Sziasztok!
Pihi!
Örülök,hogy jobban vagy!Doki mit mondott?Ez a vérezgetés befolyásolja a programot?
Terhesen is szoktak ám vérezgetni...Nem lehet esetleg?Már csak azért kérdezem,mert mondtad,hogy nincsenek mensis görcseid.
Remélem az eredmények jók lesznek,nagyon szorítok.
Szerencsére az mellett,hogy korán kelek 3 körül végzek.És hétvégén sem dolgozom,így tudunk azért sok időt együtt tölteni.Mármint amikor nem alszom
Ahogy visszaolvastam magam lemaradt az ,hogy nekem 3 évesen vették ki.És azt mondták,hogy elég,ha csak egy kis sejtecske ott marad,és abból visszanő.Persze csak egy kicsi,de annál nagyobb bajt okoz.
Egyszer elküldtek gócpont keresésre,mert folyamatos hőemelkedésem volt,és nagyon levert voltam.Azt mondták,hogy gyulladás van a szervezetemben.Nőgyógyi,fogorvos,vérvétel,vizelet,EKG,fül-orr-gégészet,meg ki tudja még mire küldtek,és végül kiderült,hogy a mandulám.Szerintem,ha sok bajt okoz,nézesd meg egy jó orvossal.Én a Klinikáknál voltam,Dr Noszek Lászlónál,nagyon profi.
Nyuszifül!
Már én is kiváncsi vagyok a pocaklakó(k)ra!!Hogy lakó vagy lakók?
Egy babó is egy csoda!
A Brendon tényleg jól felszerelt hely,de hát az árak...
De azért nem minden vészesen drága.De olyan minőség,hogy ha elmegyek oda ajándékot venni,nem bírom otthagyni.
Úgyhogy inkább ritkán megyek arra...
Nagyon fogsz hiányozni,remélem sikerül otthonra is internetet beszerezni.
Erika!
Hajnal 2-re?

Az igen.
Nálunk a sör múltkor is megromlott.Egyszerűen lejárt a szavija.
Semmi alkoholnem fogy,csak vendégek miatt tartjuk.A cigi nagyobb gond, ha elfogy ami van itthon,akkor nincs több!!!!!!!!!!!!
Princess!
??????????????????????????????????????????????????????????