Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Segítsetek légyszi!
Tudja valaki, hogy melyik országban lehetséges a béranyaság? Hol nem tiltják a törvények?

Köszi!
 
 


Katata, én csak arról tudok, hogy Indiában legális, sőt. Meg azt is tudom, hogy hol végeznek ilyesfajta beültit béranyába, Romániában és ha jól tudom talán Belgiumban.
Itt bővebben informálódhatsz: http://cimlap.blogter.hu/link/6797

Sok szerencsét!
 
 


Athiz,
köszi a választ, megnéztem a kapcsolódó linket is. Elég tanácstalan ott is mindenki sajnos, így semmi konkrét dolgot nem tud senki.
Föl nem fogom, hogy Magyarországon a rokonom miért nem hordhatja ki a mi babánkat... :roll:
 
 

 
 

Katata, a béranyaság illegálisnak minősül, de a dajkaanyaságot úgy írták, hogy lehetséges, tehát ha pl. egy rokon kihordja neked a babádat, és te ezért nem fizetsz neki, az dajkaanyaság, és legális. Mindenesetre van egy jogász ismerősöm, lehet, hogy megpróbálom kideríteni tőle, hogy is van ez.
 
 


Athiz,
nagyon ari vagy! Próbáltam az erre vonatkozó törvényt megkeresni a neten, de nem találtam... Jó lenne, ha meglenne ez a törvény. Esetleg ezt is megrkérdeznéd a jogász ismerősödtől, hogy melyik törvény engedélyezi?
Nagyon köszike!!!
 
 


Athiz,
most találtam valamit a lombikbaba.hu-n, de nem tudom, hogy akkor ez most hatályos? Megkérdeznéd akkor az ismerős jogászt?

http://www.lombikbaba.hu/index2.php?opt ... f=1&id=112

Köszike!
 
 


Katata, szerintem elég nyilvánvaló a törvénykönyv ezen része alapján, hogy lehetséges a dajkaterhesség, csak meg kell felelni a kritériumoknak, amiket felsoroltak. Valamint be kell nyújtani a megfelelő iratokat, aláírni egy rakat papírost, meg ilyenek. Szerintem, ha van egy jó dokid egy meddőségi központban, és annak elmondod, mit szeretnél, és hogy itt van a leírás hozzá, biztosan elmondja, mit, hogyan és kinél kell csinálni. Persze majd lehet, hogy megpróbálom megérdeklődni én is az ügyvédismerősnél (már nem jogász :oops: ), de az idő kérdése, mert ritkán értekezünk.
Amúgy meg még az jutott eszembe, ha a saját dokidnál nem találsz választ, felhívhatnád a Bolgárkerék utcában található Családtervezési Központot (ott dolgozik Czeizel papa is), és szerintem ott ilyen esetekkel is foglalkoznak, biztosan tudnának segíteni. :wink:
 
 


Athiz,
köszi. Nekem is egyélrtelmű a törvény (ha érvényes),csak az a baj, hogy a nővérem 42 éves és eszerint nem lehet dajkaanya már... :( Basszus mindig van valami akadály!!! :twisted: Azért is szülök én babót!!!!! :evil:
 
 


Rákérdeztem a Lombikbaba.hu-n a jogásztól
"Kedves dr. Laborczy Éva! Itt a lombikbaba.hu-n: http://www.lombikbaba.hu/index2.php?opt ... f=1&id=112 van egy törvény, mely szerint dajkaanyaság törvényes Magyarországon, ha a dajkaanya közeli hozzátartozói kapcsolatban áll azokkal akik a gyermeket szeretnék. Ennél szükséges a vér szerinti rokonság? Vagy mit jelent pontosan a "közeli hozzátartozó"? Egyáltalán ez a törvény érvényben van? Alkalmazható? Köszönöm előre is a segítségét. "
Válasza:
"Ez az egészségügyi törvény egy régebben hatályos verziója lehet, a vonatkozó §-ok hatályon kívül vannak jelenleg. Sajnos nem engedélyezett ma Magyarorsuágon a béranyaság."

Jó,hogy fel van téve a honlapjukra, mintha érvényes lenne. Szóval ki tudja akkor, hogy most ez érvényes-e....
:?
 
 


Na várj csak, nem volt ám helyes a válasz, ugyanis ha a dajkaanyaságról kérdeztél, az elvileg engedélyezve van, ha viszont a béranyaságról, az valóban tiltott itthon. Bele is van írva a paragrafusok közé, hogy nem kérhet érte pénzt, semmit a dajkaanya, és a felkérő szülők sem adhatnak semmit ezért cserébe. Mert az már ugye nem dajkamamiság lenne, hanem bérmamiság. Szóval vagy helytelenül tetted fel a kérdést, vagy ő nem arra válaszolt, amit kérdeztél. Na mindegy, hátha kapok én is majd választ az ismerősömtől, már elküldtem neki az email-t. Ha válaszol, megírom neked ide, oké?

Egyébként akkor most nem értem, hogy kiről lenne szó nálatok? Neked kellene dajkaanya, vagy te lettél most az? Már kezdek belezavarodni. Ezt akkor hogyan kell értenem: "Azért is szülök én babót!!!!! " :?: Felhomályosítanál? :lol:
 
 


Káros szenvedélyektől mentes, egészséges, fehérbőrű, karcsú, érettségizett, nemtörpe lány szívesen segítene olyan Párnak/Hölgynek/Úriembernek, aki gyermeket szeretne, de nem lehet neki/nem jön össze. Csak komoly szándékúak jelentkezzenek! Segítsük egymást kölcsönösen! A következő emailcímre lehet írni:
orchidealiliom@freemail.hu


@athiz: "Na várj csak, nem volt ám helyes a válasz, ugyanis ha a dajkaanyaságról kérdeztél, az elvileg engedélyezve van, ha viszont a béranyaságról, az valóban tiltott itthon. Bele is van írva a paragrafusok közé, hogy nem kérhet érte pénzt, semmit a dajkaanya, és a felkérő szülők sem adhatnak semmit ezért cserébe. Mert az már ugye nem dajkamamiság lenne, hanem bérmamiság. Szóval vagy helytelenül tetted fel a kérdést, vagy ő nem arra válaszolt, amit kérdeztél. Na mindegy, hátha kapok én is majd választ az ismerősömtől, már elküldtem neki az email-t. Ha válaszol, megírom neked ide, oké? Egyébként akkor most nem értem, hogy kiről lenne szó nálatok? Neked kellene dajkaanya, vagy te lettél most az? Már kezdek belezavarodni. Ezt akkor hogyan kell értenem: "Azért is szülök én babót!!!!! " Felhomályosítanál? "




SZIA!légyszives segits nekem hol van rá lehetöslgem hogy a növérem kis babáját ki hordjam?


Kedves Babára Vágyó Hölgyek és Urak!
Még mindég szívesen segítek olyan megbízható, szavatartó Párnak/Hölgynek/Úriembernek, aki nagyon szeretne babát, és elszánt ennek megvalósítására. Írjon/írjanak bizalommal, diszkréciót biztosítok! Egészséges, káros szenvedélyektől mentes (nem dohányzom, nem alkoholizálok, nem drogozom), fehérbőrű, karcsú, hosszúhajú lány vagyok. Emailcímem már nem orchidealiliom@freemail.hu, hanem orchidealiliom2015@freemail.hu


keszter34@freemail.hu-ra várom azok jelentkezését,akiket hozzám hasonlóan Vásári Alexandra teveli lakos anyagilag megkárosított.Vannak 'lányai',akik szintén ezzel foglalkoznak Tolna megyéből.(petesejtdonor,béranyaság).minél többen vagyunk annál jobb..
keszter34
Budapest IV. kerület
 
 


Méhátültetésre menjenek hölgyeim Béranyák itt utcán dsolgoztak Méh prostitúciója Méhátültetésben Dr Ungár és Dr Pálfalvi László tud segíteni  itt a béranyák méhüket adják kivegyék terméketlen méh nélküli nőkbe ültessék. Uzsoki kórházban dolgoznak 2007-ben ők voltak méhátültetésnél( keszter34@freemail.hu)(orchidealiliom2015freemail.hu ) benne van átültessék méhét másik nőbe) MÉHÁTÜLTETÉS Magyarországon BABANETESEK BÉRANYA OLDALOIN ODAADJUKMÉHÜNKET ÁTÜLTETÉSRE SVÉDORSZÁGBAN TÖRÖKORSZÁGBAN SIKERES NŐGYÓGYÁSZUKNÁL ÉRDEKLÖDJENEK MÉHÁTÜLTETÉSRŐL DR UNGÁR ÉS PÁLFALVI LÁSZLÓRÓL BEVÁLLALJUKkeszter34@ freemail.hu ésorchidealiliom2015@freemail.com ÜZENET :NEM MONDUNK LE A GYEREKRŐL BÉRANYASÁG KAMU JÓL HANGZIK NEM TUDUNK LEMONDANI A GYEREKRŐL SZÜLÉS AZ EGY KÖTÖDÉS NŐGYÓGYÁSZOK MONDTÁK BABANETES BÉRANYÁK MÉHÉT KIVEHETIK MÁSIK NŐBE OPERÁLHATJÁK DE DR UNGÁR ÉS PÁLFALVI VAGY ALFÖLDI vagy URBANCSOK PROFESSZOR SEGÍTSÉGÉVEL
 
 


Még egyszer segítenék egy babára váró párnak vagy egyedül állónak.  Magamról csak annyit írok egyenlőre, hogy már voltam életadó mami, saját petesejtemet inszeminációval termékenyítették meg.Mivel nem élek kapcsolatban, a baba apukája apasági nyilatkozatot tett, így elkerültük a felesleges adminisztrációs köröket.



Nem árulok zsákba macskát,40 éves vagyok, de ezt inkább előnynek éreztem, mivel a szülészorvosom, akihez már 20 éve járok és 14 éve nála szültem a fiamat minden olyan vizsgálatra elküldött,ami különben sok pénzbe került volna és nagyon megnyugtató volt, hogy elvégezték.A várandósságokat nagyon élveztem, nem voltam rosszul,végig dolgoztam,a szülés minden esetben könnyen, gyorsan zajlott.



Budapesten élek 15 éves nagy fiammal, akit egyedül nevelek, főiskolai diplomám van,dolgozom, biztos állásom van, autóm, lakásom is van,amin lakáshitel van, ezért vállaltam el a bérmamiságot.Nem iszom alkoholt,nem dohányzom,egészségesen élek.
Ha szimpatikusnak találsz,kérlek írj,hogy beszélhessünk, valakierkezik@gmail.com
legendas
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy sógornőm 38 éves, testvérem 45. Szinte kizárt, hogy a sógornőm ki tud hordani egy terhességet. Ugyanis olyan problémákat fedeztek fel nála, ami teljesen kizárja. Nekem van 2 gyermekem, de sajnos az egészségem nem engedi, hogy segítsek nekik béranyaként. (magas vérnyomás, szív) Pedig szívesen tettem volna meg értük. Van-e olyan intézmény Magyarországon, ahol meg lehet oldani az ő problémájukat?? Béranyaság??? Nagyon elkeseredettek szegénykéim Várom válaszotokat, segítségeteket.
csillag73
Budapest XIX. kerület
 
 


@legendas:


Kedves "@legendas" - A mi családunkban komoly, nagy probléma, hogy a sógornőm egészségügyi problémák miatt soha nem válhat anyává. Viszont rettentően szeretnének a bátyámmal kisbabát. Nem tudom, hogy esetleg tudnál-e nekik segíteni, hogy szülőkké válljanak?

csillag73
Budapest XIX. kerület
 
 


Sziasztok!

Segítséget szeretnék nyújtani olyan pároknak akiknek nem lehet babájuk, de nagyon szerenének! 24 éves Budapest környéki magyar hölgy vagyok,van egy párom,és egy csodaszép 18hónapos kislányom! Nem iszom,nem dohányzom,nem drogozom,és nem élek zülött életet. Amikor csak időm engedi sportolok.
Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom,  akinek tényleg nincs más esélyük egy saját picúrra! Fontos számomra a diszkréció! Erkölcsi okok miatt a petesejt donáció nálam nem járható út, tehát mindenképpen szeretném ha a pár lenne a vérszerinti szülő!


Két dolog miatt vállalnám ezt az amúgy számomra  megtisztelő dajkaanyaságot! Természetesen (nem szeretnék hamis illuziót kelteni) egy részt az anyagi vonzata miatt amit a saját házunk megvásárlására fordítanánk,másrészt pedig mert együtt érzek azokkal az anyákkal,apákkal,párokkal akiknek minden vágyuk egy saját baba,de a sors nem adja meg nekik!
Kérlek keressetek bizalommal! Emailban szívesen küldök fotót is magamról!
Email címem: m.liliana29@freemail.hu
 
 


@lili29: "Sziasztok!Segítséget szeretnék nyújtani olyan pároknak akiknek nem lehet babájuk, de nagyon szerenének! 24 éves Budapest környéki magyar hölgy vagyok,van egy párom,és egy csodaszép 18hónapos kislányom! Nem iszom,nem dohányzom,nem drogozom,és nem élek zülött életet. Amikor csak időm engedi sportolok.Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom,  akinek tényleg nincs más esélyük egy saját picúrra! Fontos számomra a diszkréció! Erkölcsi okok miatt a petesejt donáció nálam nem járható út, tehát mindenképpen szeretném ha a pár lenne a vérszerinti szülő! Két dolog miatt vállalnám ezt az amúgy számomra  megtisztelő dajkaanyaságot! Természetesen (nem szeretnék hamis illuziót kelteni) egy részt az anyagi vonzata miatt amit a saját házunk megvásárlására fordítanánk,másrészt pedig mert együtt érzek azokkal az anyákkal,apákkal,párokkal akiknek minden vágyuk egy saját baba,de a sors nem adja meg nekik!Kérlek keressetek bizalommal! Emailban szívesen küldök fotót is magamról!Email címem: m.liliana29@freemail.hu"


Kedves Hirdető!
Több éve próbálkozunk a gyermekáldással. Sajnos eddig nem sikerült. Szívesen igénybe vennénk az ön által a hírdetésében felajánlott lehetőséget. Dunántúli pár vagyunk és komolyan gondoljuk az együttműködést. Kérem jelentkezzen a következő email címen ha még aktuális a hírdetés. levapiri@gmail.com
levapiri
Keszthely
 
 


Sziasztok! 

Akit erdekel a beranya/potanya tema ezt hallgassa meg! 11 ora 30 perc-tol ---A VENDEG A HAZNAL ---musorban 2 reszben.

http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2016-11-03
http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2016-11-17


BERANYAT/POTANYAT KERESEK SAJAT PETESEJTTEL!!!!!! 5 MILLIO FT. + egyeb koltsegek


7.000.000 Ft. es mindegy egyek koltseg!!!!!!!!!!!


Olyan anyukat keresek akinek van egy sajat gyermeke es 5 evnel regebben szult. Feherboru magyar no aki 38 evnel nem oregebb es sajat petesettel vallalna egy terhesseget.
7.000.000 Ft es minden egyeb koltseget en fizetek.
rokaalom@gmail.com
 


Sziasztok.
30 éves vagyok. Kecskeméten élek. Egy 7 éves kislányom van akit egyedül nevelek. Saját lakással, biztos egzisztenciával rendelkezem. Rolam és a kislányomrol annyit, hogy semmilyen örökletes betegségünk nincs és nem is volt.
Rolam annyit kell tudni hogy igényes széparu jo testi adottságokkal, nöies idomokkal rendelkezem. Magyar származásu. Középfoku végzettségem van. E hirdetés célja hogy keresem kimondottan komoly, szándéku pár/párok jelentkezését akiknek sajnos valamilyen oknál fogva nem lehetett saját gyerekük és béranyát keresnek. .
Részletekért üzenetben keressen, ahol csatolok fotot illetve komoly szándék esetén telefon számot.

ewobmbooster@freemail.hu
marti87
Kecskemét
 
 


Szisztok bèranyasàgot vàllalok


Sziasztok Bèranyasàgot Vàllalok 18 Èves vagyok nem dohànyzom nem alkholizàlok nem drogozom Akinek nem jön össze a baba nyugotan ìrjanak akkàr viberen is elèrhetö vagyok van egy 1 èves kisfiam egèszsèges baba tel szàmom +36703102062 Külföldiek is ìrjanak vagy Hivjanak termèkeny vagyok Nagyon ès nagyon szeretnèk segiteni akinek nem jön össze a szerelem gyümölcs Csak komoly èrdeklödöket vàrok email cimem noelnagy070@gmail.com erre a cimre irjanak köszönöm hogy irhatam


Bocsànat a kifejezèsèrt Akkàr meleg fiù pàroknak is vàllalom ès meleg lànyoknak is


Kedves leendő szülők!

A 30-as éveimben járok, és szeretnék béranyaként segíteni az arra rászoruló pároknak, mivel tudom, hogy milyen nehéz egy ilyen helyzetben segítséget kapni.
Természetesen bármilyen kérdésre válaszolok, keressenek bizalommal.

Adele
 
 


Kedves leendő szülők!

A 30-as éveimben járok, és szeretnék béranyaként segíteni az arra rászoruló pároknak, mivel tudom, hogy milyen nehéz egy ilyen helyzetben segítséget kapni.
Természetesen bármilyen kérdésre válaszolok, keressenek bizalommal.

Adele
 
 


Kedves leendő anyukák, apukák!

Az email címem megváltozott, a babyproject2020@gmail.com emailcímen keressenek.

Adele
 
 


Kedves Kismama!Örökbeadáson gondolkozol?kérlek írj nekünk! Segítünk! Végig terhesség alatt is! Minden megbeszélés kérdése! Minden vágyunk egy kisbaba, aki nagyon szerető családba és jó anyagi körülmények között nőne fel. Kérlek kedves kismama olyat válasz mint mi akinek még egy gyermek se adatott. boglarkabarna1@freemail.hu



Kedves gyermekáldásra váró párok!
Szívesen segítenék olyan párnak, akik nagyon rég óta vágynak gyermekre, de valamiért mégsem érkezik meg hozzájuk a baba.
32 éves, 2 gyermekes anyuka vagyok, a nagylányom 8 éves, a kicsi nemsokára tölti a 3.életévét.
Problémamentes terhességeim és szüléseim voltak, mindkét gyermekem időre született.
Nem dohányzom, nem iszom, nincsen vele született betegségem nekem sem és a gyermekeiknek sem.
Leinformalható, becsületes család vagyunk, ez lenne nekem az első béranyaságom.
A továbbiakat ezen az e-mail címen tudjuk megbeszélni: csillagfeny11.11@gmail.com

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó