, mint amennyit el tudsz költeni!
Ismerlek valahonnan, vagy csak egyszerûen fel vagy öltözve?
Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a kétünnep között?
Hiszel a szerelemben elsõ látásra, vagy sétáljak el itt még egyszer?
Hé, itt valaki fingott. Menjünk fel hozzám!
Bocs, épp most indulok haza maszturbálni, nem bánnád, ha közben rólad fantaziálnék?
Megnéztem ma az Értelmezõ Szótárban a gyönyörû szót. A teneved volt odaírva.
A szex öl. Akarsz boldogan meghalni?
Játsszunk mérleget! Ráülsz az arcomra és megbecsülöm a súlyodat. Én leszek a mérleg nyelve.
Szép a ruhád, kibeszélhetlek belõle?
Ezek igaziak?
Nem lehetne téged receptre felíratni?
Mi a véleményed a cseh sírásók bérezésérõl?
Szia, mostantól ismerjük egymást ...
Ugye Te vagy a szülinapi ajándékom?
Elveszítettem a telefonszámom, kölcsönadnád a tiédet?
Szerinted mit tennék, ha megcsókolnál?
Összetört az autóm, nem tudsz egy Ferrari szerelõt?
Játsszunk varázslósat! Megduglak és aztán eltûnsz.
Ma olyan vagyok, mint a spanyolnátha. Mindenki megkaphat.
Szia, tudsz adni egy tollat, hogy felírjam a telefonszámod?
Szia! Hol lehet ilyen hegyes pólót kapni?
Szia! Te vajon milyen mély vagy? Megmérhetem?
Nem fájt? Amikor leestél az égbõl, te kis angyal?
Te, elhagytam valahol az öngyújtómat, asszem a blúzod alatt lesz...
Úgy látom, a barátnõd magányra vágyik, nem hagynánk egyedülkicsit?
Mondtam már, hogy a francia idegenlégióból dezertáltam?
Ugye szereted a fiúkat?
Nem jössz fel hozzám CD-t hallgatni? Ha nem tetszik a CD, felöltözhetsz és hazamész.
Szia! Vagy ismerlek valahonnan, vagy tetszel!
Akarsz nálam reggelizni

vvviki

Olyan jó volt látni, mikor a fõnököm kigördült a harmadik új BMW-jével. Tudom, hogy milyen keményen megdolgoztam érte!

Te vagy a megtestesült költészet! Az ajkad Weöres, a szíved Arany, az agyad Tompa.

A szépség belülrõl fakad... (Hasfelmetszõ Jack)

Gyógyír a vérnyomásproblémákra: a bor emeli, a pálinka csökkenti, a sör pedig stabilizálja.

Ha az esküvõn a menyasszony anyja az ÖRÖMANYA, a menyasszony apja az ÖRÖMAPA, akkor a menyasszony az ÖRÖMLÁNY?

Nem szabad azt mondani, hogy cigány. Van rá egy új szakkifejezés: familiárisan hiperpigmentált ...

Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...

Isteni testem van - mint Buddhának!

Kerüld a csokoládét! Összemegy tõle a ruhád!

Ha azért vagyunk, hogy segítsünk másokon, akkor minek vannak mások?

Egy papban és a karácsonyfában az a közös, hogy a golyók csak dekorációk.

Elmentem lángososnak. Végre egy zsíros állás!

Tegnap este, amikor hazaértem, a feleségem arra kért, hogy vigyem el valami drága helyre. Kivittem a benzinkúthoz.

Minden tiszteletem a mentõsöké - õk mindennap áldozatot hoznak!

Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen mibõl visszaállítaniaz egészségünket, ami ebbe ment tönkre.

Két dolog érdekel igazán: az állapot - térmodell alkalmazása az irányításelméletben és a p..

Szerintem a leggonoszabb emberek a BKV ellenõrök. Mindig azt kiabálják, hogy "Legyetek bélbetegek!".

Apád biztos skót volt, mert remek dudáid vannak...

Ha felveszem a fejhallgatót, miért nem a fejemet hallom?

Táncolunk egyet elõtte? Ha az IQ-d kettõvel több lenne, akkor már lehetnél sült krumpli.

Nem parasztgyerek. Agrárcsemete...

A régi lányok úgy tudtak fõzni, mint az anyjuk. A maiak pedig úgy tudnak inni, mint az apjuk.

vvviki

Sziasztok!
Örülök,hogy mindenki örül,hogy tulajdonképpen nincs semmi baj! :lol:
Ma már egy kicsit porszivóztam! :oops:
Muszály volt,mert zavart!!A tisztaságmániám már lassan engem is az őrületbe kerget! :oops:
És még annyi mindet kéne csinálni!Pl.a portörlést még meg sem csináltam! :? Na majd valamelyik nap,amikor újra esedékes lesz a porszivózás!
nagyon meleg van oda kinnt!Rólam folyik a viz!! :? De lehet,hogy csak a porszivózás miatt!Nemtudom! :?
Lassan itthon is elkezdődik a lakásfelújitás!Na!Az lesz még egy kemény dolog! :? Mindegy!De szépek leszünk a végére!
JÓK A VICCEK!!
Még jövök!!Mennek kell teregetni! :) :oops:

Kép
bea27

MAR hetedik eve, hogy anyosom atjon karacsonykor. Iden újitunk. Beengedjuk. TEGNAP megmentettem egy lanyt a nemi eroszaktol. Uralkodtam magamon. HA AZ idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az urben, akkor miert a leghulyebbeket raboljak el? MI A KULONBSEG a hihi es a huuuuha kozott? Kb 10 centi. "A MUNKA nem farok, effektive allhat napokig..." A PENZ olyan, mint a szex. Ha nincs, nem tudsz masra gondolni. Ha van, mindig mason jar az eszed. EN AZ a ficko vagyok, aki megerdemli, hogy olyan noje legyen, akit nem erdemel meg. EN MAR nem hiszek semmiben! A múltkor is bementem egy ajton, amire az volt irva, hogy NOK, de csak budi volt. MIERT nem szabad biciklis ciganyt elutni? - Mert lehet, hogy a te biciklid.

vvviki

megyek kajálni !

vvviki

Sziasztok,ma ismét jó sok volt a munka,de nem bánom,mert ma kimondottan tele vagyok energiával!!!!Gyönyörű az idő nálunk,kettőtől korrepetálok,aztán előkészítem a csirkét holnapra és elmegyek bicajozni,mert jó kinn lenni!!!!!!Kezdődik a visszaszámlálás,már csak kb.egy hetem van tesztig,de szerintem ezt a hónapot én leírom,mert úgy érzem nem jött most össze....de a hőm stabilan fenn van,5 napja!!!!!Ki lesz a párom????Málna??Vagy más is??????

Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Szia Bea,már megint nem vagy valami kíméletes magaddal!!!!Pihenned kellene kicsit többet!!!!Milyen felújítás lesz nálatok????A múltkor megírtad a levelet...tudod...tisztelt uram.....????Volt rá reakció????Puszika!!!

Kép Kép
meli1118

Meli: leírod a hónapot? Nem az szokott véletlenül beválni?
Na remélem ez lesz nálad.
Jó levegőzést neked, itt is ezerrel süt a napocska, szenvedek is, hogy bennt kell lenni, de vasárnap kicsit kirándulgatunk, remélem akkor is ilyen szép idő lesz.
Kedves viccfelelősünk Viki mi van a vonalzójával? Ugyi csak csal? Tesztecske lesz a hétvégén?
Mamen: jólesz, ha már többet tudsz közénk jönni, várjuk.
Látom megint péntek van, teljes a pangás!

Andi
candi

Sziasztok!

Nálunk is nagyon jó idő van:)))
Szépen süt a napocska:)
Megyünk is ki játszani a csemetével, úgy hallom most ébredezik...
Én is csatlakozom a takarítási mániásokhoz: ablakot pucoltam, már nagyon ideje volt...
Hétvégén vendégek jönek hozzánk vasárnap, lesz egy kis bogrács parti a kertben, remélem jól fog sikerülni:)
Köszi a vicceket!

Puszi mindenkinek!

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Meli!Pedig annyira jól sikerült a levél,de több mint két hete semmi reagálás nincs rá!!Itt fejeztem be!Majd még kap értesitést,ha Ádika a világra jön! :)
Anyu lakása is fel lesz újitva! :wink: Belejöttünk itt a dolgokba!Csak ez nem fog olyan sokáig tartani,mint a mi lakásunk!Legalábbis remélem!! :? Itt csak 3 helységet kell felújitani!Konyha,fürdő,előszoba!Lassan elkezdődik!Egy-két-három hét!Na megyek,egy kicsit pihenek,mert már megint nagyon kivagyok!Rengeteget dolgoztam!Tudjátok,hogy van az,ha az ember csak porszivózni akar,és még mellette meglát egy-két dolgot!?Hát ebbe a hibába estem én is!Több mnt két órán keresztül csináltam a fürdőszobát!Ott is van két ablak,akkor már azt sem hagytam ki!Plussz még függönyt is mostam!na mindegy!Sorolhatnám estig,hogy mennyi mindent kellett még ott csinálni.....................!
Mindenkinek nagyon szép,romantikus hétvégét kivánok! :D Nagyon szép idővel tetézve! 8)

Kép
bea27

megyek haza !

még írok ma !

jók legyetek !

élvezzétek a jó időt

vvviki

1) Tiszta víz a ruhám, és ez a te lelkeden szárad!
2) Mostanában a szép dús haj olyan ritka...
3) Az üzleti találkozómat egy evőeszközboltnál beszéltem meg. Kések.
4) A hóhért grimaszversenyre küldték. Eszméletlen fejeket tud vágni!
5) Honnan jött ez, hogy mindent becsmérel? - Ócsáról.
6) Impotens vagy? - Eddig ezt senki sem állította!
7) Hogyan lehet egyszerűen repülőt hajtogatni? - Repülő, repülő,
repülő...
8) Kannibál harcosok kínálják egymást: "Kérsz egy katonát?"
9) Egy tudóscsoport lázasan kutatja a malária ellenszerét.
10) Szondi vásárláskor egy százdukátos aranytallérral fizetett, mire az
eladó megkérdezte tőle: "Jó uram, apród nincs?"
11) A hóhér a pályafutását gyerekfejjel kezdte.
12) A magyar katonák a csatában hadilábon álltak.
13) A halászok semmi kivetnivalót nem találtak a hálójukon.
14) A temetési szertartás után a tömeg oszlásnak indult.
15) A focisták a 90. percben az utolsókat rúgták.
16) A vitatkozó parasztok a falu végén dűlőre jutottak.

vvviki

Amikor Isten megteremtette Ádámot és Évát, felruházta õket különbözõ tulajdonságokkal. Miután már csak kettõ maradt a zsákjában, elhatározta, elosztja közöttük. - Az egyik tulajdonság, hogy amikor pisil, akkor nem kell leguggolni. Ez nagyon hasznos dolog - mondta a párnak, akiket éppen az almafa alatt talált. Kíváncsi vagyok, melyikõtök szeretné ezt a képességet? Ádám felugrott: - Add nekem! - üvöltötte. - Nagyon szeretném! Kérlek, hadd legyenez az enyém. Ez olyan nagyszerû. Amikor a kertben dolgozom vagy az állatokkal foglalkozom, akkor csak odaállok egy fához és hagyom, hadd jöjjön. Ez tök jó lenne, télen akár a nevemet is le tudnám írni a hóba. Istenem, add nekem ezt az ajándékot. Éva csak mosolygott, és azt mondta Istennek, - Ha Ádám tényleg annyira akarja, hát legyen az övé. Ha ez õtboldoggá teszi, egyáltalán nem bánom, ha neki adod. Szóval így történt, hogy Ádám kapta azt a képességet, hogy függõleges helyzetben is tudott pisilni. Miközben boldogan ugrándozott és az újonnan szerzett képességet gyakorolta, Isten belenézett a zsákba és így szólt: - Lássuk csak. Mi is maradt még? Ó igen, a többszöri orgazmus...

vvviki

Micsoda ember ez az ÁDÁM!!!! :wink:

Kép
bea27

Dóri!Fontos!Ha itt vagy JELEZZ valahogy!
Csörögj rám,vagy valami!

Kép
bea27

Sziasztok,most végeztem a mai munkámmal,megyek mosakodni,aztán hajcsi!!!!!Ma sem voltunk valami sokan,remélem nem hal ki a topik!!!!!
Beácska,értem és sajnálom....de te mindent megtettél,nincs már ezen mit ragozni....az ő baja,ha nem látja Ádikát....de ti attól még nagyon boldogok lesztek vele!!!!!Hozzánk nincs kedved jönni takarítani????Én nem vagyok ilyen nagyon lelkes....majd talán babásan!!!!

Candi szívem,eltemettem ezt a hónapot,igaz még korán,de úgy érzem nem ez a hónap a miénk....az már igaz,hogy minden kismamink így kezdte.....aztán már hogy pocakosodik mindenki :lol: :lol: te viszont úgy látom új tickert készítettél....sajnálom....

Málna?????Merre vagy???Máté zsivány???Nyomj egy nagy puszit a képére :lol: :lol:

Mindenkinek nagyon jó éjszakát kívánok!!!!!!Puszika

Kép Kép
meli1118

Melikém!Ne igy fuss neki ennek a dolognak!(Én beszélek,aki még talán a mai napig tök negativ vagyok!)Na mindegy!Ne temetgessél te semmit!Ne negativkodjál,meg BAJ LESZ!!! :x
nembánom,hogy igy történt a "dolog"!Igaziból nem is számitottam másra!
Én is mindenkinek Jó éjszakát kivánok!Puszi! :lol:

Kép
bea27

Sziasztok!

Bocsi,de nincs idöm visszaolvasni,csak egy gyors eletjel.Bea,mi volt olyan fontos,remelem,nincs semmi gond.

KépKép
takido

Dóri!Nincs semmi gáz!! :wink: Csak egy kérdést akartam feltenni neked! :wink:

Kép
bea27

Mär lehet,hogy nem vagy itt,de kiväncsi vagyok,hogy mit szerettel volna kerdezni(bocsi,de itt nincsen hosszu ekezet)

KépKép
takido

Szia Dóri!!!!!Hol vagy,ahol nincs hosszú ékezet????Remélem jól vagytok és Gerda is rendben van!!!!Puszi!!!!

Mindenkinek jó reggelt!!!!!Ma lehet,hogy nem lesz időm jönni,de azért szívesen visszaolvasnék egy két oldalt,szóval legyünk jó sokan!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!
Egy pár sor, csak neked Meli, hogy legyen mit olvasgatnod! :wink:
Mi ez a nagyon korai kelés nálad? Dolgozni indultál?
Temesd csak a hónapot, hátha :D
Nem lesz pihi ma?Holnap?
Bea: ez az ablakpucolás...lesz érte irgum-burgum. Ne terheld már ennyire túl magadat, inkább menj sétálni otthonról, akkor nem látod az ablakokat, nem ingerelnek.
Viki: nem válaszoltál.
Málna: összeszedted a diót? Jó pihenést és szép időt nektek.
Musz: nagyon eltüntél! Mi van veled, újabb munkakört töltesz be?
Gabi, Mókuska és eltünt tagok merre vagytok, hogy vagytok?
Dóri: neked is kellemes hétvégét!

Andi
candi

Sziasztok!
Gyors beköszönés, ma sem sokat leszek. Jelenleg kismillió dolgot kell itthon csinálni :cry: de azért szépen haladunk.
Nekem igaz még most ligtosabb feladataim vannak fürdő-súrolás, vasalás, és apa után takarítás, de mostanában egy napra elég is. :?
Napok óta fáj a fejem, nem tudom front jön e, vagy alapból gyenge :? :D vagy valami vírus lappang bennem.

Na megyek majd este még megpróbálok jönni.
Mindenkinek szép hétvégét, aki teheti kirándulgasson, most szuper az idő.

Sziszi
ha tudsz jelentkezz!!!! rég írtál, remélem minden rendben Veled.

Puszika:Gabi 17+3

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

helló Mindenkinek !

na, kitört rajtam a takonykór, hangom nincs, taknyos vagyok és úgy érzem, mintha egy nagy darab kő görögne a fejemben
majd a jövő hét végén tesztelek, hátha..

csikós tokány lesz ebédre és savanyú krumplileves

mindenki vigyázzon magára mert vírusok mászkálnak az utcán ! :shock:

kellemes hétvégét !

ja, és babásodást mindenkinek !!!

Meli, úgyis babás leszel, ha a fene fenét eszik, akkor is !
ja, és én is !!

vvviki

Jó reggelt!Elfelejtettem,hogy a Dóri ausztriában van!! :oops:
Ha nem kérdez a Meli rá,hogy mik ezek az ékezet nélküli szavak,akkor nem is kapcsolok! :oops:
Még jó,hogy elbúcsúzott tőlünk!
Na csak gyere vissza DÓRI!!Lesz kapsz! :evil: :wink:
Mentem vásárolni!de később még jövök!
Mindenkinek szép napot!Puszi! :lol:

Kép
bea27

Jó vásárlást, Jó főzőcskézést, Jó takarítást mindenkinek!
Üldözzétek el azokat a fránya vírusokat a közeletekből.

Andi
candi

Sziasztok!

Candi
Köszi a hiányolást, vagyok csak olvasó üzemmódban :lol:

Annyira jó az idő ráadásul a héten elkészült Salgótarján uj főtere :!: ami nagyon klassz lent, tegnap és tegnapelőtt du. is ott voltam a gyerekekkel. Daninak nagyon tetszik a nagy tér, szaladgált, motorozott. Tengap meg alig birtam vele, állandóan a szökőkutba akart bemászni :lol:
A hétvégén apa nélkül leszünk :cry: Ma ment apósomnak segiteni holnap meg megy a ringre :cry: A kocsint meg megint besz@rt, h vigye el a fene, nem merünk vele sehová elindulni :(

Na megyek, Lilit elkezdem az ágy irányába terelgetni, na és az ebédet is meg kéne sasolni hogy áll, merthogy még félig vagyok kész vele :oops:

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

kellemes délutánt mindenkinek !!
holnap megyünk a párommal pecázni és kirándulni
már nagyon várom !!

vvviki

Sziasztok, nálunk meg buli lesz- grillezés- jönnek a férjem kollégái, kilencen leszünk. Most végeztem a salikkal, a süti is kész, már csak a vndégek hiányoznak.

Jó hétvégét, kiránduljatok sokat, amíg ilyenszép az idő.

Puszi

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Meli!
Valoban Ausztriäban vagyok,es unokatesom geperöl tudok irni.Vettünk egy ket dolgot,majd otthon beszämolok rola.

Bea!
Bocsi,de olyan pörgösre sikeredett a csütörtök,hogy nem tudtam elköszönni :cry: Remelem,azert megbocsätasz :roll:

Candi!
Neked is szep hetveget.Milyen szep uj tickered van,remelem szerencset hoz :D

Hoppä!
Tesodek kijöttek? Ha igen,remelem szerencsesen ideertek,es tudtak is väsärolni.Sajna sokan voltak olyanok a piacon,akik nem babaholmit ärultak,de azert vettünk 1-2 dolgot.
Jo kerti sütogetest :D

Vvviki!
Sajnälom,hogy megbetegedtel.Remelemhamar rendbe jössz.Mära engem is elkapott valami :cry: De talän nem sulyos.

Kis_Pluto!
Csak ovatosan azzal a häzimunkäval.Azert pihizz is kicsit a hetvegen.

Mokuska!
Örülök,hogy szep uj föteretek van.Azt pedig sajnälom,hogy a kocsitok megint elromlott :(

Mi meg maradunk ma este,holnap egy lesz egy piac,amire meg kinezünk,es utäna indulunk haza.Mindenkinek toväbbi szep hetveget,es jo programokat ebben a szep idöben.

KépKép
takido

Dóri!Nem is tudom,hogy megbocsájtok-e! :wink:
De azért majd kérjük a beszámolót,hogy miket vettetek!Mikor indultatok?Mikor jöttetek meg?Ha már egyáltalán itthon vagy! :roll:
Remélem Gerda-Baba jól viselte az utat!
Legszivesebben én is ÚÚÚgy elmennék a tesómékhoz,ha jön a sógorom okt.közepén!De nemlehet sajna!7hónaposan 900km,az 900km!Tuti,hogy végig nyügösködném az utat!Meg nemhiszem,hogy az állapotomnak jót tenne ez a hosszú út!!Igy,maradok itthon!Mára lépek!Puszi,mindenkinek! :lol:

Kép
bea27

Sziasztok!
na a túlórázás eredménye 38,3-al zártam a hetet.
Elkapott egy kis torokgyulladás.
Péntek este ügyelet. Érdekes előre engedtek.
Maripennt kaptam rá. S lázcsillapítót amidazofen így mondjuk ki. leírni másképp kell. 1 szemet vettem be,m ert a váltó meleg-hideg vízes fürdés nem használt.

Azót nincs láza, így jöttem ma dolgozni.
Tudjátok nálunk olyan bunkók az emberek, + s a háziorvos is, hogy nem engednek előre, ezért nem megyek táppénz kiíratásra kitudja mit szedek még össze. Ha ma nem bírom,akkor inkább szabira megyek.

A héten semmi plusz program kimélő életmód. 16:00kor pontban haza. Kúrálom magam egyéb gyógymód. sósvízzel gargalizálok, akkor az anyák lapjában olvastam olyat, hogy egy pohár melegvízben egy kanál almaecet + 1kiskanál méz s ezt iszogatni.
Sok gyümölcs kevesebb édesség inkább zöldség.
Citormkarikák nyalogatása. szóval ezeket bevetem.
Egy kicsit náthás is vagyok.

Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam.
Ha valakinek van valami házikúrálós ötlete szívesen fogadom, főleg nátha ellen.

Takido!
Nézegettél Ausztirába babacuccokat tényleg olcsóbbak mint nálunk? Vigyázz magadra nehogy úgy jár mint én.

Bea!
Nem is tudtam, hogy az utazás ennyire rossz a babának :( Pedig mi még a 8. hónapban szeretnék igazán vásárolni a babónak, Pesten vagy Ausztirában vagy még nem tudom. A lényeg utazni kell.

Puszi
Mindenkinek.
Várjuk a hétvégi beszámolót nekem ágy + főzés+ pihenés+ kúrálás+ s vasárnap egy kis séta. :(
Puszi Mindenkinek!

Kép
nika04

Jó reggelt!
Nika: gyógyulgass, inkább a szabi, mint a munka, nehogy még jobban belemenj ebbe a fránya vírusba. Én úgy tudom a Tantum Verde / ha jól írom / szopogatós torokfertőtlenítőt lehet állapotosan is alkalmazni. És igyál sok frissen préselt narancs citrom vagy grapefruit levet. És jó lenne ha tudnál még feküdni. Vigyázz magatokra.
Dóri: én is kíváncsi vagyok, hogy sikerült a bevásárló túrizmus? Mik a szerzemények? Jól éreztétek magatokat? Nagyon szépidőt fogtatok ki.
Bea: privi ment.
Meli: hogy telt a hétvége.
Mókuska: szép lehet a főtér, és ilyen jó időben nem is csodálom, ha ez az elfoglaltságotok, ennél jobb nem is lehet. Elkészült szerencsésen az ebéd?
Málna: bejárattátok a " kisautót"? Jól telt a hétvége?
Hoppá:Milyen volt a buli?Fini lehetett az a saslik. Hogy vagy? Írsz magadról?
Viki: meggyógyultál?
Musz: merre vagy?
Mi tegnap elkirándulgattunk Szolnok felé, megnéztük a repülő múzeumot, nagyon szupi gépek vannak ott, 28 fok volt, tiszta nyár, utána kis étterem, fini kacsacombbal, este cukrászda túra, ennél ideálisabb nap nem igazán van.
Én is próbálom megelőzni a náthát, mert kerülget, és ha elkapom nem csinálják meg a műtétet, igyekszem alhatárolódni mindenkitől, remélem megúszom.
Gyertek minél többen ma is, puszi

Andi
candi

Jó reggelt mindenkinek!

Itthon vagyok :lol: Még olvasó üzemmódban, de gyorsan írok is egy picit.
Nika, nagyon vigyázz magatokra, pihenj sokat!!! A Bioparox nekem bevált, orrspray és torokspray egyben. Aspirin C pezsgőtabletta és Cetebe. Ezeket lehet használni terhesen is. Méz, méz, méz(útálom) citrommal csipkebogyóteába. A hársfa is jó, én egybe szoktam tenni a két filtert. GYÓGYULJ MEG gyorsan!!!

üdv Mamen
mamen

Nika, jobbulást kívánok!
Torokgyuszira nekem a házidoki kakukkfüves köptetőt írt fel, de már a gondolatára is rosszul voltam, nem váltottam ki a receptet. Amúgy ilyenekkel nem szoktam orvoshoz rohangálni, de ugye ez most más állapot :D

Andi, vigyázz magadra, sok vitamin, a „buli” utáni felgyógyuláshoz is jól jöhet a vitaminok segítsége! :wink:

Málna, milyen az új autód? Főzsiványnak hogy tetszik?

Bea, látom, csak nem bírtad ki, és nem tudtál ellenállni a munka hívó szavának… Olyan furcsa, én általában meg sem hallom… :shock:

Dóri, boltokban is nézelődtetek, vagy inkább a piacokra koncentráltatok? Mi is tervezünk egy hosszú hétvégét, soproni vagy győri szállással, és ha érdemes, átugornánk a sógorokhoz is babacuccot nézni

Bár apa talált kiságyat az IKEÁban (ez itt a reklám helye) matraccal együtt 30,000 Ft, fehér színű, és én pont ilyet szeretnék :D

Kata, milyen volt a kerti parti? Elfogyott minden?

Vvviki, jobban vagy már? Fogtatok halacskát a hétvégén?

Gabi, nekem is elég gyakran fáj mostanában a fejem, noha alapból egyáltalán nem vagyok fejfájós! Utánaolvastam, ez is a hormonok számlájára írható… :evil:

Én változatlan állapotban, de már nem húzom fel magamat azon, hogy állandóan rosszul vagyok…
Nagy nehezen rávettem magamat a vérvételre, holnap reggel megyünk, és utána az eredményekkel csütörtökön a dokihoz, és UH-ra. Ez lesz az első alkalom, hogy megleshetjük a krampuszt. :D

A hétvégén szert tettem újabb kismamaruhákra, felfedeztem egy nagyon klassz boltot a Kisrókus utcában, a Millenáris park mögött, vagy másfél órát próbálgattam, meglepő módon apa is jól bírta, és persze nem jöttünk ki üres kézzel. Nem bálnaruhákat árulnak, hanem csini rucikat, aránylag normális áron. És az eladólány gyakorló mama, így teljesen képben van :D

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok,tegnap mi is kirándultunk,kedvenc helyem,a Mátra és környéke,Hollókő,Parádfürdő....jó volt,igazi egymásra figyelős hétvége...tegnap és ma is tele vagyok energiával,délután nem kell dolgoznom,megyek bicajozni,meg barátnőzni,sétálunk majd a kislányával a jó levegőn....

Nemsokára kiderül,hpgy milyen lesz nekem ez a hónap,nincs semmi tünetem,se pro,se kontra,hacsak az nem,hogy szombat éjjel 6x(!!!!!!!)voltam kinn wc-n....a hőm 7-8 napja fenn van...de ez sem igazán jelent semmit!!!!!

Beácskám,vettem a változást!!!!

Candi,vigyázz a bacikkal,neked most tényleg nem hiányzik egy betegség,mint ahogy Nikának sem :? :?

Puszilok mindenkit!!!!

Kép Kép
meli1118

Jó napot kivánok!
Hol vagytok??
Sehol,senki?? :roll:
Tényleg kihal ez a topik??

Kép
bea27

Szia! Én most éppen itt vagyok. Hogy van Ádika? Nemsokára szülni fogsz, én megmondom őszintén, hogy már nem is félek a szüléstől, inkább baromi kíváncsi vagyok, én már várom. Lehet, hogy hülyén hangzik, de így van. Mazohista volnék? :roll:

Kép
vikike_

itt vagyok !
megyek enni !

vvviki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?