Még nem is gratuláltam Neked! Olyan jó olvasni, hogy végre sikerült! Vigyázz magatokra! És nagyon sok örömet és problémamentes babavárást!
Átjárhatósági összesen nekem 45.000 Ft volt magánban, de azért mert előtte kellett mennem egy konzultációra, ami 10.000 Ft volt. Maga a vizsgálat 35.000 Ft, persze számla nélkül.
Inszem menete az én esetemben:
- 3. naptól napi 2 szem closty 5 napon át
- 3. naptól minden másnap egy szuri (Ezt férjem tudná megmondani, hogy mi a neve, mert Ő adta be nagyon hősiesen. Szerintem Őt jobban megviselte, mint engem, mert tényleg nagyon ügyesen csinálta, alig éreztem.)
- 12. napon UH
- az UH függvényében megmondta a doki, hogy mikor kell a tüszőrepesztő szurit beadni, és megmondta, hogy mikor csinálja az inszemet
- inszem napján férjem ott helyben leadta a katonákat (ezt nagyon utálja sz egészben)
- majd 1 óra múlva vissza kellett menni, megcsinálta a doki az inszemet: nem érzetem semmit, olyan, mint egy sima nőgyógyászati vizsgálat
- utána fél órát pihenni kellett a kezelőben
- majd mehettünk haza
- másnap és harmadnap egy kis rásegítés otthon
- inszem után utrogestan hüvelykúpot kell használni, napi 3-at (ez elég macera és nem is szeretem, de a cél szentesíti az eszközt)
- ugráló és rázkódó sportot megtiltották, de mást nem, úgyhogy az elsőnél is és most is már dolgozom
Ja, a tüszőrepesztés baromira fájt. Mindig is éreztem az ovut, de gondolom mivel több tüsző érett meg így hatványozottan.
Sajnos nem mondták, hogy mi lehetett az elsőnél a gond. Én is gondoltam rá, hogy nem sikerülhetett a beágyazódás, a 7. dpo-on eszküszöm meg voltam győződve, hogy a beágyazódást érzem. Úgy szúrt, mint még soha, és nem a petefészkemnél, hanem a méhemnél érzetem. És bal oldalon, ahol a tüszőim is megértek. Azóta mindennap csináltam tesztet, de semmi. Szóval nem hiszem, hogy bármilyen folyamat is elindult.
A mostani inszemnél jobb és bal oldalon is 2-2 tüszőm érett meg. A jobb oldalon viszont volt egy cisztám. Azt nem mondtam, hogy átjárhatóságin azt állapították meg, hogy a bal oldali petevezető nehezítetten járható. Nem átjárhatatlan, csak nehezítetten. Szóval úgy gondolom ez is lehetett az oka, hogy az első nem sikerült. Viszont most a jobb oldalon is érett meg tüszőm, de szerintetek nem lehet abból gond, hogy ott volt a ciszta? Nem akadályozza a petécskéimet, hogy találkozzanak a katonákkal? Bízom benne, hogy nem.
Na, megint jó hosszú lett!