Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Túl vagyok 5 stimus lombikon és összesen 7 beültetésen. A hogyan továbbon gondolkodom. Feladni nem szeretném, de valahol határt kéne szabni a dolgoknak. Vajon meddig érdemes lombikozni? Próbálkozni?

Kép

csibe
 
 


Szeretném olyan embereket összegyűjteni, akik már az ötödik lombik programon vannak túl. Olyanoknak is nagyon örülnék, akiknek utána sikerült.

Kép

csibe
 
 


Csibe!

Most hallottam, anyukám mesélte, hogy egy ismerősünknek az 5. lombik beültetés sikerült. Boldogok voltak, minden oké volt a huszon valahanyadik hétig. Aztán egyik percben még minden oké volt, másikban meg megindult a szülés. Alig élték túl. Teljesen padlóra kerültek. De elfogadták végre, hogy nekik nem lesz babájuk. Vettek egy telket, elkezdtek építkezni, élték az életüket....

Mígnem hamarosan terhes maradt a csaj. Teljesen egészséges, problémamentes terhesség után 2 hete megszületett a csodaszép kislányuk. Mindenki értetlenül áll az eset előtt.

De a tanulságot le kell vonnunk. Soha nem feladni, de azért nem e körül kell forogjon az életünk. Higgy rendületlenül a babádban, de mellette ne felejtsd el minnél boldogabban megélni az életed.


Ja és még egy eset. Szomszéd csaj 18 éves kora óta küzdött babáért, eladták a 25 milliós házukat, lombikról lombikra jártak, végül 20!!!! év küzdelem után elváltak. És igaz ugyan, hogy más párral, de azóta a férjnek és a feleségnek is csodás gyerekei születtek. Plusz a csaj 3 hónapja 43 évesen megszülte a 2. gyerekét. A kisfia után egy kislányt. Amikor már lemondtak róla. Ne görcsölj! Ölellek, fel a fejjel és engedd meg, hogy elküldjem neked kedvenc íróm, Márai Sándor gondolatait.

Márai Sándor: Arról, hogy a dolgokat meg klell várni

"Megvárni, egy angyal és egy szent türelmével, amíg a dolgok-emberek, eszmék, helyzetek-, amelyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád. Egyetlen lépést sem sietni feléjük, egyetlen mozdulattal, szóval sem siettetni közeledtüket. Mert bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, melyek életedhez, jellemedhez, világi és szellemi sorsodhoz tartoznak, állandóan útban vannak feléd. Könyvek. Férfiak. Nők. Barátságok. Megismerések, igazságok. Ez mind feléd tart, lassú hömpölygéssel, s találkoznotok kell egy napon. De te ne kapkodj, ne siettesd útjukat és közeledésüket. Ha nagyon sietsz feléjük, elkerülheted azt, ami fontos és személyesen a tiéd. Várj, nagy erővel, figyelmesen, egész sorsoddal és életeddel."
:wink:

Kívánom, hogy hozzanak neked ezek a gondolatok szerencsét! :wink:

KépKépKép
 
 

 
 

Csibe!

szerintem csak addig szabad próbálkozni, amig idegileg bírja az ember...
Jómagam az ötödik elött állok. és rendesen kikészültem. nekem az ötödik, esetleg sikertelen lombik után már nem lesz tovább, nem megyek tovább. örökbefogadok :P
 
 


Sziasztok Csajszik!!!!!

Mi ez a negatív hozzáállás????? :? :shock:

Vegyetek példát Nyulaszról, neki is a 6. lombik sikerült, igaz hogy ő fizette, de SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tudom könnyen pofázok meg minden, vannak hullámvölgyek, én is átéltem már egy jópárszor, sokszor voltam padlón, de felálltam, és megyek tovább!!!!! 10 év próbálkozás van a hátam mögött, de nem adom fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D

Kitartást, és ölelést küldök nektek!!!!! :D
Vendég
 


Szia Ditke!
negativak nem vagyunk. :D :wink: szivesen veszem a példát Nyulaszról. :) csak a pénz hiányzik amit erre a célra elkölthetnék. Hidd el hogy lelkileg sokat nyom a latba, hogy hogy áll a családi kassza. Mérlegelni kell.
ha eddig nem sikerült, akkor talán majd most. De ha nem, akkor emiatt nem szeretném tönkretenni az egész életemet (vagyis ami még hátra van). Legalább jó helyre kerül egy öribaba :P
 
 


Dezsina

Ez a beszéd!!!! :wink: :D
Sajnos az anyagiak nagyon sokszor beleszólnak negatívan az életünkbe!!!! :evil: :? :( De kívánom hogy vagy öribaba :wink: , de inkább saját babátok legyen!!!!! :D :D :D Minden elismerésem a tiétek és a hozzád hasonlóaké akik öribabát is szívesen fogadnának!!!! :wink: :D Én nem hiszem hogy képes lennék rá!!!! :oops: :shock: :?

Csibe

Te is nagyon régen "leléptél" a beültis topikból!!!! :shock:
Ti hová jártatok és mi a gond nálatok? :shock:

Én gondolkodtam már egy pszichomókuson, lehet hogy többet tud segíteni akármilyen gyógyszernél!!!! :wink: :D

Kitartás Lányok és nagy ölelés!!!!! :D :D :D
Vendég
 


Sziasztok

Sokat gondolkoztam hogy leírjam -e véleményem, gondolataim a hogyan továbbról.

Én is az 5. lombik előtt állok, és most egy inszembe vagyok, bár akkora esélyem nincs így, de hátha.......
Nekem a 4. után volt egy fagyis beültim, ami nem sikerült. Akkor annyira padlóra kerültem, hogy azt mondtam , vége kész nem folytatom, és nem csak az anyagiak miatt, hanem mert lelkileg már a béka feneketől is lentebb voltam.
Lényeg helyrejöttem már, és újra erős vagyok. , és ha ez az inszem nem sikerül akkor megcsinálom az ötödiket, de azt kicsit már azért is , mert nem akarom az utolsó esélyt elszalasztani.

Többet Én utána biztos nem megyek, mert anyagilag sem engedhetem meg , és Én úgy érzem hogy valahol meg kell húzni a határt.

Az orvosom mindig arra bíztat, hogy ne adjam fel, és mutat két baba képet, akik 7.-8. lombikra sikerültek. :) de.....újra a de.

hirtelen ennyi, kitartást és sok erőt csajok!!!!
:)

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
 
 


Sziasztok!

Árnika!
szinte ugyanigy állok mint Te! Csak nekem a ráadás inszem nem sikerült! :( és tudod, ugyanigy bíztat a doki, hogy majd 7. -8. ra sikerül. De én az 5. OEP-es után meghúzom a határt.
A sikertelen inszem helyrerázott! Rettenetesen bíztam benne, a fejemben is éreztem, hogy sikerülni fog, és mégsem. :cry: Ez rádöbbentett arra, hogy nem a fejben dől el. Legalább is nálam nem. Hisz akkor terhes lettem volna. Nos, megcsinálom az 5.-et, de nem most, mert egyáltalán nem érdekel. Az élet úgy is ér valamit, hogy ha esetleg mégsem lesz saját gyerekünk. Akkor lesz saját örökbefogadott gyerekünk, akit ugyanúgy fogok szeretni! Egyszerűen nem akarok azon keseregni egész hátralévő életemben, hogy nem lehet gyerekem! Élvezni kell az életet, és nem keseregni. És anyagilag sem vagyok hajlandó tönkretenni magam, pont most, amikor elég rossz a helyzet. Sajnos nincs plusz spórolt pénzünk, bérből élünk... Ez van!
itt tartok most.Belül optimista vagyok és tudom, hogy igy vagy úgy sikerülni fog. De nem görcsölök már. nem számolom a napokat, és másra koncentrálok!
Ki tudja, ujra elkap-e a hév és másképpen fogom gondolni :?: :roll: De nagyon ellenállok, hogy ne sajnáljam önmagam, hanem éljek normálisan!

Csajok!
mindenkinek kitartás!!!!! Babaesőt mindenkinek! (még nekem is, hiába negativoskodom itt :P )
 
 


Árnika!
én limonádét iszom :D :D :D :D :D Több citromot is kaptam :lol: :lol: :lol:
 
 


Dezsina, na itt az ujabb citromom, a fene vigye :(

Most úgy vagyok vele, hogy csak a böcsület kedvéért meginszeminálódom, de hát így (zárt oldali tüszőből) szinte semmi esély.
Ezért gondolom én, hogy ami nem megy, nem kell eröltetni. Vhogy ez az inszem nekem nem járható út.
Az elöző stimunál nem csinálták meg mert hétvége, most az átjárható oldali tüszők nem fejlődnek. :(

Nem egészséges dolog ez,......... mire a lelkem kicsi darabjait összeszedem, és újra bele mertem vágni, ráhangolódni, akkor jön a s....re esés.
10 éve nincs olyan hónap amikor vmiért ne reménykednék.........

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
 
 


Árnika!

igazán sajnálom, hogy pont nem ott nőnek a tüszőcskék... :( Valóban igy kivülállóként úgy látszik, hogy csak akkor van értelme, ha ott nőnek a tüszőcskéid, amúgy meg csak a lombik!

Hááát, sok sikert nekünk az ötödikhez :) azt hiszem zárásra elkélne nálad és nálam is egy jó nagy adag szerencse :!: :!: :!: Addig is remélem, hogy spontán hónapjaidban az átjárható oldalon csak - csak összejön a randi :wink: :!:
 
 


Bocs, hogy így ismeretlenül benézek :oops:

Csak azt akarom mondani, hogy NEM SZABAD FELADNOTOK :!: :!: :!: Ha nem sikerült , ne kudarcnak vegyétek fel, hanem annak , hogy milyen ERŐSEK és KITARTÓAK vagytok :!: Menni kell tovább, ami nem sikerült az a múlté, előre kell tekinteni.
Ne halgassatok senkire, ha olyat mond, hogy " törödj bele, add fel". Mibe törödj bele? Nincs még veszve semmi :!:
Persze a pénz, de vannak alapítványok melyek segítenek , ha már túl van az illető az 5-ik lombikon is.

MINDENKINEK NAGYON DRUKKOLOK :D :!: ÉS CSAK ELŐRE , ELŐRE (sopánkodni ,elkeseredni TILOS, mert az nem tesz jót a léleknek :!: :!: :!: ) GONDOLJATOK A LEENDŐ KISBABÁTOKRA ÚGY MINTHA MÁR VELETEK LENNE, ÉS NE ARRA , HOGY MEGINT NEM SIKERÜLT :D

PUSSZILLAK BENNETEKET HAMAROSAN JŐVENDŐBELI KISMAMIK :D

Kép
surmi
kockasfulunyul
 
 


Sziasztok.
Ott van például Harmat Anett könyve: Gólyára várva,
ő egészségesnek érezte magát, és nem is találtak nála semmi komoly gondot, hiába vizsgálgatták a dokik. Majdnem biztos, hogy lelki hatással lehetett volna neki segíteni, és megúszta volna a testi gyötrődést.
--------------------------------------------------------------------------------
NAGY Bianka
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nagy bianka 2010.08.13 18:15-kor.

Nagy Bianka


Szia Bia!

köszönjük a soraidat és a segítségedet!!!! Valóban el tudom képzelni, hogy van ilyen lelki eredetű meddőség! Biztosan akad majd, akinek ha rendbe rakják a lelkét, terhes lesz!
én mindenkinek nagyon drukkolok!!!! :D :wink:

Surmi!
hát persze hogy nem adjuk fel :D :!: várjuk a csodát :D
 
 


Kislányok!

túl vagyok az utolsó TB-s lombikomon.... várom két hét múlva a pozi eredmény... Aztán vége :)
 
 


Kedves Gyermekre Vágyó Párok!

A Károli Gáspár Református Egyetem végzős pszichológia szakos hallgatói vagyunk és szakdolgozatunkat a meddőség témakörében írjuk.
Úgy gondoljuk, hogy a meddőséggel kapcsolatban a pszichológiai tényezőket méltánytalanul elhanyagolják a gyógyítás során. Manapság e probléma széles rétegeket érint és számos szakmai tapasztalat bizonyítja, hogy a háttérben gyakran lelki okok állnak, melyekre pszichológiai módszerek megoldást jelenthetnek.
Kutatásunk során különböző szempontok figyelembevételével szeretnénk megismerni, hogy az egyes párok esetében mik lehetnek a meddőség okai.
Munkánk során egyik fő célunk az, hogy az eredmények ismeretében segítséget nyújtsunk a kutatásban részt vevőknek, és mindazoknak, akiket érint ez a probléma.
Azon pároknak, akik részvételükkel segítik munkánkat, részletes visszajelzést és konzultációs lehetőséget nyújtunk. Hiszünk abban, hogy ezáltal segíthetünk közelebb kerülni a megoldáshoz.

Amennyiben Ön és párja már több, mint egy éve küzdenek a meddőséggel és nyitottak ara, hogy részt vegyenek kutatásunkban a babaravarva@yahoo.com e-mail címen jelentkezhetnek és tehetik fel kérdéseiket.

Ha környezetében tud olyan párról, akik a témában érintettek lehetnek, és érdeklődhetnek a részletek iránt, kérjük juttassa el hozzájuk levelünket.


Üdvözlettel:

Csúcs Zita és Horváth Flóra


Sziasztok! :D

Hogy alakult tovább az életetek?
Mi történt Veletek? Hogy vagytok?
5.lombikom lett volna de nem termékenyültek meg a petesejtjeim, szeptemberben újra megyek.....aztán meglátjuk. Egy fízetős még bele férne, de nem szeretném ha sor kerülne rá.
Örökbe nem szeretnék fogadni.
Bianka még mindig úgy gondolod, hogy lelki hatása lehet a sikertelen lombikoknak?
 
 


Én most állok az utolsó támogatott, szám szerint a 8.-dik (4 stimus, 3 fagyis volt eddig) beülti előtt. Már nem bízom benne, utána is biztos lesz élet, örökbefogadás kizárt, akkor inkább ne is legyen. Mindenki másképp vélekedik erről, én így. Röviden, tömören ennyi a véleményem erről. Jah, fizetős abszolút nem fér bele, hisz így is rengeteg pénzt szórtunk ki a semmibe az ablakon, még egyszer ugyanennyit 1 lombikért meg nem fogok, mert már nincs is miből, meg ha lenne se szórnám el. Lehet, már negatív vagyok, de ez érthető is. Tehát a végszó ezzel kapcsolatban részemről: ha sikerül, sikerül, ha nem, nem. Ennyi után már nem hiszek semmiben, pláne a "csodában" nem. :lol:
 


Sziasztok! Szeretnem Veletek megosztani hatha vki olvassa még es talan erőt merít... 5 lombik 6 beultetes utan válás... majd 3 ev gyötrelem uran uj èlet es uj szerelem aminek eredmenye egy het hetes kis csodabébi a pocakomban! Spontán!!!!!
meglepetes
Pecs
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó