Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon sok jó topik van itt, és azért indítottam el én is egyet , mert szerintem nagyon sokan vannak rajtam kívül akik belekezdtek a baba projektbe és sokáig szedték a fogamzásgátló tablettát elötte.
Én majd 9 évig szedtem a gyógyszert persze szüneteltetve,de már július óta nem szedem.A férjemmel a szeptember óta próbálkozunk igazán,azért adtam 2 hónapot a szervezetemnek míg összeszedi magát, de nagyon úgy néz ki hogy még nem érzi késznek.Ebben a hónapban ugyanis 15 nap késéssel jött meg a mensim.Pedig július óta 29-30 napra pontosan megjött.
Másrészt azért vagyok itt mert jó olyanokkal beszélgetni,tanácsokat kérni,tartani egymásna a lelket, akikkel egy cipőben vagyunk.
nicole27
Budapest XVII. kerület
 
 


Szia. Nem tudom hogy itt vagy-e még, de én is hasonló cipöben járok. 10 év gyógxszer szedés után, több mint egy éve abbahagytam, és azóta sem rendszeres a menstruációm. Pajzsmirirgy alulmüködést okozott, ezért gyógyszert kell rá szednem. 1,5 hónapja próbálkozunk babóval. Jan 21.-en volt meg utoljára, azóta semmi. Viszont sajnos nálam nem biztos hogy a terhesség jele. Majd pénteken csinálok tesztet, mert furának érzem a hasam, és érzékenyek a mellbimbóim. Remélem lesz baba. :D

Kép
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó