Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Olyanokat várok ide akiknek nem lehetet saját petesejtjük ezért donorral lombikoztak! Érdekelne hogy hogyan oldottátok meg és mi ennek a menete!
Vendég
 


Bocsi, de stornóztam. Sajna én már tudom hogy működik és nem tetszik. Igazságtalanság! :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vasikáé 2010.02.18 19:03-kor.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Szia Vasikáé!

Sajnálom.hogy neked is ilyen problémád van!Én is remélem hogy hamarosan többen leszünk itt és kapunk egy-két ötletet vagy jó tanácsot! Ahogy látom elég nehezen indul a topik pedig szerintem biztosan vannak olyanok akiknek így sikerűlt!
Gyertek lányok segítsetek nekünk!
Vendég
 

 
 

Úgy látom hál istennek senkit nem érint a téma :roll: Pedig én úgy tudtam elég sokan vagyunk sajnos ilyen helyzetben :cry: Vagy csak nem mertek róla beszélnli? :roll:
Vendég
 


Egyet értek. :roll:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Remélem még van itt valaki, bár én más topikokba írogattam, de most már többnyire csak olvasok, most találtam meg ezt a topikot.
Nekem születési rendellenességből adódóan nem fejlődtek ki a petevezetékeim, így nincs ami petesejtet termeljen. Mi 2006-ban indultunk el az úton, hogy babánk legyen és a húgom volt segítségemre, ő volt az adományozó. 2007-ben volt az első lombikunk, februárban volt az a beültetés. Májusban fagyasztott beültetés volt, tehát fagyasztott embriókat kaptam vissza. Novemberben volt a második lombik és a csoda meg is történt. Először ikerterhességnek indult, de az egyik baba még a 8. hét körül elhalt és szépen lassan fel is szívódott a méhlepényben, de 2008. július 7.-én megszületett drága kicsi tündérkém. Bár a szülés császármetszés volt és a 37. héten, szép méretekkel jött világra a drágám. A születés után volt egy kis gond a tüdejével, nehezen jött fel neki a víz és nem lélegezte jól. Két napig inkubátorban volt a lánykám és több mint egy hét után hozhattuk csak haza, de most már csodaszép cserfes és eleven kislány.
Tehát van remény és nem lehetetlen az út, csak sajnos kinek hosszabb, kinek rövidebb. Minket szerencsére nem váratott sokáig a csoda és kívánom nektek is, hogy így legyen. Szívesen segítek bárkinek és remélem erőt is tudok adni.
Szóval, ha bármi kérdésetek van, csak nyugodtan kérdezzetek.

Puszi Tündi és Heni
Kép


Heni!

Örülök hogy írtál ,bár elég régen jártam itt! Azt szeretném tudni ,hogy milyen érzések vesznek körül így hogy tudod hogy a hugod petesejtje lett beűltettve? Nincsolyan érzésed hogy ő a hugodé? Ő hogy áll hozzá a dolgokhoz? Remélem még ide találsz és válaszolsz!
Most nekem is lenne egy ilyen lehetőség de kicsit félek tőle!
Vendég
 


Sziasztok!Petesejt donort keresek!A Turner sydroma miatt csak így lehet gyerekem.Várom Kaposvár környéki,35 év alatti már szült hölgyek jelentkezését!Intelligens,fehérbőrű hölgy személyében,aki szívesen segítene!Az E-mail címem:kati1929@freemail.hu.Ide vároma leveleket!köszönöm!
katyusapiroska
Somogyjád
 
 


Sziasztok! Budapesti pár vagyunk, akik petesejt donort keresünk. Ha szívesen megismerkednél velünk, kérlek, írj a hianyzikababa@gmail.com email címre. Ott leírjuk szívesen, mivel jár az egész. Bernadett
berni13
Budapest I. kerület
 
 


Sziasztok,

Nekünk is petesejtdonorra lenne szükségünk.  
35 év alatti, egészséges, lehetőleg gyermekes, nem sokszoros donor de elhatározott, értelmes (!) és tájékozott hölgy jelentkezését várjuk.
(Ha szőkés, kék szemű és nem túl magas vagy, annak külön örülünk.)
Budapesti kivizsgálás és ügyintézés.  

Kérjük, az alábbi e-mail címre írj, hogy a további részleteket és a honorálással kapcsolatos elvárásokat illetve lehetőségeket meg tudjuk beszélni. Köszönjük.
legyenbaba@citromail.hu
(Komolyan gondoljuk, átverésre játszó akárkik kíméljenek, mi nem az ő esetük vagyunk!)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó