Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Remélem leszünk egy jó páran akik itt leszünk.Én nagyon szeretnék a 2 fiam után 3.-nak egy kis csajszit...esetleg van vkinek jó bevát módszere?

Heny
 
 


Szia! Mi is így vagyunk... sikerült azóta?
jutika81
Győr
 
 


Sziasztok!

Hosszú időbe tellett, mire rászántam magamat, hogy csatlakozzm egy hasonl topichoz. 

28 éves (fiatal?) nő vagyok, jövőre lesz az esküvőnk, és azután szinte azonnal szeretnék teherbe esni. 

Nagyon kevés emberhez fordulhatok az alábbi "problémámmal", ezért jelentkezem ide. :)

Egész életemben szerettem mindent alaposan megtervezni, előre beosztani, s annak ellenére, hogy mindenki mást mond, úgy gondolom, miért ne lehetne ez így a gyermekvállalással is. Pici korom óta kisfiú gyermekeket szeretnék, az indok nem számít, szerintem. Álmodtam is vele mr jópárszor, de erre nem merek alapozni. Tudom, hogy még több mint egy évem van az általam tervezett teherbeesésig, de mint már fent írtam, szeretek mindent jó előre megtervezni. :) Nagyon nagyon szeretnék kisfiút, lányt nem. Nem tudom, van e ennek oka, gondolom igen, de arra még nem jöttem rá. :)

Tehát az általad felvetett probléma rám is vonatkozik, csak fordítva. :) Olvastam más cikkekből, hogy a peteérés pontos meghatározásával megtervezhetjük a babánk nemét. Ha a "kisfickók" a peteéréskor érik el a petét, akkor fiú utód lesz, mert állítólag az y-ok gyorsabban de rövidebb ideig élnek, míg ha a peteérés előtt kb 2-3 nappal, akkor a lassabb x-ek lesznek a befutók, mert addigra az y-ok már nem élnek úgymond. 

Sikerült már ez alapján valakinek a dolog? :)
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó