A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Sajnos nem tudom,hogy az előbb hogyan illesztettem ide ezt a képet,mert most már nem megy,csak úgy,hogy beszkennelem.légyszi írjátok le,hogy csináltam,és hogy ti hogy csináljátok.Köszi.Akkor most felteszem ,mert a mai nap erről lemaradt. :oops: Annira béna vagyok. :oops:

1162136684.31.pdf

Kép

Kép
anubias

Ez egyre rosszabb.Szóval ez egy hivatkozás,ahol a naprakész görbém van.Tény,hogy műszaki analfabéta vagyok. :evil:

Kép

Kép
anubias

szia Eszti,

én sajna ezt nem tom megnyitni!!! :((
Mennyi volt ma a hőd? Minden reggel ugyanabban az időben méred???

Ági

ja, a cicuk anyukámnál születtek, az én macsekom az anyukájuk :lol:
csné

Eszti,

csak azt nem irtam amit kértél...
Én úgy szoktam, hogy lementem a képet (kijelölve a görbét "kép mentése más néven", és át kell nevezned gif formátumra, hogy a babanet felismerje!!!
Remélem érthető voltam... :roll:

pusz
csné

Sziasztok!

Virág! Örülök nagyon! Nekem is megjött pénteken, talán pont egyszerre lesz babánk, tök jó lenne...

Eszter! Csak azért aggódtam, hogy nem jött meg, mert óvszereztünk és mindig 28 nap szokott lenni, most meg két napot késett. De végre megérkezett.

Pusz Erzsike
verzsike

Köszi,megpróbálom mégegyszer. :oops: Kép

Kép

Kép
anubias

Légyszi ne nézzetek hülyének, de halvány lila gőzöm sincs a hőmérőzésről. Mikor jó?
verzsike

Szia!

Az a helyzet,hogy itt én vagyok ebben a leg kezdőbb,de annyi a lényeg,hogy a hőt mindíg ugyanabban az időpontban kell mérni,a legjobb reggel ébredéskor,amikor még be vagy takarózva az ágyban.Az első időben össze-vissza ingadozik a hőd,majd peteéréskor lecsökken és utána felmegy másnapra és kisebb nagyobb ingadozással fent is marad egészen addíg,amíg jön a mensid,mert akkor ismét leesik.Hát dióhélyban ennyi.csné Ági görbéje gyönyörű.Ha azt megnézed,azon látszik a lényeg.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszti,

Örülök, hogy sikerült! :)

Szerintem még semmi nincs veszve a görbéden! Ki tudod próbálni, hogy ha a holnapi naphoz be irsz magasabbat, akkor lehet, hogy be is rakja neked 27.-ére a pé-t... Aztán persze ne felejtsd majd kitörölni és drukkoni, hogy reggel olyan magasat mérj! :D :roll:
Pár hónapos tapasztalatom az, hogy nem azonnal kell felmennie a hőnek leesés után... A lényeg az, hogy legyen egy alacsonyabb első szakasz és egy magasabb második fele a hónapnak!

példaként felrakom neked a májusi babás görbémet:
Kép

Talán igy jobban látszódik! :)

Ági
csné

Ági!

De ari vagy,nagyon szépen köszi az infókat.Beírtam magamnak holnapra 2 tized fok emelkedést és így be is rajzolta a pé-t.Teljesen igazad van.Ez nekem soha nem jutott volna eszembe.Olyan jó,hogy meg tudom veletek beszélni ezeket. :)

Ami a májusi görbédet illeti,nagyon köszi,hogy felraktad,ezen tényleg látszik,hogy az ember nem úgy működik,mint ahogy azt leírják a könyvekben,de attól még lehet sikeres az eredmény.Most nagyon jó lett a kedvem. :lol: A te görbéd viszont annyira szép,hogy azért nagyon drukkolok,hogy így is maradjon.

Akkor most nincs más dolgom,mint drukkolni,hogy emelkedjen a hőm.

Mégegyszer köszönöm.

Jó éjt. :wink:

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszti,

Nagyon örülök, hogy tudtam segíteni! Drukkolok neked a holnapi emelkedéshez!!!

Jó éjszakát!

Holnap biztos nem jövök, mert moziba megyünk este apával :)

Ági
csné

Sziasztok!

Hát a hőm leesett,nem pedig felment,de ki tudja,lehet,hogy pont ez lesz a jó,tehát ma lesz pé.Pár napon belül elválik.

Ági!

de jó nektek,ezer éve nem voltam moziban,főleg gyerek nélkül.hová teszitek addíg Vivit? Ő nem szomorú,ha nem mehet.Bálintot ilyen szempontból elkapattuk,mert mindenhová visszük és ha nagyon ritkán nem jöhet velünk,kész lelki válságba zuhan.na ettől mi is.pedig tudom,hogy néha kell felnőtt program is.Nekünk meg főleg,mert ha kisbabások leszünk,még ritkábban oldható majd meg az ilyen kiruccanás.Jó szórakozást a mozihoz. :wink:

Titi!

Hazajöttetek? Hogy vagy?Jól érezted magad.

Erzsike!

Kedvet csináltunk a hőmérőzéshez? :lol: Nálad mizujs?

Puszi és szép napot.

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok lányok!

Hát, hulla fáradtan, de újra itt vagyok. Nagyon hiányoztatok ám! Nagyjából 4 napja nem jelentkeztem?! Te jó ég! Ennyi ideig régen tűntem el, szerintem csak a kórházi idő alatt nem voltam ilyen sokáig.
Sajnos nekem a hazalátogatásaim általában nem feltöltenek, hanem lelomboznak. Nem egyszerűek a szüleim. De azt ugye senki nem tudja megválogatni, és ennyi idősen már változtatni sem tudunk rajtuk, hiába próbálkozom már vele gyerekkorom óta. :(

Eszter, nagyon szépen alakulgat a hőd, ha nem esik lejjebb a későbbiekben sem 36,2 alá, akár tuti akkor volt a peteérés. És látom, volt hozzá akció is, ez szuper. Szerintem még ma egy, aztán Ti mindent megtettetek ebben a hónapban a babáért.

Ági, tényleg szépen alakul a görbéd. A végén még egy akciótól leszel babás. Hát, az enyém is érdekesen alakul, mondjuk azt, hogy jól. Csak félek az eredménytől. Én tök őszintén, még nem szeretnék babát. Pedig az esély meg van rá, ha megnézitek a görbémet. Hát, Ági, meglátjuk. Tényleg úgysem mi döntünk! Azért mindenesetre már nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz ebben a hónapban velünk.

Virág, tegnap jó volt hallani a hangod! Ugyanis lányok, felhívtam Virágot!!! :) Annyira izgultam, hogy megjött-e, és amikor mondta, hogy igen, hát gondolhatjátok! Nagyon örültem neki!
Virág, amúgy használod a fertilityt? Abban fogod feltenni nekünk a görbéd? És karácsonyra tutira együtt fogunk pozitívat tesztelni!!! Én már elhatároztam, hogy azt akarom a fa alá tenni a páromnak ajándékba! :) Jó kis meglepi lenne, nem? Most jobban meg akarom Őt lepni vele, mint annak idején, amikor az ágyba szaladtam hozzá a pozitív teszttel a kezemben. :)

Verzsike, remélem, Te is el kezdesz hőmérőzni. Menni fog, ugye? Szerintem nagyon fontos a jól időzített akció a sikeres "projekthez"!

Na, akkor lássuk a görbémet.

Kép
titi_27

Azt hiszem én is nekikezdek. A MENSI UTÁN KELL ELKEZDENI? Akkor én is megpróbálok ilyen csodaszép görbéket gyártani.
verzsike

Erzsike!

Mensi első napján érdemes elkezdeni mérni.Várjuk a görbédet,ha bármiben kellene segítség,csak kérdezz nyugottan. :wink:

Titi!

Irígylem a szép görbéteket.Az enyém még döcög.Átérzem a szülőkkel kapcsolatos leki megpróbáltatásokat.Mi egy házban,külön lakásban élünkl,naponta találkozunk,a kapcsolatunk jó,de ott is van mindíg surlódás.Apósomékkal nagyon ritkán találkozunk és elég nehezen megy a kacsolatépítés.Volt sok vitánk is,de most ezen a fronton is béke honol.Sajnos tényleg nehéz az ősökkel.Sőt,én úgy látom,ahogy öregszenek egyre nehezebb.Fel a fejjel.Mi majd máshogy reagálunk a gyerkőceinkre,ha megöregszünk.:wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

sziasztok!

titi én is nagyon örültem a hivásodnak olyan jol esett másik topicba le is irtam örömujjongásomat a csajoknak!:)
hát nem irigyellek hogy mindig aggodnod kell valamin(most pl szüleiden)
feritit használom igen!és irom is csak most elég hülyén néz ki a görbém mert hétvégén tizkor mértem ma meg hétkor és eléggé leesett mivel korábban volt!na de sebaj mátol ugyis minden nap hétkor mérem és remélem beállitja majd a feriti nagyon szeretnék olyan görbét mint ágié!

verzsike!de jooo pont most meséltem a barátnömnek hogy egyszerre jött meg remélem a baba is egyszerre jön!
már most elkezdheted a táblázatot!mensi elsö napjátol ajánlatos de még most sem késö!holnap reggel mielött felkellsz mérd meg a höd utánna ird be feitibe!szerintem ha megkéred titi elmagyarázza neked mert sajnos én nem emléxem a kezdetekre!

anubias akkor szerintem még tegyetek ma egy lapáttal rá!biztos ami biztos!utánna meg reménykedjünk hogy szép lassan de biztosan emelkedjen a höd aztán egy várva várt pozitiv teszt:)

ági remélem oké volt a gipsz leszedés!
mit néztek moziba?

huh csajok én most ugy feltöltödtem sikerülni kell most nekünk is rajtunk a sor!mind a négyen babások leszünk és kész!na meg remélem hamarosan a másik topicba is anita és mesi is csatlakozik hozzánk!

kicsijuci nem tudom hogy válaszoltam e de nem emléxem igy most megteszem!olyan aranyos vagy ahogy lecsesztél minket!pedig ok nélkül ám!mert mindegyikünk ir ide is oda is!ez a topic arra valo hogy itt másokkal együtt kezdjünk mindent tiszta lappal!de nálatok már babázunk is!igy jobb hogy egy kicsit külön választottuk!de lényeg nem hagyunk el titeket olyan könnyen nem szabadultok tölünk!ide is oda is irunk:)

puszi mindenkinek Kép

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Most eléggé el vagyok keseredve.Amíg nem élesben ment a babagyártás,úgy éreztem,nagyon jó helyzetben vagyok.Mert ugye mindíg éreztem a pé-met,és a doki is látta az uh-on két egymást követő hónapban is,erre most,hogy élesebn megy,érzem,de persze akkor nincs is semmi.Most meg már a fertility is leírt.Mert próbálkoztam,hogy beírok holnapra,holnaputánra magasabb értékeket,de hiába,már ő sem szavaz nekem pé-t. :cry: Lehet,hogy nem is lesz ebben a hónapban?Van olyan,hogy valakinek egyszer csak nincs pé-je?Ez a leg kiborítóbb dolog a világon. :lol: Várni és várni,már második hete,és még mindíg nincs semmi. :roll: Na jó ezt csak viccnek írom,de azt gondolom,nem egyszerű dolog ez a topogás egy helyben.Amúgy a lelkem háborgása egyéb módon is megnyilvánul.Takarítási és rendrakási kényszerem van,ami ránk is fér és úgy elöntöttek a lreatív ötletek,hogy folyton barkácsolok valamit,ha van egy perc időm.Képeket készítek decoupazs technikával,meg magokat ragasztgatok,átrendeztem egy csomó apró részletet a lakásban és folyton azon töröm a fejem,hogy ha megjavítják a varrógépem,milyen dekorcuccokat varrok majd.Azt gondolom,hogy ezt a fészekrakó ösztönöm teszi velem.Persze amúgy is szoktam barkácsolni,de most kicsit megtáltosodtam.Lányok ez egy kisregény lett,amiben leírtam a leki nyűgeimet.Bocsi érte. :oops:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter, csak nyugi! Ha ez megnyugtat, nekem 28-án rajzolta be a pé-emet visszamenőlegesen, a leesés után 5-6 nappal. Úgyhogy tuti, hogyha ilyen szinten marad néhány napig, akkor ez bizony peteérés volt. Lényeg a lényeg, hogy még a mai napot fogjátok meg magatoknak. A gond ugyebár az, hogy mindig csak utólag derül ki, mikor is volt pé-ed. Ne izgulj, nagyon szépen alakul ez a hónapod, csak így tovább!!!
titi_27

Sziasztok!

Titi!

Köszi,hogy tartod bennem a lelket,nagyon ari vagy.

Amúgy a hőm olyan mint a hullámvasút.Már semmit sem értek belőle.remélm pár npon belül alakul kicsit.Amúgy ma valami nagyon történik odabent,de hogy pontosan mi,azt nem tudom,csak kicsit fájogat itt ott.Hát lányok én nem is emlékszem,mikor voltam ennyiszer együtt apával.Most is alig bírom nyitva tartani a szememet,olyan álmos vagyok.

Erzsike!

Méred a hődet?Majd dobd fel te is a görbédet.Persze ha már lesz.

Ági,Virág!

Mi van veletek?Merre jártok?

Eszter

Kép

Kép
anubias

Hello!

Elengedtek minket előbb a munkahelyről, úgyhogy lett egy szabad délutánom. Gyorsan neki is látok sütit sütni, meg már régóta szeretnék házilag zsemlét és azt is.
Eszter nem lennék a helyedben, már most félek hogy hogy fogom kibírni, ha nem jön össze decemberig a baba. Ezek a kételyek már így olvasva is kiakasztanak, de azért a sok együttlétért a pároddal egy kicsit irigyellek, de nem baj, holnap vége a mensimnek és mi is belevágunk.
MA reggel már mértem hőt, este megpróbálok görbét gyártani, csak az aabaj, hogy angol a honlap én meg a magyaron kívül csak franciául tudok, de remélem sikerül.
verzsike

Erzsike!

Most dogozom,de este leírom neked,hogyan kell használni ezt az oldalt.én is Tititől tanultam. :wink:

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter, mennyit mértél ma reggel? Ezek szerint még meg volt a tegnapi akció is? Jaj, akkor ez így Neked is nagyon izgi lesz!!!

Megpróbálom előszedni, valamikor valakinek már leírtam egyszer a fertility működését.

Velem semmi különös, a hőm rendületlenül 36,8, és holnaputánra várom a mensit. Persze, mivel a pé a 18. napon volt, valószínűleg késni fog, így hétfőig türelmes vagyok. Azért már nagyon izgulok!

Ági vajon hogy áll?! Jaj, de kíváncsi vagyok az ő állására.

Na, megyek, ma nem tudtam jönni, de ez a sok munka!

Puszi mindenkinek lányok!
titi_27

Sziasztok!

Jajj Erzsike,azt hiszem inkább mégis Titit kell megkérni,hogy írja le a fertility használatát,mert már nem emlékszem rá,hogy mit hol és hogyan,csak annyira,hogy felmész a www.fertilityfriend.com-ra és ott regisztrálod magad.Utána fog küldeni az e-mail címedre egy kódot,amivel majd mindíg be tudsz lépni.De elég homályosak az emlékek.

Titi!

Légyszi írd le Erzsikének,hogyan is kell. :oops: Köszi.Holnap felteszem megint a görbémet,hátha addíg még történik valami,mert most tényleg olyan mint a hullámvasút.az viszont biztos,hogy most odabent valami nagy dolog folyik,mert fájogat a hasam a petefészkem egész nap.Az is lehet,hogy még csak most lesz pé-m. :?: :roll: Nem tom. :roll: Az akciók mennek ezerrel,már annyira fáradt vagyok,hogy alig bírok ébren maradni. :lol:
Úgy izgulok,mi lesz a te hőddel.Azt kivánom,hogy úgy legyen,ahogy neked a legjobb lenne.

Ági!

Neked hogy alakul a hőd?

Virág!

Mizu? Van már görbéd? Muti. :wink:

Puszi

Eszter
Ági!

Veled mi ujság,hogy alakul a hőd?

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!!

Titi,
nem semmi ám a görbéd! :) Kiváncsi leszek, hogy mi lesz ebből... Bár ha a 18. napon volt a pé, akkor még hétfőig bármi lehet tényleg!

Anubias,
merre görbül az a görbe? Felrakod? Én azt hiszem, hogy a hasfájásnak kellene inkább hinned és ahhoz igazítani mindent! De ahogy elnézem tényleg nem unatkoztatok esténként! :)

Virág,
a Szabadság, Szerelem című filmet néztük meg. Mivel őszi szünet van, anyukámnál van Vivim... :( Rossz ilyenkor nélküle, viszont nagyon jó, hogy van segítségünk!
Majd ha kettő lesz, már nem lesz ennyi időnk kettesben nekünk sem!
Tényleg próbáld meg minden nap azonos időben mérni a hődet,mert nagyon nagy eltérések lehetnek akár fél óra miatt is!!!
Én pl minden nap 5-kor csak hőmérőzni kelek, aztán még kicsit alszom. Persze van olyan is, amikor elalszom a hőmérővel a számban. :roll: :lol:

Amugy levették a kezéről a kicsi lánykámnak a gipszet! Szegénynek tele van véraláfutással a keze! Viszont nem fáj már neki, ma már kötelet is mászott! :D

Erzsike,
Várom izgatottan a te görbédet is! Remélem sikerül simán megcsinálnod!

Gyorsan felrakom nektek a görbémet, aztán megyek apázni! :oops: Szerencsére még mindig nagyon szép, de nálam ugyanaz a helyzet, mint Titinél: majd csak hétfőre (nem) várom a mensit!
Kép

Virág! Nem 4-en vagyunk, hanem 5-en! Úgyhogy jövöre legalább 5 bébi lesz ebben a topicban! :) ...de lehet több is. Én már bevállalnék ikreket is! :D :roll:

Puszika,
Ági
csné

sziasztok!

anubias ne add még fel várd meg a honap végét!és ne idegeskedj legyél egy kicsit opimistább!
most én is nagyon reménykedem ebbe a honapba de ha még most nem sikerül akkor is ott a december!de ha akkor sem akkor nagyon csalodott leszek!de ilyenre nem gondolok!most ugy gondolom összejön!össze kell jönnie!

titi hát nem tudom mit mondjak!tudod mikor az ember nem számit rá mert kikapcsol akkor jön össze!hát nem tudom lelkileg tudom hogy nem vagy még kész de mire már észre veszed a babát és ugy igazán felfogod hogy ott van addigra szerintem fel is készülsz!ugyhogy én inkább a babáért szoritok neked!

ági huh azt a filmet én is meg akarom nézni!anya megigérte hogy megprobálja öcsémmel kiküldeni!
vivikének sok gyogypuszi hogy elmuljanak a kékségek!
olyan szép a görbéd szoritok hogy ne jöjjön meg!
mostmár mindig egy idöbe mérem a hömet!csak a hétvégén elsö két mérésem volt késöbb!de most minden reggel felkelek és 7kor megmérem!
jajj tényleg öt plusz anita és mesi!én hülye magamat kihagytam a számolásbol:)

velem minden oké kezd elmulni a mensim!remélem már nem tart sokáig mert tegnap tegnapelött nagyon erös volt és nem tudtam sehova menni csak fél oránként wcre!
ma elkellett mennem kisfiamért az oviba mert teloztak hogy végig hányta a folyosot!az ovonö azt mondta bizti virus!szerintem meg annyira köhögött hogy hányt!mert délután hál isten nem volt semmi baja!csináltam neki egy icipici halloween partyt és mikor jöttek gyerekek cukorért szegénykém azt hitte hogy vendégek!

a táblám még nem rakom be mert semmi nem látszik még!majd pár nap mulva:)rremélem az enyém is ilyen szép lesz honap vvégén mint ágié!
na mentem elkapom apát:))puszi mindenkinek joéjt

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Sikerült megcsinálnom a görbét...
verzsike

Sziasztok!

Ági!

A te görbéd továbbra is meseszép.Gratulálok hozzá,és drukkolok nagyon.

Erzsike!

Ügyi vagy,hogy csináltál te is görbét,majd tedd fel,ha lesz rajta látnivaló.

Virág!

Örülök,hogy ilyen optimista vagy,nagyon jól állsz a dolgokhoz.Kívánom,hogy legyen eredménye.

Nos,az én rémálmom : :evil: :cry: :?: Kép

Amúgy az érzéseimre hagyatkozva még mindíg van remény,talán holnap reggel felmegy és ott is marad.Hát ebben szeretnék most bízni,de nagyon. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter,
légyszives nem feladni!!! Mi ez a negatív hozzáállás! Ebből még bármi lehet! MIkor érezted a hasfájást?
Nekem azt irta az egyik doki, hogy a pete kilökődését érzi meg olyankor az ember!
Nézd meg az én babás görbémet, azon a fertility késöbbre rakta a pé-t nekem is (4 nappal), mert én 15 napon már éreztem a hasfájást... Úgyhogy azért a görbe, meg a fertility nem szentírás!!!

Amúgy nekem is vannak kétségeim... Semmi jele nincs ám, hogy baba lenne :( Se a cicim, se a pocim, se semmi nem jelez :cry:
Az elözőnél ilyenkor már hányingerem is volt... Persze az más! Ott a hcg-m az egekbe lehetett, és gondolom az felerősít minden előjelet!
...végülis Vivinél egy percig se volt hányingerem.. :roll: ...csak olyan rossz, ahogy közeleg a mensi ideje, annál inkább vesztem el a reményt! Pedig annyira szeretném!

Na,én papolok a pozitív hozzáállásról...

Virág,
máskor tessék rendesen számolni! :wink:
Szegény kicsi fiadnak meg jóbulást! :( A köhögéstől szerintem is simán lehet! Főleg ha még az orra is folyik!
Nálatok ennyire ünneplik a halloween-t?

Titi,
még nem volt időm irni a hajadról, de Nekem nagyon tetszik!!! Rettenetesen jó szine van!!
Én se tudom mit kezdjek a hajammal! Apának megigérem, ha pocakos leszek, levágatom megint rövidre :) Nagyon hullik így és nem is nagyon tudok mit kezdeni vele. Minden reggel szárítgatom, mosom, és nem igazán tesz jót neki! :(

Verzsike,
Ügyi vagy! :lol:

Anubias, Verzsike, Titi,
nem csináltok mensis vonalzót??? ..nem mintha a görbékből nem látnánk hogy ki hol áll... :roll:

pusszancs mindenkinek!
Ági
csné

Sziasztok lányok!

Na, ma elterveztem, hogy csak pihi lesz egész nap, erre nem tudtam tovább aludni. Mindegy, majd tv-zek, meg ilyesmi. Jó ez az egy nap kikapcsolódás!!! Már nagyon rám fért a hétvége után.

Virág, gondolom, hogy jó erős lehet a mensid ennyi idő után. De gondolom, hamarosan elmúlik, aztán lehet kezdeni próbálkozni.

Ági, tényleg csodás a görbéd. Jaj, de izgulok, vajon mi lesz ebben a hónapban. De tudod, én már tényleg azt mondom, "Ember tervez, Isten végez". Én hiszek benne, úgyis mindig úgy lesz minden, ahogy az odafenn meg vagyon írva.

Eszter, a görbéd tényleg lég girbe-görbe. Mindig ugyanakkor méred? És nem mocorogsz előtte? Semmi pisilni menés... stb. Ezek szerint még nem volt pé. Tényleg, mikor volt az a hasfájás? Nem baj, ha folyamatosan akcióztok (elég 2 naponta), akkor teljesen mindegy, mikor is van pé, úgyis eléri odabent apa anyát. Szóval, innentől már nem rajtatok múlik a dolog. Nagyon drukkolok Eszter!

Verzsike, most akartam leírni a fertility-t, de akkor nem is írom le. Ezek szerint sikerült? És fel tudod tenni nekünk? Csak hogy együtt izgulhassunk érted is!

Hát, nálam a helyzet a következő:

A fertility áttette a pé-em későbbre, viszont a hasam nagyon fáj. Szerintem meg fog jönni. Viszont ha később volt a pé, akkor még nem telt el a 14 nap, szóval még nem kellene megjönnie. Úgyhogy nem tudom, mi lesz, viszont az tuti, hogy nem lesz baba. Ha a pé ennyivel később volt, az az akció mit sem ért. Bár őszintén megvallva, én most nem bánom. De ahogy Virág is írta, ha megtudtam volna, hogy baba lesz, tuti másképp gondolnám az egészet. Mindegy, én úgyis decemberre összpontosítottam. Addigra itt mindenki úgyis babás lesz, és csak rám fogtok figyelni, nekem fogtok drukkolni, és annyi drukk hatására meg csak összejön! Na jó, ez csak poén volt természetesen! :)

Hát, lássátok ezt a szépséges görbét. Tényleg szép, bár mondom, én a pé-t nem tudom, mikor volt...

Megyek, szerintem tv-t fogok nézni. Szép napot mindenkinek ebben a trutyis időben. Ez az idő tökéletesen megfelel arra, hogy az ember odabent melegedjen az ágyikóban és a tv előtt semmit tegyen.

Jut eszembe, beszéltem Mesivel, semmi fejlemény, viszont azt hiszem, most hétfőn ment egy meddőségi centrumba az Őrsön, úgyhogy el kezdi kivizsgáltatni magát. Úgy néz ki, a húgomat fogja tanítani kémiából, így többet fogok tudni majd róla. Amint van hírem róla, rögtön megírom. És még annyit tudok, hogyha összejön a baba, talán fog jönni közénk ismét.

Kép
titi_27

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok,hogy így biztattok.Nem is vagyok folyton depis,de néha azért rámtör.Pedig apa azt mondta,hogy ez most egy olyan szép időszak és nem kellene azért rosszkedvűnek lenni,mert a hőmérő nem mér jót.Ebben nagyon igaza van.A hasam 27-én kicsit jelezgetett,de tegnap,azaz 31-én csalhatatlanul fájdogált egész nap.Úgy mintha ökölbe szorulna a petefészkem.A méhem meg nyilalgatott kicsit.Nem erősen,de egész nap éreztem,hogy valami történik odabent.Ma meg kicsit hányingerem van,de nekem ez szokott lenni pé környékén.Csak azzal vigasztalom magam,hogy az UH-on volt pé-m.Nem ebben a hónapban,de csak van mindíg,remélem. :?

Ági!

Én nagyon szurkolok a pozitív eredményért és szerintem az,hogy nem érzed nem jelent semmit.Nincs két egyforma terhesség.Még bármi lehet.Csakúgy ,ahogy velem is.Meg azért ez a hő sem tuti.Én amikor 2 hónapja készítettem görbét,mint egy mirelit csirke olyan hőket mértem.most meg teljesen mást.Arról nem is beszélve,hogy úgy tudom,hogy nap közben aktívabbak vagyunk és így magasabb.nekem tegnap este házimeló közben 36 volt.Szóval nem tudom mit higgyek.egyébként minden nap pontosan ébredés után még takaró alatt mérek,ugyanabban az időpontban. :roll:

Titi!

Nem tudom,hogy igaza lenne e a fertilitynek,hogy átrakta a pé-det.Végülis ez csak egy program.Nem hiszem,hogy tökéletesen megbízható.Mert ugye ő az eltéréseken alapulva mér,nem veszi figyelembe,hogy hanyadik nap a mensitől...Úgyhogy nem értem én ezt.Egy bizti tényleg úgy lesz,ahogy lennie kell.Amúgy tényleg elég lenne 2 naponta,csak mivel ilyen hülye a görbém,állandóan azt hisszük,bizti ma és akkor nehogy már ezen csússzon el a dolog.Nem mintha rossz volna,de azért normál esetben nem igényelnék ekkora aktivitást. :lol:

Megyek csinálok valamit,mert még köntösben téblábolok,pedig mindjárt dél van.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Még én is itt ülök a gép előtt.

Eszter, csak azért írtam, hogy elég két naponta, mert úgy mondták a lányok, hogy a sperma odabent 2 napig él. Tehát így bármikor is van pé, ha 2 naponta kerül be friss sperma, mindenképp van rá esély, hogy elkapja a kilökődött petesejtet.
titi_27

Hát én ez esetben nem bíztam a véletlenre. :lol: Csak legyen meg az eredménye is.Mondjuk így elég nehéz,ha nincs pé-m.Életem egyik leghosszabb hónapja ez a ciklus. :D

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Ági!
Én még nem tudom, hogy milyen érzés a baba odabent, de bizti jól érzed, azt mondják, ezt lehet tudni.

Eszter!
HA mást érzel, hagyd a fenébe a számítógépet, az nem érző lény, csak algoritmusokon alapul, mi pedig ne úgy működünk.

Titi!
Hol nézhetem meg az új hajad?

Meg tudja valaki mondani, mit jelent a görbéken az a vízszintes és függőleges piros vonal? Nekem nincs, vanaakinek szaggatott, van akinek teljes...

Jó pihit mindenkinek.
verzsike

Verzsike, a piros vonal a peteérésed. Függőlegesen láthatod, melyik napra teszi. Eszerint most nekem kicsit odébb tette. Legutóbb a 18. napra tette, most pedig a 24-re.

Amúgy a 2006-ban szeretnénk szülniben tettem fel képet. De most kimostam, szerintem kicsit világosabb lesz, mert engedett a színéből.
titi_27

Lányok, most mértem a hőmet. Hőemelkedésem van! 37,3! Be vagyok sz@rva nagyon! Kíváncsi vagyok, reggel mennyi lesz ebből. Annak idején esténként (a várandósság elején) mindig ennyi volt a hőm. Tegnap este még csak 36,9 volt!!!
titi_27

Titi!
Szerintem is jól áll neked ez a szín, bár én szőkén csak ezen a kis képen láttalak.
verzsike

Verzsike!

Ha meg szeretnéd nézni Titi haját,azaz őt még szőkébben,akkor menj fel a honlapjára.A hozzászólásában a profil,pü,után ott van a hivatkozás,www,ha ráklikkelsz ott vannak képek róla szöszin. :wink:

Tényleg te is dobhatnál magadról fel egy képet.Esetleg az iwiw-en fent vagy?Mert gondolom ott is van rólad fotó.Tervezünk decemberre egy talit,mi már találkoztunk nyáron és a lányok már előbb is,csak akkor én még nem voltam itt ezen az oldalon.Virág pedig decemberben jön és akkor tervezünk egy talit együtt a 2006-os topiccal.Remélem ott téged is megismerhetünk majd személyesen és persze a 2006-osok babával,mi meg pocaklakóval érkezünk. :wink:

Ági!

Neked hogy áll a hőd?

Kép

Kép
anubias

::::
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára verzsike 2012.04.28 18:50-kor.
verzsike

Sikerült...
verzsike

Jó reggelt lányok!

Verzsike, ügyes vagy. Én nem csináltam még sosem ilyen vonalzót. Annak idején csináltam babásat, és most mindig be akarja szúrni aláírásként.

Na, lássátok a görbém. Majd meglátjuk. A babás előtti görbémet néztem, és ott is 37,2-ről esett le amikor megjött. A babás hónapban viszont 37,1-re ment fel, mikor már +-at teszteltem. Szóval, nem tudom, de már csak pár nap, és kiderül. Az viszont tuti, hogyha addig nem jön meg, akkor szombaton tesztelek. Csak hogy megnyugodjak.

Kép

Tényleg, be is szúrom az aláírásom, csak hogy fájdítsam a szívem.

LÁNYOK, HOLNAPRA VOLTAM KIÍRVA!!!

KépKép
titi_27

Sziasztok Lányok!
Nem tudom befogadtok-e még új babára vágyót, főleg ha elmondom, hogy mi a negyedik babára várunk, de nagyon!
A történet sablonos. 34 éves vagyok, a férjem 36. Mindkettőnknek a második házassága. Az első házasságomból két nagy lányom van, Lilla 14,5 éves, Emese 9.
2005 márcisában született egy közös kisfiunk Balázs. Azóta szeretnénk még egy babát.
Biztosan nehezen érthető annak, akinek még nincsen gyermeke, de elhihetitek, ugyanolyan izgalommal vártam a harmadikat és most talán hamarosan a negyediket is, mint az elsőt.
Igyekeztem alaposan felkészülni mindegyikőtök előzményeiből és remélem én is tudok majd hasznos tanácsokat adni, ahogy sokat tanultam is Tőletek, pedig nem vagyok teljesen laikus (diplomás ápoló lennék).

Éva

Kép
balimama

Kisregényt írtam mindkét topicba,és elszállt. :evil:

Talán ez nem fog.

Szia Balimama!

jajj de örülök,hogy csatlakozol hozzánk.Légy üdvözölve a kis babavágyó csapatban.Teljesen értelek,én a 2.-at tervezem ugyanolyan nagy az izgalom,mintha még nem lenne babó.Ez így szép.Te mikor kezdessz a gyártásban.Hol álsz a ciklusodban?Mérsz hőt,vagy egyéb vudu eszközöket használsz? Minden érdekel minket,amitől babó lesz. :wink:

Verzsike!

de jó,hogy tettél fel avatarképet.Én is készítek majd mensis vonalzót is.Megnéztelek az iwiw-en,nagyon szipmik vagytok a pároddal együtt,és jók a képek.Bejelölhetlek?Egyébként itt mindannyian fent vagyunk az iwiw-en.

Titi!

Szegénykém,ma szülnél. :cry: Nagyon sajnálom ezt az egészet.Viszont én a + tesztért szorítok neked magamban. :oops: Ugye nem haragszol.Olyan szép a görbéd. :wink: Lessz ahogy lennie kell és kész.De te legyél optimista és erőss továbbra is,mit ahogy azt megszoktuk tőled,mert tudom,hogy most nehéz lehet nagyon. :roll:

Mamamról!

reggelre leesett a hőm. :roll: Régebben úgy gondoltam,ez a hőmérő módszer jó lehet a babó után fogamzásgátlásként is.Ma már tudom,nekem ez nem való,csak égnek áll a hajam tőle.Remélem nem sokáig méregetek már. :D

Ági,Virág!

Merre vagytok?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Szia Éva. Üdv köztünk.

Titi!
Én remélem, hogy szombaton kiderül, jön a baba! Szerintem simán megbírkóznál vele. De hogy bírod ki szombatig?? Én nem bírnám, az első gyanúra rohannék tesztet venni...

Akkor most nekiállok mindenkit megkeresni az iwiwen is, ha valakinek speckó neve van légyszi írja meg. Köszi
verzsike

Sziasztok,

Csak gyorsan nyavajgok nektek és utána megyek pihengetni! :)

A tegnapi napot végigbőgtem. Nem tudnám megmondani, hogy mitől... Volt, hogy az elvesztett Gyöngy miatt, volt hogy csak apát öleltem, és attól, hogy mennyire szeretem... Szóval nem voltam egészen ép tegnap! :roll:
Rettenetesen izgatott vagyok tőle, hogy hogy alakul a hónapom.
Ne nevessetek ki, már nem tudom, hogy beképzelem, vagy tényleg azt érzem, de szurkod a hasam. Tegnap pedig leszakadt a derekam, és 1x úgy begörcsölt a petefészkemnél, ahogy júniusban...
Lehet hogy túlságosan akarom azt a babát??? :(
Kész vagyok! Pedig mindig az van a fejemben, hogy biztos nem sikerülhet egyetlen egy alkalomtól!
Karcsimnak szombaton van a névnapja... Olyan jó lenne egy babával meglepni! :)
Ma vettem egy tesztet, tiszta hülye vagyok! :( Az utolsó pillanatra kellett volna hagynom...

Na, mindegy! Kérlek ne nézzetek nagyon hülyének... Ha igy folytatom megbolondulok! :twisted:
felrakom nektek a görbémet :
Kép

Verzsike,
de jó, hogy csináltál te is vonalzót, és raktál fel képet is :) Én is ki fogom cserélni az angyalkámat...
Amugy a görbén fogalmam sincs mitől szaggatott a piros vonal vagy nem... Sőt, nekem volt olyan hónap amikor kék vonalat rakott a pé-hez?!

Eszti,
hanyadik ciklusnapon vagy most??Ma vagy a 15. napon? Nem lehet, hogy még most lesz pé-d? Szegény apát kapd el, de tényleg csak két naponta, mert ne adj Isten nem jön össze 1-2 hó alatt, akkor igencsak nehezetekre fog esni a végén! ...én ugyanezt végigcsináltam az év elején, és igencsak nyögve-nyelős volt mire sikerült a baba! :(
...persze most meg szidom magam, hogy miért csak egyszer voltunk hó közepén védekezés nélkül együtt!!!

Titi,
nem semmi a görbéd... Azt, hogy mikor volt pé-d már én sem tudnám megmondani! Komolyan nem tudom, hogy mit kívánjak neked! :D De ha most baba lenne, az biztos igazi szerelemgyerek lenne! :D
Tényleg, mi lett a csajjal, aki a te helyedre ment volna dolgozni?

Virág,
Ennyire elkaptad apát, hogy már kedd óta fel se keltek??? :lol: :roll:
Hogy van a kicsi fiad?? Ugye azóta minden rendben? Nem szoktál te 1-2 napra sem eltűnni!
Vigyázol még arra a másik kisgyerekre?

Balimama,
légy üdvözölve közöttünk! Remélem hamar összejön neked is a babuca!
Én is a második gyermekemet várnám... ha jönne... :wink: És a második házasságból! Az előzőböl nekem egy (mindjárt) 9 éves lányom van, ahogy a vonalzóm is mutatja. :)
Gratula a 2 nagyhoz és az egy kicsihez!

Na, megyek, bekapcsolom a fűtést, mert idefagyok a géphez hamarosan...
:shock:

puszika,
Ági
csné

Jó reggelt lányok!

Ági!

Nagyon sajnálom,hogy ilyen sírós kedvedben voltál.Biztosan azért,mert nagyon vágysz már a babára.Szerintem teljesen érthető ,ha néha kicsit szomorkás az ember.Persze a morci idő is biztosan besegít.Én nagyon szurkolok a +-os teszthez tiszta szívből. :wink: Mikor tesztelsz?

Titi!

Neked változatlan a hőd?Megcsináltad a tesztet?Jujj,annyira izgulok. :oops:

Én este feldobom a görbémet,Ági igazad volt,mert tegnap 36,ma meg 36,6 volt a hőm.És abban is igazad volt,hogy ekkorra már jól kifáradtunk,így a nagy napra csak egy kis reggeli együttlét jutott,az meg nem olyan tuti,mert ugye felkelünk,és így ki tudja,betalálnak-e a kiskatonák. :? Minden esetre én drukkolok nekik és bizakodó vagyok.

Mindenkinek puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok lányok!

Akkor gyorsan először magamról...

Verzsike, hát én sem bírtam tovább… tegnap, mivel útba esett egy gyógyszertár, vettem egy tesztet, de – lett! Mára pedig már a hőm is esett 2 tizedet, úgyhogy lassan talán megjön. Nem is tudom, sírjak, vagy nevessek. Bár egy alkalomból ha összejött volna, tényleg igazi szerelemgyerek lett volna, de azért meglepett volna.
Szóval, én még mindig decemberre összpontosítok, most pedig nagyon várom a mensim.

Anubias, jut eszembe, nekem is hátrahajló méhem van, az első UH-n mondták a várandósság alatt. És nekünk elsőre összejött. De vajon most mennyit kell majd várni rá?! Hát, remélem, megint gyorsan sikerülni fog. Mondjuk nem tudom, mennyit segített, de én gyertyáztam, hogy odabent maradjanak a spermák, és eljussanak a megfelelő helyre. Nem tudom, van-e ebben valami, de én is tényleg mindent megpróbáltam. Vagyis sokmindent. Azért még van mentőöv, ha mégsem sikerülni. Pl. a testgyertya, a jobb termékenységi tesztek. De remélem, anélkül is sikerülni fog.
És hogy felment a hőd?! Tyűűű, akkor itt a pé!!! Istenem, de izgulok!!! Bárcsak sikerülne!!!

Jaj, de kíváncsi vagyok Anubias erre a hónapodra, nagyon drukkolok Neked! És ne stresszeld magad, próbálj lazítani, mert azzal nem teszel jót. Tudod, hogy sokkal nehezebb fog megfoganni a baba, ha be vagy sózva. Nem könnyű, de próbálj valahogy másra koncentrálni. Hagyd magad picit meglepni, sodródj az eseményekkel! Néha így a helyes!

Ági, szegénykém, elhiszem, hogy tegnap olyan sírós voltál. Néha nekem is feltörnek az emlékek, és akkor igenis bőgni kell. Néha azt sem tudom, miért sírok, de ha jön, akkor hagyni kell. A régi dokim mondta, hogyha sírni kell, akkor sírjak, had jöjjön ki a feszültség, ne tartsam bent. Szóval, azóta ha jön, akkor hagyom, hogy eluraljon.

Balimama, de jó, hogy csatlakozol hozzánk. És hogy diplomás ápoló! Tyűha, akkor biztos tudsz majd hasznos információkkal segíteni nekünk. És már a 4. gyermeked lesz?! Te jó ég! Irigyellek! És mikor kezdtek próbálkozni élesben?

Virág, merre tűntél? Elmúlt már a mensid???

Kép
titi_27

Sziasztok!

Ahogy igértem,felteszem a görbémet. Kép

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter!

Ne aggódj én pont ma olvastam, hogy a reggeli együttlétekből születik a legtöbb bébi, állítólag a spermák akkor a legaktívabbak.

Titi!
Mit értesz azon, hogy gyertyáztál a spermák bennmaradása érdekében?

Az a gáz, hogy eddig úgy indultam neki, hogy 4-5 hónapot adok minden nélkól a dolognak, ehhez képest már most hőmérőzök és teljesen be vagyok zsongva, hogy nekem most kell baba.

Pusz
verzsike

Verzsike, lehet, hogy hülyén hangzik, én bizony az együttlét után magasba vágtam a lábam... mármint tudod, gyertyát csináltam, amikor a derakad alá teszed a kezed, és a lábad az égnek emeled. :)

Igen, teljesen megértem a vágyakozásod. Annak idején (lassan egy éve lesz), decemberben a barátnőmmel beszélgettünk, és akkor még azt mondtam, hogy nem érzem még itt az idejét ahhoz, hogy jöjjön a baba. Aztán januárban pedig majd' megvesztem már érte. Egyik napról a másikra jött szinte. Utána pedig már az a januári sikertelenség is olyan csalódást okozott, pedig még csak egy hónap telt el próbálkozással. De nyugi, ha hőmérőzől, akkor azért sokkal közelebb kerülsz a célhoz.

Felteszed majd a görbéd? Szólj, ha segítségre van szükséged bármiben.

És amúgy mint hivatásos katonatiszt konkrétan mit csinálsz? Ha jól láttam az iwiw-en Kecskeméten élsz ugye?

Anubias, hát, ez szerintem egyértelmű peteérés volt. Szuper! Akkor most várjuk egy pici leesést (tudod, a beágyazódás miatt), aztán csak maradjon fent. Gondolom, mennyire várod már a 28. napot! :)

Nekem még mindig nem jött meg!!! És már semmi jelét nem érzem, hogy megjönne. A fenébe, remélem, azért normális ciklusom lesz, és nem lesz olyan hosszú. Ugyanis december közepén (mikor utazunk Bécsbe karácsonyi vásározni) próbálkozásos utat terveztem.

Ági, hogy áll a hőd???

És Virág, merre jársz???
titi_27

Titi, Kecskeméten csak a gimi befejezéséig éltem, de még mindig azt tartom az "otthonnak".
Most Pesten lakunk a XIV. kerületben, itt is dolgozom a Katonai Közlekedési Központban.
Olyasmi munkát végzek, mint egy szállítmányozó cégnél dolgozó civil. A honvédségen belüli személy és teherszállításokat tervezem, nem annyira katonás meló, csak annyi, hogy egyenruhában vagyok és a "megrendelők" katonák.
verzsike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?