Sziasztok!
Vegre volt egy kis idom es vegigneztem az eddig feltoltott uh kepeket es a nehany pocifotot is. Ugy latom mindenki egyesz jol formalodik kivul-belul.

Ezen a heten szerintem mar nalam is kezd latszani valami, legalabbis a ferjem szerint. Eddig nem igazan volt feltuno, mert egyebkent sem vagyok a nadszalvekony tipus

szoval csak en eraztem inkabb, hogy szukulnek a ruhaim... Azt hiszem ideje lenne valami rendes kismamaruhatar fele nezni, de en nem igazan elvezem a vasarlast.
En is meglepodtem, hogy meg a 13. heten is belso uh-t csinaltak.

Nekem csak a 6. heten volt az, a 8.-tol mar mindegyik hasi volt.
Most kaptam meg a mult heti teszt eredmenyet (kombinalt teszt) es tok jo lett 1:4400! Azt hiszem csak a korom alapjan 1:750 lenne szoval ennek most nagyon nagyon orulok!
Megint szornyulkodve olvastam, hogy mennyi penzt elkernek otthon a tesztekert.

Igaz, hogy en itt egy kisebb vagyont fizetek a tb-ert, de legalabb most, amikor kell minden ingyen van. A down szures miatt mi is aggodtunk nagyon (igy kozel 35 evesen elso babaval) es elore eldontottuk, hogy ha magas kozkazattal jon vissza a teszt akkor amino, de mivel a kombinalt teszt is ingyenes eloszor ezt csinaltattam meg es most mar nem is kell mas!
Stelly - a Micimackos fuggony jo lehet, en is imadom es mar alig varom, hogy dekoralhassak. Meglestem a picifotodat, nagyon csini vagy!
Andus - jo hallani, hogy jobban vagy.

Nalam csak ez a franya szajiz jon vissza rendszeresen, de rajottem, hogy a fokhagymas piritos nagyon jo ra. Persze csak olyankor, amikor itthon dolgozom es nem az irodaban.
Szerintem otthon en is ugyanebben a dilemmaban lennek, mint te a tesztekkel kapcsolatban.
Zsufi - csak ovatosan azzal a sok munkaval, nehogy megeroltesd magad. De tudom milyen jo ilyenkor tervezgetni, rendezgetni. Mar bennem is majd' szetrobban a feszekrakasi oszton, de majd csak akkor kezdek hozza, ha visszajottunk Magyarorszagrol.
Julcsi - ha a vonalzodat berakod az alairasodba akkor nem kell mindig kulon csatolni. Lap tetejen Segedletek - Profil alatt megtalalod.
Dina - mar en is eppen hianyoltalak! Tok irigylem, hogy mar vannak kismamarucijaid. En nagyon nehezen szanom ra magam a vasarlasra.