Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok. Szeretnèk èrdeklödni hogy mit gondoltok a joslo tesztelèsröl ovu teszttel? Èrdemes kiprobàlni vagy megbízhatatlan? Ha van tapsztalatotok kèrlek irjatok!3 ève probàlkozunk a pàrommal de eddig semmi, most egy picit remènykedem mert pont az ovum napjàn voltunk együtt 2 szer is, ès ez volt az elsö alkalom hogy odafigyeltünk a petèrèsemre. Most az ovu utàn a 11. napon vagyok de nem tudok vàrni? Szerintetek csinàljak ovu tesztet???
babika1982
Canada
 
 


Szia!Van akinek bejön,van akinek nem.Szerintem várj egy kicsit és csinálj rendes hcg tesztet!Meddőségi központon nem gondolkoztatok?Nekünk 5 évbe telt mire bele mertünk vágni,de nem bánom!Nem kell szégyenleni ha segítség kell!A cél a lényeg egy kisbaba :)
 


Szia szisza! Tudom nagyon tûrelmetlen vagyok meg igazibòl kívàncsi is :) megcsinàltam egy lh tesztet reggeli vizeletböl 2 csikos az egyik még nagyon halvàny :) Nem probàlkoztunk mèg kivizsgàlàsokkal ugy gondoltam eddig hogy majd jön magàtòl, egy èvvel ezelött a férjem elment sperma tesztre es azt mondta a doki monden ok vele, nekem meg már van egy 8 éves nagyfiam az elözö hàzassàgombol,szoval a doki egy eve azt mondta mèg vàrjunk! Hàt ez van:) okt 7.ère kaptam idöpontot nögyógyàszhoz,ha addig semmi en már nem fèlek semmitöl ! Bàrmit megteszek, csak jöjjön a babó :)
babika1982
Canada
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó