Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Én29 éves vagyok.eddig mindig rendes volt a mensim,de sajna nem estem teherbe.decemberbe sok stressz ért és azota nem rendes.
decbe 2 szer volt meg januárba egyszer azota nem.
februárba irattam fog gátlot,de nem vártam meg a mensut elkezdtem.2 hétre rá terhességi tüneteim lettek.az 1 hetes szünet 3 dik napján belenyillalt a petefészkembe és kicsit görcsöltem.gondoltam megjöttehellyett barnás folyás lett.még mindig nem aggodtam.másnap reggel kiesett belölem valamu,nem hinném h nyálkahártya lett volna,mert hús szerű volt.elmentem dokihoz vettek vert.azt mondtak gyulladás...nem mutathato ki se terhesség.persze ultrahangot nem csináltak és nem tudják mi.este egy szinte fekete valami is távozott.2 nap mulva pici pár csepp rózsaszin vr utána még 5 napig barnáztam.azota se jött meg.az orvos meg semmit nem csinál mindván ha nagyob vérzek akkor mennyek vissza.semmi bajom.a terhességi tünetek elmultak.a gyogyszert nem szedem tovbb csak 1 levéllel szedtem.lehetett beágyazodottlan korai vetélés a gyogyszertöl,vagy mi?
valaki ha tud tippet adni vagy megélt hasonlot irjon.
 


Szia! 
Én fogamzásgátlót nem szedek, viszont vetéltem már korai szakaszban. Amikor megszakadt a terhesség, akkor tőlem is egy összefüggő nyálkahártyadarab távozott, ami valóban hússzerű.
Viszont én nem negálnám az orvos véleményét. Hogyha a vérvizsgálat gyulladást mutatott ki, és nem terhességi hormont, miegymást, akkor nem lehetett vetélés. És a terhesség utólag ultrahanggal tudtommal nem megállapítható, csupán tippelhető.  
És hogyha nem ágyazódik be a zigóta, akkor tünetmentesen menstruálsz, mint mindig. Ha beágyazódik, akkor képződhet összefüggő, hússzerű nyálkahártyadarab. Ha terhességet/vetélést gyanított volna szerintem elküldött volna egy 13. vay 26. napi hormonszintmérésre, satöbbi, satöbbi.
De szerintem ezeket a kérdéseket a nőgyógyásznak kellene föltenned, és ha ultrahangot szeretnél, akkor neki jelezd. Mert azt hiszem az általad leírtak alapján sajnos egyikünk sem távdiagnosztizálhat. 
Gyógyulást, és ha nem vagy megelégedve az orvosoddal, akkor cseréld le.
 
 


Kösz szépen a hozzászólásodat.de nem mutattott gyulladást semmit.szép volt a vérkép.azonban hormon vizsgálatot,és ultrahangot se akartak csinálni.január óta nem menseseltem.ami elött volt ez a dolog 1 héttel szagot,izt nem éreztem.a melleim 2 mérettel megnöttek,görcsölgettett a hasam szurkált,hiztam,étvágy..miután lezajlott elmult Minden csak néha szurkálok és a sex néha kellemetlen.most megyek vissza kieröszakolom a vizsgálatot.mert hátha petezsák v valami csak látszik.nem szeretnék ugy járni.te voltál dokinál,miböl tudtad h vetéltél és nem más volt?
 

 
 

Én voltam dokinál, tudtam, hogy gyereket várok. És egyértelmű volt, amikor hajnalban felébredtem, hogy már nem várok gyereket. 
Nem volt egyértelmű az előző leírásodból, hogy kimaradt hosszabb ideig a mensid és hogy a vérkép nem mutatott gyulladást. Sorry.
Hát így lehet, hogy veszítettél, sajnálom. 
Nem mintha közöm lenne, de miért nem csináltál bár egy tesztet, ha "gyanakodtál"?

 
 


Ja, és hogy írt neked fogamzásgátlót úgy, hogy nem vizsgált meg?
Az én orvosom csinál minden ilyen esetben hormontérképet, hogy tudja, mit is írjon föl az n+1féle fogamzásgátlóból.
 
 


Ja, és hogy írt neked fogamzásgátlót úgy, hogy nem vizsgált meg? Az én orvosom csinál minden ilyen esetben hormontérképet, hogy tudja, mit is írjon föl az n+1féle fogamzásgátlóból.
 
  


Csináltam teszteket,mind negativ lett.lehet csak nyálkahártya leválás volt.csak én reagálram tul.

 


Aha, hát, mindenképpen jobbulást kívánok, minden változás megterhelő. :-/
 
 


Köszi szépen.
  


És mennyi idös volt amugy mikor elment?

 


kb. 8 hetes volt az első, épp az előjegyzett ultrahang előtt két nappal történt. 
A többiek még kisebbek voltak.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó