Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Új vagyok még itt az oldalon, de gondoltam kikérem a véleményeteket az inzulin rezisztenciával kapcsolatban. Nos a párommal ez év elejétel tervezzük a babát sajnos sikertelenül. :( Amióta az első menzim megjött azóra sosem volröt rendszeres,max mikor a fogamzásgátló tablettát szedtem.Többször kivizsgáltak de senki nem gyanakodott erre az inzulin problémára. Végül elmentem egy klinikára és ott különféle vérvizsgálatokból megállapították,hogy kezdődő inzulin rezisztenciám van és valószínű ez boríthatta fel a hormonrendszerem. Most cukros gyógyszert,D3 vitamint és infolicot kell szednem illetve diétáznom és persze mozognom.Szívesen meghallgatnám mások véleményét us ezzel kapcsolatban illetve akiknek e mellett is sikerült a baba. Köszönöm :)


Sziasztok:)
Még új vagyok. Délelőtt óta olvasgatlak titeket az elejétől kezdve.
Az én esetem kissé érdekes...
18 éve vagyok együtt a férjemmel (36) éves vagyok. 16 éve nem sikerül teherbeesnem.
Voltunk kivizsgáláson, nála minden rendben. Nálam IR, pcos gyanú, de nem igazolódott, peteérésem clostyllal sem volt, csak azon az oldalon, ahol a petevezetékem össze van nőve a belekkel. Ezt nem lehet műteni.
3 hónapig figyelték pesten a peteérésem, de semmi. Feladtuk. Ez 2016- ban volt. Jelentkeztünk örökbefogadásra és tavaly júniusban egy gyönyörű kislány szülei vagyunk. Most 3 éves.
Viszont... Nekem sosem hagyott ki a mensim egy hónapot sem. 3 éve volt, hogy 11 napot késett.
Viszont most 19- én kellett volna megjönnie, de semmi. Tüneteim vannak, bár a cicim nem érzékeny.
Ciklusaim 26 naposak kb.
Hétfőn teszteltem, délutáni pisiből, ami negatív lett. Véleményetek? :)
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó