A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babagyártásban 2006 a mi évünk volt, 2007 is ilyen sikeres lesz.

Málna: köszi, javulok. Új adat utolsó piri szept.27.
Azért tényleg óvatosan urald az utat, az olyan teherautókkal szemben, mint az a múltkori még nem veheted fel a versenyt, de már alakul a méret.
Most látom, hogy :cry:és egyébként :evil: vagyok rá.
Vikike: arról is írhatsz, hátha valami újat tudok meg :wink:
Hoppá: akkor pihizz te is, a házimunka ráér, nehohy Te is lebetegedj.

Andi
candi

Anna
Tegnap voltam Danit méretni, 11,07kg és 79cm -csakhogy tudjál viszonyitani vkihez :lol: Ezek alapján ismét azt mondom, h Marci nem kövér!

Kép
Kép
mókuska

ilyet még nem láttatok !

itt ülök és csendben sírok

itt a piri

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

:cry: :cry: :cry: :cry:

vvviki

Viktória doktornő, ezúton is köszönjük a minden részletre kitérő tájékoztatást :D
Szóval már szűnik a rosszullét... tényleg? :shock:

Málna, nem is tudtam, hogy ez ilyen népszerű név :lol:
Métának csini fogacskákat kívánok, neked pedig sok örömet az új autóban - de ahogy olvasom, nincs is rá panasz :D
A táblába új info, hogy nem tudom, hányadik hétben vagyok (12/13?), és április 12/19?-re írtak ki

Kata, én is én is. A semmittevés végzése nekem is nagyon bejön :D

Musz

KépKép
muszkuru

Musz

Ki az a Méta?? :lol:

málna2162

Vviki, nagyon sajnálom, a szülinapi ajándékom sem segített?

Musz

KépKép
muszkuru

Málna, hát így hirtelen nem is tudom.
Talán a disgráfiám műve... :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

A Méta nem sport cucc volt még a 80-as években?!

málna2162

kicsit összeomlottam :cry: :cry: :cry:

vvviki

és nem elég, hogy itt van piri még a hasam is fáj !

vvviki

Hellóka,csak egy percem van ismét,mindjárt jön a diákom,aztán meg elmegyünk a barátnőmmel fecsegni,meg apának nézek ajándékot,este pedig fáklyás felvonulást nézni!!!!!Legalább elfoglalom az agyam valamivel!!!!!

Málna,de jó,hogy hazajöttél!!!!!Méta!!!!!az egy nagy gyertya-nagykereskedés :o :o

Viki,sajnálom!!!!

Dóri kislánya szerintem nem Gréti lesz,hanem Gerda!!!Ha jól tudom :roll:

Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Helló Mindenki!
Üdv.újra itt Málna!! :lol: :wink:
Vvviki!Sajnálom!Nem gondoltam volna!
Meli!Hol vagy?? :roll:
Dóri????
Candi!És te??(Na majd mindjárt megkereslek!) :wink:

Kép
bea27

Muszkuru, nincs mit :D , a rosszullét meg reméljük lassan elmúlik. Még mindig olyan intenzív mint az elején, vagy már kicsit lájtosabb? Én április 15-én születtem, lehet, hogy Egérke is akkor fog :) ?

vvviki nagyon sajnálom, pedig próbáltam üldözni a pirit a magam módján :( , de fel a fejjel majd a köv. hónap, próbálj meg lazítan, mert az sem jó ha görcsösen akarod, én is így voltam vele, aztán áprilisban elmentünk Zalakarosra a barátainkkal kikapcsolódni és nem gondoltam a dologra, na akkor jött össze, és akár hiszitek akár nem, de a szülinapomon, ott ünnepeltük és aznap együtt voltam apával, és lám a kis picur megfogant, ezentúl duplán kell ünnepelni a szülinapom :D .

Málna én is úgy tervezem, hogy egy-két éves korában már vinni szeretném tengerpartra, remélem összejön.

Anna jobbulást Marcinak, sok sok gyógyító puszit küldök!

Kép
vikike_

Bea

helló!!!
Visszatértem,mert végre volt mit olvasni!!!
Mit csináltál megint a bankban?

málna2162

Szép napot mindenkinek, megyek pihizni, jók legyetek!

Kép
vikike_

na, most már hányingerem is van...

vvviki

Málna, Vvviki!
Sajnálom :( Kitartást!

Meli!
Jó gondolat elterelő programod van.
Akkor keddre küldöm ++++++++++++++

Hétvége:
Sajnos én leszek a középpontban pedig az úgy utálom. szóval ma anyuék köszöntenek holnap anyósék.
Remélem vhol kapok dobos tortát. Tudjátok én reggel délben este azt kívánom :)
Semmi más program pihizek gyűjtünk még egy kis D vitamint. :)

Mindenkinek jó hétvégét. Kis és nagy betegnek gyógyulást!

Kép
nika04

Nika

Kép

málna2162

Nika, biztos kapsz dobostortát, csak nehogy egyből hármat! :lol: Még a végén annyit kell enned, hogy megutálod :? ??!!

Vvviki, :cry:

Most ettem rántott cullint, rántott hagymakarikákat, a zsemlemorzsába tettem szezám- és lenmagot. Fincsi lett. Meg lesz még patiszon is rántva, csak majd, ha apa hazajön.

Na lépek, majd jövök.

Puszi

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Málna!Apának még nem a számlájára utalják a fizuját,ezért én utaltattam át a lakásra a törlesztést!A postán meg azért voltunk,mert volt 3 csekk,amit fel kellett adni!Még valami kérdés? :lol:

Kép
bea27

megittam egy nagy kólát !
már jobban vagyok !

vvviki

Málna!
Ez nagyon guszta kérem légipostán. a marcipánt is nagyon szeretem a húgival még tizenévesen is lopkodtuk a lagziba a tortákról a Marcipánokat. Jövő hétvégén megyek lagziba de csak vacsi lesz+ süti lehet, hogy folytatom ezt a hagyományt cinkostársnak megkérem a húgit elvileg terhesnőnek mindent szabad vagy nem?

Hoppá!
Inkább legyen három mint egy se.
Nagyon finomat készítesz s milyen egészséges

Bea!
Pihenj egy kicsit!

VVViki!
Kóla + csoki tuti növeli a boldogság hormont azt nem mondom, hogy egészséges. örülök,h ogy jobban vagy.

Kép
nika04

Megyek is,mert annyira még nemvagyok jól!Bár már a torkom nem fáj!Azthiszem mára búcsúzom!Ledőlök egy kicsit a bevásárlás előtt!
Mindenkinek JÓ HÉTVÉGÉT!! :wink:

Kép
bea27

végre megint jól vagyok !!!!!

vvviki

Bea: jó pihikét neked. Bevásárlás még rám is vár, pont mikor a legtöbben vannak!
Meli: Jó kis programot találtál ki, jó szorakozást hozzájuk.
Nika: dobostortát nagyon finoman készítik itt nálunka cukiban, ha gondolod szólj, küldök egy két szeletet. A marcipánt nem igérem meg, azt tuti felfalnám mielőtt odaérne.
Hoppá: nem akarsz nekem is küldeni ilyen finom rántott zöldeket, nagyon szeretem őket, de hogy türelmem nincs a panírozgatásukhoz az száz.
Vikike: jó pihizést neked, nektek.

Andi
candi

én is szeretnék dobostortát !

vvviki

Sziasztok!

Nika!
Ne,haragudj,hogy így utólag kívánok neked nagyon boldog születésnapot Kép

Málna!
Örülök,hogy teszik az autó.Én is azt hittem,hogy kikapcsoldóni mentek Sárvárra,kár hogy kellemetlenebb volt a program.
Melinek igaza van,a kislányunk valóban Gerda lesz,nem Gréta.De semmi baj.

Mindenkinek ajánlom a színházat.1 évben 5 alakalomra biztos mindenki tud időt szakítani.Mi most Molnár Ferenc három egyfelvonásos darabját néztük:Előjáték Lear királyhoz,Marsall,Ibolya :D A Marsallban elsütöttek egy fegyvert,akkor majdnem leugrottam a székről.Gerda is biztos megijedt,mert vagy 5 percig csendben lapított,de aztán újra felélénkült :D

Candi!
Örülök,hogy kicsit jobban vagy.Eszembe jutott,hogy én is ittam egy gyógynövényes löttyöt.urogin a neve.És ha jól tudom gyógyszertárban is lehet venni.
A szobával kapcsolatban sajna ez csak az első lépés volt,még most jön az új lambéria+a parkettázás.És utána szereljük össze a bútorokat.

Vvviki!
Sajnálom pirit. :cry:

Hoppá!
Akkor pihizz sokat :D

Meli!
Milyen alakalomra veszel Apának ajándékot? A fáklyás felvonulás biztos jó lesz :)

Bea!
Gyógyulgass csak.Ahogy nézem,pont mindig kerüljük egymást.de nekem is sokszor jönnek váratlan programok.

Mókuska!
Jó hétvégét Anyudéknál.Szerintem az idővel nem lesz gond.

Vikike!
Köszönjük a tájékoztatást.És várjuk a többit :D

Muszkuru!
Örülök,hogy rendben van a vérképed :D

KépKép
takido

Dóri, ne haragudj :?
Ma nem vagyok teljesen beszámítható.
Lehet, hogy a vérképem jó, de a fejem csapnivaló...
Az imént Málna Mátéját is leMétáztam...

De cserébe nem csapok hisztit, ha leendő Kornélia lányomat leKarolináznád esetleg :lol:
Feltéve, hogy Ordító Egér lány... :roll:

Andi, rántott dolgok hozzánk sem néznek be túl gyakran, fincsi rántotthusiért anyunál szoktunk koldulni Csabával 8)

Musz

KépKép
muszkuru

No lányok akivel holnap nem találkoznék, annak kívánok nagyon jó hétvégét, szép időt, jó kedvet!
Jövő héten nem valószínű, hogy leszek, de majd igénybe veszem a telefonos segítségeimet és informálódom.
Jók legyetek, puszi.

Andi
candi

helló !!!

hazaértem és már nagyon jól vagyok !

az egyik kolleganőnk ma négykor jelentette be ,hogy babát vár
én annyira örültem neki, mintha nekem születne babám !

vvviki

Vvviki, nagyon örülök, hogy már jobban vagy, és hogy a mamájával együtt tudsz örülni az érkező babának.
Be kell vallanom őszintén, én nem mindig tudtam jó képet vágni anno az ilyen bejelentésekhez... :roll:

Kellemes hétvégét mindenkinek.

Nálunk még nem tudom, mi lesz a hétvégi program, de nyúlgyereket tuti kiviszem anyuékhoz az "edzőtáborba", mert megint túlteng benne az energy... :lol:

Pusz

Musz

KépKép
muszkuru

kellemes hétvégét mindenkinek !!!!!

holnap pecázunk, remélem, jó idő lesz !

vvviki

Sziasztok,úgy látom én zárom a napot!!!!Nagyon jó volt a felvonulás,igaz olyan hideg volt kinn,hogy teljesen lefagytam,olyan érzésem volt,mint télen,amikor kicsit megfagy az ember lába..... :x :x remélem nem fáztam föl.....

Málna,az a torta irtó guszti volt,én is ennék most!!!!!Holnap este össznépi meccsnézés lsz nálunk,jönnek a tesómék,meg a legjobb barátnőm,aki a héten újra szingli lett és gondoltam legyen nálunk szombat este,ne otthon egyedül :? csináltam tiramisut és most vissza kell fognom magam,hogy ne járjak a hűtőhöz 8) 8)
Holnap nem kell dolgoznom,mert vasárnap én nyitok ki,ezért holnap reggel is jövök majd.....

Ja,furin fáj a hasam,szóval valszeg meg fog jönni,de már egyszer úgyis eltemettem dolgot,hátha kellemes meglepetés ér minket!!!!!

Mindenkinek nagyon jó éjszakát kívánok!!!!!!Puszika

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt Lányok!
Ki hogy van ma reggel? Meggyógyultatok?
Írjatok valamit, én elvileg délig itt vagyok!

Andi
candi

Sziasztok,jó reggelt!
Szia Andi!!!!!
Én ma nem dolgozom,csak itthon teszek-veszek,csinálok még epres-túrós piskótát és ha jön az öcsém meg apa hozzáfogunk főzni!!!!A fiúk csinálnak marhalábszár-pörit,a lány meg takarít utánuk!!!!!Este pedig a meccs....

Még mindig fenn van a hőm,de már egyre kevésbé hiszem,hogy babás lehetek,mert egy két pattanás előfigyelt az arcomon,bár a cicim még mindig naon érzékeny....na mindegy,megtudom kedd reggel,ha addig nem jön meg :x Nem nagyon idegeskedek miatta,az,hogy az unokatesómnak végre sikerült végleg rádöbbentett,hogy nem kell aggódnom,nagyon fiatal vagyok és ha nem is jön össze természetes úton,akkor lombikkal biztosan....ezért kizárunk minden lehetséges okot és ha így sem jön össze februárig,akkor meddőségi intézet....szerencsére itt vagyunk egymásnak és nem fogunk ezen agyalni....

Andi,Te meggyógyultál már???????Már csak 2-t kell aludni és minden kiderül....nagyon remélem,hogy mindent rendben találnak!!!!!

mindenkinek szép napot mára és jók legyetek!!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,iszonyú lassú nálunk most a net,úgyhogy nem is idegesítem magam rajta,de azért néha benézek!!!!!Puszi!!!!

Ja,Málna,hol van a vonalzód???!!!!Gyanús vagy :wink:

Esztike???!!!!!Mi van veled?????Írj valamit!!!!

Pusza

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem kicsit összesűrűsödtek a dolgok. Megvolt tegnap a temetés, úgy érzem, jobb, nagyon egyszerű volt, de iszonyat szívfacsaró. A nap sütöt ezerrel a papp nagyon szépen beszélt, sőt énekelt is.
Jó túl lenni rajta....
Férjem Anyuját hétfőn hazaengedik, most drukkolunk a szövettanos eredmények miatt, jaj remélem jó lesz.
Majd remélem visszaolvasni is sikerül mindenkit.
Jövő hét végén kipakoljuk nagynéném lakását, az még nem lesz túl jó, aztán ott is egy kis lakásfelújítás (csak egyszerűbb) és ki kell adni. Hát még az furi lesz.
A mensi még mindig nem jött meg, kezdek aggódni, tuti nem normális dolgo, csütörtökön megyek vissza a dokihoz, pedig jó lett volna ha megjön, hogy mehessek a vérvételekre, és közelebb kerüljünk a megoldáshoz.
A munkában iszonyat hajtás, rendezvényünk volt múlt héten, nagyon fáradt vagyok, most meg kertrendezés ezerrel, kertet ásunk, gereblye, gyomirtás, hogy jövőre szép zöld füvünk legyen:)
MIndenkit puszillok, most már többet jövök:)

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok én elköszönök mára, majd jelentkezem mi volt!
Bea, Dóri, Meli: ne haragudjatok, hogy eltüntem, megtámadtak a vevők.
Puszi Andi

Andi
candi

Sziasztok!!!!!!Hát szóval mondanom kell valamit!!!!

Reggel msn-ztem Andival és Beával,amikor viszketett a cicim és amikor odanyúltam,valami fehér folyadék folyt ki belőle....egyből beparáztam,hogy most mi van...a csajok mondták,hogy csináljak tesztet,elmentem a patikába,vettem 2-t.A 4.vizeletem volt reggel és nem is hittem semmit,de megcsináltam,már amikor a vizeletbe tartottam és elindult a kontroll-csík akkor azonnal jött utána a másik is!!!!!!!!!!!!!Annyira megdöbbentem,hogy kibontottam a másikat is és azt is belenyomtam és azonnal 2 csíkos lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Van 2 db 2 csíkos tesztem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Annyira boldog vagyok,hogy nem is hiszitek el,annyira bőgtem és még most sem tértem magamhoz!!!!!!
Nagyon szeretlek benneteket és köszönöm,hogy annyit gondoltatok rám és segítettetek!!!!!!!
Andi,mindent köszönök és tudom,hogy te is hamarosan átéled ezt a csodálatos érzést!!!!!!

Mindenkinek legalább olyan jó hétvégét kívánok,mint az enyém lett!!!!

A vonalzóm még nem cserélem ki,majd később....apával elmentünk a Rossmannba,vettünk még 4 tesztet,holnap is csinálok,meg hétfőn is,meg majd még akkor,mielőtt dokihoz megyek!!!

Szinte biztos vagyok abban,hogy szeptember 22-én fogant a kis édesem,két nappal a házassági évfordulónk előtt,vagy 24-én pont aznap....szóval jól megünnepeltük!!!!!

Puszilok mindenkit!!!!!!!!!!!
Bea,Dóri,bocs,hogy leléptem,de apával meg kellett ünnepelni!!!!!

Kép Kép
meli1118

MELI!!!!!!! ANNYIRA ÖRÜLÖK !!!!!!!!! ILYEN JÓ HÍRRE ÉRDEMES BEKUKKANTANI !!!!!!!
Tudtam én, hogy neked hamar összejön !!!!
Juj de örülök neked !!!

Többieknek is drukkolok !!

Kriszti, itt vagyok ám, olvasó üzemmódban. Általában. Ilyen jó hírekre azért elődugom a fejem !

Sok a munka, nem is foglalkozom most mással, kissé lemondtam az egészről. Majd jön, ha jönni akar. Szedem a gyógyszeremet, gyógyszereimet, mint egy vén banya, marokszámra, aztán remélem, hamarosan lesz normális ciklusom is. És akkor talán kissé nagyobb eséllyel eshetünk egymásnak apával.

Mindenkinek millió puszi !
zsizsik

Meli, ráz a hideg, annyira örülök!!!!!! Hatalmas gratula!! Ha felocsúdsz, meséld el, apa hogy fogadta!!????

Puszi! mégegyszer gratulálok!!! :lol: :wink:

Kép

Kép

hoppá

Látod, milyen jó, ha eltemeted a hónapot :lol: :lol: :lol: !??

Még mindig nagyon örülök, elképzelem, milyen érzés lehetett!! Gondolom neked is egyszerre hatalmas boldogság és "úr isten, most ez tuti??" érzés keringhetett benned?!?!

Kép

Kép

hoppá

Hol vagy, Meli? Gyere, mesélj!!!

Kép

Kép

hoppá

Szia Zsizsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Köszi!!!!
Szia Kata,nagyon köszi !!!!Annyira remegtem amikor a 2.tesztet csináltam és a könnyeimtől alig láttam...aztán felhívtam apát és nem vette fel.....leültem a géphez,mert a csajokkal msn-ztem és leírtam nagy nehezen,hogy IGEN....Közben hívott apa,én meg ordítottam a telefonban,hogy mikor jössz haza?????Kérdezte,hogy mi baj van és mondtam,hogy baj az nincs,hanem terhes vagyok.....annyira elképedt,hogy nem is hallottam mit mond,azt mondta,mindjárt jön....aztán itthon elmesélte,hogy a szüleivel ültek a konyhában és a szülei is hallottá,hogy zokogok a telefonba és halálra váltan kérdezték,hogy mi van velem,mire mondta nekei,hogy nagyszülők lesznek,erre sírtak mindketten.....hát ennyi....nem így képzeltem el,hanem teljesen másképp akartam előadni,de elveszítettem az önkontrollom.....de nem baj,a lényeg a lényeg.....a tesómat Kálmán hívta fel.....kérdezte tőlük,hogy mit csináltok?Tesóm:lerepült a dísztárcsám,azt keressük az árokban!Apa:mikor értek ide???Ja,egyébként gratulálni szeretnék neked,Keresztapa!!!!Mire tesóm:mi a bajod?????Aztán felfogta és ott kiabáltak a Fruzsival az árokban......hát igen,ha boldog a család.....és még jön a barátnőm is este.....ottvannak a tesztek a dohányzóasztalon,neki csak megmutatom......

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Szia Zsizsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Köszi!!!!
Szia Kata,nagyon köszi !!!!Annyira remegtem amikor a 2.tesztet csináltam és a könnyeimtől alig láttam...aztán felhívtam apát és nem vette fel.....leültem a géphez,mert a csajokkal msn-ztem és leírtam nagy nehezen,hogy IGEN....Közben hívott apa,én meg ordítottam a telefonban,hogy mikor jössz haza?????Kérdezte,hogy mi baj van és mondtam,hogy baj az nincs,hanem terhes vagyok.....annyira elképedt,hogy nem is hallottam mit mond,azt mondta,mindjárt jön....aztán itthon elmesélte,hogy a szüleivel ültek a konyhában és a szülei is hallottá,hogy zokogok a telefonba és halálra váltan kérdezték,hogy mi van velem,mire mondta nekei,hogy nagyszülők lesznek,erre sírtak mindketten.....hát ennyi....nem így képzeltem el,hanem teljesen másképp akartam előadni,de elveszítettem az önkontrollom.....de nem baj,a lényeg a lényeg.....a tesómat Kálmán hívta fel.....kérdezte tőlük,hogy mit csináltok?Tesóm:lerepült a dísztárcsám,azt keressük az árokban!Apa:mikor értek ide???Ja,egyébként gratulálni szeretnék neked,Keresztapa!!!!Mire tesóm:mi a bajod?????Aztán felfogta és ott kiabáltak a Fruzsival az árokban......hát igen,ha boldog a család.....és még jön a barátnőm is este.....ottvannak a tesztek a dohányzóasztalon,neki csak megmutatom......

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Hát most is krázott a hideg, ahogy elolvastam a bejelentést! Nagyon örülk nektek Meli-mami :wink:

Kép

Kép

hoppá

krázott=kirázott.

Kép

Kép

hoppá

Jaj, Meli, már annyira itt volt az ideje, hogy neked is ilyen nagy boldogságod legyen !!!
Örüljetek egymásnak !! Aztán vigyázz ám magadra !!! :lol: :lol:
zsizsik

Jó reggelt, Meli-mami, hogy aludtál? Tudtál egyáltalán??

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?