Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Szeretnék elindítani egy új témát,hogy megoszthassuk tapasztalatainkat,élményeinket és ha kell lelki támaszt nyújtsunk egymásnak!Én éppen ma voltam orvosnál és megerősítette a pozitív tesztemet!Már nagyon vártuk ezt a pillanatot! :D Remélem,hogy ezúttal minden rendben lesz!
 


Szia!
Gratulálok a pozitív teszthez!!!!!
Nekem az előző havi negatív lett,
de majd hátha most sikerül. :)
(3hónapja aktívan dolgozunk az ügyön) bár nem görcsösen, a sorsra bízzuk.
 
 


miért jön össze nehezebben a második gyermek?? 
perselus85
Budapest
 
 

 
 

Sziasztok Mindenkinek. Nálunk az a helyzet hogy baba gyanús mert tegnap csináltam egy tesztet és pozítiv lett. Múlt héten csütörtökön volt egy a beágyazódáshoz hasonló barnás picit pirosas vérzésem de inkább barnásabb volt . És csak három napig tartott azután semmi. És csak csütörtökön volt egy kisebb hasi görcsöm, meg a derekam majd beszakadt úgy fájt. Bár a derekam az most is fáj azóta is. Valamelyik reggel meg hányingerre és fejfájásra ébredtem.
 


Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy milyen gyógyszereket, illetve gyógynövényeket javasoltok, hogy a párom könnyebben teherbe essen!
gabor225
Rábacsécsény
 
 


Sziasztok! Nalunk van már két kis boszorka, de most szeretnénk egy harmadikat is :D Volt is egy baba egy hónapja - nálunk ez már törvényszerű - de nem maradt meg, most vártunk még egy hónapot, de most már jöhet a május ...
Én a másodiknál is, meg most is málnalevél, illetve palástfű teákat ittam felváltva, most mivel még szopizik a kicsi ezért a kismama vitamint is elkezdtem szedni, hogy megpróbáljunk kivédeni egy esetleges újabb vetélést. Reméljük a legjobbakat 

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok. Én ezer éves babanetes vagyok azaz csak voltam. Van már egy kislányom aki 4 éves. Ö sajnos beteg, de most ugy döntöttunk, hogy szeretnénk neki kistestvért. Mancikára is közel 2 évet vártunk. Ugy mond hétfön álltunk neki a projektnek. Nem tudom ki hogy véli én annao azt hallottam, hogy akinek az elsö bébi nehezen jön akkor a második pikk pakk és ugyan ez fordítva. Nem tudom mi igaz ebbol és mi nem, de remélem hamarosan mi is pozitiv tesztel rendelkezhetunk.
Remélem elfogadjátok csatlakozásom a topikhoz.

Kép

Kép

Kép
 
 


Sziasztok. Én még új vagyok itt és segítséget szeretnék kérni, mivel már fél éve próbálkozunk a babával de valahogy nem akar összejönni. Tudnátok valami tanácsot adni hogyan jöhetne össze?
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó