Sziasztok,
Kata, örülök, hogy végre jól aludtál! Igen, sajnos mindig vannak dolgok, ami miatt izgulni kell. A szüleim vállalkozásának van egy jóakarója és ez kezd egyre szörnyűbb lenni.

Tehát szerencsére egészségügyileg rendben van mindenki és ez a legfontosabb, a többi meg majd csak lesz valahogy, ugye?
Gyönyörűek a kisruhák, na majd nézelődök én is ezen az oldalon.
Edina, dehogy van nagy pocakod!
Egyébként az utóbbi egy hétben nekem látványosan nőtt, majd csinálok fotót megint, hogy Ti is lássátok. A kolléganők mindig nézik, hogy milyen kis aranoys pocakom lezd lenni. Egyébként meg nem vagyunk egyformák hasügyileg sem, mit kell ezen csodálkozni és legfőképp beszólni emiatt az embernek.
Tegnap a húgommal bementünk egy bababoltba is a Baross utcában, jaj, alig tudtam néhány apró ruhát otthagyni! Nem is voltak drágák egyébként.
Felsők: mindegyik szűk típus, pamut, csak a hasrésze enged, két rövidujjú (akciós, mert nyári) egy rózsaszín és egy tégla, valamint egy fehér hosszúujjút, azt inkább őszre.
Bár ahogy elnézem az időt, akár ma is fel lehetne venni. Elegem van belőle, hogy minden hétvégén esik az eső.
Mi megyünk a párom szüleihez ma este, munka után.
Szex: nekünk is ritka

, valahogy a kemény hasam akadályoz, a helyes pózt meg nem találjuk. Szegény párom meg aggódik, hogy nehogy a babának baja legyen stb...
"Örülök", hogy feljött ez a téma is, meg annak is, hogy nem vagyunk egyedül a problémával.
Kata, nagyon jó hétvégét nektek, Szilvásvárad gyönyörű hely, majd mesélj.
Tegnap a Húgommal sorakoztam a T-Mob-ban, mert nem kapta meg a telefonszámláját, így nem fizette be, ezért korlátozták a hívásait. Ez volt az első hónapja ennél a szolgáltatónál, számlás előfizetéssel, azt sem tudta, hogy mikor kap majd számlát, így várt türelmesen... Hát kár volt.
Edina, sajnálom, hogy nem kaptál nadrágot.
Mind a Márk, mind a Dávid nagyon szép nevek, nekem is a Dávid a favorit. A páromnak nem tetszik viszont, így biztosan nem kapta volna ezt a kisfiúnk.
Nekünk még nincs nevünk, talán a Zsófia az, ami mindkettőnknek tetszik, de a párom szerint egy névből nem lehet választani...
Irigyellek Titeket a főzés miatt, én is nagyon szeretek, de csak hétvégén szoktam, ha itthon vagyunk. Hétköznap mi is rendelünk.
Majd jövök még,
Zsuzsi