Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vagytok?

Nálunk annyi, hogy sajna nem javultak az eredményeim, sőt? TSH romlott :( Holnap megyek endokrin konzira, meglátjuk, mi lesz...)

 


Tillidian:Nekem megint talált a dokim a 11.cn-n egy 38mm-s cisztát bal petefészkemben.Érzem is fáj is!
Ma van a 15.cn-m és még pé-m nem volt eddig!
Meglett a 3.napi hormoneredményem is,ami sokak szerint Pcos-ra utal!A dokim endora gyanakszik!
Már 4.napja én is diétázok,meg bejelentkeztem Diabetológushoz,de csak jan.27-re kaptam időpontot. :?
Itt az eredményem,szerinted?:


Se LH:12/84 U/L
Se FSH:5,17 U/L
Se prolaktin:309,00 mIU/L
Se progeszteron:1,29 nmol/L
Se ösztradiol:295,80 pmol/L
Se totál tesztoszteron:2,56 nmol/L
Se szabad thyroxin:17,77 pmol/L
Se TSH supersens.:2,000 uLu/ml
Se szabad T3 :6,83 pmol/L *
Se inzulin: 4,13 mIU/L
Se sexhormont kötő glo: 174,00 nmol/L *

A CA125 :45 U/ml *

Kép

Kép
 
 


Tilli,

sajnálom.Mi volt az endokrin konzin?

Nekem megjött :( Mondjuk nem ért váratlanul :roll:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
 
 

 
 

Syl,
FSH rendben
LH magas (1-8 mU/ml)....a többi sztem rendben
(amúgy pedagógiából doktorálok, bár lassan gyógyítani is fogok :lol: )

Doki mit mond? Mi utal a PCOS-ra? Endo??? :roll:

Enis
sajnálom :(

(nálam: endokrin doki megemelte a gyógyikat...legközelebbi kontroll már a Kaáliban, meglátjuk...)

 


sziasztok :)

Sosem szedtem fogamzasgatlot, s mivel mar zsenge koromban kijelentette az orvos hogy rendkivul hatrahajlott a mehem es szokjam meg hogy nem igazan fogok teherbeesni, a mai nogyogyaszati viziten szepen rakerdeztem (uj orvosom van, mivel gyermeket szeretnenk, igy maganszferaba keveredtem)
Az orvos mosolyogva kijelentette hogy nem a hatrahajlott meh jelenti a problemat, az nem tesz meddove. (OK, ezzel maximalisan egyetertek, csak ugye a 8 eves hazassagom alatt sosem lett pocaklakonk eddig.)

Tul vagyok az alapvizsgalatokon, hormonszintmeresen is voltam...
Hormoneredmenyeim a kovetkezoek:

ciklus 18. napján
----------------------------------------------------------------------------------
Prolactin 151,8 mU/l 27,3 - 525,0
Ösztradiol 234,9 pg/ml * 43,0 - 214,0
Progeszteron 39,93 nmol/l 4,77 - 63,60
----------------------------------------------------------------------------------


ciklus 19. napján
----------------------------------------------------------------------------------
Prolactin 212,5 mU/l 27,3 - 525,0
Ösztradiol 161,7 pg/ml 43,0 - 214,0
Progeszteron 45,87 nmol/l 4,77 - 63,60
----------------------------------------------------------------------------------

ciklus 21. napján
----------------------------------------------------------------------------------
Prolactin 183,8 mU/l 27,3 - 525,0
Ösztradiol 161,0 pg/ml 43,0 - 214,0
Progeszteron 39,19 nmol/l 4,77 - 63,60
----------------------------------------------------------------------------------

Erre a doki azt mondta hogy szepen mukodik a petefeszek. De a biztonsag kedveert o megtuzdeli a dolgokat, felir nekem Closti-t. A receptet forgatva a kezemben elgondokodtam kisse....
Ezen tul, a hormoneredmenyeimet nezegetve a Prolactin ertek kisse furcsanak tunik, de lehetseges hogy marhara nem ertek hozza....

Kerlek irjatok, mit lehet "leolvasni" ezekbol az ertekekbol?

Nekem is fognak csinalni ultrahangos vizsgalatot a ciklus 13. napjan, pete ugyben. Hatha kiderul valami....

Kezdek nem erteni semmit:))))


Sünci!


Üdv Itt! :)
Utánanézek, mennyi a normál prolactin ezeken a cn-kon...
Hová jársz dokihoz?

Petevezeték átjárhatóságit (HSG vagy Hy-co-sy) végeztek már Nálad? TSH-d mennyi? Párod értékei?
Egyáltalán, milyen vizsgálatok voltak eddig?

Doki mit mond, milyen típusú meddőségbe "kategorizált"?

A closty jó lesz, de csak akkor, ha átjárhatóak a petevezetők, máskülönben hiába érnek a gyönyörű tüszők...

Ha van időd, ugorj be néha a blogra (itt alul, gyerebaba.blog.hu), ezt közösen rakosgatjuk a sorstársakkal...igyekszünk minden infót összegyűjteni!!!

 


Kedves tillidian :)

Az orvosom Dr. Banhidi Ferenc, a SOTE II. Klinikarol (Maganrendelesere jarok).

Petevezetek atjarhatosagat tervezzuk, mar megkaptam hozza a tesztek elvegzesehez a beutalokat. Azt tudom hogy 3 fele van, abbol a koldokon keresztul bevezetost biztosan nem csinalja az orvos, a masik valami kontrasztanyagos ize, mivel jod allergiam van, az is kiesett, igy marad a harmadik, azt hiszem a huvelyen keresztul vezetnek fel valamit a mehbe, altatasban. (ennyi ragadt meg borsonyi szurkeallomanyoban.)

THS-t nem kert az orvosom, 3 honapja mertek, normalis volt.
De ahogy igy mondod, hozzabiggyesztem majd a verkephez:)

Paromat most penteken "csapoljak", sperma ugyileg, akkor majd tobbet tudunk.

Az orvos szerint szepen mukodo petefeszekkel rendelkezem, a huvely OK, rakszures negativ.

A doki egyenlore nem kategorizalt semelyik meddosegi tipusba. Hatrahajlo mehem van, de ez o szerinte semmit sem jelent.

Beugrok az altalad javasolt blogra mindenkeppen! :)

Nagyon koszi!

udv: maria


Lányok,

Mindenkinek boldog,békés és szeretetben gazdag ünnepeket kívánok.

Kép


Nálam itt is van piri,3 nappal korábban:( Még reménykedni sem volt időm.....

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
 
 


Enis: :(

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!!! :P

Remélem, szépen telt a Karácsony!!! :P

Enis,
szívből kívánom, hogy az Új Esztendőben megtörjön a jég és bekopogtasson egy Pici Csoda!!! :P

Hogy vagytok?

 


Sziasztok!

Tilli,

a Karácsony eltelt :D
Jobb leírást nem találok ,mert minden más,mint a lányunk kiskorában.Ugye 12 évesen már nem hisz a mesékben :lol: ,már nincs az a varázsa a Karácsonynak sem,mint régen :o
Na,de nem panasz akart lenni,szép volt,jól telt minden nap :)
Nálatok mizújs?

Köszi,én is ezt kívánom mindenkinek innen.
Valaki törje már meg a jeget :wink: ,az sem baj,ha nem én leszek,de legyen már valami valakinél :? :!:

Másoknál,hogy telt a Karácsony?

Syl,
csak ismételni tudom magam,nagyon szép a Réka :D

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
 
 


Enis,
Neked is összedrukkoljuk a babát! :wink:
(Elvégre itt mind anyák vagyunk már, és ha egyszer sikerült, azt jelenti, képesek vagyunk rá! :wink: )

Nálunk szép volt a Karácsony: Manó csillogó szemmel rontott ki a szobából, nálunk 23-án este már járt a Jézuska :wink: - Ő még töretlenül elhiszi a "történéseket" :lol:

Syl,
mizu Nálatok?

Lányok,
gyermekáldásos, egészséges, gazdag BÚÉK Mindnyájunknak! :D

 


Sziasztok! :D

Jelentem: elindult a projekt: január 1-től szurik (9 szép tüszőnk lett!), ma pedig megvolt a punkció: 6 petesejtet sikerült nyerni! :D

Holnap 11-12 körül telefonálunk a Kaáliba, hogy s mint legyen tovább!
Kérek szépen drukkokat!!! :)

Ti hogy vagytok, Lányok!

 


Hú,de kár,nem néztem be hamarabb,hogy drukkolni is tudjak...bár látom nem késtem le,jan 29-ig még megtehetem.

Nagyon örülök ,hányat kaptál vissza? :wink:

Nagyon -nagyon drukkolok,ideje lenne már megtörni a jeget valakinek :D

Nálunk semmi.....piri jön,már érzem is az előjeleit :?
Többiek?

Ja,és B.Ú.É.K.utólag is :oops:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
 
 


Szia Enis!

3-at kaptunk (5 indult el, végül ők lettek :P ).
Ma vagyok az ET+3. napon és jelentem: nem érzek semmit :roll:
(azt hiszem, ma vagy holnap kell beágyazódniuk, ha akarnak :roll: :P )

Te hogy vagy - amúgy? :P

 


Tilli,
hát valamit érezni azért még korai lett volna(vagy nem?)
Majd a beágyazódás után.....

Annyira szorítok nektek :wink:
(azért majd számolj be,ha érzel valamit 8) )

Amúgy?Amúgy jól vagyok :D ,de tegnap férjemnek volt egy bunkó beszólása,hogy újból sikertelen ,ez a hónap is?Nem szó szerint,de ez jött le belőle(vagy engem érintett kissé érzékenyen ):twisted: Köszi szépen :evil: :roll:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
 
 


Enis,
azért ez tényleg csúnya volt a részéről :evil:
Virtuális ejnye-bejnye Apának!!!!!


Tüneteim:
ET+6. nap, tegnap óta mensi-szerű görcseim vannak...sajnos...és erősödnek...nem tom, mit gondoljak :oops:

 


Azt mondják a "nagyok",hogy az jó előjel,nem?
:D
Nekem fogalmam sincs,hogy őszinte legyek,mivel a lányunk nem volt tervezett baba,így nem figyeltem a jeleket.

A 3-ból csak kell lennie legalább 1 kis ügyeskének,aki kapaszkodik :D
Drukk++++++++++ :wink:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
 
 


Tillidian:Húú,nem is tudtam,hogy te már itt tartasz! :shock:
Megy a drukk nektek ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++

Nekem Hétfőn volt meg laparom.Kedden szedik ki a varratokat.
Kiégették a sok kicsi cisztákat(pco),meg az a nagy nem endo volt hál'istennek .
Átjárható vagyok!
Ezt a menszit megvárjuk aztán kezdünk is próbálkozni!
Szeretnék kiharcolni magamnak a diabetológián egy terheléses cuki és inzulin beutalót.Mert ugye a met jó lenne!

Enis:Sajnálom,hogy most sem sikerült! :(

Kép

Kép
 
 


Syl,
hajrá akkor nektek is :wink: Amúgy milyen volt a lapar?Fájt? :?


Tilli,
még 2 nap :) Sokat gondolok rád 8)

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
 
 


Tilli,

NA?????

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
 
 


Nem bírom a stresszt gyerekek,Tilli,remélem nem baj,hogy leskelődtem utánad :oops:


HATALMAS GRATULA !!! Kép [/img]

Annyira örülök,komolyan,boldog,problémamentes pocakosodást kívánok
Kép

Kép

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
 
 


Nem mondod?!????????? :D

Hatalmas GRATULA !!!!!!!!!!!!!!Pusssz!!

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!!!! :D

(Bocsi, 2 napig nem volt netünk :evil: )

Még nem fogom fel, de SIKERÜÜÜLT!!!! :D :D :D
(HCG 467, 70, Progeszteron: 190, 80 (12. napi vvtel))

Jövök majd bővebben, most rohanok, délután vizsgázom :? ...

Mill puszi, Lányok!

 


Tilli,
mesélj :D Most már van valami tüneted?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
 
 


Sziasztok Lányok! :P

Hogy vagytok? :D

Enis,
annyi, hogy kb. az ET + 15. naptól semmiféle tünetem nincs :roll:
megszűntek a mensi-görcsök, a mellfeszülés.
Viszont nem émelygek, szagokra sem vok érzékeny, egyetlen dolog, hogy állandóan éhes vagyok :roll:

Olyan messze van még a jövő péntek... :oops: próbálok nem agyalni, és bízni benne, hogy minden ok odabent :roll: :P

Nálad mizu?

Többiek? :P

 


Tilli,

Nálam még semmi :)
Viszont nálad 3 nap múlva,már igen
8) Majd gyere a hírekkel :D

Syl,
veled mizújs?Ja,most látom...néztem,hogy nincs esetleg még egy vonalzód?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
 
 


Enis:Nincs még sajna nekem sem mégegy vonalzóm!
De mostmár csak mi maradtunk mi következünk!
Nekem tegnap jött meg ez az első éles hónapunk a lapar után.
A 14.cn-en megyek a dokihoz tüszőnézőbe és ha kell szeretnék tüszőrepesztőt kérni.De lehet már későn lesz kérnem nem tudom! :roll:
Szedem a Meckformint 1 hete ,mert nekem is Pcos-m van.

Enis:Veled mizus?

Tilli,Szilvia:?????

Kép

Kép
 
 


Semmi újság,lassan megszokom,hogy minden 2. hónapban megjön hamarabb.29 napos,rendszeres szokott lenni,erre ma megint megjött 25-re :shock: :roll:

Igen,mi következünk,csak remélem nem évek múlva.
:lol: De nem vagyok nagyravágyó,nekem jó a 3. hely is :lol: Előre engedlek :D


Ezer bocsi,ezzel kellett volna kezdenem :oops:
[b]
Tilli,
nagy-nagy gratula a kismanóhoz. :P

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
 
 


Sziasztok!!! :D

Bocsánat, behavazott a meló és elkapott az álomkór, este már 9 körül alszom, nem nagyon volt erőm jönni :oops:

Enis,
naon szorítok Nektek, hogy végre Hozzátok is bekopogjon a gólya!!!!!!! :P

Syl
:?:

Nálunk minden rendben - remélem... :roll: .
Most hosszú várakozáson vagyok, ápr 2ig nincs történés, akkor megyünk majd genetikai UHra, amitől egy kicsit előre félek :oops: (védőnőm nem volt túl kedves, elmondta, mennyi veszélye van a lombiknak :evil: persze igyekszem kiverni a fejemből...)

 


Sziasztok! :P

Látom, Mindenki házon kívül :P

Enis, Syl, Szilvia?

Nálunk semmi extra, dagadok :lol:

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XTeakiadó