Kicsit elkeskenyedve írok most és a segítségetekre lenne szükségem. 2-3 napja az én kis Marcikám úgy tesz, mintha elfelejtette volna, hogyan kell ráharapni a cicire, pedig eddig ezzel semmi gond nem volt, mindig elsőre tökéletesen rákapott és már evett is. Ezért nem is igazán tudtam, hogy milyen az ha fáj. Most tudom.... mert az van, hogy elkapja a bimbómat és mivel valamiért nem ér a szájpadlásához, nem indul meg a szopóreflex és csak cibálja jobbra-balra. Már szinte szakadásig
Van itthon bimbóvédőm aventes, és krém is, próbáltam éjszaka a bimbóvédővel, de az meg úgy érzem túl nagy és nem tudja bekapni. Vagy én nem használom jól. Olvastam h többen is használjátok van hogy csak két három napot míg regenerálódik a cici. Tudna vki segíteni, hátha van ennek vmi praktikája? (mondjuk az én kisfiamnak extra pici szája van).
Pelussal kapcsolatban, Elif, biztos hogy a 2-5 kg os newborn huggies van / volt neked? mert nekem eddig az vált be a legjobban. Most már a 2-es huggies van (a pelus hátuljára van írva a méret a füles figura mellett), ami jóval nagyobb, így attól én is félek, hogy majd kifolyik... a Liberobol tegnap a bokájáig ért a kaksi...
Na persze mindenkinek más válik be. Nekem a pampers newborn-el sem volt gondom, 2 dbot használtam, ami a várandós csomiban volt.
Julcsi: köszönöm kérdésed. Naponta le tudnék fejni kb. 2-3 dl tejet. Reggel nagyon égető ez, amikor az éjszakai ritkább evések miatt totál bedurran a mellem. Meg is teszem, meg este is 1x, hogy ne legyen annyira gáz az éjszaka. De így csak gyűlnek és gyűlnek a poharak a fagyasztóban és a mellemben pedig van elég a babónak. Mit fogok ennyi pohár tejjel csinálni
Pelussal kapcsolatban, te próbáltad már az egyes huggiest?
Másik dolog, nekem az utóbbi napokban Marci vhogy kevesebb ideig szopizik. Sajna nincs mérlegünk így nem tudom mennyit. Majd a kajcsi végére totál beszunyál. Képtelenség felébreszteni. Mondjuk mohóbban, intenzívebben eszik, mint amikor fél órákat szopizott. Lehet az, hogy ez egy fejlődési szakasz esetleg és már nem kell annyit cicin lennie, de ugyanannyit képes enni? A 3 óráka lazán bírja, tehát azt gondolom nem éhes, széklete is van bőséggel.
Crocus, sajnálom a vákumot! A lényeg h jól vagytok és majd a gátad is begyógyul teljesen idővel!
Andabella - nagyon szépen írtad le a születéstörténeted!
Zéti - imádnivaló a "kengurud"
Mennem kell ébreszteni az álomszuszékot, mert eltelt a 3 óra......[/b]

ilyen nagyon csinos voltam tegnap