Juj, szegény Norbi
egcsi
Bár nem engem kérdeztél, de nekünk is van tapasztalatunk, Nándi 8 hós koráig nem forgott, akkor elkezdtünk utánajárni, végül nálunk a Dévény módszer vált be nagyon. Keddenként volt a "torna" és másnap vagy még aznap este csinált valami új dolgot.
Ettöl függetlenül mentünk korai fejlesztö kp-ba is (oda hamarabb eljutottunk) ott elöször havonta kaptunk feladatsort, amit minden nap kellett csinálni (személyre szabottan, de nagyon jó kis játékos mondókás dolgok voltak, be tudom szkennelni, ha szükséges), utána szeptembertöl (mikor már járt) jártunk heti 2x csoportos tornára (ez végülis olyan volt, mint egy ovis torna, csak gyógypedagógus tartotta és hasnoló problémával küzdök jöttünk össze)
Rólunk: tegnap voltam a dokinál, nagy valószinüséggel kislány a Pötty babánk (de még nem mondta tutira a doki, mert eléggé összezárta a lábikóit)
Tegnap beirattam Nándit is az oviba, júniusban kapunk értesitöt, hogy felveszik-e. Beletuszakoltam magam egy régi gatyámba + egy kicsit bövebb puli volt rajtam, igy nem tüntem "annyira" terhesnek, vagy legalábbis nem kérdeztek rá.
pusz minyu

[/url]