Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon érdekelne engem a DEOEC Meddőségi Szakrendelés. Nekem már feltárt és kezelt problémám van. Párom tökéletes :)
Sajnos kicsi az esély a spontán babára méhenkívüli után egy petevezetékkel, extrém túlsúllyal (ami csökken) kezelt pcos-sal és pm alulüxivel.
A Miskolci Kaáliba kezdtünk volna illetve ott lesz az UH-s átjárhatósági, de viszont ott nem megoldható a fagyasztott spermiumból az inszem. Debrecenbe ez megoldott. A párom olaszországba dolgozik és nem biztos, hogy hazaér mire "kellene", ezért be kell "biztosítani" magunkat.
Mik a tapasztalatok?
A Debreceni Kaálin is gondolkodtam, de ott inkább csak lombikkal foglalkoznak szerintem. Úgy gondolom, hogy 1-2 inszemet (persze ez függ a másik petevezeték átjárhatóságától) itt is megpróbálhatnánk és úgy a kaáli lombik?
Mi erről a véleményetek?

Előre is köszönöm a hozzászólásokat!

Bea
 
 


Szia!

A Debreceni kaáliban is csinálnak inszemet,és nagyon aranyosak ott az asszisztensek és a dokik is ! dr.Bodnár Béla és dr.Tándor Zoltán dolgozik ott.Nekem nagyon szimpatikus a hely,tiszta szívemből merem ajánlani!
Vendég
 


Szia!
Én is csatlakozok az előttem szólóhoz. Igen csinálnak inszemet a debreceni kaáliban is, ha annak valóban van "értelem". A dokik szuperek, a lányok mérhetetlenül kedvesek.
A deoec meddőségit is ismerem, össze sem lehet hasonlítani a két "osztályt". Volt hogy egy egész napig vártam eredményre, a dokira aki uh-zott...stb. A kaáliban minden megy simán, kellemes környezet kedves emberkék.
Sok sikert!
Vendég
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó