Sziasztok!
Hát megjöttünk, kaptam kiskönyvet, meg beutalót vérvételekre.
Nagyon aranyos volt a védőnő, annyira örült, hogy a Lillának lesz kistesója.
Bodzi!!! Ez nagy meglepi volt akkor! Gratulálok!!!! Mikor lesz az esküvő?

Nem is sejtetted? Ez biztos örök emlék marad4
Ágota! Nagyon ari kiszsákod van!!! Olyan hihetetlen, hogy egy kis emberke lesz belőle, nem is olyan soká. Akkor neked is szépen telt a tegnapi napod. Beszéltük apával, hogy azért van ilyen szép ősz, mert ugyan ilyen szép kisbabánk fogant! Szerintem ez mindenkire igaz lesz. Meglátjátok, ilyen napsütésben, csak csodás babik foganhatnak.

De az október is szép lesz, hajrá!!!!
Benita remélem minden rendben lesz. Szorítok neked!
Az rh - vércsoportos nőket vizsgálják jobban, mert egy rh+ baba születése közben, a vérkeringésbe kerülhetnek a baba véréből olyan anyagok, amik a második baba esetén jelentenek veszélyt. Ezért negatívos anyáknak + baba születése után, ellenanyagot adnak. Most mondta a védőnő, hogy ne aggódjak, szinte kizárt, hogy gond legyen. Viszont amennyiben mégis kimutatja a vérvétel, akkor sűrűbben kell ellenőrzésre járni. Nehogy aggódjatok, nem akartam senkit megijeszteni.
Hajni te hol szülsz/szültél? A Petz Aladárba? Igaz a védőnő szerint ez az egész felhajtás a kórházzal, csak a választások miatt van, de úgy érzem, csak meg akart nyugtatni. Győrben gondolkodunk, ha szükség lenne rá mégis.
Méri!!! Csodákat művelsz a táblázattal! Gyönyörű, jó ránézni.
Porsika mindig éhesen jutok ide, de most akkor is válaszolok, csak kibírom addig.
Az egészet egy butaság indította el. Nem kaptam ruhaanyagot nadrágnak, csak feketét. Már régóta nem szeretem bugyinak se, mert egyszer hallottam, hogy (állítólag) az energia áramlást blokkolja. Persze amilyen aggódos vagyok, egyből az jutott eszembe, hogy akkor én most blokkolom vele a babához jutó energiákat. Aztán egyből az is eszembe jutott, amit többé kevésbé te is írtál. Hiszen a tarot kártyában se csakl rosszat jelent a 13. vagy akár a torony kártya. Mint ahogy a plútó sem. Valami elmúlik, hogy új születhessen. Viszont tény, hogy nincs fekete (de még csak sötét színű) csakra se.
És itt már végképp nem tudtam, hogy most mi van! Újjászületés, vagy energia blokkolás.