Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
:D :D :D
Én egy ezer éves babanetes vagyok, 1999-óta szerettünk volna kisbabát és 2006-ban sikerült. Ikreink lettek, Csenge és Olivér.
Az a sok lelki tusa, fájdalom, mind fizikai, mind érzelmi szinten, amin keresztül kellett mennünk, arra ösztökélt, hogy segítséget nyújtsak azoknak, akik vagy most lépnek be az alagútba, vagy valahol benne bolyonganak.
Írtam hát egy könyvet, amiben a lehető legőszintébben vallok az érzéseimről, feltárom a negatív és a pozitív tapasztalataimat is.
Sajnos az egészségügy visszásságai és agyonhallgatott dolgai miatt, hosszú volt az utunk, mire eljutottunk a megfelelő helyre.
Szívesen segítenék itt is a tapasztalataimmal, illetve nagyon jó lelki szemetes láda vagyok, és bátran felajánlom magam ilyen célokra. :)
 


Szia Ildi!
Néztem már a könyvedet. Ha most nem sikerülne a baba, biztos megveszem. Mivel sikerülni fog, ezért majd az újabb babás évek alatt elolvasom.
Amúgy ti hova jártatok, melyik volt az a megfelő hely?
 
 


Szia! :) A Nyírőbe, de nem ajánlom senkinek... Egy rakás pénzzel lenyúltak.... Ez egy másik történet... :) Én a Kaálit pld. ajánlom és a többit is, aki nem a pénzeszsákot látja benned. Tessék most megvenni a könyvet! :) Mire vársz?? Elkapkodják és lecsúszol egy világhírű írónő első könyvének dedikált példányáról!!! Tudod mennyit ér majd??? Hahh... :)
 

 
 

Ilduci!

Örülök, hogy rád bukkantam. Már a kiadón kersztül szerettem volna neked üzenni: Köszönöm, hogy megosztottad sorstársaiddal a gyötrelmeket, nekem óriási erőt adott. Ugyan már túl vagyunk 5 lombikon, és részünkről a további beavatkozásokat befejeztük, de szentül hiszem, hogy hozzánk is beköszönt a CSODA! Optimizmusom és pozitív gondolkodásom ellenére persze olykor azért én is elkeseredek és a földre huppanok, de amikor ilyen könyvet olvasok, mint amit te írtál, akkor abból hitet és erőt merítek! Köszönöm még egyszer! Üdvözlettel: salha
 
 


Szia, salha! Köszi!
Tudod, nagyon jól esnek a szavaid és igazán ezért érdemes volt megírnom, ha egy-egy embernek segítettem vele... :)
Én, most így utólag azt mondom, hogy ez az egész herce-hurca, amin most keresztül mész egy kelj fel jancsi játék. Igen, te vagy benne a jancsi... Meglöknek és kibillensz, de talpra is állsz, mert így vagy összerakva, nem is megy ez másként.
Megéri, hidd el, ilyen szenvedéseken keresztülmenni. Abban a pillanatban, amikor terhes leszel, elfelejted majd a múlt fájdalmait, ezeket a fájdalmakat, amiket most lelkileg átélsz. Nekem ötévesek a gyerekeim és az életemet adnám értük. Annyira szeretem őket, hogyha rájuk nézek sírva fakadok. Mindenem az övék. Minden. Ez az érzés maga az ÉLET. Kívánom, hogy mielőbb megtudd!!
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó