Új privát üzeneted érkezett!

Kinek mi a véleménye erről a gyógymódról?

Kép
 


Szia Amethiszt!

Nekem nagyon jó véleményem és leginkább tapasztalatom van erről a gyógymódról. Nagyon erős pollen allergiám van 10 éve, amit azelőtt csak gyógyszeresen kezeltettem. Az erős gyogyik mellett mindig voltak tüneteim és az utolsó években kezdődő asztmám is lett. Aztán elkezdtem homeopátiával próbálkozni 3 évvel ezelőtt. Azóta két nagyon kis tünetes és egy tünetmentes szezonon vagyok túl.
Emellett voltam depressziós is, és a hagyományos orvoslás csak erős nyugtatókkal tudott kezelni. A homeopátia segítségével ebből is teljesen kigyógyultam, két éve teljesen egészséges vagyok.

Bármit is szeretnél kezelni ezzel, mindenképp tegyél egy próbát! Nagyon valószínű, hogy kellemes meglepetés ér! :wink:

T
 
 


Szia Tapedli!

Én is nagyon szeretem a homeopátiát.Minden téren nagyon bevált.Rengeteg könyvet olvasok, ami a homeopátiát öleli fel mint témakört és nagyon tetszenek.Járok előadásokra is, nyitott vagyok az olyan dolgokra, amik az egészséggel kapcsolatosak.

Amethiszt

Kép
 

 
 

Sziasztok,

Engem is nagyon érdekel ez a téma. Most természetesen homeoterápia és a meddőség területére koncentrálok.
Szerintetek beültetés után lehet homeos bogyókat szedni, ha igen akkor mit?

Kép

csibe
 
 


Szia Csibe,

úgy érted, hgy a megtapadás érdekében? A homeopátia kicsit máskép közelíti ezt az egész meddőségi kérdést. A megoldást sem a "művi" dolgokban keresi. Ettől függetlenül, biztosan van olyan szer ami erre való. Mindenkép konzultálj homeopatával! Ez összetettebb probléma, nagy szakértelemmel kell megközelíteni.

...bíztatásul pedig leírom a történetünket. Nálunk is meddőségi probléma van. 3 éve ügyködünk a gyermekeink érdekében. ...azért írom így, mert hiszem, hogy több is lesz :lol: Amikor belevágtunk, megállapították, hogy azért nem jön össze, mert kevesebb a párom sejtszáma. 9 millio/ml volt a koncentráció és 64 millió az összsejtszám. Olyan kevésnek itélték, hogy azonnal lombikra küldtek. Lett 5 petesejtem, megtermékenyültek, de végül 3 osztódott szépen. Mégsem sikerült sajnos a beültetés. Utána lettem depresziós beteg, nagyon megviselt ez az egész. Végül rátaláltam a homeopatára akihez azóta is járunk, aki kikezelt a depiből és az allergiámat is gyönyörűen rendbehozta. Közben a páromat nem igazán kezelte még, bár vitaminokkal már akkor is próbálkozott. Most viszont novemberben ismét felkerestük és a páromat ismét megvizsgálta. Lelki okokat talált, a spermaszám csökkenésének hátterében. Azt itt most nem részletezem melyek voltak ezek, de a lényeg, hogy homeopátiás komplexeket kapott. Cseppek formájában kellett 3 hónapig szednie homeós szerek keverékét. Múlt héten letelt a 3 hónap, ezért elmentünk sperma számlálásra :D Gondolom sejtitek, hogy itt egy nagyon nagy meglepetésben lett részünk. A koncentráció 25 millio/ml-re az össz sejtszám 205 millióra emelkedett :lol: :lol: Most nagyon boldogok vagyunk és nagyon bízunk a spontán sikerben. :lol:

Mindezt azért írtam le, hogy ez a gyógymód nem csak eseti kezelések eszköze. Sokkal inkább az ember egészében rejlő változásokat/sérüléseket állítja helyre. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek! Csodás érzés azt megtapasztalni, hogy a testünk képes visszatérni a normális működéshez kemikáliák nélkül.

...jujj de hosszú lettem :oops:

T
 
 


Sziasztok!


Tapedli,


Egyet értek Veled!A legjobbakat kívánom Nektek baba-projekt ügyben! :lol: :lol: :lol:

Nagyon csodálatos dolog a homeopátia.Én rendszeresen járok előadásokra, természet-gyógyászati tanfolyamot végzek ami ezzel kapcsolatos, illetve könyvekből tanulom/tanulmányozom a homeopátiás szerek alkalmazását, különböző betegségekre lebontva. :lol: :lol: :lol:

Csibe,

Neked pedig azt javaslom, hogy mindenféleképpen konzultálj homeopata orvossal.Szülész-nőgyógyász szakorvosban is van ilyen. :wink:

Kép
 


Köszi lányok a segítséget.
Tudtok ajánlani homeos nőgyógyász dokit?

Kép

csibe
 
 


Csibe!

Megírtam priviben az én dokim elérhetőségeit. Hajrá! :wink:

T
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó