A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

Panndi,
Ne haragudj, talán én voltam figyelmetlen, de tényleg nem emlékeztem erre. Ez borzasztó lehetett. :( :( :( Őszinte részvétem. Az ember igazából nem is tudja, mi minden mehet rosszul odabenn. :(

A hányás miatt is részvétem! Zsófinál és Fruzsinál meddig tartott nálad ez az időszak? Kívánom, hogy hamar elmúljon, és persze azt is, hogy csütörtökökn minden a legnagyobb rendben legyen!!!!!!

anabique
Budapest

anabique, köszi és semmi gond, nekem nem gond leírni, csak nem biztos, hogy Nektek jó ezt olvasni.

Zsófival végig hánytam, Fruzsival a 20. hétig, Réka babával a műtét napjáig.

Majd most meglátjuk, mi lesz.

Igen, sajnos nem tudjuk, mi történik odabent. Engem csak a folyamatos UH nyugtatna meg :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Netty: Nekem a Zétény nagyon tetszik :) meg az Emma
majd a 12. heti UH után aktívabban belevetem magam a névkeresésbe.

honey: nagyon kis édes :)

a doki nekem is az integrált tesztet javasolta.
olyan jó azoknak, akik mindjárt mennek a 12 hetes UH-ra, nekem addig még több, mint 4 hét van. (vagyis csak 3,5, de nem volt szabad idõpont, így tolták egy héttel)

panndi: minden rendben lesz! csütörtök mindjárt itt van! :)

ma reggel iszonyatos fejfájásra ébredtem :(

Szép napot!
pihe
hopihe79
Budapest

Sziasztok!

Megint volt mit visszaolvasni :)
Nálunk a hétvége ünnepléssel telt (nagylányom Luca, úgyhogy névnapoztunk), ezért nem volt időm nagyon netezni.

Látom, nem csak nekem vannak állandó félelmeim... Az a fura, hogy az első várandósságom alatt közel sem izgultam ennyit, mint most. Akkor olyan természetesnek vettem mindent, nem "agyaltam" túl a dolgokat.

Most talán az is közrejátszik, hogy egészen másként érzem magam.
Nagyon gyakran fáj a fejem és ami igazán aggaszt, hogy elég sokszor görcsölget, fájdogál a hasam. Ilyet Lucával nem tapasztaltam.
De csütörtökön végre megyek ultrahangra, akkor minden kiderül :)
addisz
Budapest III. kerület

Honey, kicsit megkésve gratulálok! Olvastam, hogy minden okés, csak írni nem nagyon volt időm...

Panndi, nagyon rossz lehet neked, el tudom képzelni, mennyire félsz, hogy megint történik valami :( Próbálj arra gondolni, hogy van két szép, egészséges kislányod, még egyszer nem történhet meg ilyen szomorú dolog....

Hányáshoz pedig.. hát mindenkit nagyon sajnálok, én hálistennek nem vagyok egy hányós típus, a nyáron is, amikor mindhárom gyerek + fél család felváltva vagy egyszerre fosott és hányt több napig, én egy délután voltam rosszul, akkor is "csak" hasmenésem volt és émelyegtem, ha fel akartam állni a vécéről :oops: Ami a mostani rosszullétemet illeti, nálam is változó, hol semmi bajom, hol ki vagyok feküdve...
Én szerdán este megyek megint uh-ra, remélem minden rendben van, akkor mehetek én is kiskönyvért :D (de oda csak jövő szerdán tudok menni, remélem a védőnő nincs szabadságon...)
20140901114303

Egy gyors körkérdés: (és elnézést, ha már volt a téma) szedtek valamilyen vitamint, vitaminokat? És ha igen, milyet?
Alapvetően a kiegyensúlyozott táplálkozás híve vagyok, persze ezt nem mindig könnyű kivitelezni. 6 és fél évvel ezelőtt, mikor Lucát vártam, az Elevit volt a "sláger", most nem is nagyon néztem utána, hogy mi változott ezen a téren.

Köszi :)
Brigi
addisz
Budapest III. kerület

Addisz,
én nem tudom mi a sláger most, de én maradtam az Elevitnél. Az bevált eddig is, most is jó lesz :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Addisz, szerintem még mindig az Elevit a sláger :D Én is azt szedem, igaz, már nem minden nap, mert néha elfelejtem :roll:

Linácska: gyerekek meggyógyultak?

Más: ti jól vagytok ma? én valamiért nagyon ingerlékeny, ideges :? Majdnem falra másztam a gyerekeimtől, pedig nem hiszem, hogy rosszabbak voltak mint máskor... aztán kimentem 5 percet az erkélye levegőzni, most pedig várom, hogy mindenki lefeküdjön :oops: Igaz, egész nap álmos is voltam, az éjjel megint rosszul aludtam kisfiam miatt (tegnap is és azelőtt is...), lehet azért vagyok ilyen nyűgős, vagy a levegőben van valami :cry: Férjem szerint (és én is látom), sz@rul is nézek ki, látszik, hogy ki vagyok...Remélem holnap már jobb lesz...
20140901114303

Brunhild,
menj ki este csillaghullást nézni, állítólag ma este szép lesz, mármint ha látható.
Én jól vagyok, bár mind a két gyerekem itthon volt. Aranyosak voltak, délután egyszerre aludtak 3 órát :lol: Lilinek amúgy eddig sem volt látható baja, szerdán viszem is oviba, mert lejár az antibigyó, Levinek továbbra is folyik a füléből a trutyi, de most már tejterhelésig nem megyek vissza vele, végre az ötödik időpontra el szeretnék jutni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt, jó reggelt, mi ez a nagy csönd?!?! :)

Brunhild, remélem, sikerült végre kipihenned magad, és ma már jobban vagy!

Megkaptam a kiskönyvem tegnap... Kapott már valaki rajtam kívül?? Láttátok a borítóját? Olyan, mint a macskák oltási könyve, csak fehér!!! Az eddigieken legalább anyukának kinéző néni meg baba volt, de változott a törvényi szabályozás (vagy mi), és most csak fehér lehet. Mikor megláttam, azt hittem, elrontottak valamit a nyomdában. Szerencsére a lányok kidekorálhatják, csak annyit kért a védőnő, hogy a belső oldalakat kíméljék meg. :lol:

anabique
Budapest

Igen nekem már 1 hete megvan. Most megyek újra a védőbe bele iratni az első laborokat.

Kép
Kép
Kép
gydavid

Sziasztok!

Nagyon izgi a kiskönyv. lehet azért, mert nekem még sosem volt. :) Elõtte sajnos el kell intéznem az ideiglenes bejelentkezést, mivel az ünnepekig folyamatosan dolgozom, utána kéne néznem, hogy két ünnep között van-e ügyintézés az önkormányzatoknál.

Addisz: én is Elevitet szedek, elvileg napi felet, de néha én is elfelejtem.

Brunhild: remélem jól aludtál, és kicsi fiad is. :)

gydavid: de jó, hogy már a vérvételeken is túl vagy!

Szép napot mindenkinek!
pihe
hopihe79
Budapest

Képzeljétek vitáznom kellett a védőnővel. A magánorvosom nekem mondta, hogy a család és nővédelmi központban Székesfehérváron teljesen ingyen megcsinálják a 12.-héten a kombinált szűrést. Azt mondja erre a védőnő, hogy igen megcsinálják, de az csak egy ultrahang. Mondom neki, hogy azért kombinált mert vérvétel is. Erre előszedte az összes kismama kartonját, hogy higgyem el, hogy itt vérvételt senkinek sem csináltak?! Na jól megijedtem, gondoltam akkor mégiscsak mennem kell Pestre. Csak azt nem értettem, hogy a magánorvosom akkor miért mondta? Haza jöttem és felhívtam ezt a központot, és persze szerencsére én tudtam jól. vérvétel+uh ingyen.
Úgy hogy felvilágosítottam a védőnőt. Azért az kiderült, hogy innen a kismamák az sztk-ba járnak,és nem oda a nővédelmi központba, ahol úgylátszik mélységesen halgatnak róla, hogy milyen lehetőségeik lennének. elég szomorú nem??

Kép
Kép
Kép
gydavid

Sziasztok!

Köszi a válaszokat! A csütörtöki uh után azt hiszem azért veszek egy doboz Elevitet, baj nem lehet belőle.
Nálam annyi a nehezítő körülmény, hogy 11 éve vegetáriánus vagyok, ezért nagyon oda kell figyelnem a megfelelő ásványi anyag és vitamin bevitelre.

Brunhild: én is hasonló hangulatban vagyok, mert már kora reggel iszonyú fejfájásra ébredtem, hányingerig fajult a dolog, alig bírtam elindulni dolgozni :(
Nagyon sokszor fáj a fejem, őrjítő tud lenni... Ez a szeles idő meg csak rátesz egy lapáttal.

Szép napot,
Brigi
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kiskönyv tényleg ronda, már Fruzsinál is ilyet adtak, nekem a régi idők ellenőrzőjére emlékeztet :lol:

Ha holnapután minden oké lesz UH-n, pénteken én is megyek a védőnőhöz...

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Csináltam vonalzót, muszáj letesztelnem, bocsi :)

Brigi

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Hát csillagokat nem néztem :D , sokkal jobban sem aludtam, ma is fáradt vagyok, semmihez sincs kedvem; egész délelőtt egy kardot készítettem nagy fiamnak holnapra, mert szerepelni fog a suliban, és úgy elfáradtam, mintha maratont futottam volna :(
Kaja sem esik jól... Egyszer még a hányinger is utolért, de csak pár másodpercre szerencsére.

Ronda a kiskönyv? :( Még ez is...el tudom képzelni milyen, nagy fiamnak van hasonló pót-óltási könyve (másolat)...jó ronda...

Addisz, sajnállak, nekem csak egyszer fájt a fejem, amióta terhes vagyok, de akkor nagyon, és egész nap :cry: . Homeós könyvben több bogyót is ajánlanak fejfájásra:
-egyszerű fejfájás:Phapax, 20 csepp vízben feloldva, egy óra múlva meg lehet ismételi, majd naponta 4-szer, ha nem szünik meg
-migrénszerű, látási zavarokkal társulva: Cyclamen ) 9 CH, 5 golyó 30 percenként
-ha vakító fényérzettel és hányingerel/hányással társul: Iris versicolor 9CH,5 golyó, mely szükség szerint ismételhető
20140901114303

Brunhild: huúúú, nagyon köszi a homeós tippeket, mindenképpen beszerzek a 3. fajtából, mert már napi szinten jelentkezik a kínzó fejfájás, gyógyszert meg nem akartam bevenni.
Állítólag algopyrint lehet szedni, de nem kockáztattam...

Már úgy várom én is a kiskönyvet, az első nagyon szép volt, büszkén vittem mindig magammal, most elő is vettem és nosztalgiáztam kicsit.
A testsúlyváltozásomon kívül mindennel nagyon elégedett voltam :D

B

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Hát, a testsúlyváltozással kevesen elégedettek :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

addisz: nem baj, ha nekem is pillangóm lesz? :)

majd rajzolunk valamit a kiskönyvre :) és akkor szép lesz, és olyan, amilyet mi szeretnénk. hm?

brunhild: nagyfiad lesz a király? :) nekem csak olyan fejfájásom szokott lenni, ami migrénszerû, hányingerrel jár, de sem látási problémám, sem vakító fényérzékem nincs.

álmos vagyoooook
hopihe79
Budapest

Pihe: dehogy baj, szálljon csak a pillangó :)

Én is álmos vagyok, de non stop :) Tegnap a férjem lelkes volt, hogy nézzük meg a Ponyvaregényt a tv-ben, na, az első 10-20 percre még emlékszem, de úgy bevackoltam magam a meleg ágyba, hogy végül azt sem érzékeltem, mikor ő mellém feküdt.
Olyan a napirendem, mint egy 8 éves gyereknek :D

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

sikerül beillesztenem? :)

hopihe79
Budapest

Hopihe: majdnem..ő a Boldog Herceg.. a palástot már megvarrtam a múlt héten, ma még ki kell vasaljam..és hát kellett egy kard :? Nem akartam kalóz, vagy lézeres kardot venni, bár a célnak az is megfelelt volna, de szerintem hűlyén nézett volna ki, úgyhogy nekiálltam alkotni...majd ha lesz fotó, megmutatom :wink:

Homeós bogyók: én nem vagyok szakértő, könyvből másoltam ki :roll: (persze amikor nekem fájt a fejem, ez nem jutott eszembe...)
Hopihe: ezt írta, gondolom nem feltétlenül szükséges a fényérzékenység, hogy bevehesd a bogyót :roll: ..ártani nem árthat, azt mondják... (ez a könyv direkt kismamáknak van)
20140901114303

Ma én is kaptam kiskönyvet, már Levivel is ilyen ronda fehér volt. Az a legjobb benne, hogy szép apró betűvel rajta van, hogy mi is az, aztán hatalmas betűkkel, hogy egészségügyi minisztérium...
De Lili csinált belőle ilyet:

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

brunhild: köszi, mindenképp szerzek be egy-két bogyót, elég fejfájós vagyok. Ma viszont folyamatosan szédültem, nem jó érzés.
Mindenképp rakj fel képet! :)

Linácska: nagyon szép lett! :) a végén még én is megkérem Lilit, hogy segítsen :)

pihe

hopihe79
Budapest

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.05.28 18:17-kor.
20140901114303

Gratulálok a kiskönyvekhez!

Brunhild
Nagyon szépek a fiaid! Olyan igazi csibészkéknek néznek ki :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Addisz
Alapvetően bármilyen vitamin -készítmény jó lehet. Én most a DM-s multivitamint szedem.
Tejet, tejterméket fogyasztasz?
Vasbevitelre kell nagyon figyelned! B12 vitamin bevitele fontos még!

Kép
mrsleo
Debrecen

Brunhild! tüneményesek! :lol: Nem lehet könnyű velük?!

Kép
Kép
Kép
gydavid

Brunhild, nagyon szépek :) A kicsi tűnik a legcsibészebbnek :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Mindenkinek köszi! :lol:

Hát tényleg nagy csibészek, és a kicsi valóban túl tesz a nagyokon...
És tényleg nem könnyű velük :roll: Most a képhez nagyon szépen beálltak, összebújtak, ölelkeztek..ilyen sem volt még soha, mindig lökdösődnek, veszekednek, féltékenyek egymásra :(
20140901114303

MrsLeo: igen, tejet, tejterméket, tojást eszem, illetve próbálok minél változatosabban táplálkozni, pótolni azokat a vitaminokat, ásványi anyagokat, amik a húsban vannak.
Az előző terhességemnél ez szerencsére nem okozott semmilyen gondot, Luca egészséges, mint a makk :)
De akkor sokkal több időm volt főzni, körültekintően vásárolni stb., most ez nagyobb szervezést igényel.

Brunhild: nagyon helyesek a fiaid, tele vannak élettel :)

Ma kivételesen nem fáj a fejem, viszont cudar hangulatom van, mindenre ugrok :(

Szép napot mindenkinek!
Brigi

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Addisz,
a Ponyvaregényt én is meg akartam újra nézni, de az első 10-20 percig sem jutottam. Igazából mire elkezdődött, megfeledkeztem róla, és bár nem emlékszem, nyilván aludtam helyette. :D

Linacska,
Nagyon szép a kiskönyvetek! Az enyémet is elkezdték kidekorálni a lányok, de még nem végeztek vele. Ha kész lesz, megmutatom. :)

Brunhild,
gyönyörűek a gyerekeid! Így, hogy mosolyognak, nem is gondolná az ember, hogy rosszak is tudnak lenni... :) Te írtad, hogy mész ma uh-ra?

anabique
Budapest

Anabique: angyalbőrbe bújt ördögök :D
Igen, én megyek, este fél nyolcra, aztán ki tudja mikor kerülök sorra, és főleg haza...
20140901114303

anabique,
ez még Levi kiskönyve, a mostani még ronda fehér.

Na nekünk ma délután kijut még egy fülészet, egy hét után is jön Levi füléből a trutyi, hívtam a doktornőt, hogy ez még belefér-e, mondta, hogy elvileg beleférhet, de inkább megnézné. Még jó, hogy pont akkora kaptunk időpontot, mikor Lilinek angolja van, vagyis, nem tudom megvárni és hazahozni. Komolyan, ha nem lenne az a néhány összetartó ovis anyuka, nem is tudom mit csinálnék.

Márciusig egy magánoviba járt a lányom, ahol kicsit leromlottak a viszonyok, szóvá tettük, és a tulajdonos ahelyett, hogy változtatott volna, inkább kidobta a gyerekeket az oviból úgy, hogy ki is volt fizetve. Volt akit magától hoztak el a szülők (pl. megpofozták a 2,5 éves gyereket), az én lányomat meg kidobta, mert magamtól nem hoztam volna el. Na végül 7 gyerek ment el, meg kirúgták a kedvenc óvónénijüket is, és egész júliusig együtt voltak az egyik szülő házában a kirúgott óvónénivel. Aztán elintéztük, hogy együtt felvegyék őket az állami oviba, szóval azóta nagy az összetartás. A mostani óvónők már nem is követik, hogy mikor ki viszi haza a gyerekeket, mert mikor ki ér rá, hordjuk egymásét. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Brunhild,
szorítok estére.

Panndi,
neked meg holnapra, ha addig nem kerülök már gépközelbe.

Ha minden igaz holnap végre megyünk tejterhelésre. Persze Levi nem produkált időben székletmintát, hogy ma felvigye a férjem, és biztosra menjünk, de mindegy, remélem holnap negatív lesz, és maradhatunk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Eltűntem kicsit, de annyira álmos vagyok, h mire haza érek a melóból, és Zétit lerendezem, és kaja, meg fürcsi, alig látok ki a fejemből. Egyfolytában ma is ásítoztam a munkahelyemen. Több napon is előfordult, h 20.30 kor a kis családom már aludt. :oops:

Brunhild: mesélj majd, mi volt uh-n? És kérem a képet is ám!
A fiúkhoz gratula, mint az orgonasípok. Kell egy kiscsaj a végére

Panndi: megy a drukk, remélem holnap minden rendben lesz. Képet te se felejtsd el ám!

Én is már alig várom a hétfőt, reggel megyek 9.40 re. Utána beugrom az integrált vérvételre. De most pénteken még el kell hoznom a háziorvostól a laboros eredményem. Kíváncsi leszek rá. 8 fiola vért vettek le a múltkor, azt hittem majd a másikba meg bekötnek egy infúziót helyette. :wink:

Hogy álltok a súlygyarapodással? Méritek otthon?
Én Zétivel sokat híztam, remélem most ezzel is különbözni fog ez terhesség.

Linácska: micsoda mestermunka. Ez már igazi babavárós kiskönyv

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty,
ez már nem babavárós, 16 hónapos elmúlt az "alanya", na de majd a mostanit is kidekoráljuk :lol:
Súlyügyileg én eddig 3 kilót fogytam, 2-t a vírus által, és hiába próbálom visszahízni újabb kiló ment le. De nekem valahogy a terhesség a normális hormonállapot, mert akkor mindig fogyok (a fogamzásgátlótól is) Lilivel -13 kilóval fejeztem be a terhességet Vagyis híztam 10-et, és a kórházból -13-mal jöttem ki. Levivel is 10-et híztam, most nem sokkal vagyok kevesebb, mint amivel őt szültem, de szülés után még feljött vagy 12 kiló. Szerencsére tudom, hogy miért van ez, és mit lehet tenni ellene, csak Levi után még nem volt rá elegendő idő, hogy lemenjen a felesleg.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hópihe: Én nem bántam meg a Zétény nevet, a mai napig annyira azt érzem, h nagyon jó választás volt. Szeretjük nagyon. A tesó is Z lesz.

Mrsleo: és mik a tippek, lehet tudni?

Linácska: Bocsi, azt hittem, ez a mostani könyved. Akkor majd erre a mintára készül az újabb is.
Hát nem semmi ez a kilós téma. De mitől megy fel szülés után a súlyod? Ez tök ritka nem?
Hogy érted, h az orosz nevet még ki kell találni?

Elevit: én is elkezdtem, de a székrekedés miatt abbahagytam, 21 szemnél. Már már tudom, nem az Elevit okozta, de mostanra már rég eladtam...
Azt olvastam, h viszonylag sok benne az A vitamin, ezért a Gravidábsn pl kevesebb van, mert a túl sok sem jó. De ezt csak lehet, h valaki hitelrontásból találta ki. Szóval napi egy folsav és néha magne b6

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty,
a férjem apja orosz, és minden unokájának van orosz neve is másodikként. Ha lány lesz, akkor Léna, de ha fiú, akkor ezt még nem tudjuk.
A kilókról meg annyit, hogy van egy betegségem, amire gyógyszert szedek, és szoptatás alatt nem javasolják, hogy miért, nem tudom, sokan szedik, de Levi gasztroenterológusa azt mondta, hogy ne küldjük már rá a gyerekre, amúgy is ezerrel refluxos. Na most a gyógyszer nélkül hízom. Mire abbahagyta a szopit, és újra felirattam, csak néhány hónap telt el addig, míg újra terhes lettem, szóval maradt a felesleg, na de majd 2012-ben újra csini leszek :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Megjöttem, hosszú volt ez mai nap..először az előadás a suliban, utána a doki, közben pedig végig izgultam a barátnőmért, aki ma kellett szüljön és egész nap nem tudtam róla semmit (végül, estére, császár lett belőle, mindketten jól vannak).

Na szóval, minden rendben van. Először megijesztett a doki, mert 8+1 hetesnek mérte, ami túl kevés, ráadásul egy héttel ezelőtt pont ekkorának mérte :shock: Szóltam, hogy ez így nem jó....akkor újra mérte, és tényleg, 8+6 :lol: Így már egészen más 8) Kaptam én is beutalókat, mehetek védőnőhöz. Vissza már csak januárban kell mennem... A képet majd holnap megpróbálom feltenni.

Jó éjszakát mindenkinek!

ÚI: A fiam szereplése is jól sikerült :P
20140901114303

Sziasztok!

Nem bírok aludni :(

Én eddig nem híztam, csak fogytam, de nálam mindig így van. A 12. hétig fogyok, utána kezdek hízni, és szülés uton a kezdősúlyom alá fogyok vissza :) Remélem most is így lesz! :)

Jaj de lassan megy az idő...

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi,
nyugi!!! hányra mész??? Szurkolok nagyon.
Én sem nagyon aludtam, a lányomnak szombaton lesz a szülinapi partyja, elvileg másik két kislánnyal együtt, akik betegek, az egyik le akarja mondani, én meg tartanám, mert Lili várja. Végül is egyedül is megtartom, de alig van egészséges gyerek, ki jön el???

Szurkoljatok, hogy maradhassunk tejterhelésen!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Brunhild,
gratulálok Neked is!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Brunhild,
de jó, hogy minden rendben! Képet nagyon várjuk!! Kisfiad szerepléséről is készült kép? :)

Linacska,
Szerintem tök jó, hogy így állsz hozzá! :) Mármint hogy kész terved van rá, hogy mikor és hogyan leszel csini. :)

Ez a szülinapi buli nálunk is "probléma". Lilla Karácsonykor született, 26-án. Kari előtt nem lehet bulit tartani, mert senki nem ér rá, a két ünnep között sokan elutaznak, így marad a január, de az meg már annyival utána van.

Panndi,
Én sem bírok aludni. :( Este extrém korán lefekszem, de egyszerűen képtelen vagyok tovább fennmaradni, és gondolom tán emiatt van, hogy hajnalban meg felébredek, és sokáig nem tudok visszaaludni. Ne izgulj, minden rendben lesz ma! Szorítunk itt neked mindannyian!!!!

Súlygyarapodás: a vírus miatt én is fogytam, de az aztán visszajött, és most tartok a +1 kilónál. Nekem mindig a legvégén lódul meg nagyon, de szerintem a vizesedés miatt is, na akkor már tényleg úgy érzem magam, mint egy bálna. Közvetlen szülés után marad még rajtam plusz kiló, viszont általában félévnyi szoptatás után az eredeti súlyom alá fogyok. Eddig legalábbis így volt.

anabique
Budapest

csak panndi miatt pofátlankodok be, de látom itt még nem járt... :D szóval panndi :D 8) puszihegyek a csajoknak!!!!

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

Ez eddigi álomkórból tegnapra nekem is álmatlanság lett, még éjfélkor is csak pörögtem az ágyban, pedig az elmúlt hetekben olyankor már rég húztam a lóbőrt :)

Kilók: nagy félelmem, mert Lucával iszonyú sokat híztam (23 kg-t), pedig figyeltem arra, hogy mit eszek. Tény, hogy a végére nagyon vizesedtem, a kezem, lábam, ujjaim. A kórházból (ahol két és fél hetet töltöttünk szülés után) -13 kilóval jöttem ki, pedig Luca csak 2900 gramm volt.
Terhestornára majd mindenképpen fogok járni megint a 12. hét után, az nagyon bejött :)

Én is ma megyek ultrahangra este, már nagyon várom! :)

Szép napot!
Brigi

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kicsi babánk 62 mm-es, egészséges, tökéletes kisbaba :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Wow! :))))))) Ez szuper hír!!! :)

anabique
Budapest

Panndi
Gratulálok én is :D! 62 mm már komoly méret :)

Brigi

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Panndi: Gratulálok! :) nagyon jó hír! :)

Brunhild: Gratula :) az UH-hoz, a srácokhoz, meg a kardhoz is :)

elromlott a fűtés, alig aludtam az éjszaka, ideges voltam. Ráadásul ma még egy ellenőrzést is kaptunk az egyik építkezésen. bárcsak lenne már holnap ilyenkor :)

súlygyarapodás: nem nagyon tudok enni, mert nem kívánok semmit. le is ment 2 kiló, de visszajött már 1, mostanában sokszor éhes vagyok, de mindig csak keveset tudok enni. fél szelet kenyér pl. :) régebben naponta max 2szer ettem

linácska: nekem is nagyon tetszik a Léna, csak már van a baráti társaságban.

a júliusi születésekkel sem lesz egyszerű a szülinapi party, szünidőben összetrombitálni a gyerekeket. Erre még nem is gondoltam :)

addisz: drukkolunk :)

pihe

hopihe79
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?