Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!!

Mindenkit szeretettel várok akinek voltak pozitiv élményei a természet gyogyászokkal kapcsolatban,illetve az akupunkturával segitett a baba megfoganásában.
Mert mi a párommal most megyünk a hetedik kezelésre és öszitén szolva nem tudom,hogy ez segithet e tényleg???Mert sajna sz orvosba vettet hitem elszállt.
 


Szia Szilvi!

Eddig még csak öt kezelésen voltam (talpreflexológia+akupunktúra), de szívesen leírom az eddig tapasztaltakat.
Bár a babáról, mint eredményről még nem tudok beszámolni, pozitívumként tapasztaltam, hogy a kezelések óta menstruáció idején nincs szükségem fájdalomcsillapítóra, míg korábban ez elképzelhetetlen volt. A legutóbbi ultrahangos cikluskövetésen pedig 2 domináns tüszőt is látott az orvos. Nálam ez kuriózumnak számít és egyértelműen a természetgyógyásznak tudom be.
Nálatok vannak fejlemények?
Én is szívesen várom mások tapasztalatait, akiknek természetgyógyász segítségével sikerült a baba!
 
 


szia mi tul vagyunk a 10.kezelésen is de sajnos nincsen nekem sem még pozitiv tapasztalatom,viszont nekem az akupunktura abban segitett,hogy elmulasztotta a pánik betegségemet,sajnos a sok stressztől kijött,és azt az egy honapot senkinek nem kivánom:(de legalább helyre tett.de látom neked is segitett valamiben,végülis ez már jo jel!neked a párodnak is csinálták?
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó