Új privát üzeneted érkezett!

Nem egyértelmű válasz az orvostól és babát szeretnénk, mi lehet a baj? Sziasztok. Babatervezőben vagyunk a párommal a doki szerint ennek nincs akadálya. (már 2 lányom van) Mégsem vagyok nyugodt. A helyzet a következő.
Kéthete kedden mentem nőgyógyászhoz mert kb az utolsó menstruációm (ápr.28) elég fura volt.5napig volt meg majd 4 napig barnás rózsaszínes folyás. Ilyen sosem volt.Ezután pedig folyamatos alhasi görcs és petefészektáji szúrás jelentkezett. Ez sugárzott a derekamba. A doki megvizsgált azt mondta duzzadt a méhem "valószínűleg" felfázhattam.Megcsinálta a rákszűrést is. Írt fel nekem Apranax-ot hogy napi 3x1-et szedjek múlthét előtt péntekig és hétvégére kutya bajom nem lesz ha mégsem menjek vissza. Szedtem de csak enyhült nem múlt el így most múlthét kedden ismét visszamentem. Megint vizsgált és még mindig duzzadt a méhem. Írt fel nekem Monural granulátumot egy adagosat és menjek laborba és elküldött hüvely ultrahangra. Másnap voltam ezeken és harmadnap mentem vissza az eredményekkel a nőgyógyászhoz.Nos a rákszűrés eredménye és a vér vizelet eredménye jó lett minden. Az ultrahang lelet pedig a következő: Ép emlők külső genikáliák közepes tág vagina. VAskor tömött nyomásérzékeny ut stab környezetben. Folytatásában rendes nagy uterus anteversiovflexioban szabad környezetben. Ép lap hám portion. Az uterus corpus nagysága 39x47mm, nyh vastagsága 13mm, Jobb ovárium 39x26mm, Bal ovárium 27x23mm, A douglasban folyadék nincs. Az uterusban kóros keringés nem látható. A mért adatokat értem hogy a méhem petefészkeim és a nyálkahártyám nagyságai. Ezt a douglasban nincs folyadék ezt viszont nem értem. Még ma is érzem az alhasi nyomást és néha beszúr a petefészkem mindkét oldalt. Kicsit többet pisilek mint szoktam ezt a doki is kérdeztem de ugye annak tudtam be hogy "felvagyok fázva" Kérdezte a doki is és az ultrahangon is a doki hogy mikor volt az utolsó mensim. Szóval így ezekkel a tünetekkel a doki azt mondta hogy minden rendben van minden szép és jó ennél szebb nem is lehetne. Kérdeztem akkor nem kell szednem semmit? Azt mondja nem. És úgy köszönt el hogy ezeket a papírokat tegyem el mert sosem lehet tudni (ráírta az utolsó mensim napját) és kedvesen mosolyogva azt mondta vigyázzak magamra. De nem nyugtatott meg mert a "tünetek" továbbra is fenn állnak. Olyan érzés mintha egy hónapja menstruálnék. A ciklusom 19. napján voltam. A következő mensim május 25-31 között várható. Nem rendszeres 30-32 nap között szokott megjönni.
Mivel a görcsölés nem múlt el így elmentem egy másik orvoshoz egy barátnőm tanácsára
.Elmeséltem neki mindent. Mi volt mi van mire gyanakszom a tesztek tünetek egyebek. Megvizsgált. Még mindig nyomásra érzékeny fáj. (még mindig görcsölök szúr a petefészkem) Hüvely uh eredmény a következő. Külső nemi szervek épek BV: kp tág vagina, norm portio folytatásában norm nagyságú mozg-ra érzékeny uterus af-ban. Szabad mobilis környezet mko környezeti tap lelet nélk érz. Felt kolp: ép hámmal fedett portio. Uterus corpus AP 44mm Endometrium 18mm Jobb és bal ovarium norm. Szabad űrhasi folyadék grav. fluidum nem látható. Ép hólyagkontúr. Uterus sagittalis 44mm. Tekintettel a vastag nyh-ra menses után kontroll.
Nos a doktorúrtól még "fényképet" is kaptam arról a "valamiről" Amire azt mondta felritkulás, és lehet kezdődő terhesség vagy elkezdődőtt és abbamaradt. A nyálkahártyát elég vastagnak találja a ciklus 24. napján. Viszont amit lát nem kivehető hogy terhesség így valószínűleg tartja hogy a következő mensivel ami szombat és szerda közt várható kiürül. Jövöhéten ha megjött és elmúlt vagy ha nem jött meg vissza kell mennem és megnéz uh-val megint illetve hormont is fog nézni mert progeszteron bajos voltam anno a nagyobbik lányommal. 16.hétig véreztem görcsöltem és ultrogestan kúpot adott rá. Egy két mért adatot nem értek már megint. És összehasonlítva a múlthét szerdai uh lelettel igen eltér. Múlthéten még az egyik petefészkem nagyobb volt a méhem üres és a mnyhártya 13mm. ma mindkét petefészkem normális és a méhembe meg került valami a nyálkahártyám meg 18mm lett. A görcs pedig folyamatosan tart. Cataflamot írt fel fájdalomcsillapításra. Szóval most akkor mi van? Korai terhesség vagy vetélni fogok?? Most mit csináljak :'( :'(
Itt megtudjátok nézni az uh képet.
http://ultrahang.snopy.fotoalbum.hu/
snopys
Budapest
 
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó