Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ma vagyok a 32. napon. Hétfőn teszteltem egy pozitívat és ma reggel csináltam még egy tesztet, ami negatív lett.
Van valakinek hasonló tapasztalata?
Bea

KépKép
 
 


szia!
ez sok mindenen múlhat.hány órás volt a vizelet?mert fontos hogy előtte ne igyál sokat,és legalább hat órán keresztül ne pisilj.
lehet rossz a teszt.
de sajna lehet biokémiai terhesség is.ez az hogy elindult valami,elkezdődött a hcg termelés,aztán sajna vmi miatt leállt.akkor előbb utóbb megjön,és lesz egy erősebb vérzés.
ha elmennél kórházba béta hcg-t nézetni vérből,abból tuti meglátni mi a szitu.a teszt nem mindig megbízható.
sajna én már nagyon tapasztalt vagyok,mert sok mindenen túl vagyok már.nekem tegnap a véremben kimutattak vmennyi hcg-t de a teszt nem mutatja ki.én is bizonytalanságban vagyok!!!!!!!!!!!!
 
 


Szia Bea!
Most vettem észre az írásodat. Véreztél is?

Nekem az előző hónapban megvolt minden tünetem, hőgörbe is okés volt, teszteltem pozitívat du., de., reggel, majd rá két napra megjött. Dokinénim azt mondta, ezer oka lehet. Ilyen korai terhességnél a mindent vagy semmit elve működik. A nők nagy részénél előfordul ilyesmi, csak nem szoktuk észrevenni, mert ha nem vagyunk kiélezve a témára, nem tesztelgetünk ilyen korán.

Lehet, hogy Bea, te már nem vagy itt, de azért leírtam, hátha később másnak fontos lehet.

 
 

 
 

Bea,

Csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz. Én is ugyanígy jártam októbertben. Reggel teszteltem egy pozitívat, és este erősen elkezdtem vérezgetni, és görcsölni. A kórházban kötöttünk ki, ahol megállapították, hogy már sajnos nem vagyok babás. Ha nem figyelek oda észre sem veszem a vetélést. Többször úgy elő is fordulhat, hogy észre sem vesszük. Vagy nem tudott beégyazódni a megtermékenyített petesejt, vagy valami genetikai rendellenesség lépett fel.

De megnyugtatásul, most járok a 7. hétben :D Remélem most már nem is lesz baj, bár még nem merem beleélni magam.

Purc

Purc

Kép

Kép
 
 


Szia Purc! Ez ebben az októberben volt? És már babás is vagy? Nagy kérés lenne, hogy tedd fel a görbéidet? AZ októberit, meg az utánit is?

 
 


Meri, sajna nem tudom feltenni, mert egyszerűen nincs. Mikor elkezdtem hőmérőzni, akkor mindig arra figyeltem épp milyen a hőm, és a többi tünetet észre sem vettem. Talán pont október után azt mondtam, hogy na akkor nem hőmérőzök, hanem csak magamra figyelek. És a peteérésemet tisztán éreztem a petefészek szúrkálásából, nyomásásból, és tojásfehérjém is volt. Mikor ezt éreztem, akkor csináltam gyors délután LH tesztet. Ami szépen kimutatta az erős két csíkot. És, amire én még rájöttem, az az volt, hogy nem elég aznap együtt lenni, hanem másnap is együtt voltunk, mert a pé 24-36 órával az LH csúcs után van, vagy valahogy így, és mivel nem tudom mikor van pontosan az LH csúcsom, ezért másnap apát magamra rántottam még gyorsba kétszer. Ami még segíthetett, az az E vitamin (petesejt erősítő, beágyazódást elősegítő, és hímivarsejt erősítő hatása van állítólag). Apa is kapott minden nap egyet, és én is (400 mg-os változatot).
A november volt az első hónap, mikor végig szedtük, de a pozitív teszt után pár nappal abba is hagytam mert a magzatot károsíthatja, persze van pro kontra vélemény, én nem kockáztattam. Nem mondom, hogy ettől sikerült, de egy biztos, van pocaklakóm, és most azon izgulok, hogy ne hagyjon el minket, és megszülessem egészégesen 8 hónap múlva.
De sokmidnekinek segít a hőmérőzés, engem eléggé lehangolt, mikor a nem várt hőt produkáltam. Az a baj vele, hogy sokminden befolyásolhatja az eredményt, nem elég mély alvás, megfázás stb...

Remélem tudtam segíteni. Mindenkinek mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Purc

Kép

Kép
 
 


Köszi Purc!
Nagyon ari vagy, hogy így leírtad!
Nekem a +/- os hónap után lett egy elég hosszú ciklusom, elég késői pé.vel (a görbe szerint), aztán megjött. El kellett volna kezdenem szedni a clostit, de nem tettem, úgyhogy ez most csak olyan "lazahónap", nem is akarok ezen rágódni. :) Persze remélem, hogy hamarosan én is beállhatok a sorba!

Még egyszer köszi!

 
 


Meri magamhoz képest nekem is hosszabb volt az októberi hónapom 28 helyett 31 napos.

Szívesen írtam le, hátha le lehet szűrni belőle valamit.

Különben, én is így álltam hozzá, hogy akkor most először helyre kell jönnie a dolgoknak, és majd lesz baba, és ekkor jött össze. Lehet abban valami, hogy az idegeskedés, görcsölés a legjobb fogamzásgátló.

Purc

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

én egy másik topikban szoktam írni( na már megint megjött), de kiváncsi lennék a véleményetekre!

tegnap teszteltem egy negatívat, és nem tudom hogy most mi van! Mindjárt látjátok a görbémen
Kép

Az én ciklusom 28-29-30 napos szokott lenni és még soha nem volt ilyen hosszú! Nem szedek semmit csak folsavat!

Várom véleményeteket!

Kép
 
 


Sziasztok!
Kérdésem van, és nem értem mi történhetett.
Reggel első vizeletből csináltam egy clearblu tesztet ránéztem láttam,h egy csík van,és otthagytam az ágyamon, majd kimentem, visszamentem 15 perc múlva,és majdnem elájultam 2 csíkos volt.
Vettem délután egy másikfajta tesztet,és most délután megcsináltam negatív.
Véleményetek????
 


Lengyelk!
Nem tudom igazából....
Én azt szeretném veletek megosztani,hogy terhességem 6. hetében voltam uh-on,minden rendben volt,8 hetesen csináltam megegyet,hogy majd jó lesz a babanaplóba,és én is majdnem elájultam...negatív lett....
Voltam megint uh-on,minden a helyén,csak nem szabad már ilyen későn tesztelni,mert annyira csökken a vizeletben a HCG,hogy már nem mindegyik teszt mutatja....okuljatok belőlem.....én nem tudtam,hogy ez így működik!!

Kép
Kép

Kép


Sziasztok!
Ma vagyok a 32. napon. Hétfőn teszteltem egy pozitívat és ma reggel csináltam még egy tesztet, ami negatív lett.
Van valakinek hasonló tapasztalata?
Bea

Szia Bea és a Többiek!

Olyan kérdésem lenne hogy a tesztek mennyire megbízhatóak? A fogamzásgátló beállította Nektek a menzit, persze akinek egyáltalán rendszertelen volt a menzije.

ST
stilotrabant
Budapest I. kerület
 
 


Még egy kérdés a spermiumok menniységét és számát milyen mértékben befolyűsolja a együttlét pl ha egymás utáni napokon? Lehet hülye kérdés de az életképes spermiumokat hátráltatja a már nem anniyra életképes? Szerintetek? Nem vtok orvosok csak véleménytekre vok kiváncsi.
stilotrabant
Budapest I. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó