Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A férjemmel lassan 10 éve alkotunk egy párt, fél éve vagyunk házasok és az egyik legjobb dolog az életemben.

Minden csodásan alakult az évek alatt és megértünk arra, hogy szülők legyünk. Decemberben neki is álltunk a baba projektnek, március első napjaiban lett is 3 pozitív tesztem. Sajnos sokáig nem tartott az örömünk, mert március 8-án kiderült, hogy sajnos a petevezetékbe ágyazódott be, azonnal műtöttek is. Kivették a jobb petevezetéket, mert megmenteni már nem tudták.

(Két héttel előtte voltam nőgyógyásznál, mondtam, hogy babát szeretnénk. Akkor azt mondta minden rendben van, UH-t is csinált, kikérdezett, aztán jött a rossz hír...)

Sajnos nagyon sok a kérdés bennem, és ahogy keresgettem a válaszokat, nagyon régi topikokat találtam, azért gondoltam arra, hogy nyitok itt egy "újat", ahol tudunk tapasztalatokat megosztani és remélem nagyon sok olyan hozzászólás is érkezik, ahol sikerült a méhen kívüli után talpra állni és családot alapítani. Nekem az első kérdésem, így hogy letelt az orvos által előírt várakozási idő, kinek mennyi idő után sikerült a babó? Most picit még szomorú vagyok mert nem tudom mi vár rám...
 
 


@gabi88:
Szia. Örülök hogy indult egy új topik mert én is hasonló helyzetben vagyok mint te és nem nagyon kaptam válaszokat.
Mi tavaly júliusban kezdtük a babaprojektet, aztán novemberben egy napon nagyon nagyon begörcsöltem és hánytam, mivel menstruáció előtt áltam csináltam egy tesztet ami pozitív lett, de a görcs nem múlt el. Elmentem a nőgyógyászhoz aki nem látott terhességet elküldött vérvételre hcg-t nézni kiderült terhes vagyok de méhen kívüli rögtön kórház és műtét, kivették a jobb oldali petevezetékemet. Kiderült már 12 hetes volt a magzat, de én nem vettem észre ebből semmit, mert ugyanúgy menstruáltam minden hónapban, fájdalmam sem volt csak azon a napon kezdődött novemberben. Én is nagyon letörtem utána. A 3 hónapot kivártuk most újrapróbálkozunk február óta de még nem jött össze, mostmár jobban figyelem a testem jelzéseit. Elevitet szedek, rendszeresen sportolok és nagyon remélem hogy összejön hamarosan es minden rendben lesz. Neked is ezt kívánom hogy minél hamarabb sikerüljön!
 


Én is hasonlóan voltam. Annyi a külömbség, hogy engem hülyének néztek a kórházban, hogy február 21-én menstruáltam, nem lehetek márc. 8-án terhes. Nem hánytam, gyenge voltam és iszonyatosan görcsölt a jobb oldalon lent a hasam ami kisugárzott a jobb lábamba is. Most újra próbálkozunk, nekem 2 hónapot mondott a doki. Most voltunk együtt mensi után 2 nappal és hol-itt szúrkál, hol-ott. Neked voltak hasonló tüneteid?
 
 

 
 

@betty112:
Jah és még annyi, hogy remélem Nektek is hamar sikerül a kis babó!! :)
 
 


@betty112:
LH teszttel nem próbálkoztál még amúgy? Én most a tutira szeretnék menni mert 30 éves vagyok és nem egy babát szeretnénk.. :( :)
 
 


@gabi88:
Én nem használok LH tesztet mert szoktam érzeni a peteérést, kicsit görcsöl a hasam és a mellem érzékeny lesz innen már tudom. :D szerencsére a ciklusom is állandó hosszú 29-30 napos mindig. Én 23 éves vagyok amúgy.
 


@betty112:
Én sajnos vagy nem sajnos semmit sem érzek belőle.. :/ :)
 
 


Nekem nemrég múlt el a menszim. Szóval újabb próbálkozós hónap következik. Június 8-ra nem várom :) te?
 


@betty112:
Én június 2-re nem várom. A héten igyekszünk "ügyesek" lenni! :) :D
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: