Sziasztok,
Csak gyorsan nyavajgok nektek és utána megyek pihengetni!
A tegnapi napot végigbőgtem. Nem tudnám megmondani, hogy mitől... Volt, hogy az elvesztett Gyöngy miatt, volt hogy csak apát öleltem, és attól, hogy mennyire szeretem... Szóval nem voltam egészen ép tegnap!
Rettenetesen izgatott vagyok tőle, hogy hogy alakul a hónapom.
Ne nevessetek ki, már nem tudom, hogy beképzelem, vagy tényleg azt érzem, de szurkod a hasam. Tegnap pedig leszakadt a derekam, és 1x úgy begörcsölt a petefészkemnél, ahogy júniusban...
Lehet hogy túlságosan akarom azt a babát???
Kész vagyok! Pedig mindig az van a fejemben, hogy biztos nem sikerülhet egyetlen egy alkalomtól!
Karcsimnak szombaton van a névnapja... Olyan jó lenne egy babával meglepni!
Ma vettem egy tesztet, tiszta hülye vagyok!

Az utolsó pillanatra kellett volna hagynom...
Na, mindegy! Kérlek ne nézzetek nagyon hülyének... Ha igy folytatom megbolondulok!
felrakom nektek a görbémet :
Verzsike,
de jó, hogy csináltál te is vonalzót, és raktál fel képet is

Én is ki fogom cserélni az angyalkámat...
Amugy a görbén fogalmam sincs mitől szaggatott a piros vonal vagy nem... Sőt, nekem volt olyan hónap amikor kék vonalat rakott a pé-hez?!
Eszti,
hanyadik ciklusnapon vagy most??Ma vagy a 15. napon? Nem lehet, hogy még most lesz pé-d? Szegény apát kapd el, de tényleg csak két naponta, mert ne adj Isten nem jön össze 1-2 hó alatt, akkor igencsak nehezetekre fog esni a végén! ...én ugyanezt végigcsináltam az év elején, és igencsak nyögve-nyelős volt mire sikerült a baba!
...persze most meg szidom magam, hogy miért csak egyszer voltunk hó közepén védekezés nélkül együtt!!!
Titi,
nem semmi a görbéd... Azt, hogy mikor volt pé-d már én sem tudnám megmondani! Komolyan nem tudom, hogy mit kívánjak neked!

De ha most baba lenne, az biztos igazi szerelemgyerek lenne!
Tényleg, mi lett a csajjal, aki a te helyedre ment volna dolgozni?
Virág,
Ennyire elkaptad apát, hogy már kedd óta fel se keltek???
Hogy van a kicsi fiad?? Ugye azóta minden rendben? Nem szoktál te 1-2 napra sem eltűnni!
Vigyázol még arra a másik kisgyerekre?
Balimama,
légy üdvözölve közöttünk! Remélem hamar összejön neked is a babuca!
Én is a második gyermekemet várnám... ha jönne...

És a második házasságból! Az előzőböl nekem egy (mindjárt) 9 éves lányom van, ahogy a vonalzóm is mutatja.
Gratula a 2 nagyhoz és az egy kicsihez!
Na, megyek, bekapcsolom a fűtést, mert idefagyok a géphez hamarosan...
puszika,
Ági