Mindenkinek szép napot[img][img]http://wade.hu/smiley/kategoriak/vegyes6/sunny.gif[/img]
Niki:
Nagyon sajnálom, hogy az életed oly szép időszakában találkozol ilyen kellemetlen dolgokkal és undok emberekkel

Én is váltottam orvost olyan 6 hetesen.(tudom, hogy a te orvosod rendes). Reggel észrevettem, hogy eléggé erős barnázásom van. Iszonyatosan megrémültem és azonnal hívtam a dokimat. Erről még annyit, hogy előzőleg ő mondta, hogy ha vérezgetés lesz akkor éjjel vagy nappal bármikor azonnal szóljak neki. Hát megtettem... Mi volt a válasz: mi vagyok én, sürgősségi??? Menjek az ambulanciára és letette...
Hát bevallóm őszintén köpni nyelni nem tudtam. Teljesen kétségbe estem. Akkor felhívtam az unokatesómat, akinél akkoriban 3 hónapos volt a babája és azóta is az ő dokijához járok. Ja, délután pedig felhívott a régi dokim és hízelegve érdeklődött, hogy mi újság????? Szerintem nem azonosította be engem reggel és délutánra leesett neki, hogy ki telefonált. Mindegy. Én látni többé nem akartam.Kétnyelvű babák: én is két nyelven beszélek a Zolcsival. Oroszul és magyarul és mindent megért és mondogatja is már. Hihetetlen, hogy milyen fogékonyak a babák ebben a korban.

[/url]