Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én két gyermeket hoztam világra, megjegyzem nehezen estem teherbe. Nagyon vágytam arra, hogy anya lehessek. Megértem hát azoknak a nőknek a problémáját, akik fogamzási gondokkal küzdenek. Talán én is tudok segíteni azzal, hogy leírom a tapasztalataimat. Nekem néhány hónapja még menstruációs zavaraim voltak. Nem volt rendszeres a ciklusom, hol volt peteérésem hol nem, középidő után majd leszakadt a mellem, feszült, ideges voltam, s amikor megjött, alvadt vér darabok távoztak belőlem. Sokféle szert kipróbáltam,de nem igazán segítettek. Már-már feladtam, hogy valaha rendbe jövök, amikor egy kedves ismerősöm ajánlott nekem egy készítményt,ami neki kiválóan bevált. Amikor elhozta , nagyot néztem. Valójában női vágykeltőként forgalmazza egy cég itt Magyarországon. Gondoltam, kipróbálom, hiszen kizárólag gyógynövényeket tartalmaz (utánanéztem a cégnek is, megbízható, rendelkezik oéti számmal, és független laboratórium által bevizsgált termékként tanusítvánnyal is).
Napi egy kapszulát szedek, és már nincsenek azok a tüneteim, amiket az előzőekben leírtam. Csak ajánlani tudom mindenkinek, ahogyan ajánlottam két olyan ismerősömnek is, akik babát szerettek volna. Mivel ez a készítmény olyan gyógynövényeket tartalmaz,ami a hormonrendszert rakja rendbe,innen már egyenes út vezetett ahhoz, hogy mindkét ismerősöm négy ill. öt doboz elszedése után teherbe esett. Mindez, egy vágykeltő kapszulának köszönhetően!! Nekem fenntartásaim voltak az ilyen készítményekkel szemben, ezért néztem alaposabban utána. Most már örülök, hogy rendbe jöttem, sőt segíthettem kedves ismerőseimnek is . Ha gondoljátok, nézzétek meg a weboldalát!
(WWW.sensualworld.hu)
gnozis
Balmazújváros
 
 


45 éves vagyok. 3 hónapra kimaradt a menzesem. Orvosom azt mondta, lehet bármi. stresz, menopauza előzetes. Akkor találtam ráa Barátcserjére. kapszulla formájában szedtem, napi kettőt, 3 hónapon át. Két hónap után visszaállt a menzesem, bár a közben végzett hormonlaborom szerint még, vagy már nincs minden rendben. Most újra orvoshoz készülök, Novemberre kaptam időpontot.
Valahol azt olvastam az ilyen gyógynövény-kúrákról egy orvostól, hogy "ártani nem használ" :-) Nem tehet róla, Ő orvos. :-) S ettől még lehet jó. :-)

Barátcserjéről bővebben:

http://antalvali.com/illatos-baratcserje.html

Sok sikert, jó megegészségesedést! :-)
babus66
Budapest
 
 


Amikor gyógynövényekről olvasok, hallok, mindig meglepődöm, hogy itthon teljesen ismeretlen a macskamenta (nepeta cataria). A Balkánon nyakra-főre ezt használják, meddőségre, ciklus-rendellenességekre, változó korban, egyáltalán, mindenféle női bajra, esküsznek rá.

Kép
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó