Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kereken egy éve várjuk a Férjemmel, hogy a mi életünkben is bekövetkezzen az a csodálatos dolog, hogy megfogan a kisbabánk.
Jövő év elején mindenképpen elmegyünk kivizsgáltatni magunkat, amennyiben addig nem történik meg a várva várt teherbeesésem.

A napokban nagyon sokat olvastam Dr. Jónás Jenő módszeréről, és meghökkenve láttam, hogy mi gyakorlatilag szinte soha nem szeretkeztünk azokon a napokon, amikor a Jónás napjaim voltak, mivel közvetlenül a menstruációm napjára, vagy az előtte-utána való néhány napra esett.

Olyanok hozzászólásait, élményeit várom, akik hisznek ebben a módszerben, bizonyítottan ennek a módszernek köszönhető a sikeres teherbeesésük, vagy akár ezektől függetlenül a menstruációs ciklusuk legvégén, alatta, vagy közvetlen utána estek teherbe.

Nagyon sok erőt adna, ha sikertörténeteket olvashatnék.@char
 
 


Szia!
Mi május óta próbálkozunk a bébivel. Én is olvasgattam a Jónás módszerről, Augusztusban elvileg jókor voltunk együtt, de nem történt semmi.
Én is olvastam már sikertörténeteket, bár személy szerint nem tudok még nyilatkozni róla.

"Ha az élet citromlé, csinálj limonádét belőle"!

Daisypath Anniversary tickers
 
 


Szia Nyuszifül!

Te hogy viseled lelkileg a várakozást?


 
 

 
 

Szia Pamina!
Hát alapvetően igyekszem optimista lenni, de vannak hullámvölgyek mikor elkeseredek és sírok h most megint nem jött össze...
Nagyon szeretném már átélni a värandósságot és édesanya lenni!

"Ha az élet citromlé, csinálj limonádét belőle"!

Daisypath Anniversary tickers
 
 


Sziasztok!Esetleg nem tudjátok hogy lehet csinálni Jónás naptárt?Engem nagyon érdekelne!Néztem már neten,de mindíg csak egy angol oldalthoz ki a kereső!Köszönöm a segítséget!  Kata
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó