Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Én jövő héten megyek Pécsre az első inszeminációmra és várom olyan sorstársaim jelentkezését akik most fognak, vagy már átestek ezen a beavatkozáson. Érdekelnének a tapasztalataitok és hogy melyik kórházban voltatok.
Köszi
kakadu8
Sükösd
 
 


Szia!
Én a második sikertelen inszemináción vagyok túl.
Tapolcára járunk,és a sikertelenség ellenére abszolút pozitív a véleményem az intézetről.
Neked megtörtént a beavatkozás azóta?
Drukkolok,hogy sikerüljön!!!!
pancsura
Zalaegerszeg
 
 


Szia!
Örülök, hogy írtál.
Közben én is átestem az elsőn és most bizakodva várom, hogy ne jöjjön meg :-)
Nem vagyok túl bizakodó, mert a hőmérsékletem 1 nappal az inszem előtt már leesett és félek, hogy lekéstünk róla.:-(
Egyébként nagyon jók az eredményeink, nekem 6 petém érett meg, a férjemnek nagyon sok "katonája" van és aktívak is, így szinte csak az időzítésen múlik.
Nálatok mi a baj, lehet tudni. És első gyerek lesz.
Nekünk van már egy 6.5 éves lánykánk.
Tervezel még további inszemet?
kakadu8
Sükösd
 
 

 
 

Szia!
Drukkolok,hogy sikerüljön!
Nálunk elvileg részemről minden rendben van,a párom spermaképe nagyon rossz,kevés is és rossz minőségű...sajnos.
Első babánk lenne,és már 2 és fél éve szeretnénk! :roll:
Egy inszem még mindenképpen lesz,aztán ha az sem sikerül,akkor lombik...
Nektek hogyhogy nem jön össze,úgy tűnik mindkét részről ok minden....?
pancsura
Zalaegerszeg
 
 


Szia!

Ismeretlen eredetű a meddőség, senki nem jött még rá a 2 év alatt, hogy mi lehet a baj. :?
Azért nekünk sokkal jobb a helyzetünk, mivel már van egy gyerek.
Ezért nem is vagyok annyira elszomorodva. Viszont nagyon sajnálom a gyermektelen párokat, akiknek nem jön össze, én biztos beleőrülnék.
Ti mikor mentek a kövi inszemre? Én nagyon szurkolok Nektek.
kakadu8
Sükösd
 
 


Szia!Köszi a drukkot!
Most kezdtem el a 3.adag clostyt,elvileg a jövő héten lesz az inszem....nincsenek már nagy illúzióim.....de talán mégis.....
És Te?Mikor csinálsz tesztet?
pancsura
Zalaegerszeg
 
 


Szia!
Ma vagyok az inszem utáni 7.napon, még nem tudom mikor csináljak tesztet, gondoltam vasárnap megpróbálom reggeliből akkor leszek a 12. dpo-n. Szerinted? Jövő hét keddre nem várom, de ma beágyazódásos tüneteim voltak (hasszurka, hőleesés) úgyhogy azért bizakodok.
Neked inszem előtt közvetlenül csináltak UH-t? Mert nekem nem és olvastam sok helyen, hogy kellett volna, mert így nem tudjuk, hogy időben történt-e a beavatkozás.
Ti milyen messze laktok Tapolcától? Nekünk 100 km Pécs, elég megterhelő volt ilyen sokszor a rossz időben kocsikázni, úgyhogy sikerülnie kell!!!!!!!!!!
kakadu8
Sükösd
 
 


Szia!Fúúú,hát akkor nagyon drukkolok....jók a jelek:-)))
Nekem mindig a 13.14.napon kellett mennem tesztelésre,addig "kibírtam vhogy",h ne csináljak itthon tesztet.....
Mikor mentünk inszemre,előtte mindig volt uh,h megnézzék,volt e ovuláció.Meg a negatív teszt után is nézett uhn.....
elvileg sikerülhetett volna-mindig ezt mondta a doki,ugye nálunk a férjem katonáival van a probléma.
Azért még bizakodom én is, a 3. sikerében.
Tapolca kb 80km tőlünk,abban a rossz időben inkább busszal mentünk,főleg mikor csak vizsgálat volt.
Nagyon drukkolok Neked!!!!
pancsura
Zalaegerszeg
 
 


Szia!

Akkor Ti sem laktok közel éppen a kórházhoz.
Lehet már tudni melyik nap kell menned az inszemre?
Még nem csináltam tesztet, nem merek, inkább várok még...
kakadu8
Sükösd
 
 


Szia!Ma voltam Tapolcán,uh volt,csütörtökön lesz az inszem.....
Veled mi van,eredmény azóta?
pancsura
Zalaegerszeg
 
 


Sziasztok!
Nekünk a nyáron volt 2 inszemünk, de aztán inzulinrezisztencia miatt kicsit szüneteltettük. Mármint, összesen 6 inszemet csinálnak, utána irány a lombik... És nem akartuk kilőni a maradék 4 lehetőséget értelmetlenül, mert az is lehet, hogy az inzulinrezisztencia miatt sikertelen eddig a dolog.
Nálam a vicc az egészben az, hogy minden értékem rendben, hormonálisan, szervileg. 2010-ben volt egy terhességem, de a 7. hétben elment a baba. Igazából a megtapadással van a baj; tüsző van, szépen érett, de a ciklusom egy picit rövidebb, 26 napos. Épp annyira, hogy ne legyen elég a biztonságos megtapadáshoz. Az utolsó ciklushéten mindig megvannak a szurkálások, de már kezdem azt gondolni, hogy a nyálkahártya leválásának a kezdeti jele :-(

Általában az szokott problémát okozni másnál, hogy nem érik tüsző, nincs rendes ciklus stb. Nálam meg a fránya megtapadás... És erre nem nagyon tudnak semmi normális megoldást ajánlani.

Most azon küzdök, hogy az IR-em rendbejöjjön. Ráadásul az is "light", ami nem jó, mert nehéz belőni a megfelelő gyógyszerdózist. Ha rosszabb lenne, könnyebben hatnának a gyógyszerek.

Amikor inszemeztünk, clostyt kaptam a ciklus elején (3-ik naptól 5 napon át), aztán ciklus végén Utrogestant. Az Utro nekem semmit nem használ (a vetélés ellen is kaptam, de annyit hatott, mint a langyos víz...); a clostytól meg csak fényérzékeny lettem, merthogy tüszőm addig is volt. Másoktól hallottam, hogy egész komoly, injekciókúrát is kaptak inszem előtt, de a pontos gyógyszert nem mondták. Ti kaptatok valami mást is a closty+utrón kívül?

Kép
 


Szia Manguszta!
Nálunk ugye a párom kiskatonáival van a gond,nálam nem volt semmi eltérés(bár az én ciklusom is volt már 26 napos is,illetve régebben mensi előtt barnázni szoktam-ez elmúlt).
Én is clostyt+utrót+tüszőrepesztőt kaptam az inszeminációkor,jól reagáltam a clostyra,nem lettek cisztáim,ill. tüszőrepedés is megvolt időben.....
A gyógyszer mellékhatásait viszont megtapasztaltam(hőhullámok,verejtékezés,szédülés,fejfájás,"idegbeteg"voltam,míg szedtem a gyógyszert...utána elmúlt persze).
Hát a megtapadás más kérdés......már én is agyaltam ezen,hogy itt minden rendben van e......... Most akkor hogy álltok,mikor lesz inszem?Nagyon drukkolok!

Kakadu!Helyzet,eredmény azóta?Csak pozitívan! :lol:
pancsura
Zalaegerszeg
 
 


Szia!

Hááát, ez most parkolópályán, mert valszeg az a baj, hogy az inzulinrezisztencia miatt nem túl jó a sárgatest-képződésem. Az utro meg nem használ. Szerdán voltam a dokinőnél, még mindig nem jók az eredményeim, javulás van de lassú, így további gyógyszeres kiegészítést kaptam :-) További 2 hónap várakozás. Nem érdemes elpuffogtatni a maradék inszem-lehetőségeinket, amíg nincs rendben az inzulinom.
Próbálkozni szabad, sőt, dokinéni szerint simán összejöhet a béb így is. Illetve hát össze "szokott" jönni, gyakran, csak ott a bibi hogy nem tapad meg. Ezt onnan tudom, hogy amikor ovulációs időszakban valami miatt kimarad a próbálkozás (volt már párszor, amikor tök' náthásak, influenzásak voltunk vagy a munka miatt utazni kellett), rendesen-normálisan jött meg, nem pedig olyan pecsételős, majd erősödő-pecsételős vérzéssel majd rövid idő alatt nagyon intenzíven...

Kép
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó