A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Kamiila: jobbulást Neked!!!!

Nekem nincs bajom...asszem :lol: Hányni nem hánytam, de ma reggel nem nagyon ettem még,mert nem kívánok semmit.
vedresandi

Holnap akkor a kórházihoz mész?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Ma már nincs semmi bajom Andi! De tegnap meg kellett hívnom anyámat, hogy főzzön v.mit Kornélnak...azt hittem meghalok, de ahogy jött, úgy el is ment a rosszullét

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Ez nem kórház hanem meddőségi centrum Kaáli intézet lehet így ismerős. www.kaali hu Holnap azért megyek hogy megnézze uh-val a fészkeket és ha üresek akkor kezdhetem a szurizást kb vasárnap. Meg elmondja hogy mi vár rám alá kell majd írni papírokat hogy tudok minden veszélyről megbeszéljük melyik nap mit szúrok és miért mennyit meg ilyenek.
Vendég

:shock: :shock: most látom leírva a vonalzómon 34cd :shock: :shock: más örülne :D
Lányok el kell mennem autót mosni :( olyan koszi szegény :( majd még jövök, Igérnem :D Jó főzést, szép vasárnapot :D :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Csak azért kérdeztem Pandi, hogy akkor most még tutira nem kell ott maradnod!?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Miért kellene ott maradnom? Mire gondolsz?
Vendég

Sziasztok csajok!
Itt vagyok, csak a hétvégén betonoztunk, igy nem birtam jönni, segitenem kellett, meg tudjátok milyen az, mikor egyedül vagytok nők sok pasi között, kibirhatatlan... Egyiken ez kell, a másiknak az,...

Betty, meg mindenki, akinek megjött a piri,
sajnálom a pirit, de azért csak pozitivan lányok...

Pandácska,
látom holnap mész lombik konzultációra, szoritok!

Szóval röviden leirom, hogy nekem annyi a bajom, hogy eddig még nem dolgoztam sehol, kerestem a munkát, de sehova sem vettek fel, nem volt üresedés. Belenyugodtam, hogy, ha összejön szülök egy gyereket, és majd azután lesz valami a munkával, addig van időm gondolkozni. De hétfőn hivtak a munkaközvetitőből, hogy elmehetek gyakornoki munkára, minimálbérért, meg a végén (ami pont 9 hónap) kapok egy papirt is, hogy van munkatapasztalatom. Az egészben a gáz, hogy mire elintézik a papirokat, addigra, ha szerencsém van, akkor júniusban kezdhetem a munkát. És akkor most tanácstalan vagyok, hogy mi legyen a babaprojectel? Ti mit csinálnátok? Eddig nem jött össze, de ha most próbálkozunk májusban is, amilyen szerencsém van, még összejön, és akkor fuccs a munkának!!! A legroszabb pedig, hogy apósom ott dolgozik a városházán (oda mennék gyakorlatra) igy 9 hónap után reménykedhetek, hogy ott maradok állandóra, de ez egyáltalán nem biztos, hogy saját keretre fel birnának venni. Na, most akkor ti mit csinálnátok? Karrier vagy gyerek? Olyan sokat vártam a májustól, és most tessék...

Bocs, ha valakit untattam, de nem tudom mit tegyek! Habár eddig még nem védekeztünk, mert keddre várom a pirit, igy már nem lehetek terhes, elvileg! Hacsak nem jött össze az az egyetlen Jónás nap ebben a hónapban, amikor próbálkoztunk, de nem hiszem. Nem hiszek az egy napos sikerben, de van akinek már összejött. Habár, megoldaná egyből a problémámat.

Na, üdv. mindenkinek!
sirkici

Sirkici,
Ez sok mindentől függ hogy mennyire akarsz babát és hogy milyen az anyagi háttér. Ha anyagiak ok és tényleg szeretnétek babázni akkor én a babát választanám. Mondjuk ez attól is függ hogy akarsz-e karriert meg ilyesmi. Nekem se volt még egy normális állásom majd baba után tervezem. Üljetek le a pároddal és beszéljétek meg.
Vendég

Jó reggelt Lányok, és hajrá május,

Hanna,

Az a hő még nincs leesve, ugyhogy még ne add fel. Bármi lehetséges. Én azért lehet, hogy megcsináltam volna a tesztet. :D

Olik,

Sajnálom a hődet, de majd májusban együtt mindenkivel. :D :D

Pandi,

Nagyon drukkolok holnapra, és majd kérjük a beszámolót minden apró részletről hogy mit mondtak. :D

Andi,

Szerintem a te hőd még mindig nagyon jó. Drukk ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Párom hajnali fél 3-ig netezett, na ennyit arról, hogy mikor férek ide.

Na most mennem kell főzni, meg mosni, de még később benézek.

Szép vasárnapot mindenkinek. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Itt vagyok :D

Vendégem jött: A neve Pirike :D Óramű pontossággal köszönt be. Bár én is olyan pontos lennék :roll:

Pandácska: Az izgulósból kiveheted 8)

Kia: Üdv. nálunk :D

Bien: Együtt pirizünk - együtt tesztelünk majd, ok? :wink:

Sirkici: Ugyan azt akartam leírni, amit a Pandus már elmondta. Pro és kontra - melyik dominál? Beszéljetek meg kettesben.

Kamilla: Mi már olyan rég társalogtunk. :wink:
Szép már a járgány?

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,
Hmm nem örülök na de majd májusban :wink:
Vendég

Szia Olik,

Úgy legyen :wink:
Andi, Omni, köszi a tippet, megtettem, remélem, látszik is a mostani kaparászásom végén :roll:

Sirkici, én teljesen hasonló cipőben járok. Úgy néz ki, lennének lehetőségeink - a férjemnek és nekem is - Dublinban, esetleg Londonban az eredeti szakmánkban elhelyezkedni. Ő telekom szakember, én meg mielőtt véreskörmű értékesítő lettem volna, újságíró voltam évekig. Na és itt a dilemma, hogy mi legyen: előbb baba, aztán utazás, vagy utazás és utána baba? Vagy menjünk és közben próba, és legfeljebb széttárom a kezem - ez van? Utóbbi elég gusztustalan lenne, és nem is az én stílusom. Viszont az is tény, ha most 30 körül nem térek vissza a médiába, gyerkőc után mág kevésbé tudok majd, mert még messzebbre kerülök attól az időszaktól, amikor ezzel foglalkoztam. Viszont nem akarok egész életemben azért reszketni, hogy meglegyen a havi sales tervem, a bónuszom... Nem könnyű!

Én a helyedben egyébként - és mi is ezt tesszük - próbálkoznék tovább. Hiszen egyikünk sem tudhatja, mikor jön össze. És életünk lehetőségét kihagyni egy olyan esemény miatt, amely lehet, hogy csak jóval később következik be, felesleges. Anyukám azt szokta mondani, ezen majd akkor stresszelj édes lányom, ha bekövetkezik. Szerintem igaza van. :wink:

Kép
bienvenue

Ja, és Sirkici, még valami: vajákos barátném szerint minden ba tudja, mikor kell megszületnie - csak győzzünk várni :?

Kép
bienvenue

Bocs, BABA

Kép
bienvenue

Közben csinálok pizzat. Apuci ma jön haza :D
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Bien:
Vagy az iwiw-en?

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik, vagyok, krisztina.veres@hotmail.com

Ja, és mi is pizzát csináltunk :lol:

Kép
bienvenue

Bien: örülök,hogy sikerült a vonalzód!!!
Utólagos engedelmeddel bejelöltelek a wiw-en.
vedresandi

Nekem mindig 6kor kell kelnem ezentúl vasárnap.Ma is nagyon rendes voltam.Már délben kész volt az ebés,és már túl is vagyunk rajta,a lakás ragyog.....a délutánt már csak pihenéssel kell tölteni
vedresandi

Én is takarítottam ( bocsika, MI is takarítottunk a fiammal :lol: ), most készen lesz a pizza, már csak a piri zavar :evil:

Bien: Megvagy 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik, Andi,

Vissza is igazoltalak Benneteket :) Andi, még egyszer köszi a vonalzó tippet!

Andi, jól látom, Kilián? Én is... Van máshol is Miskolcon kívül? :D

Kép
bienvenue

Bien: jól látod, volt a XIII.kerületben,de azóta Nagy László Gimnázium lett :lol:
vedresandi

Sirkici,
Annyit még hozzá tennék hogy jó helyzetben vagy mert fiatal vagy és még bőven csinálhatsz karriert, szülhetsz gyereket mindenre van még időd. Bármi legyen a döntésed semmiről nem maradsz le és ez jó :wink:
Vendég

Kép

ÜRES A TÁBLA KINEK MIT ÍRJAK BE???
Vendég

Pandácska:
Milyen üres ez a tablicsek :( Majdnem mindenki kiesett. Bár nem volna baj, ha a babásba kerülnének innen az emberkék :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Az Andi nem azt mondogatja, hogy csak szombaton tesztel 28-án :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: igen,inkább várnék szombatig,ha addig nem jön meg.Ha meg igen,akkor így jártunk :lol: :lol:
vedresandi

Andi: csak azért mondtam, mert a táblában 24 van, bocsika :P

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Azt hiszem csatlakozom az előzőekhez! 1 cn.

Hanna!

Én azért még nem irnám le ezt a hónapot!

Andi!

Jó ez a görbe! :wink:
Vendég

Jaj!

Holnap jön a vonalzó felelős és fekete pontot fog beirni!
Készitek egy új vonalzót!!!
Vendég

Na akkor mindent bele! Miénk a május!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Olik, Bien, Ditke:
Ennyi piri egy napon.. ez szomorú, de jön a gyönyörű május, rengeteg gólyával... :)

Nekem is görcsölget a hasam tegnap óta, nem nagyon csak nagyon finoman érzem, hogy van méhem. :) A cicim viszont majd leszakad annyira fáj.

Hanna, Pandácska: Holnap szorítok Nektek! :P

Kia: Üdv közöttünk!

Tényleg nagyon kiürült az izgulós tábla. Nekem vérvétel lesz 3. napon, de mivel még nincs piri, ezért még pontos dátumot nem tudok mondani.
Vendég

Hihihi!!

A vonalzó felelős itt van ám és lesben áll! :D Átjöttem Apához netezni.

.....Na visszamegyek, mert semmi nem jut eszembe, mit akartam írni...Azért előlködöm...

Kia: Üdv közöttünk! Megint egy HSG sikertörténet? :D

Hanna: Az a hő még nem is esett le. Ha holnap tovább esik, akkor lehet feladni, nem?

Olik: Tuti jó görbéd van, jövő hónapben fenn is marad az a hő! :D :wink:

Ditke/Bien: Éljen a május!!!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Panda

Én a babás táblába szeretnék minél hamarabb bekerülni! :wink: :lol:

Holnapra nagyon drukkolok neked!!!
Vendég

Aludtam de már megbántam mert most meg megint hányingerem van :?
Vendég

sziasztok!

Pandus! Az nem jó. :?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!!!

Panda: egyél mentolos rágót!!!!
vedresandi

Pandus! Nekem a hideg light Cola jön be mostanában. :oops:

Kép
hanna30

Hanna,
Pont van itthon kipróbálom köszi!
Most már azért kezdem unni ezt a hányingert úgy hogy nem baba okozza :?
Vendég

Kép

Üdv. Mindenkinek!

Csajok nagyon szépek a görbék!!

Üdv. Kia!

Bien, sajnálom, én is így jártam, de már túltettem magam rajt....majd most sikerül!!! :wink:

Hanna, sztem még ne add föl....vagy már meggyőződtél a piri jelenlétéről??

Mindenkinek további szép estét!

Ja?! És valaki küldjön errefelé hőesős erőt, mert nem akar lemenni a hőm.... :? :? :?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Pandus, én meg küldök hányinger ellen neked erőőőőőőőt.......... :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia Betty! Nincs még piri! :lol:

Pandus! Remélem, használ. Én 2 napja iszom. :lol:

Kép
hanna30

Betty,
Küldök leesőset :wink:
Vendég

Csajok! Nekem felmenős kell!!!!

Kép
hanna30

Hanna: Akkkor meg mit aggódsz itt nekem?Irgum-burgum.....

Pandus: Légyszi, mert még mindig 37,00-en stagnálok :? :? :? :roll:

betty615

Hanna,Betty
Cseréljetek hőt gyorsan!!
Vendég

Betty! Értettem. :lol:

Kép
hanna30

Betty! Adok érte fagyit. Na?

Kép
hanna30

Hanna,
Kicsitk kezdek félni az utrotól... :?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?