Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nemtől és kortól függetlenül várok minden csevegőt, akik lombik programban vesznek részt.
Beszélgessünk mindenről, amihez csak kedvetek van.
jana73
Ácsteszér
 
 


témaindítónak pár szó rólam.
az első lombikprogramon vettem részt, sajnos sikertelenül.

Arra gondoltam, hogy - kik velem együtt újra nekivágtok( vagy már bele is vágtatok) a következő beavatkozásnak - dumcsizzunk arról, mit is lehet tenni annak érdekében, hogy sikerre vigyük a "gyerekprojekt"-ünket.

Pár kérdés: Milyen étrendet választottatok? Milyen és mennyi folyadékot isztok meg naponta? Esetleg milyen gyógynövényeket/ homeopátiás szereket használtok a siker érdekében? Milyen vitaminokkal erősítitek a szervezeteteket?
Ezernyi kérdés amit megbeszélhetnénk... együtt...
jana73
Ácsteszér
 
 


Szia!

Én azért jöttem be ide (és remélem valaki még fog válaszolni is az irományomra,) amit egy másik topikban egy katapetra f.nevű lányzó is írt, vagyis, hogy: "rövidebbé téve legnagyobb ellenségünket az IDŐT"! Nekem múlt csütörtökön volt a 3. beültetésem, a doki szerint ez a legkedvezőbb a sikerhez, viszont valóban, ez a várakozási idő a legrosszabb. Tavaly decemberben volt az első lombik programunk, de azok az embriók "csak" 4 sejtesek voltak, ami szerintem kicsi, ráadásul mivel első próbálkozás volt, nem történt meg a hatching (burokbemetszés a megtapadás megkönnyítésére), sajnos sikertelenül zárult. Abből a stimuból volt 8 emriónk ami akkor fagyasztva lett, ezekért idén májusban mentünk vissza, de sajnos csak 1 maradt a végén beültetésre alkalmasnak, ill. pont elötte gyulladt be a fogam, így a beültetés utánni 2.-3. napon 39 fokos lázam lett, tehát esélye sem volt szegénynek. Júliusban kezdtük tehát a 2. programot, és 25.-én megtörtént a leszívás. 29.-én 3 db 8 sejtes embriót ültettek be, mindegyiknek be lett metszve a burka ill. a nyálkahártyám is 14,5mm volt. Tehát, mint írtam a doki szerint a legideálisabb. Csak ez a várakozás..... Aug. 8.-án kell mennem tesztelni, és nagyon-nagyon reménykedek egy + tesztben. Amúgy nekünk van már egy 5 éves "huligán" lurkónk Dani, aki teljesen spontán fogant a 2. próbálkozós hónapban, de azóta sajnos velem nincs minden rendben, ezért nem jött eddig tesóbaba. Hát röviden rólam/rólunk ennyit.
Jana, ti hogy álltok most és hová jártok??

Üdv: Andy

Kép
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó