Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!

Én februárban szültem meg a második kisfiamat. Igaz a szülést követően azt mondtam, hogy én soha többet nem szülök /az első császár volt, a második sima szülés/, de már most átvillant az agyamon, hogy talán mégis kellene mégegy gyerkőc úgy 2 év múlva.
Az egyik percben határozottan akarom, a másikban pedig elbizonytalanodom, hogy biztos jó ötlet-e. Mennyivel nehezebb hárommal mint kettővel? Mennyire "viseli" meg anyagilag a családot mégegy gyermek?

Várom azoknak a jelentkezését, akik hasonló dilemmában vannak, illetve azokét is, akiknek már van 3 esetleg több gyermekük, hogy megosszák velünk a tapasztalataikat!

Üdv

Little
Vendég
 


Szia Ildi!
Hát elősször is,gratulálok!
Másodszorra pedig jól eltűntél anno!Aztán olvasom,hogy már meg van a baba!
Mi van veletek?Babuci?És a Bence,örül a tesónak?
Nálunk még semmi ez a 18-ik hónap,már lemondtunk róla,de nem védekezünk!
Vendég
 


Szia Kriszti! :lol: :lol: :lol:

Köszönöm a gratulációt! Azért tűntem el, mert az előzmények miatt /Marci előtti vetélésem/ kicsit paramamivá tett. Próbáltam kerülni az internetet amennyire csak lehetett, hogy ne olvassak össze mindenfélét, és ne paráztassam még jobban magamat!
Meg próbáltam Bencével is több időt tölteni, kihasználni, hogy még csak ő van.
Amúgy Marci kicsit előbb jött, a 37. héten 2450 grammal és 49 centivel. De szépen szopizik és már 4380 gramm. Sajnos viszont szerdán megyünk a Bethesdába, mert megműtik jobb oldali lágyéksérvre. :cry:
Bence kicsit csalódott, mert Ő azt hitte, hogy majd egyből tud játszani Marcival. Egyenlőre nálunk ez a testvérszeretgetés, simogatás még elmarad, de napról-napra javul a helyzet.

Sajnálom, hogy még mindig nem jön nálatok az a baba! :( Volt valami vizsgálat vagy ilyesmi, hogy mi lehet az oka? Jól teszitek, hogy nem védekeztek! Majd akkor fog jönni amikor már nem is számítottok rá.

Amúgy benéztem a régi topikba, de látom, hogy már teljesen újak írogatnak oda, a többiek is eltűntek!
Vendég
 

 
 

Ildi!


Végül is megértelek!Nekem is volt ilyen időszakom,hogy teljesen kerültem a babanetet,nem volt könnyű,de sok értelme sem volt,kicsit mintha megnyugodtam volna,na de mindegy!
A dokim felajánlotta a meddőségit,de mi már nem válaltuk be!Azt gondolom tudtad,hogy 4 hónapig clostyztam,minden féle praktikák vitaminok bevetése megtörtént,és mégse,akkor tartottam szünetet!
Tudod ezt ha nem számitunk rá,hanyan irták és mondták,sajnos nem hiszek benne,de jobbat senki nem tud mondani!!!Ez van!!!!!
Egyébként én a Dáviddal is igy voltam félévesen kiderült ,hogy lágyéksérve volt és a doki mikor megműtötte akkor mondta hogy kb félév műlva újra találkozunk és igy is lett!Egy éves korába a másik oldalon!!!
Kis rutin műtét 3-4 nagy voltunk kórházba a műtéti nap kivolt kötözve de másnap már semmi baj nem volt,annyi,hogy még a műtét után sokáig nem szabad volt hagyni még sirni sem és nagyon vigyázni kellett rá minden téren!!!!!
Gondolok rátok és szoritok hogy minden rendbe legyen!!!!!!
Ja a régi topikukból Ancsa is hamarább szült kislánya van Réka,enikőnek is kislánya van,a nevét pedig tudtam,most nem jut eszembe!Zsu egyszer elvetélt nem tudok most róla semmit,erzsébet lombik előtt áll,Andi férjhez megy és szép lakást vettek ha jól olvastam,Kristinkának sem sikerült még!Kit hagytam ki?Segits!
Egyenlőre most ennyit majd irok!
JÓ ÉJT!
Vendég
 


Ja Kacikát hagytam ki neki is kislána van Petra!Nagyon szép kislány!
Vagyis mindenkié nagyon szép!
Vendég
 


Sziasztok!

Látom van itt egy ismerős(topicanyu)a másikból,Kriszti :wink:

Ildi!

A témafelevtésedről...
Hát mi is sokat dielmmáztunk a dolgon,aztán győzőtt a szív :wink: Meg bavallom azért közrejátszott az is hogy két fiam volt8mint neked is :wink: )és hát ahog y a vonalzómon is látzsik,a 3.babánk is kisfiúcska :wink: És félre ne érts,nagyon örülünk neki,imádjuk,már nem cserélném 3 lányra se...

Anyagilag most még egyátalán nem terheli meg a családot..Főleg hogy ő is fiú,így se ruhácskát,se játékot nem kell venni,meg persze se kiságyat..stb...Egyedül pelus meg törlőkendő,de asszem az azért annyira nem annyira nagy kiugró költség.Sztem az anyagi része majd később lesz kicsit húzósabb(iskoláztatás,különórák,táborok...stb...).De akkor már én is fogok dolgozni és nyilván valamivel könnyebb lesz(sajna nem sokkal ebben a sz@r világban...:()
Most egyenlőre sok előnye van a 3 gyereknek..nagycsaládosnak minősítve kicsivel több pénz jár (pl.családi pótlék..stb)na azért nem kell elájulni az összegektől,de valamivel több mint 2 gyerek után..Meg van egy-két kedvezmény ahol már 3,vagy több gyerek van...pl.az oviban a kaja ingyen van meg ilyenek...

De sztem igaz az a mondás(bár néha közhelynek tűnik)hogy ahol 2 elfér ott elfér a 3.is:):):)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


Szia Panni!

Itt is!
Én is mindig azt vallom,hogy ahol a kettő elfér ott a harmadik is sőtt szeretet is van bőven,úgy hogy jöhet,JÖHETNE!!!!!
Mi pedig úgy állunk,hogy semmink nincs,mint ahogy a másik topikunkba Ági irta!A nulláról indulunk,de az sem tántorit meg!


Ildi?
Vendég
 


Szia Kriszti, Ildi!

Én is be-benéztem a régi topikba, de senki sincs a régiek közül.
Kriszti, sajnálom hogy eddig nem sikerült, azért ne adjátok fel, soha nem lehet tudni. :D
Igen nekem is lányom lett, Petra, ma már 3 hetes.

Ildi neked gratulálok, azért meg különösen hogy nem császár lett megint. Nekem megint az lett, teljes szélességben szétnyílt a sebem :shock: ez műtét közben derült ki, doki szerint nagyon meleg helyzet volt.

Na szép napot mindenkinek, valamelyik mindig nyöszörög... :wink:
Vendég
 


Kacika!
GRATULÁLOK,láttam az egyik topikba Petra babát nagyon szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem adjuk fel!
Vendég
 


Itt vagyok, csak amióta a párom kölcsönadta a gépemet /mondván, hogy nekem most úgyse lesz időm gépezni :lol: /, ketten osztozunk az Ő gépén. Mivel informatikus, állandóan dolgozik itthon is, mindig futtat valamit, vagy letölt, vagy feltölt stb, és nem tudok írni.

Kriszti! Szánom-bánom, hogy nem néztem utána, hogy már történtek fejlemények baba ügyben. Sajnálom, hogy mindez még nem hozta meg az eredményt! Majd bemásolok Neked valamit, ha lesz időm megkeresni. Még régen találtam egy másik babás fórumon, elég tanulságos.

Panny! Gratulálok a 3 fiúhoz! Azért nem lehet semmi 3 gyerek mellett megszervezni a napotokat, minden elismerésem! Én is így vagyok vele, hogy szívem szerint szeretnék még gyereket, de az eszem szerint, talán jobb lenne, ha maradna a kettő, és nekik minnél többet meg tudnánk adni. Kíváncsi vagyok, hogy 2 év múlva hogyan fogunk dönteni, hiszen addig még annyi minden történhet, és változhat. Talán nyerünk a lottón, és akkor lesz még vagy 5 gyerekekünk. :lol:

Kacika! Garutálok Petrához! Gondolom nagy volt az öröm, hogy egy kisfiú után, most kislányotok lett!
Én nem is tudom, hogy ha választanom kellene, akkor ha lenne következő gyerekem, akkor azt hogyan szülném meg. Persze így gyorsabb volt a felépülés, de többet is szenvedtem, amíg megszületett, és sajnos nekem elég alacsony a fájdalomküszöböm. Viszont azt a képet, amikor kibújt soha nem fogom elfelejteni. Szerencsére a szülés utáni "pucolásból" és varrásból semmit nem éreztem, mert 10 percre elaltattak, mivel meg kellett nézni az előző császár hegét, hogy nem e sérült meg! Bár így is azt mondtam, hogy soha többet nem szülök, pedig viszonylag gyorsan megszültem.
Vendég
 


little drága :lol: :lol: :lol: :lol: ,

nahát,nahát,új topicot nyitunk ahelyett hogy visszatérnél hozzánk :twisted: :twisted: :twisted: ?mondjuk most meg sem tudnám mondan melyikbe :mrgreen:
hát először is had gratuláljak neked mert ez még nem történt meg :wink: aztán meg hogy hű legyek a címhez egyértelműen ne dilemázz hanem 3 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jó,tudod mi kezdettől fogva 3at akartunk,szóval könnyen beszélek :roll: 8) de nekünk meg a 3 vagy a 4 a dilemma :mrgreen: én valahogy most még el sem tudom képzelni hogy egyszer nem lesz már pici babám :oops: :oops: :oops: :cry:és biztos vagyok benne hogy amennyivel jobb két gyerek mint egy annyival jobb a 3 a 2nél :wink: mert mostanra biztosan te is tapasztaltad hogy milyen klassz a két fiúcska :wink: elmondjam melyik fiúnevek játszanak nálunk ha a harmadik is fiú lesz :lol: :lol: :lol:?

neked bence is korábban jött?mé nem emlékeztem én arra hogy neked az első császár volt :shock: :oops: ?no mindegy is,lényeg hogy másodjára megélhetted te is ezt a csodát teljes valójában :wink: születéstörténetet várom a gigi83kukacgalambpontnet-re

cupp
gigi :lol: 8)
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Nem baj, ha én is benézek?

Gigi!
Én nagyon egyetértek Veled!
Azt hiszem az én gyerekvágyamnak csak az fog határt szabni, hogy idővel már nem lehet több.
(Sőt talán már most sem.)

Little
Az első után a második volt a legnehezebb. Az egy óriási változás, legalább akkora, mint az első gyerek. Megosztani a figyelmed, főleg, ha kicsi a korkülönbség. A harmadiknál és a többieknél már sokkal könnyebb. Rengeteg tapasztalatod van és nem jelent olyan nagy különbséget, hogy 2, vagy 3.
Nekem már 3 sem elég! :lol: Bár beletörődtem, hogy így marad!

Éva

Kép
 


Ildi!

Hiába várom azt a linket!!!!
Gondolom,hogy elfoglalt vagy!!!!

Éva!
Megkérdezhetem,hogy mi a baj?
Vendég
 


Kriszti!
Úgy látom Ti is próbálkoztok egy ideje. :cry:
Az a legrosszabb az egészben, hogy tulajdonképpen nincs is baj. Illetve nem találtak semmit egy kicsit alacsonyabb progeszteronon kívül, de lehet, hogy az előző 3 terhességemnél is alacsony volt, csak nem tudtam róla.
Rengeteg dolgon mentem keresztül az előző, lassan 3 évben és nem vezetett eredményre semmi. Illetve majd' 20 kg-ot sikerült felszednem. Szóval most éppen fogyok és köszönöm több kezelésre nincs szükségem. Majd a természet eldönti! :wink:

Éva

Kép
 


szija éva :D

igen,ez már nekem is eszembe jutott...mert mi van ha a negyedik után is azt fogjuk mondani hogy na mi lenne ha 4 helyett 5 lenne :wink: :oops: :oops: :oops: mert a terhességeim számával egyenes arányban nő a tervezett gyerekek száma is...és apa is így van ezzel 8) tehát még csak abban sem bízhatom hogy majd ő lesz a visszahúzó erő mert pont annyira odáig van ő is mint én :roll: de egyenlőre ott tartunk hogy végülis egy 230nmes házban ahol 7 szoba van ott azé elférne még gyerek :lol: :lol: :lol: úgyhogy valszeg 4 :lol: :lol: :lol:

figyi éva,mennyire vagy te alternatívkodó :oops: ?tehát hajlanál esetleg vmi alternatív dolog felé is?konkrétan prananadi?mindjárt írok pü-t a számommal és beszéljünk inkább telón mert elég hosszú leírni,de sztem egy misét megérne :roll:

cupp
gigi
Vendég
 


Éva!

Nekünk lassan 2 év lessz!Én is azt mondom,hogy bizzuk a természetre!!!!
De azért kicsit reménykedsz ugye??????
Vendég
 


Sziasztok!

Én is befutottam,bár olvasó üzemmódban. Krsizti,milyen jól tájékozott vagy :wink:

Little,örülök Nektek,Kacikának is. Gratulálok a babákhoz. Akiket még nem ismerek üdv,ismerősöknekmegóriás pussssz.

Mi még bevállalnánk kettőt,de nálam is várat magára a baba,így remélem lesz még idő.
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem írok! Ma megyünk a Bethesdába, aztán vagy délután, vagy holnap megműtik Marcit! Ha hazajöttünk igérem, hogy bővebben jelentkezem!

Azért annyit még leírok, hogy NAGYON ÖRÜLÖK,HOGY MEGNYITOTTAM EZT A TOPIKOT, ÉS A RÉGI ISMERŐSEIMMEL ÚJRA "TALÁLKOZHATOK".


Puszi

Ildi
Vendég
 


Ildi!

Nagyon sokat gondolok rátok,és szoritok!!!!!!!!!

Andi!
Igen itt informálódtam a babaneten!
A napokban készültem is gratulálni!
De akkor most megteszem!
Sőtt a képet is megnéztem!Nagyon szép pár vagytok!


NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNOK!!!!
MIELŐBBI BABÁSODÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azért tényleg jó volna ha a régi csapatból olykor irna valaki!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Ildi!
Izgulunk Marciért! Jelentkezz, ha tudsz!

Éva

Kép
 


little,

mentek a ++++++++++++++++++++ak,remélem túl vagytok rajta és már elfelejthetitek az egészet....

andi,
yesssssssssssssssssssssssss :lol: egyszer bizti eljutok odáig hogy legalább beleolvassak a blogodba :roll: :oops: hihetetlen hogy amióta megadtad a linket minden nap azt mondom hogy na majd ma este és sosem jön össze :? marculim úgy döntött hogy ő bizony nem alszik fél órónál többet egyhuzamba :shock: és ezt az éjszakára is állja :twisted: tegnap volt a negyedik napja hogy éjfél után tettem őt le :shock: b meg belázasodott de olyan szinten hogy tegnap egész nap 39,8 volt :cry: :cry: :cry: no meséljek még :lol: :lol: :lol: :lol: ?????????????????

éva,
megnézted?beszéltél vele?hívlak ám ha odáig jutok :roll:

cuuuuuuuuuuuuuuuuup
Vendég
 


Hát tegnap bementünk cuccal mindennel, aztán a doki közölte, hogy hétfőn lesz a műtét! :shock: Az altató orvos meg azt mondta, hogy nem altatja, mert még nagyon pici és nem elég fejlett a mája, hogy az altatáshoz szükséges gyógyszereket fel tudja dolgozni, így gerincérzéstelenítés lesz! :roll: :roll: :roll: A frász jön rám, ha belegondolok. Bár azt elképzelni se tudom, hogy hogyan lesz a műtét, ha nem alszik, nem fog kapálózni meg sírni meg ilyenek?????? Aztán még jött egy vérvétel, amit a buksiján lévő érből vettek, hááááááááát, még jó, hogy közben kiküldtek. Már nagyon szeretnék túl lenni rajta. Úgyhogy hétfőn 1/2 8-ra megyünk és 9 körül műtik, ha le ment neki az infúzió.


Puszi

Ildi
Vendég
 


Szia Ildi!
Hú,nem semmi!De ne izgulj,csak tudja az orvos mit csinál!De egyébként ha gerinc-érzéstelenités lessz,akkor nem fog mozogni,csak az érzéstelenités alatt ne mozogjon!!!!!
De nagyon drukkolok és szoritok,hogy minden renbe legyen!!!!!!!!!!!!
A linket ugye majd elküldöd?Nem sürgetni akarlak csak már kiváncsi-fáncsi vagyok!!!

JÓ ÉJT!!!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Ildi!
Összehasonlíthatatlanul kevesebb szövődménye van a spinalnak. Ne izgulj, biztosan gyakorlott az anaesthesiologus, különben fel sem ajánlotta volna. Mozogni nem fog, sőt nagyon sokan el is alszanak közben. A műtét nagyon gyorsan zajlik, Marci semmit sem fog érezni és nem lesz nyugtalan. Néha bizony tényleg nem baj, ha a szülő nem látja mi történik. Sokkal ijesztőbbnek látszik, mint amilyen a valóságban. A fejen kevésbé fáj a szúrás, mint a könyökhajlatban. :wink: A kezét csak össze, vissza bökdösték volna.

Gigi!
Mivel szerdán költözünk, most ez teljesen lefoglal, de a jövő hét vége felé felhívom!
Nem kis meglepetés voltál! Nem is gondoltam, hogy ilyen vidám és boldog ember vagy! :lol:
Szegény kicsi Bálint! :cry:
Kitartás! Nem tart ám ez a nemalvás örökké! Még jó, hogy szuperoptimista vagy! :wink:

Éva

Kép
 


Éva! Köszönöm a megnyugtató szavakat! Bár még így is nagyon izgulok a hétfő miatt.
Már nagyon várom, hogy ide költözzetek, és személyesen is megismerhesselek! :D

Kriszti! Megkerestem neked amit igértem! Csak egy részletét másolom ide, ami a lényeg, bár így is elég hosszú lesz!

2 év sikertelen próbálkozás után fordultunk párommal szakemberhez. Először a páromat majd engem vizsgáltak ki, de egyikünknél sem találtak semmi olyat, ami miatt nem lehetett volna babánk. Aztán jöttek a kezelések, gyógyszerek, inszem stb. Jobbnál-jobb, nevesebbnél-nevesebb szakemberhez fordultunk segítségért, de hiába. Már a lombikra készültünk, mint utolsó lehetőség, amikor édesanyám javaslatára felkerestem az Ő nőgyógyászát /akinél én is születtem ). Megvizsgált, megnézte a leleteimet, végighallgatta a történetemet. Javaslatára kezdtem el szedni egy bizonyos kapszulát! A 3. hónap végén már egy két csíkos tesztet tartottam a kezemben, aminél csodálatosabb érzés, csak a kislányom megszületése volt! Egy idős, kisvárosi nőgyógyásznak köszönhetem, hogy ANYA LEHETEK!!!!!
Gondolom most aki érintett kíváncsi annak a csodaszernek a nevére, aminek ezt köszönhetem! Mielőtt leírnám, szeretném leszögezni, hogy semmi közöm a gyártó céghez, és semmilyen jutalékot vagy egyéb pénzbeli juttatást nem kapok azért, hogy „reklámozom” a terméküket!  Szóval a várva várt név: SZÓJAVIT FORTE kapszula!!!!
Mielőtt privát üzenetekkel bombázna bárki is, ide leírom, hogy hogyan szedtem a kapszulát.
A ciklus első napjától az átlagos ciklushossz feléig+2-3 nap. Az én ciklusaim 29-31 naposak, így én a 18. napig szedtem. Majd a ciklus második felében szünet, és a következő ciklus első napján újra ugyanígy. Amennyiben 6 hónapig semmi eredménye nincsen, 3 hónap teljes szünet, majd újra meg lehet próbálni.
Úgy gondolom, hogy akinek már nincs más reménye, az nyugodtan kipróbálhatja, hiszen semmilyen káros hatása nincsen, és ami nem utolsó szempont az ára is megfizethető. Mi hamarosan tervezzük a kistesót, és újra szedni fogom, annak reményében, hogy ha már egyszer hatott, akkor most is sikerülni fog. 
Kívánom mindenkinek, hogy minnél hamarabb élje át azt a csodát, hogy anya lehessen!. Sok sikert! Egy boldog, 5 hónapos kislány anyukája!Egyébként én is szedtem amikor Marcival próbálkoztunk!


Gigi! Örülök, hogy újra találkoztunk! Bence a kiírt időpont előtt 3 nappal született. A szüléstörténetet majd pótolom. Kíváncsian várom azokat a fiú neveket! :lol:
Remélem Bálint már jobban van!

Megmondom őszintén, hogy egy kicsit visszatérjek a topik címéhez, ha tudnám, hogy a 3. babám tutira kislány lesz, akkor egy percig sem gondolkodnék. :wink:
Vendég
 


Jó reggelt!


Ildi!
Köszi szépen!!!!!
Délután irok bővebben,mert megyek mindjárt dolgozni!!!!
Vendég
 


Ildi!

Már vettem is!Ezt még kipróbálom!veszteni valóm nincs!Sőtt...reményt ad!!!!!!Én is igy fogom szedni!De igy utólag belegondolva én már itt valahol mintha olvastam volna róla!Na mindegy köszönöm szépen!!!!
Egyébként mind ketten szedünk egy Antioxant nevű terméket!Ez is jó!http://pharmaforte.hu/szuper_hirdetes.htm

Irj ha van időd!
Vendég
 


Na nem jó a link!
Vendég
 


Vendég
 


Na most jó!
Vendég
 


little,

remélem most már tényleg túl vagytok rajta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!már így leírva is szörnyű ez az egész :( jó,mondjuk én alapban nagyon nehezen bírom ha"kínozzák" a gyerekemet.mikor bent voltunk a Hban marcuval a tüdőgyuszi miatt és meghallottam hogy infúziót kap,kb fél órát bömböltem a gyerekdokink vállan :roll: :oops: :oops: :oops: a baranül miatt meg ahányszor megláttam könnybe lábadt a szemem :oops: és hát ezek azért kis dolgok egy gerincérzéstelenítéshez képest....szóval le a kalappal elötted :wink:

éva,
miért,mit gondoltál,hogy vmi megkeresedett vényasszony vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ?nem szoktam elégge telerakni szmájlikkal a hozzászolásaimat :mrgreen: ?látod ez a nagyon nagy hátulütője ennek a fórumozásnak hogy az ember mindent írásban lát csak,semmi hangsúlyozás,mimika hozzá :roll: így aztán könnyen félre lehet értelmezni csomo mindent.meg félreismerni a másikat :wink:
hogy álltok a költözködéssel?????

cupp
Vendég
 


Sziasztok!

Nicsak-nicsak mennyi ismerős!!!! :lol: :lol: :lol:

Én nagyon szeretnék 3 babát, de sajna még a 2. sem akar jönni!

Little, Kacika! Gartulálok a babákhoz!!!

Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Krisztinka! :D Köszi!

Hát mi hazaértünk, túl vagyunk a műtéten! SZÖRNYŰ VOLT!
Amikor jött a zöldruhás műtősfiú és elvitte a Marcit, azt hittem megszakad a szívem. Az az idő, amíg a műtőben volt iszonyatosan hosszú időnek tűnt! Amikor visszahozták kb 10 perc múlva elkezdett kapálózni. Járt keze lába, és akkor kapott egy fájdalomcsillapítókúpot, hogy addigra hasson, mire a gerincérzéstelenítő kimegy. Az utána következő 4-5 óra életem legszörnyűbb órái voltak. Az én vidám kisfiam csukott szemmel kapálózott össze-vissza és üvöltött. 10 percekre elaludt, aztán folytatta tovább. Cicire raktam, de nem kellett neki, én meg sírtam vele együtt. Aztán végre fél órára elaludt, és akkor már úgy kelt fel, hogy kinyitotta a szemét /valószínűleg akkor tért igazán magához/ , rám mosolygott, és egyből rácuppant a cicire. Azóta is eszik, alszik és ha fent vagy egy kicsit, akkor nagyon vidám, és mosolyog.
Vendég
 


Ildi!

Örülök,hogy irtál!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Annak is,hogy már túl vagytok rajta! :lol:
Eltudom képzelni mit éreztél,én 2x éreztem ezt !!! :lol:
Mint ahogy irtam is a legelső félévesen és a második egy évesen!!!
Az alényeg,hogy túl vagytok rajta!!!!
Gondolom kaptatok felvilágositást!Pl. hogy nem szabad hagyni sirni fürdetésre vigyázni stb.!
Puszi nektek!!!!!
Irj,ha van időd,hogy, hogy vagytok!!!!

JÓ ÉJT!
Vendég
 


Ildi!
Annyira szorítottam egész nap!!!!!
Túl vagytok rajta az a lényeg! Szörnyen kimerült lehetsz!
Ja! Holnaptól Erdőkertesen lakunk! :wink:

Éva

Kép
 


Sziasztok!

Vannak akiknek ismerős a neve más topicokból, még régebbről, és lehet, hogy az egyém is nekik.

Nekem két kisfiam van, a vonalzókon látszik, hogy csak 18hónap van köztük. De mivel a múlt hónapban a kicsi is betöltötte a 2-t, gondolzuk itt az ideje a 3.nak. :lol: :cry:
ebben a hónapban próbálkoztunk előszö, szombaton kiderül, hogy ügyesek voltunk e??
:lol: :lol: :lol:
Annyira jó lenne egy kislány :roll: :roll: :roll:
De a kisfiunak is örülnénk.

Ildi!
Annyira sajnálom Marcit, meg téged persze. Egy anyának ennél jobban nem fájhat semmi.
De hamar túl lesz rajta remélhetőleg.
Na mennem kell!!! :D
Sziasztok!

Kép Kép Kép
 
 


Sziasztok!

Mi már nagyon jól vagyunk! Eddig se panaszkodtam Marcira, de a műtét óta egy tündér lett. Alig sír, egész éjjel alszik, és tök kis mosolygós lett. Szegényt,biztosan bántotta az a ronda sérv. Amúgy szinte alig látszik a helye.

Éva! Örülök, hogy sikerült a költözködés! Olvastam egy másik topikban, hogy már a doktornővel is megismerkedtetek. Sajnálom! Amikor megyek arra felé, mindig kukkolok, hátha kint vagytok. Május 1-jén majális lesz az ifjúsági táborban. Esetleg összafuthatnánk!

Asiye! Én emlékszem rád! Remélem sikerül a tesóprojekt. Milyen nevet adnátok a kistesónak?
Vendég
 


Ildi!
Szerintem biztosan ott leszünk a Majálison! Majd írok priviben telefonszámot!!!! :lol:
Hogy van Marci???

Asiye!
Hát persze, hogy emlékszem!!!!
Ezek szerint Nálatok is eljött a 3. ideje! :lol:

Hahó! Többiek! Vagy nagyon igazodunk a topik címéhez? :roll:

Éva

Kép
 


Oké Éva! Várom a telefonszámot! :lol:
Marci azóta is egy tündér gyerek! Most is már vagy fél órája üldögél a kis hintájába és nézelődik, meg "beszélget". Tök jó, mert a délutáni alvásokat is össze tudtam hangolni a két gyereknél, úgyhogy egyszerre alszanak, meg néha én is. :wink: Most készülünk sétálni, meg ki az udvarra.

Tényleg! Többiek hol vagytok?
Vendég
 


hahó,
én is itt,de úúúúúúúúúúúúúúúúgy be vagyok havazva hogy semmi időm jönni :? :roll: és nem hiszem hogy ez a gyerekek számának a növekedésével javulna :lol: :lol: :lol:
szombat este kimenőm volt,taliztam egy nagyon régi nagyon kedves barimmal.vele is karikor taliztunk utoljára mikor ünnepeltünk.....és pont azt beszéltük hogy hol vannak azok a régi szép idők mikor minden héten taliztunk még és amúgy is marha mód ráértünk... :roll:

de hogy ON-ok is legyünk,ma először nyilalt belém úgy igazán,a zsigereimig hatolva hogy de jó lenne.... :oops: :oops: :oops: de jó lenne pocis lenni és de jó lenne szülni és de jó lenne egy egy napos baba egy egy hetes baba egy egy hós baba....tovább nem kell nőjön :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
soha többet nem megyek sehova mert ez történik ha terhes nőt vagy az enyimnél kisebb babát látok :roll: :lol: szüléstörténet olvasás meg merénylet a szívem ellen :roll:

little,
jaj de jó hogy marcid ilyen jól van :D

éva,
holnap fogászat :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó