Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Már egy ideje nézegetem a támákat az oldalon, és viszonylag sok olyan társalgót láttam, ahol az édesanyák lány gyermeket szeretnének. 

Most azonban nagyon szívesen osztanám meg a gondolatokat, érzéseket, tapasztalatokat és ötleteket olyanokkal, akik fiú babát szeretnének. :) Van közületek valaki, aki nagyon vágyik kisfiúra, és vannak ötletei, parktikái? esetleg olyasvalaki, aki már szerencsésen véghezvitte a fiúbaba projektet? :)
 


Nekem van tanácsom! Gábriel ovulàciós teszt!!! Nekem mindig 2 nap mutatott jó erősen kèt csíkot. 1. nap halovàny csíkok, 2-3. Nap nagyon erős csíkok voltak. 4. Napra délutànra szinte semmi csík olyan halvány. Na szóval az utolsó erősen 2  csíkos nap este volt az akció.Ha nagyon figyelsz lehet érezni olyan enyhe mensi görcs szerű szúràsokat... na közeleg a tüszőrepedès. Azt érzed. A termékeny nyàkom már az akció előtti 2  napban is volt. Kevesebb is volt már a 3. Nap estére. De minél kèsőbbi időpont kell! CzeizeL fèle szódabikarbónás hüvely öblíëst is csinàltam. Apuka cinket szedett az kell a gyors fiúkhoz. Meg multivitamint sokáig. 2. Hónapban terhes lettem. Előtte 12 èvig szedtem gyógyszert. És sikerült a fiú!!!


Gratulálok! Olyan jó ilyen sikertörténeteket hallani :) 

Mi is lassan kezdjük az előkészületeket, mert jövőre lesz az esküvő, és utána azonnal szeretnénk babát. 

Ami nekem nagyon furcsa, hogy  peteéérskor azt a pici szúrást szoktam érezni, de csak minden második ciklusban, nagyjából. Ez minden esetre biztató. Én is olvasgattam a Czeizel-féle módszerekről, de eddig szinte csak olyan nőkbe futottam bele, akik ányt szeretnének, így keveset tudtam meg a fiús praktikákról. :) 
Nagymelinda, köszönöm szépen a válaszod! :)
 

 
 

@zsyzsy88:
Nincs mit! Bízom benne, hogy segítettem! Drukkolok nektek!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó