Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sajnos habituális vetélő vagyok, 4 terheségböl 1 lányom van. a többi babo mind elment.
első baba 2000-ben 20 hetes terheség
második 2004-ben 5-6 hetes terheség
harmadik a lányom aki most 3 éves szerencsére!
negyedik 2008 április 10 hetes terheség

szoval röviden ennyi!
Szeretnénk még egy babát! csak sajnos kétségeink vannak ÉRDEMES e még probálkoznunk!?

Szeretnék olyanokkal beszélgetni akik hasonlo "cipöben" járnak.
 


Mariann!

Én is az vagyok(voltam!).Dr.Fülöp Vilmos foglalkozik a hab, vetélőkkel a Szabolcs utcai kórházban(most más aneve). Milyen vizsgálatokon vagy túl? Csináltak nálatok összeférhetetlenségit?
Erika

Kép
 


szia Erika!

Én nemsokára fogok menni Fülöp dr-hoz.
szerintem augusztus vagy szeptemberben fogjuk kezdeni a vizsgálatokat amik kellenek Fülöpnek. ugyanis most hormonokat szedek mert a vetélés ota nem akkart helyre állni a mens
Ha meg kérdezhetem te hány babát vesztettél el?
Nálatok imun eredetü a vetéléés?

Kép
 

 
 

Mariann!

Én két babát vesztettem el(6.és 11.héten). Utána évekig nem estem teherbe, voltunk lombikprogramon is. Előző házasságomból már egy nagylányom van, így másodlagos meddőnek számítottam. Aztán teljesen véletlenül teherbe estem spontán, pont mentem a Fülöp dokihoz, elkezdte a vizsgálatokat és mire 2 hét múlva mentem vissza hozzá, már terhes voltam.(nem tőle :lol: !!!)Csoda, de így volt. Aztán rá 3 és fél évre szintén spontán újból terhes lettem. Balázs 5 éves, Fanni 1. Immunológiai probléma nem tudom, fenn állt-e.Nekem pénzbe került volna, mert "csak" 3 vetélés után támogatott.
Erika

Kép
 


Mariann!

Én két babát vesztettem el(6.és 11.héten). Utána évekig nem estem teherbe, voltunk lombikprogramon is. Előző házasságomból már egy nagylányom van, így másodlagos meddőnek számítottam. Aztán teljesen véletlenül teherbe estem spontán, pont mentem a Fülöp dokihoz, elkezdte a vizsgálatokat és mire 2 hét múlva mentem vissza hozzá, már terhes voltam.(nem tőle :lol: !!!)Csoda, de így volt. Aztán rá 3 és fél évre szintén spontán újból terhes lettem. Balázs 5 éves, Fanni 1. Immunológiai probléma nem tudom, fenn állt-e.Nekem pénzbe került volna, mert "csak" 3 vetélés után támogatott.
Erika

Kép
 


Bocsi a duplázásért :?

Kép
 


Köszi a válaszokat Erika!

Akkor neked szerencséd volt meg usztad a kivizsgálásokat.
Sött akkor még a gyogyszer részét is? vagy kaptál vmi gyogyszert vagy csak hormonokat?
Azt nem is tudtam hogy három vetélés után támogatott:?
Sajnos nekem meg volt a három,bárcsak ne lett volna egy se.
Igazándibol csak a hsg-töl tartok mert nekem csinálták 5 éve és nem volt valami kellemes :(
a vérvétel része nem érdekes.
Abban viszont szerencsém van hogy nagyon rendes nögyogyászom van. És megcsinál minden vizsgálatot. Aztán irány fülöp viszont oda időpontott kell kérni. Ami nem lesz egyszerü vagyis elég sok idő.

Kép
 


mariann!

Hsg:nekem is volt, nekem röntgennel csinálták. Nem kellemes, igazából feszít a feltöltött folyadék miatt, de csak pár perc az egész. Után aolyan, mintha izomlázam lett volna. Ne félj, nem fáj, csak kellemetlen!Bár, már volt tapasztalatod...

Gyógyszert a vetélés után is kellett szednem pár hónapig, meg kontroll. Nekem elég sokáig kimutatható volt, de aztán elmúlt.

Fülöp dr-hoz magánba mész?

Kép
 


bocs, gyógyszert a toxoplazma miatt kellett szednem, hormont nem.

Kép
 


szia Erika!

Azt még nem tudom hogy hova menjek fülöphöz!
Szerinted hova éredemes?

Kép
 


Mariann!

Hát, most nem tudom hogy a Szabolcs utcaiban (ÁEK)rendel-e, vagy átment máshova, de a honlapjukon meg tudod nézni.Van magánrendlése is, sajna előszeretettel rendeli oda a betegeket, de szerintem jó a sima rendelés is. Ha ráérek utánanézek neked :D

Kép
 


http://www.nlcafe.hu/noklapja/20080116/ ... elo_nokon/

Ezt nézd meg, ha nem sikerül írd be a goggle-ba Dr.Fülöp Vilmos és kiad egy csomó infót

Kép
 


Sziasztok!

Én még csak egy terhességet vesztettem el bizonyítottan. Viszont az immunvizsgálatot szeretném elvégeztetni, hogy a 4 éves szenvedésnek esetleg vége legyen.

Nem tudná valaki megadni Fülöp doktor elérhetőségét, hogy időpontot kérjek?

Előre is köszi

Tancsi
 
 


Sziasztok,
Szeretném feltámasztani ezt a topic-ot, és egyúttal segítséget szeretnék kérni olyan lányoktól, akik ugyazen átestek, de végül sikeres terápia után ki tudták hordani a babájukat.
Magamról: szombaton veszítettem el a 3. babát (missed ab, sp.vetélés, sp.vetélés), mindezt 1 év leforgása alatt... PCO-s lennék egyébként, de ezt már 1 éve kezeljük, minden egyéb eddigi apu-anyu vizsgálat rendben volt.
Most érett meg bennem az, h. a következő próbálkozás előtt minden lehetséges, előre látható okot ki akarok szűrni, ami még jön: Hystero, genetikai, immunológiai vizsg.
Nagyon várom a hasznos tanácsokat, tapasztalatokat.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület
 
 


Hahóóó,
sehol senki? :shock: :shock: :shock:
Az mondjuk jó hír, ha senkinek sincs ilyen gondja. :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület
 
 


Szia Nocciola!

Itt a lányoktól mindent megtudhatsz, nagyon profik!!!! :wink: :cry:
http://www.csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=247
Vendég
 


Szia Ditke,

Köszi a segítséget. :D
Közben én is megtaláltam őket, sajnos néha még "kínai" az immunológiai téma számomra, de néhány hónap és felzárkózom.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület
 
 


Ditke,

Neked is voltak ilyen gondjaid? Hogyan sikerült megoldani?

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület
 
 


Jár erre valaki?
 
 


Szia Franci!

Most tévedtem ide...régebben írtam ide, azóta megszületett a 4.gyermekem, aki most 10 hónapos.

Tudok segíteni valamiben?

Kép
 


Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem,úgy gondolom,ezen az oldalon talán sikerülni fog.Van egy 17 éves lányom az első házasságomból és a mostani férjemmel is szeretnénk gyermeket.Sajnos, már a 3.vetélésen vagyok túl és nem igazán tudnak velem mit tenni.Minden vizsgálat eredménye jó lett,már csak az immunológiai és a genetikai vizsgálatok lennének hátra.Az orvosom vidékről írt egy beutalót Az OHII-nek,ahol az immunológiai vizsgálatokat meg kellett volna csinálni.Sajnos ez az intézmény már 5 éve megszűnt,egy részük átköltözött a János kórházba,ahol viszont azt mondták,hogy ők már nem foglalkoznak ilyen vizsgálatokkal.Szeretném már megtudni,hogy hova kellene kérnem a beutalómat!Két napja csak telefonálgatok,de folyamatosan leráznak azzal,hogy senki nem tud semmit.Hol csinálnak most immunológiai vizsgálatokat és hol lehet időpontot kérni erre?A Honvéd vagy a MÁV kórházban van ilyen???? :(
tszjk
Salgótarján
 
 


Szia!

Fülöp Vilmost keresd meg ő ebben profi mávban dolgozik
06305584490

Kép
 


Sziasztok! Akit érint a téma, annak mondom,hogy lesz egy ingyenes előadás a Ciris klinikán a habituális vetélésről. A részt vevők kapnak ráadásul egy 6 ezer Ft-os kupont, amit bármire be lehet váltani a klinikán. Ide másolom a meghívót amit kaptam:
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt februári ingyenes előadásunkra.

Téma: Sikertelen terhesség – ismétlődő vetélés

Előadók: Dr Szakács Zoltán nőgyógyász főorvos
Prof. Nemes László haematológus

Bejelentkezés szükséges
a 36 1 439 - 1640 / 1641 / 1642 telefonszámon!
Időpont: Február 29. 17:30


A sikertelen terhesség ismétlődése minden párnak nagy megpróbáltatást okoz.
Ma Magyarországon sajnos nem általános protokoll, hogy megpróbálják felderíteni a háttérben álló okokat, inkább bizakodnak hátha a következő terhesség majd sikeresen végződik. A háttérben azonban számos eddig fel nem derített betegség állhat (genetikai elváltozás, véralvadási zavar, autoimmun-betegség). Ha felismerjük az okokat, sikeres kezeléssel a gyermekszülés csodájának lehetőségét adjuk vissza, és sokszor olyan szövődményeket is megelőzünk, amelyek a későbbiekben komoly egészségkárosodást okozhatnának.

A CIRIS Budapest – Magyarországon úttörő jelleggel – felvállalta a sikertelen terhességek teljes körű kivizsgálását és kezelését. Intézetünkben egy helyen, a legszorosabb együttműködésben dolgozik együtt szülész-nőgyógyász, IVF-specialista, haematológus-homeosztazeológus, immunológus, endokrinológus, dietetikus.

Az előadáson részt vevőknek egy 6000 Ft értékű kupont adunk ajándékba, melyet a klinika bármely szolgáltatására fel tudnak használni!

http://www.facebook.com/cirisbudapest

http://www.ciris.hu/
brogoka
Budapest
 
 Sziasztok! Az én történetem sajnos nagyon szomorúan indult…2-szer is örülhettünk neki, hogy babát várok, és mindkétszer spontán elvetéltem..:-( Az orvos, akihez jártam (nem nevezem nevén, de OEPes intézmény..), megállapította hüvelyi uh-gal, hogy méhsövényem van, de nem tulajdonított neki különösebb jelentőséget, legalábbis nem kötötte össze a vetéléseimmel..mivel többet szerettem volna megtudni a „betegségemről”, ezért utánaolvastam neten…ekkor találtam meg egy olyan cikket, amiben Dr. Vereczkey Attila volt a meddőségi specialista, és valamilyen friss külföldi szakirodalom alapján tette közzé azt. Végre felcsillant a remény! Nem kívánom, hogy bárki is átélje azt, amit mi a Párommal…örülök, hogy vannak még ilyen szakemberek ebben az országban, akik veszik a fáradságot és figyelik a külföldi újdonságokat, hogy segíthessenek azokon, akik a sokszor elavult technikákkal dolgozó orvosokhoz kerülnek.. miután olvastam a cikket, kértem is időpontot vizsgálatra, mert mindennél jobban szerettem volna babát és tudtam, nekem is ketyeg az óra, most már 34 vagyok és még kistesót is szeretnénk! J Ebből gondolhatjátok, hogy sikeres volt a kezelésem, laparoszkópiával megműtött Dr. Vereczkey Attila a Versysben és csodák csodájára utána teherbe is estem!!!:-) Nem hogy megmaradt végre a babám, az én Lucám most 2 hónapos és egy tünemény, jobb babát másnak sem kívánhatnék! Már igyekszem nem foglalkozni azzal, mi lett volna, ha elsőre Dr. Vereczkeyhez kerülök…nem is értem, minek fizetjük akkor a TB-t?! Ha segítettem ezzel bárkinek, azért megérte, remélem, adhattam a történetemmel..


 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó