Új privát üzeneted érkezett!

Sokat hallottam már arról, hogy egy baba pontosan tudja, hogy kikhez és mikor fog megszületni...és sokaktól hallottam, hogy a születendő baba előre jelzi érkezését, "beköszön" leendő édesanyjának...azt hiszem velem is pontosan ez történt...kíváncsi vagyok további történetekre!

Íme az enyém:
"az orvosom javaslatára el kellett végezni a petefészekfeltöltést, mivel minden vizsgálatunk jó volt... a HSG után lelkileg nagyon felszabadultam, hatalmas lelki teher alól szabadultam fel...bent a munkahelyemen beszélgettünk és én tettem egy olyan megjegyzést, hogy én januárban már szülni szeretnék...persze viccesen...az egyik kolleganőm, akiről tudom, hogy agykontrollal foglalkozik ezt mondta: "januárban biztosan nem fogsz"...majd elmondta, hogy sajnos azt látta, hogy mindent ki fogunk próbálni, mindenen átesünk, még lombikon is, de nem fog sikerülni...és majd kb. 3 év múlva mikor már nem is gondolunk rá, akkor jön a baba...és pontosan ugyanezt már egy másik agykontrollos csaj is mondta nekem...ez egy hete volt kb...

éreztem, ahogyan fekete lepelként ereszkedik rám újra a félelem és a pesszimizmus...el is bőgtem magam...

délután temetésre mentem...egy kolleganőm édesanyja halt meg, képviseltem az osztályt...a leghátsó sorban álltam, magamba roskadva, és figyeltem a pap beszédét...olvasott egy könyvből, ritkán nézett fel belőle...majd hirtelen felnézett, egyenesen bele a szemembe és itt járt éppen az imában: "Áldott a te méhednek gyümölcse..." és akkor elnézett másfelé...ebben a pillanatban éreztem, mintha valami végigsuhintotta volna a hasam...hiszem, hogy egy ANGYAL volt...tudom...talán ennek köszönhető, hogy azt hiszem soha többé nem fogok hinni semmilyen kuruzslásban...és a rosszkedv, a görcs, a kétség újra és remélem végleg eltűnt a szívemből...és remélem a Jóisten odafent látja, hogy mennyire megértünk már egy pici baba fogadására...csak magunkban és a nőgyógyászomban hiszek :)"
ezek után 4 nap késés után csináltam egy tesztet és pozitív lett, és már az első UH-on is túl vagyunk...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
 


Vörösbegy ez annyira érdekes és szép történet, gratulálok!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Köszönöm szépen! sok sikert a terhességedhez! Te még dec. végén fogsz szülni ugye?
azt hittem egyébként több anyukához beköszönt a babája :)

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
 

 
 

szia!
szerintem én januárban fogok, bár doki még nem mondta....de kiszámolás alapján januárban.Végülis 1 héttel vagyok előtted....
Vendég
 


szia!
ha gondolod szívesen látunk a Várandósság - 2008-ban szülünk topicban...még csak hárman vagyunk, de várunk szeretettel :)

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
 


és most látom, hogy Kecskeméti is vagy...van a lakóhely szerint témában egy Kecskemét 2008-as babái topic is, ahol még csak én vagyok :) oda is várlak :)
hol fogsz szülni?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
 


Szió!
Budapesten szülök.Kecskemétről jöttem fel 3 éve....addig ott éltem.Majd benézek a várandósság topikjába.
Vendég
 


Kedves Vörösbegy!

Amikor olvastam a bevezető részt végig futkosott rajtam a libabőr a történeted miatt!!
Sajnos nekem nem volt még ilyen szépben részem, de remélem nálunk is hamarosan beköszönt a gólya.
Rólam röviden: sajnos 2 x volt már sikertelen terhességem: az 5. és 7. héten elmentek. Az elsőnél nem voltunk még felkészülve a babára, bár Örültünk neki, a második már tervezett baba volt.. :(

Nekem az egyik ismerősömnek volt egy története a babával kapcsolatban (remélem nem haragszik meg hogy leírom): szüleikhez hazafelé menet szó szerint majdnem elütöttek egy gólyát mert az nekirepült a kocsijuknak. A párja még poénkodott is a dolgon.
A leányzó (asszony) azon a hétvégén megcsinálta a tesztet és az láss csodát + lett.

Ez a gólya most 2 hónapos kislány, és már most egy imádnivaló cukorfalat. :D

Sok sikert kívánok a terhességedhez:
Vera
 


Sziasztok!

Jaj de szép történetek.
Nekem a fiam jelezte előre magát. Pontosan 1 hónappal. Én sem hiszek semmi ilyesmiben. Lányaimnál nem volt előjel, semmi, vagyis nem vettem észre.... Küzdöttünk mindegyik babáért hónapok óta (Gyógyszer, szuri...stb), mire sikerültek.
Fiam fogamzása előtt 1 hónappal volt egy álmom. Kórházban fekszem, és egyszercsak odahoznak egy gyönyörű kisbabát. Én kérdeztem a nővérkét: De gyönyörű baba...kié?
Mire az álombéli nővérki kissé csodálkozva rámnézett, és azt mondta: Hát a magáé...
Én mégjobban meglepődve és hitetlenkedve azt kérdeztem: és..hogy hívják?
Hát...Zsigmondnak...válaszolta a nővérke...aztán felébredtem, és annyira mély nyomot hagyott bennem az egész, hogy biztos voltam benne, fiam lesz és Zsigmond lesz a neve. Ez a keresztnév sose merült fel azelőtt, meg is lepődött a családom, hogy ezt a nevet választottam...férjem is, de aztán elfogadta.
Egyszerűen nem jutott eszünkbe jobb név...
Mikor ezt álmodtam, még aznap le is írtam, mert egyébként naplót vezetek, szóval leírtam, mert annyira nagyon nagy hatással volt rám...és egy hónap múlva kezemben volt a pozitív teszt, és akkor visszaolvasva annyira hihetetlen volt az egész...
aztán a terhesség alatt végig volt bennem egy halvány gyanú, hogy nem volt semmi szülésélmény abban az álomban...hanem csak úgy odahozták a fiamat megmutatni...
hááát így is lett...fiam császáros lett, romló szívhang miatt, 3x a nyakára tekeredett köldökzsinór volt az ok...érdekes volt...és ez akkor hasított belém igazán mikor közölték, hogy műteni kell...valahogy éreztem. Persze ez már ki tudja mennyire belemagyarázás...

egyébként szerintem mindennek van valami előjele, csak nem vesszük észre...ennyire direkt előjelek ritkán vannak. MIndig utólag visszagondolva vél az ember felfedezni előjeleket, csak utólag már nagy a belemagyarázás esélye.

Pusz
Dana

Kép
 
 


Szia danaaia !


Én mindig olyan kislányra vágyós voltam, de aztán azt álmodtam, múlt héten( Szombaton), hogy szültem egy gyönyörű kisfiút és kérdezték mi lesz a neve, Én meg mondtam hogy Zsigmond! :lol:

nálam is lehetne előrejelzés! :lol: már 2 éve várunk a csodára! :cry:
Vendég
 


Eddig én kétszer álmodtam arról, hogy kislányt szűltem! Mindkét álom után terhes lettem! Sajnos csak rövid ideig és fiuk lettek, de ezekután hiszem, hogy az álmoknak vannak jelentési!

Aranyosak a történetek! Olyan jó őket olvasni!

Mi is viccelődtünk, hogy mit fog szólni a doki ha visszamegyek azzal, hogy várandós vagyok! Fél% esélyt kaptunk tőle a spontánra! Aztán az tűnt fel, hogy nem feltételes módban beszélünk róla! A tesztet már abban a tudatban csináltam, hogy terhes vagyok! Valahogy éreztük, ez olyan megmagyarázhatatlan érzés, amit nem lehet szavakba önteni.....
Vendég
 


Húú, libabőrös lettem ezektől a gyönyörű történetektől..bárcsak velem is megesne vége a csoda 11 év vágyakozás után bárcsak Anyuka lehetnék én is!

babaimádó
Kép
 


Jesszusom Babaimi! :cry: Mi 10 éve, de nekünk már van egy fiunk, így picit könnyebb!

Boni!

Ez a Zsiga nagyon igéretes, Danaaiának is bejött! :lol: :wink:
Vendég
 


Igen elég érdekes téma!!!
Lehet vagy van benne valami vagy legalább is jó lenne ha lenne belőle valami!!!Végig olvastam minden történetet!!!!
A miénk következő képpen történt!!!
Körülbelül 2 éve,hogy voltam jósnőnél!!
Nagyon sok olyan dolgot mondott az életem részéről ami igaz!!!!
Többek között,ahogy rakosgatja ki a lapokat,mondja nekem,hogy gyeremeket lát,mondom neki,hogy kettő már van azt mondja,hogy tudja,de egy babát aki jönni fog!!!
Erre én mondom neki,hogy kizárt mert eltökéltük már 13 éve,hogy nekünk elég a 2 gyerek amúgy is császáros babák nekem nem kell és nem akarok!!!!
Persze,hogy nem akartam még akkor!!!!
Erre rá egy évre,külön mentünk a férjemmel,de pár hónap után vissza költöztünk,hogy mentsük ami menthető hisz eget verő gondok nem voltak,gondoljuk át a dolgokat és kezdjük újra ez volt júniusban augusztusban mint egy szélsugallat jött az ötlet,hogy miért is nem lehetne nekünk 3-ik gyerek,hátha másképp alakulna úgymond az új kapcsolatunk!
November 1-én elkezdtünk próbálkozni,eddig még sikertelenül!!!
De reménykedek a jósnőben hátha igaza volt,hisz megjósolta!!!!
Most várok a csodára!!!!
Hát ez az én történetem!!!!!!

Mielőbbi babásodást mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!
Én elég új vagyok itt, de nekem ez a téma a szivem csücske...És nagyon érdekesnek találom az itt leírtakat. Jósolok, és foglalkozom Spirituális dolgokkal, és ha valakinek ilyen fajta élménye volt vagy van, szívesen meghallgatnám, és segítenék az elemzésebe... Előre várom a leveleiteket..
 


Szia Honorius :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Miután megszülettek a lányaim, úgy gondoltam, most legalább 3-4 év szünetet, pihenőt szeretnék. Nem is gondolkodtam babán. (Csak úgy a 4 év múlva születendőn) Elkezdtem munkahelyeket nézni érdeklődés szintjén, újra csinosítgattam magam a nagyvilági életre, aztán egy éjjel álmodtam. Megszületett a harmadik lányom: Mónika. Felébredtem, és nagyon jó érzésem volt. Kezdett foglalkoztatni ez a Mónika dolog. Meg hogyha tényleg lány lesz, akkor jobb lenne, ha kicsi korkülönbség lenne a nagyok és közte. No de hogy bírnék én 3 gyerekkel???
Reggel beállított a sógorom a 3 éves unokahúgommal, és itthagyta felvigyázásra délelőttre (előtte soha ilyen nem volt) Csodálatosan boldogultam a 3 kiscsajjal. Flottul ment minden, még főzni is tudtam... meglepődtem. Még jobban kezdett foglalkoztatni a téma.
Apa du hazaért, és mi volt az első mondat, ami elhangzott a szájából??? (Férfi szempontból ugyanez): Most voltam a könyvelőnél, azt mondja, hogy 3 gyerekkel sokkal jobban jönnénk ki anyagilag :o
Pár napra rá, kaptunk egy fülest, hogy mégis kaphatnék GYED-et, de akkor úgy lenne a legjobb, ha Hajna 2 éves kora körül születne a következő...
Szünet, pihi ide vagy oda, semmi kétségem, hogy a harmadik gyerekem meg akar születni ;) Jövő hónapban megkapja a segítséget :D
Vendég
 


Gira!
Úgy látszik tényleg igaz,hogy a baba előre beköszön!!!!!! :lol:
Akkor mielőbbi babásodást!!!!!! :lol:
Vendég
 


Gira!
Úgy látszik tényleg igaz,hogy a baba előre beköszön!!!!!! :lol:
Akkor mielőbbi babásodást!!!!!! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Bocsánat, hogy a topicotokba befurakodok, de egy nagyon klassz koncertre hívnám fel a figyelmeteket!
Köszönöm, hogy elolvassátok.


Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h

Helyszíne: Otthon Művelődési Ház - Bp. XXIII. kerület (Soroksár)
Szitás u. 112.
(a Hősök terei Templomtól egy percre)Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini -A bohémélet, Gounod-Faust, Donizetti -A szerelmi bájital
és Donizetti -Don Pasquale című operáiból!


Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
"Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!"
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 – 10705005

Bocs, ha már olvashattátok!

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, ezért rég óta kerestem otthoni munkát, amit a kicsi mellett is tudok csinálni. Találtam egy otthoni internetes munkát.
Ha valakit érdekel, az küldjön e-mailt az alábbi címre, és küldök neki tájékoztatót:
uvme.mn@gmail.com
(freemail-es emberkék nem tudják megnyitni a válaszomat)
 
 


Sziasztok

Nekem is van bekoszontos elmenyem :D
Nem nagyon probalkoztunk a gyerekgyartassal....csak ugy megtortent. Szerettunk volna mind a ketten mar babat, de ugy gondoltuk azert meg varhat, nem olyan surgos.Felidoben vedekeztunk, egyebkent nem, tehat azert az eselyt megadtuk neki....ha nem is tul nagyot.
Aztan egyik nap a probafulkeben mikozben egy feher mell alatt huzott bluzt probaltam egy pillanatra lattam magam a tukorben nagy mellekkel es nagy hassal :P Csak ugy jott a latomas, nem gondolkodtam ilyesmin.Jot mosolyogtam ezen es megjegyeztem magamban, hogy valoban aldott alapotban is tudom majd azt a felsot hasznalni....Igy utolag mar tudom, hogy elotte par nappal eshettem kb teherbe.

Erdekesek ezek a tortenetek....en is eleg nyitott vagyok ezekre a spiritualis dolgokra....tobbszor volt mar az eletben hasonlo megerzesem.
Vendég
 


sziasztok!

Bár látom hogy viszonylag rég írtatok ide de gondoltam leírom én is a történetemet.
Bár az enyém nem annyira csak igy vissza gondolva, volt jelzés.

2004 januárjban elolvastam az az évi horoszkópomat s azt írta hogy az év első felében nagy döntés előtt fogok állni, ami igy vagy ugy de megváltoztatja az életemet.......hmmm gondoltam magamban mi lehet az? de aztán csak legyintettem

majd aztán kis idővel késett a menstruációm (azt hozzá teszem...nagyon fiatal voltam 16 éves.......) nagyon megijjedtem s ime a nagy döntés megtartom vagy sem. De én ugy doöntöttem igen, s ugy érzem hogy jól döntöttem gyönyörű kislányom született ez év novemberében s nagyon büszke vagyok rá :-D..

Kép
 


boniko írta:Szia danaaia !


Én mindig olyan kislányra vágyós voltam, de aztán azt álmodtam, múlt héten( Szombaton), hogy szültem egy gyönyörű kisfiút és kérdezték mi lesz a neve, Én meg mondtam hogy Zsigmond! :lol:

nálam is lehetne előrejelzés! :lol: már 2 éve várunk a csodára! :cry:


Augusztus 12 ére várjuk a mi kis fiunkat...
:lol: :lol: :lol: :lol: Hinni kell az álmokban!
Vendég
 


Bernadett gratulálok a jó döntésedhez! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Érdekesek a történetek nagyon, gondoltam, én is leírom az enyémet.
Nem is tudom pontosan, mikor történt, de azt hiszem még házasságkötésünk előtt, mikor még igazából nem terveztük a babát, hogy álmodtam. Azt tudni k is kell hozzá, hogy az álom előtti nap beleolvastam egy könyvbe, aminek a címére nem emlékszem, de a lényege az volt, hogy ha szeretnénk megtudni valamit a jövőből (persze, gondolom az is benne van, hogy engedik odafönt), akkor tudatos álommal elérhető. Azt hiszem ez volt talán a címe is a könyvnek. Másnap álmodtam azt, igazából nem is teljesen szokványos álom volt, hogy egy pusztaságban álltam, talán egy épület volt ott, de csak homályosan láttam, és egy hosszú, barna hajú 8-9 éves kislány. Akkor eszembe jutott, mit olvastam előtte nap, és, hogy most kérdezhetek. Megkérdeztem a kislánytól, ki ő és azt mondta a D. Boglárka és a M. Károly kislánya.
Ennyi volt kb. de biztos voltam benne, hogy üzenet volt, és lesz kislányom.
Izabella most lesz 2 éves aug.-ban. :)
 
 


és az előre beköszönt baba :lol: 2008.08.05 én 22.30 kor született meg

Kép :lol:
Vendég
 


Édes az előre beköszönt baba! :D Nálam ezek a jelek úgy működnek, hogy mindenbe képes vagyok bármit bemagyarázni, úgyhogy ennyi erővel nekem minden hónapban beköszön a baba, de aztán meggondolja magát... :lol: ezek szerint... :lol: De talán nekem nem műkszik annyira a hatodik érzékem, mint másoknak, pedig örülnék neki. :roll:

Kép
Kép
 
 


Ja! És én egyszer álmodtam azt, hogy szülök, de ez még akkor volt, amikor nem terveztünk babát, talán még a páromat sem ismertem. Az elég fura érzés volt, mert a doki azt mondta, hogy még nem lehet nyomni, és ő nyomta visszafelé a babámat. Fura érzés volt, mintha a torkomban éreztem volna... :lol: Talán túl sokat vacsoráztam aznap éjjel, ez lehet a magyarázat... :lol:

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!


Elég érdekes történetek ezek. Az enyém kicsit más. Már meg volt a két lányom, ráadásul a pici csak pár hónapos volt,biztos voltam benne,hogy több baba nem lesz,mikor anyósom közölte:álmodott valami furcsát.
Tudni kell,hogy neki volt egy elég komoly infarktusa(hál istennek most tűrhetően van)sokat jár kontroll vizsgálatokra ,néha pár napos kórházat igényel.Nos az álmában is épp kórházba került csak kicsit hosszabb időre,s mire kijött én egy kisfiúval a karomon vártam.
Persze jót nevettem rajta és közöltem,hogy kizárt dolog.Következő hónapban kimaradt a menstruációm és eszünkbe jutott a furcsa álom.Onnantól biztos voltam,hogy fiú lesz,nem is gondolkodtunk lány néven.2009.12.15-én megszületett Bimbó József Levente,igaz 33 hétre,de hál istennek egészséges szépen eszik és nemsokára itthon lesz velünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó