Dejó hogy ennyien írtatok már!!!
Milyen jó lesz télen, mindenki a net előtt fog csücsülni a meleg szobában!
Kincs, Zsizsik, Alice, kandika meg mindenki olyan édesek vagytok csajok, hogy ennyit gondoltok rám, de nálam SEMMI.
Éjszakánként nemhogy josló, de még kósza keményedések sem, nappal is csak néhány keményedés, pedig már csak 3 fél szalbutamolt szedek.
Apa azt mondja vihar előtti csend!
Vagy a melegfront miatt van, az mindig ellazít engem, sztem a következő hidegfrontig nem lesz semmi.
Holnap megyek dokihoz, megvizsgál majd.
ha ott leszek, küldök majd sms-t valakinek a mobiljára, akinek megvan a száma, és akinek a leghamarabb megtalálom!
Kavicska, Alice dejó hogy végre vagytok!!
Alice nagyon örülök a szemléletváltozásodnak, neked témyleg lombikra van szükséged, és figyeld meg, sikerülni is fog!!!
Kavicska jobbulást! Sajnálom, hogy nem tuttál meglátogatni!
na de majd Johannástul!
Okr!
Én teljesen le vagyok döbbene rajtad. Ilyen szintű tűrőképeséggel még nem láttam élő embert!
Kiírt időpont előtt egy nappal a s aját anyámon kívül mindenkit páros lábbal rúgtam volna ki üvöltözve, nemhogy főzzek és ágyazzak neki!!
Azé a férjed és családja összeteheti a két kezét, hogy mit kibírsz.
Meg ez is, hogy nemcsinálsz problémát belőle hogy Adára ki vigyázz, majd szülök egyedül.
Meg munkát is bevállalod terhesen.
Én feleennyit sem bírnék.
Rambóka!
Tegnap írtam neked egy hosszút, de elszállt.
majd írdd meg milyen volt a csaszi, szeretném egyszer hiteles forásból hallani, mikor fáj, milyen...stb.
lepény hány fokozatig tud érni? Melyik az öreg lepény az egyes kettes vagy hármas vagy hányas?

)