Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Meg szeretném kérdezni, kinek mi a tapasztalata különböző terhességi tesztekkel kapcsolatban. Ma van a 8ik dpo, reggel teszteltem - csak besötétítéssel halványan észrevehető rajta a második csík (vagy reagens..). Gondoltam holnap folytatom, hátha erősebb lesz a csík. Van még egy x-elipem és gyorsan vettem egy korait kimutató Predictor Early-t. Örültem is, hogy holnap talán megtudom az igazságot. Viszont a neten - szinte alig van pozitiv vélemény a Predictorról - elvileg sok a fals pozi vele... (( Valaki próbálta? Ha nem, melyik teszt vált be a legjobban? Melyik mutatta ki legkorábban - 8,9-ik dpo-n?
Előre is köszönöm! mindenkinek szép estét és mielőbbi //-t :)
 
 


Szia Nanique,

Én úgy gondolom, nem igazán létezik fals pozitiv. Inkább, ami miatt ezt kijelentik az az hogy tényleg látnak egy halvány csikot és az ott is van, mert mondjuk megtörtént a megtermékenyités, de valami miatt nem ágyazódott be a magzat. Ilyenkor a menzesszel (max pár nap késéssel) ez kilökődik. Ha nem tesztelünk észre se vesszük. Állitólag rengeteg ilyen 'elkezdődött' terhesség van csak a statisztikák ezeket nem is tudják mutatni - ha a korai vetélések közé sorolnák szerintem felmenne a korai vetélések aránya akár 50%-ra is... Eleve valami 20 körül van de ez csak a felismert orvosilag kimutatott terhességekből jöhetett ez az adat gondolom..
Szóval én úgy gondolom, jobb kivárni legalább a nem várt menzeszt de inkább egy pár nap késést, igy megkimálve magunkat a korai csalódástól..
Szóval a válaszom, igen, szerintem megbizhatóak a tesztek csak nem érdemes túl korán nekiállni tesztelni ez a véleményem (személyes élményem 1 ilyen biokémiai terhesség - halvány nem erősödő teszt és 5 nap késéssel egy bombaerős menzesz).

Lilypie Pregnancy tickers


Predictor mutatta ki a leghamarabb(9.dpo-n) , aztán a Gabriel, az x-epil csak később.
 
 

 
 

Sziasztok!
Tegnap én is vettem Predictor Early tesztet de ugyanúgy a kommentek miatt nem csináltam meg. Viszont a Walentin teszt tuti jó. Az első próbálkozásnál halvány pozitív lett. Sajnos utána, ahogy Littlebisciut is írta 2 nap múlva erős, nagyon fájdalmas mensi következett. :(
Nagyon nehéz kivárni a "jó" időszakot. Az ember türelmetlen. Én is az vagyok. Nekem még 5 nap van a mensiig de nehezen telnek a napok.
Remélem hamarosan pozitívat tesztelünk mindannyian. :D
many0317
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!
A Predictor Early mennyire megbízható, ha várható előtt négy nappal nem reggeli pisiből csináltam? Nekem negatív lett, de péntek a várható nap és ez már hétfőn volt. Viszont furcsán érzem magam. Az ovulációm teszt szerint jókor voltunk együtt.
mecsy
Tata
 
 


Clearblue statisztika 80% megbizható. 


  DM-es viszont mindenhol jó véleményeket kaott.
babamama29
Tirol
 
 


Sziasztok! 

nekem eddig DPO9-en negatív PRedictor early és Xepil is 
DPO 11 (azaz ma) szintén negítv predictor early és mintha, de tényleg csak MINTHA láttam volna vmi csíkot, de szerintem annyira néztem már h csak aszemem káprázott :(

holnap megnézek még egy Xepilt.... kezdem azt érezni, h sosem fog összejönni. 

elvileg vasárnap-hétfőre nem várom....de nagyon nem.....:(
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó