Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :)

Mi úgy tervezzük/terveztük, hogy a nyáron összehozunk egy babát, ha sikerül  Ezért eddig nem próbálkoztunk, novemberben abbahagytam a bogyót, a ciklusom beállt szépen 28-29 napra.  Csak simán megszakításos módszerrel védekeztünk. A havim ma hatodik napja késik (ilyen még  nem igazán fordult elő), ami nem gond, mert ha kicsit hamarabb jönne a babóca az sem baj, sőt, mostmár hogy bele gondoltunk, örülnénk is neki, ha véletlenül úgy sikerült volna. Napok óta szurkáló érzésem van alhasi tájékon, néha sugárzik a combomba is (de nem olyan mint a mestruációs görcseim szoktak lenni). Viszont tegnap is és ma is csináltam tesztet, negatívak lettek. 
A véleményeteket szeretném kérni. Van köztetek olyan akinek ennyi ideje késett, babát várt és mégis negatív volt a teszt, vagy ez már nem baba és várjam, hogy megjön? A másik pedig, ha még napok múlva sem jön meg, forduljak dokihoz vagy csak egy ártalmatlan késés? (Év elején voltam dokinál rutin vizsgálaton, akkor azt mondta a doki, hogy szép a méhem, a petefészkeim, minden rendben, nem lát semmi problémát.)
Előre is köszönöm a hozzászólásaitokat! 
 
 


Szia. Varj meg nehany napot ha ismet negativ irany a doki. 6 nap keses utan meg nem biztos hogy kimutassa. Csak ajanlom h csinaltass elobb ultrahangot, es azutan a nogyogyasz... Ird meg ha lessz kedved mi volt :)
 


Koszonom a tanacsot. 13 napot kesett, amikor is elmentem dokihoz. Masnap megjott, uh nincs baba.
 
 

 
 

Sziasztok. Ha minden igaz, én 21 napos késéssel érkezem majd szerdán a dokihoz. A negatív tesztek miatt eléggé félek, hogy valami baj lehet itt, nem pedig baba  Sajnos aznap nem csinálnak semmiféle nőgyógyászati uh-t, tehát valószínűleg annyit fogok megtudni, hogy egyáltalán baba van-e, aminek nagyon örülnénk, de persze már nem merek reménykedni, majd kiderül..
 
 


Sziasztok! Teljesen új vagyok itt. De pont ugyanebben a helyzetben vagyok mint ti. 2 hete késik. Ami nálam soha nem fordult elő. Illetve csak akkor mikor terhes lettem és megszültem a két gyermekemet. 
9 hónapja próbálkozunk a babával a párommal. Eddig mindig azon szurkoltam, hogy legalább 1 napot késsen. Annyira pontos volt volt a menzesz, hogy egy tesztet sem tudtam megcsinálni. 10-én  kellett volna megjönni. 4 napig semmi. 4. nap este pisilés alkalmával enyhe vérfoszlány ( kb. 0,5 mm)a vizeletbe és rózsaszínes pisi. Csak akkor az egyszer. Lehet beágyazódási volt? Akkor viszont 4 nappal tolódik... Ma vagy a 15 napot késik (vagy 11 napot). Gyakori pisilés az megvan. A reggeli hőm, 37,05 37,1 ma 37,15 körül állandó. Viszont hiába tesztelek negatív. Egy hete negatív ( vagy nagyon halovány 2.) a 14. (10.?) szintén negatív. Egyszerűen nem értem. Az orvosomat ma este hívom. Eddig nem akartam, úgyse látna semmit. Már kezdek aggódni, hogy más bajom van....  
grilla
Tiszaújváros
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó