Sziasztok!
Huhh, termeltetek ám, és látom vannak új képek is! Tökjó, hogy megjött a kedvetek hozzá!
Beagle!
Igyál rengeteget! Nem baj, ha 10 percenként jársz pisilni, pont ezért kell, hogy kimosson. 3-4 litert le kellene nyomnod naponta addig míg el nem múlik. Vigyázz nagyon, mert ilyen korai szakaszban veszélyes is lehet!
Gabi!
Gratulálok a nem hányáshoz!

Jó, ugye? Én is mostmár sokkal jobban érzem magam…a fáradtság is eltűnhetne már.

Szerintem ezek a babakocsis mózesek úgy vannak kitalálva, hogy nem kell alá már semmi, tehát elég puha és vastag…gondolom. De ha nem, akkor itt pl. lehet kapni 2 féle méretben is mózesba való matracot, nemtom otthon van-e. Ha mást nem, takaró.
Zsemlyécske!
Még mindig elég sz*rul áll hozzá, igen. Szerencsére a főnökeim nagyon mellettem állnak, az egész család, a 2 nagymamát is beleértve, vicces, olyan mintha az ő családjukba érkezne a baby, annyira kész vannak. Pl. már Aidan hugaként emlegetik, merthogy biztosak benne, h lány lesz.

Oda majd vihetem is magammal, úh ez nagy segítség lesz, és az anyuka felajánlotta, h néha babysittel is, de ezt persze nem fogom elfogadni. És igen, elvileg ősszel jön ki a legjobb barátnőm és a nővére, ők is nagyon várják, meg van itt is 1-2 ember… Valahogy lesz majd, olyan még úgysem volt, hogy nem lett sehogy.

Az már eleve előny, hogy nem dramatizálom túl a gyerek témát, és nem is burokban fog felnőni…sokat tanultam az angoloktól, itt másképp nevelik a gyerekeket, százszor strapabíróbbak és önállóbb személyiségek is. Az én saját életstílusomba fogom beilleszteni őt, és nem miatta forgatom fejjel lefelé a világomat. A rasták kicsit lazábban élnek, tudod.

Meg amúgy sem tudok mást tenni, ha esetleg….
Ja és sztem nyugodtan dolgozhatsz addig, amit írtál…itt is mindenki 2-4 héttel hamarabb fejezi csak be a melót. Én max. okt. 1-ig tervezem, kell az az egy hónap gyerek mentes pihenés, aztán úgyis jön csőstől.
Sonny!
Üdv közöttünk! További gondtalan hónapokat neked! Hastánc…hehe, vicces! Én még nem hallottam. Baby nélkül sem mennék…de ez én vagyok.

Ja és a névnapomra várod a babydet!

4D-s uh-val már 12 hetesen is láthatják a nemét, ha úgy mutatja magát, de a dokik 16 héttől szeretik mondani. Szerintem a cici már nem kéne, hogy feszüljön, ez az elején jellemző. Nekem is csak max 6 hétig volt ez…viszont már kb 2x akkorák, mint voltak, tök fura…mert amúgy az enyémek tök kicsik :p Megkérdezhetem, hogy te Pesten nőttél fel, vagy máshonnan származol? Ha igen, honnan? Ismerősek nekem ezek a képek…persze lehet csak itt a bneten láttam valahol, mert régebben nézelődtem minden féle topikban.
Ditta!
Szépek vagytok!

Te jó ég, nem semmi ez a baba.

Már Zsé-nek leírtam a segítséggel kapcsolatos infóimat. Szüleim Mo-on laknak, talán anyukám ki tud jönni egy hétre majd, és azt tervezem, hogy kb 2 hónapra haza is megyek, ha 2-3 hetes lesz a baby…persze csak ha egyébként egyedül kéne itt lennünk. Ha más lesz a helyzet, akkor karácsony előtt egy héttel haza, és január vége fele vissza. Tesóm is szintén Mo., a szüleimmel él…de nem is sok hasznát venném, mert egy 18 éves fiúról van szó.

Ja és még az út is kérdéses, mert állítólag katasztrófa az útlevél intézés a magyarok csigasága miatt, és sajnos nem lehet angol állampolgár a baby…van vm ideiglenes papír, amivel haza lehet vinni, de erről még semmit nem tudok. Remélem ez miatt nem ragadunk majd itt.
Judit!
Tökjó, akkor lehet, hogy én is tényleg őt érzem!
Akíra!
Engem általában 18-19-nek néznek, de max. 20-nak. :p Jók a fotóid! És neked is tökjól látszik már, ha tényleg ekkora, mint Kyra-nál volt! A nem kérdésben teljesen megértelek. De ne aggódj, ha véletlen mégis lány, az enyém meg fiú, akkor cserélünk!
Dalmi!
Szépen látszik már a pocid!
Eaglemszem!
Ti is szépek vagytok!

Huhh, és tényleg nagyon megváltoztál!
Pipal!
Nekem is 8 hetesen kezdett el látszani.
Kornéliusz!
Sajnos ikres hintát én sem láttam még. Szép lesz majd 2 egymás mellett.

Babakocsi pedig itt van rengeteg olyan is, ami nem egymás melletti, hanem mögötti. Hmm….ebay esetleg? Angliából v németo-ból…van rengeteg új cucc is, mostmár rengeteg cég is árul, legalábbis itt.
Harivera!
Huhh, sajnálom, remélem minden rendben lesz! Csak megcsapott kicsit, vagy jól meg is rázott?
Velem semmi új nincs, talán annyi, hogy ma hapciztam egy nagyot, de metrón ültem, és egy kicsit visszatartottam…és ezért annyira belenyilalt az alhasamba, nagyon fájt, azt hittem felordítok, és jól meg is ijedtem…de nem lett semmi. Soha többet nem fogom visszatartani. Ja, és mintha most is érezném kaparászni a babyt, de most egy vonalban a köldökömmel, kb 5-6 centivel lejjebb. De még mindig nem tudom, hogy ő-e az.
Na ennyi elég is belőlem mára, totál beálmosodtam, mire ezt megszültem! :p Vigyázzatok magatokra!